|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Nie daj się, żadna praca nie jest tego warta, wiesz Pij meliskę albo rumianek i postaraj się myśleć dobrze, nie nakręcaj się i uwierz, że odwalasz dobrą robotę
|
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo widzisz, leki na alergie to często takie złośliwce, które działają dopiero po kilku tygodniach regularnego stosowania. I druga sprawa, wiele leków jest za słabych na porządne alergie. Nie tak łatwo dostać dobre Cytat:
czemu masz takiego pecha do pracy? Pracujesz w jakimś okropnym korpo? Co się dzieje? Szef Cię terroryzuje?
|
|
#904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wszystko sprzedali, rozdali, a dla własnych dzieci gówno zostało. No ale nie ważne.Potem ze znajomymi wiecznie wyjazdy na piwaki , łódstoki itd. Kocham kempingi.A my kupiliśmy forda transita i w żółwim tempie TŻ przerabia go na kampera. Łóżko już jest, więc możemy jeździć na kempingi nawet w angielską pogodę. Za tydzień chyba znów jedziemy na 2 dni. Ponieważ jeszcze wiele mu brakuje do bycia skończonym kamperem, my spaliśmy w namiocie, a mała w samochodzie. Cytat:
Primani ma naprawdę coraz lepszą jakość. Pamiętam, jak przyjechałam do UK, to kupiłąm tam pościel i przez wiele lat więcej tam nie weszłąm. To była niewyobrażalna szmaciarnia. Ciuchy były beznadziejne. Jakość jeszcze bardziej beznadziejna. A teraz, to zupełnie inna bajka. Ciuchy moze nadal nie są w moim stylu, ale trendy sa takie jak wszedzie. Często coś p[ojawia się najpierw w Primanim, a potem dopiero w River Island czy Top Shopie. Jakość jest zdecydowanie lepsza. Na przykład dużo lepsza niż w New Look, a o połowę taniej. Ale jakość skarpetek im się pogorszyła Nie robią juz moich ulubionych.A zapomniałam wspomnieć, ze u mnie otwierają największy Primani w UK Primark wykupił cały dom handlowyCytat:
Narzekamy na tą nasza Polskę, ale tak naprawdę w państwa zachodnie robią wszystko, aby tylko uniemozliwić ludziom zrobienie czegokolwiek, bez dokładania do skarbu państwa. I tak Francja zabrania nawozu z pokrzyw, zeby nawóz kupić, zapłacić vat. Rączka rączkę myje. Mnie trzyma to, ze poznałam na siłowni świetnych ludzi i mamy fajną ekipę jest miło. Gdyby nie znajomi, to pewnie bym rzuciła siłkę. Bo teraz mam daleko.
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny Skalpel za mną Najgorsze te ćwiczenia w których leży się na brzuchu i odrywa nogi do góry Mogę unieść łydki, ale ud już nie jestem w stanie
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z bardzo ciemnych granatowych zrobiły się niebieskie, a tak poza tym nie widać różnicy w wyglądzie, nic się z nimi nie dzieje.
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szef jest ok, po prostu obowiazki mnie przerastaja,a ja chce wszystko robic perfekcyjnie,na 10000% Musze sobie kupic jakies botki
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Cierpliwości. Stopniowo dojdziesz do lepszej formy i dasz radę. Najpierw musisz wyrobić odrobinę mięśni. A za jakiś czas będzie z górki.
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowości http://beautyhairandfashion.blogspot...e-czyli-o.html
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze fajny ten tusz z Avonu, podoba mi się efekt mimo, iż zawsze kupuje tusze wydłużające. A teraz czekam na mój naszyjnik i coś cicho
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
byłam na pielgrzymce, co prawda, jeden dzień, ale niewykluczone, że pójdę jeszcze od środy.
Edytowane przez Celestyn3k Czas edycji: 2014-08-09 o 10:10 |
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Hej
ja nigdy nie bylam na pielgrzymce, ale jakos nie wydaje mi sie, zebym kiedys miala sie wybrac.Wczoraj bylam na warsztatach z lindy hop i bylo swietnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spaliśmy prawie do 10 i tak mnie głowa boli
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się wkurzyłam. Zamówiłam ten naszyjnik i przysłali inny, który w ogóle mi się nie podoba Wiecie co, Seboradin balsam i Wax Rainforest do blondu bardzo poprawiły stan mojego ombre Czekam na pieniądze jakieś i zamawiam dwa litry Kallosa Bananowy i ten z algami![]() Ja się codziennie budzę już po 8 czasem po 9
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-08-09 o 11:56 |
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po 6, czasem po 7
|
|
|
|
|
#917 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię I wolałabym żeby powiedziała to wprost mnie a nie żaliła się w sms-ie bez powodu.Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2014-08-09 o 12:37 |
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nieźle ![]() Ja mam tylko jeden naszyjnik, o taki http://img.szafa.pl/ubrania/1/012680...apan-style.jpg ten chcę zamówić http://allegro.pl/modny-naszyjnik-ko...452359269.html ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Niech Asia się wysypia póki może ![]() Ja najbardziej lubię wstawać tak między 7-8. Jak wstaję później to źle się czuję i chodzę przymulona cały dzień. [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47631919]Cześć Dziewczyny ![]() Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię I wolałabym żeby powiedziała to wprost mnie a nie żaliła się w sms-ie bez powodu.[/QUOTE] Wczoraj robiłam blok czekoladowy
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Potrzebuję założyć blog, bo brakuje mi coś "poza" ocenami do stypendium. Tylko nie wiem, jaki! Podoba mi się DIY, ale musiałabym robić coś, malować, przerabiać, a mam mało czasu na to (a przynajmniej, tak mi się wydaje). Nie chcę pisać o polityce, choć mogłabym, bo coś się na tym znam, ale ostatnio w ogóle mnie to nie interesuje. Mało zwiedzam, jeżdżę, mało "mam". Mogłabym pisać o tym, jak jestem wkurzona, że muszę w polu siedzieć, ale kto by chciał to czytać . Może wy coś możecie mi podsunąć?
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten z allegro też widziałam, ale mam już kilka kolorowych, więc nie chcę ![]() Teraz to już ciężko się wyspać z takim brzuchem ![]() Wszystko mnie boli, w nocy duszno, w ciągu dnia jestem bardzo często śpiąca, ale rzadko kiedy zasnę
|
|
|
#921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo Ty jesteś szalona. Ja teraz 8.30, bo tak do szpitala jeżdżę to już wole w pozostałe dni tego nie zmieniać ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47631919]Cześć Dziewczyny ![]() Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię I wolałabym żeby powiedziała to wprost mnie a nie żaliła się w sms-ie bez powodu.[/QUOTE] Nieładnie. Też bym była zła Ale co tu zrobić, ochrzanić ją i przyznać się do czytania smsa? Nie bardzo ![]() Cytat:
prowadziłam kulinarny, do tej pory wisi w sieci ale oczywiście go olałam wbrew pozorom dużo z tym roboty, a i ja nie odnalazłam się w roli blogerki
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-08-09 o 15:39 |
|||
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czasami jeszcze zegarek zakładam. Mnie w nocy strasznie kopała A u Ciebie jak jest? Bolą Cię kopniaki, czy raczej lajtowe są? Mnie czasami megaaa bolało
|
||
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój gin zawsze mnie tak chwali babiarz jeden Ale to fantastyczny człowiek.Oj ostatnimi czasy w ciągu dnia aż zdarzy mi się krzyknąć Wchodzi pod żebra kopytkami, a przy obiedzie albo po istny koszmar Aż proszę ją, by się uspokoiła W nocy jest raczej okej, jak wstaję do toalety i potem zasypiam to coś tam wariuje, ale delikatnie albo ja taka śpiąca i nie zwracam uwagi. Dziś się obudziłam i wstać nie mogłam, bo z jednej strony dupkę wypchała, z drugiej kopytka i podnieść się nie mogłam. Najgorzej jak naciska na pęcherz i szyjkę, okropne uczucie, jakby miało mi coś wylecieć Lubi tak wieczorami mnie gnębić, ale i tak kocham to co robi ponad wszystko Już ma prawie 3kg gnojek Uwielbia jak jem i słucham disco polo albo gadam z Tż lub jak jej włączam kołysankiCelestynka ja też proponuję pisanie o czymś, z czego miałabyś frajdę,a nie musiała robić tego na siłę
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idziemy zaraz na spacer
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to raczej nie boli, może piecze, ale czuję taki dyskomfort, że z automatu łapię się za krocze jakbym się bała, że coś zgubię
![]() Ja tam nie wiem co to spacer już, w upale nie dałabym rady, ale wieczorem z chęcią bym przeszła 20 m i z powrotem ![]() Boli mnie dzisiaj niesamowicie kręgosłup
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za rady
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziś pospałam. Tzn obudziłam się o 5:40, ale stwierdziłam,że bez przesady i poszłam spać dalej i tak do 8:00. ![]() Teraz siedzę od 40 minut z henną na głowie, wcinam owsiankę z orzechami i bananem. Mama zrobiła wczoraj domową czekoladę z mleka w proszku,z herbatnikami wzięłam sobie kawałek do śniadania, przeeesłooooooooodkieeeee eeee, ale taki ma fajny posmak mleczny Kupiłam sobie wkładki amortyzujące do butów do biegania i mam odciski. ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Mam straszną ochotę na cukinię ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Mam teraz dostęp do pakietu MediCover i to jest jak jakaś magia. Dziwne, chcę sie zarejestrować do lekarza specjalisty i słyszę w słuchawce, zę wizyta dzisiaj . Dziś mi akurat nie pasuje, ale szok. Tym bardziej, że na NFZ wizyta w listopadzie.
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-11 o 09:23 |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadaj do mnie, mam jeszcze dwie duże, cukinie w lodówce
![]() Stwierdzam, że po porodzie idę zrobić grzywkę. Tzn. taką dłuższą bym chciał, by włosy zaczęły przy twarzy bardziej falować, wiecie taką rodem z Hollywood ![]() Tylko jak myślicie będzie mi pasować? Myślałam nad tego typu grzywką, ale oczywiście dłuższą od tej na zdjęciu przynajmniej o 5cm. Tylko długo walczyłam by zjeść z grzywki i trochę się boję Tym bardziej, że moje włosy lubią być niegrzeczne, ale z taką dłuższą nie powinnam mieć problemu z układaniem. No nie wiem sama
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też z chęcią zrobiłabym coś z włosami, ale nie mam pomysłu co. Najprędzej to pewnie pomaluję, bo mam już tyle siwych
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23880
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Spróbuj na spokojnie, nie denerwuj się tak. Jesteś dobrą duszyczką i dlatego tak się starasz, ale praca nie może Cię zdominować, bo się zamęczysz i w nerwicę jakąś wpadniesz nie daj Boże

znowu mam lekko spuchniętą skórę pod oczami i kawałek pod brodą. Do tego swędzi 

, łódstoki itd. Kocham kempingi.
Nie robią juz moich ulubionych.
- 82
15.04.2013

. Dziś mi akurat nie pasuje, ale szok.