|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Mała to istny tatuś! ![]() Piękne zdjęcia ![]()
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Jakiś najbardziej zbliżony do mojego. Niestety sklepowe brązy przeważnie wychodzą dużo ciemniejsze, a tego nie chciałabym
![]() Tylko uszy po mnie ![]() ![]() Jejku czemu mała w ogóle nie chce się sama bawić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde niedobrze... Bo pewnie nic nie zrobisz kompletnie przez to. Nie da się niczym kompletnie jej zająć? Ja bym chciała by moje dziecię było grzeczne, może napiszę list do Św. Mikołaja i wybłagam go o to ![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Chyba musicie wytzrymać ten ryk i powli ją przyzwyczajać. Wierzę, ze idzie się zmeczyć nosząc ją ciągle.
Ja też chciałam na kolor podobny do mojego. Lubię swój naturalny i świetnie się w nim czułam, ale te siwe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- A jak wyjdą za ciepłe to można oziębić fioletem gencjanowym, tzn płukankami. |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Tak się łatwo mówi, ciężko patrzeć jak dziecko leży i płacze
![]() Każde dziecko inne, jedno płacze, drugie nie, różnie bywa. Niedługo sama się przekonam ![]()
#936 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Krzyk trzeba przetrzymać, bo im dłużej się będzie się to ciągnęło, tym bardziej będzie Cię to irytować, no i trudniej z odzwyczajaniem może być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Ja tam nie wiem. Ale jak się dziecko nauczy to potem będzie wymuszalo płaczem. Mala kuzynki jak miała ponad rok się tak wycwaniła, nawet łzy jej nie leciały, ale ryk żeby wymusić coś.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4765448 2] ![]() Miki, z bratanicą było to samo, ale zaczęli ją zostawiać na podłodze ( w bezpiecznym otoczeniu by nic nie zwaliła itd OFC) z masą zabawek, był ryk, ale po czasie jej się znudziło, a turlające się błyszczące rzeczy bardziej skupiały jej uwagę ![]() Krzyk trzeba przetrzymać, bo im dłużej się będzie się to ciągnęło, tym bardziej będzie Cię to irytować, no i trudniej z odzwyczajaniem może być ![]() Dokładnie to samo myślę ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Asia, mi się wydaje,że grzywka pasowałaby Ci taka podcięta. A byłaby na tyle długa, żeby w razie czego podpiąć do góry, tak jak nosisz teraz kitkę.Tylko kwestia jak to się będzie układało. Na pewno jak skrócisz przy twarzy to fryzura będzie wyglądała na lżejszą, chociaż nie wiem,czy na tym Ci zależy. Asiu, A tak w ogóle patrzę na Twoje zdjęcia i tak się zastanawiam,czy myślałaś może o zapuszczeniu brwi i nadaniu im troszkę innego kształtu? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-11 o 12:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak, właśnie o taką mi chodzi, aby spiąć w razie W i ukryć jakby okazała się niewypałem ![]() Na tej lekkości przy twarzy też by mi zależało, i tak mam przód krótszy, ale grzywka myślę, że mogłaby fajnie wyglądać. No nie wiem ![]() Nie no co Ty, jaka złośliwość. Ja zapuszczam już pół roku i nic z tego nie wychodzi, bo zawsze wyskubię ![]() Ale chcę aby były grubsze. Jak je wystylizuje żelem i kredką/cieniem wyglądają naprawdę fajnie, jednak to jeszcze nie to ![]() Kurcze koleżanki zawsze mnie tak za nie chwaliły i się podobały im ![]() Nienawidzę chodzić taka zarośnięta jak cap ![]() ![]()
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Próbowałam wielokrotnie ją zostawiać na podłodze. Rozkładam zabawki, siedzi na macie tam też są różne opcje do zabawy i kurczę nic z tego. Przeważnie się poddaję i ją biorę, bo to nie jest marudzenie tylko ryk i pisk ![]() ![]() Mam dzisiaj zły dzień. Wszystko mnie irytuje. Chyba napiję się melisy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miki, ja się zgadzam z dziewczynami. Nie wolno dziecku we wszystkim ustępować. Trzeba zacisnąć zęby i przeczekać płacz. Jakoś mam wrażenie, że Ty sobie z tym poradzisz ![]() Cytat:
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4765448 2] ![]() Miki, z bratanicą było to samo, ale zaczęli ją zostawiać na podłodze ( w bezpiecznym otoczeniu by nic nie zwaliła itd OFC) z masą zabawek, był ryk, ale po czasie jej się znudziło, a turlające się błyszczące rzeczy bardziej skupiały jej uwagę ![]() Krzyk trzeba przetrzymać, bo im dłużej się będzie się to ciągnęło, tym bardziej będzie Cię to irytować, no i trudniej z odzwyczajaniem może być ![]() Właśnie tak ![]() Mam @ i zamieniłam się w prawdziwego prosiaka, zjem wszystko co mi stanie na drodze!
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-08-11 o 13:34 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Miki mam nadzieję, że wypracujecie porozumienie z Amelką, bo faktycznie nieciekawie.
![]() ![]() Póki co nie wiem co Ci poradzić kurczę, starasz się tak, a ona dalej swoje.Może faktycznie jak zacznie śmigać troszkę się uspokoi ![]() Maryha mnie też przeraża to układanie, ale jestem dobrej myśli ![]() Ja świniakiem jestem aktualnie prawie 9 miesiąc ![]()
#942 |
Zakorzenienie
|
Miki, robiłaś już gofry w swojej gofrownicy?
![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-11 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czym faszerujesz?jak długo zapiekasz? alee zleciało,na kiedy masz wyznaczony termin? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
14.09, ale nie wiadomo jak będzie, bo już mogę w każdej chwili urodzić, bo nie jest za ciekawie
![]() ![]()
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też mi się wydaje Asiu, że trochę za mocno regulujesz sobie brwi ![]() ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Tak myślę
![]() Czuję się dzisiaj f a t a l n i e ![]()
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co zajadam się blokiem czekoladowym ![]() ![]() ![]() Będziemy próbować tak jak radzicie przetrzymać płacz i nie reagować na każde wyciągnięcie rączek. Może się uda i z czasem zrozumie, że w taki sposób nie może wymuszać na nas ciągłego noszenia. Kupiłam wczoraj ten szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lagodzacy.html ciekawe jak się sprawdzi. Dzisiaj umyłam pierwszy raz ale póki co jeszcze niewiele można powiedzieć. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Co jest? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Jadę dziś oglądać sukienki na wesele (wesele za 10 dni, a ja nie mam zupełnie nic). Większość z was widziała zdjęcia mojej figury, na fejsie czy coś. Może doradzicie jakiś krój? Bo w większości eleganckich sukienek wyglądam jak prosie, brzuszek wystaje z przodu, a pupa z tyłu -_-
Asiu czemu się źle czujesz? Mi by się przydał zwykły szampon do oczyszczania, chciałam kupić wczoraj jakąś barwę czy coś ale w kerfie nie było nic takiego ![]()
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja póki co jestem tak zachwycona Fitomedem, ale muszę dokupić inny, by czupryna się nie przyzwyczaiła za mocno. I pomyśleć, że kiedyś już go raz miałam i go nie lubiłam. Słaba jakaś jestem, w nocy mało spałam, krew z nosa mi leciała, tak ciężko już... Łeb mnie boli i ogólnie czuję się do ![]() ![]() ![]() Tż odesłał naszyjnik, zwrócą mi pieniądze to chyba kupię Kallosa bananowego, bo mi spokoju nie daje ![]() Miki widziałaś nową gazetkę Lidla? Będą fajne ciuszki dla bobasów ![]() http://gazetka.lidl.pl/b52a5dcd-ad64...b7b085b564/#/1 Maryha najlepsza byłaby taka, która nie zaburzy proporcji ciała ![]() ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-08-12 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2014-08-12 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47674267]Witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super TZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Miki, ja też mam dzisiaj zły dzień. Właśnie wróciłam zrypana z pola, po dwudniowej harówce w malinach. Odźwigałam się starszliwie i mam dość pracy na dzisiaj. Na pocieszenie wybieram się rano do ciucha ![]() Nie odzywam się do P. Już drugi dzień, zero kontaktu - nigdy tak nie było. Nie odbieram telefonu, ani nie odpisuje na smsy. Wkurzył mnie ![]() Marzę o prysznicu i o śnie. Niestety w tym tygodniu jeszcze dwa dni będę rwać maliny, a mam już dość. Samo rwanie jest okej, ale pakowanie tych skrzynek i sprzedaż mnie wykańcza. Jest mi przykro, że tylko ja "muszę". A fakt, że moi bracia jadą na wakacje od środy/czwartku, a kuzynka wyjechała do miasta studenckiego tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że życie jest niesprawiedliwe ![]() Wyżaliłam się ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Maryś, dziękuję za link ![]()
#955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam sukienkę na te wesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szpilki beżowe będą pasować? Lepiej żebyście powiedziały tak, bo innych nie mam ![]()
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47674267]Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajnie Ci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#957 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będą pasować ![]() My mamy wesele na początku października ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię miętowe, rozkloszowane sukienki! ![]() ![]() ![]() Beżowe buty powinny pasować do miętowej sukienki. Chociaż byłabym za czarnymi ze względu na to rozcięcie. ![]()
Edytowane przez Celestyn3k Czas edycji: 2014-08-12 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Maryha bardzo ładna sukienka
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47674267]Witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale kochany Tż ![]()
#960 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale mialam sny! Śniło mi się, że pod ciuchem do którego chodzę, piętro niżej, otworzyli nowoczesny ciuch z modnymi torebkami i ubraniami, a ceny były do 10zł. Po tym śnie wiedziałam, że muszę iść na zakupy ![]() Kupiłam dwie pary spodni, koszulę, dwie spódnice. Jedna jest głupia, więc będzie w pole ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.