mały biust :/ - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 23:13   #931
cytrynkaxD
Raczkowanie

Dot.: mały biust :/

Cytat:
Napisane przez irie18* Pokaż wiadomość
ja biore juz ponad 2 lata i ciezko mi to ocenic. tzn powiekszyly sie troszke ale zaczelam je brac biorac 16 lat wiec nie wiem na ile pomogly tabletki a na ile urosly naturalnie.
agta85 jsne ze teoretycznie kazde sa fajne ale przeciez wiekszosc kobiet ma jakies tma kompleksy i cos by w sobie zmianila. Ja na ogol akceptuje siebie ale czasami bierze mnie zazdrosc jak widze kobiety z pelniejszym biustem i troche mi przykro ze u mnie bluzka z duzym dekoltem nie da tak ladnego efektu
U mnie to żadnego efektu nie daje... bo mi nawet żaden biustonosz nie sprawi rowka między piersiami...
eh mam coraz większego doła, eh o to przez coś takiego(m.in)... to po prostu chore
cytrynkaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 23:19   #932
azuzik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cytrynkaxD Pokaż wiadomość
U mnie to żadnego efektu nie daje... bo mi nawet żaden biustonosz nie sprawi rowka między piersiami...
eh mam coraz większego doła, eh o to przez coś takiego(m.in)... to po prostu chore
Nie dołuj się, mi też nie...
Powiedzcie mi jak wasz biust traktuje TŻ? Mój Twierdzi, że wszystko jest ok. Ale ja czuję jak jest. Nigdy nie mówi (sam z siebie) że moje piersi mu się podobają. Nie mówi też ze go podniecają :/ Skupia się raczej na pupie
Stary 2009-01-29, 23:34   #933
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azuzik Pokaż wiadomość
Oj nie tylko Ty byś wzięła... ja też bym nie wzgardziła A powiedzcie mi jak to jest ze stosowaniem pigułek antykoncepcyjnych, nic wam nie przybyło w tym miejscu ?
po tabletkach bius się nie zwiksza,tylko puchnie,
po odstawieniu wraca do normy
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 09:17   #934
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
Nawet jeśli większość kobiet ma kompleksy to nie znaczy, że ich wygląd jest zły. Znaczy to tylko tyle, że mają problem z zaakceptowaniem jakieś cechy swojego wyglądu. Poza tym jedna kobieta mająca rozmiar 65A może takich kompleksów nie mieć, a druga kobieta nosząca 65C będzie miała. Czy któryś z ich biustów będzie lepszy? Oba są dobre, tylko jedna kobieta będzie go akceptować, druga nie.
zgadzam sie z toba. dlatego nie mowie w kategoriach lepszy gorszy tylko mowie jaki mi sie podoba. wiadomo zr to tylko teoretyzowanie ale fajnie moc pomarudzic w gronie malobiusciastych, ktore rozumieja ten problem. Ja ma to szczescie, że mam 2 kolezanki z malym biustem wiec czasami sobie wspolnie narzekamy wiadomo ze akceptacja to podstawa, ale to cholera nie jest proste

Cytat:
Napisane przez azuzik Pokaż wiadomość
Nie dołuj się, mi też nie...
Powiedzcie mi jak wasz biust traktuje TŻ? Mój Twierdzi, że wszystko jest ok. Ale ja czuję jak jest. Nigdy nie mówi (sam z siebie) że moje piersi mu się podobają. Nie mówi też ze go podniecają :/ Skupia się raczej na pupie
Moj Tz twierdzi, ze mam piekne piersi. No ogol jak go spytam ale czasami powie sam z siebie jakis komplement pod ich adresem. jesli chodzi o pieszoty to uwazam, ze moglby troche wiecej ale ogolnie stosunek mojego Tż do mojego biustu jest ok. moglby sie bardziej zachwycac ale do chyba kwestia zadnej komplementow kobiecej natury Tylko nie wiem na ile mowi prawde bo przeciez zaden obdarzony minimum taktu i zdrowego rozsadku facet nie powie swojej dziewczynie ,, e masz za male piersi, te mojej kolezanki bardziej mi sie podobaja". Teraz sie smieje ale czasami mecza mnie tego typu mysli. Ze lubi moje bo sa moje ale tak naprawde wolalby wieksze
Stary 2009-01-30, 10:01   #935
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam sie z toba. dlatego nie mowie w kategoriach lepszy gorszy tylko mowie jaki mi sie podoba. wiadomo zr to tylko teoretyzowanie ale fajnie moc pomarudzic w gronie malobiusciastych, ktore rozumieja ten problem. Ja ma to szczescie, że mam 2 kolezanki z malym biustem wiec czasami sobie wspolnie narzekamy wiadomo ze akceptacja to podstawa, ale to cholera nie jest proste
Cieszę się, że się zgadzamy. Ja przede wszystkim odnosiłam się do wypowiedzi azuzik, która napisała, że zarówno bardzo mały i bardzo duży biust to zło.
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 10:03   #936
azuzik
Raczkowanie

Cytat:
Ze lubi moje bo sa moje ale tak naprawde wolalby wieksze
Dokładnie, mam takie samo wrażenie. On twierdzi, że moje piersi mu się podobają i, że nie potrzebuje niczego więcej. Aczkolwiek podejrzewam, że gdybym miała większy biust częściej by się nim zachwycał. A może to tylko moje chore kompleksy...
Stary 2009-01-30, 10:05   #937
azuzik
Raczkowanie

Cytat:
Cieszę się, że się zgadzamy. Ja przede wszystkim odnosiłam się do wypowiedzi azuzik, która napisała, że zarówno bardzo mały i bardzo duży biust to zło.
Oczywiście każdy jest inny i odbiera to inaczej. Najważniejsze, żeby czuć się dobrze w swoim ciele
Stary 2009-01-30, 21:33   #938
kinguska1977
Przyczajenie

Smile Dot.: mały biust :/

nalepsze co mze byc - to masaz! powieksza , powieksza , powieksza!
kinguska1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 11:16   #939
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinguska1977 Pokaż wiadomość
nalepsze co mze byc - to masaz! powieksza , powieksza , powieksza!
mi tam nie pomógł

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 11:21   #940
kinguska1977
Przyczajenie

dziewczyny trzeba stosowac naprawde regularnie! nie u wszystkich kobiet tempo wzrostu czy jedrnienia bedzie jednakowe! Kasia pisala nawet o jednym rozmiarze rocznie , ale w wiekszosci przypadkow wystarczyl miesiac...
pisze , bo sama stosuje i uwierzcie ..SA EFEKTY NIEWIARYGODNE !
Stary 2009-01-31, 12:00   #941
cytrynkaxD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinguska1977 Pokaż wiadomość
dziewczyny trzeba stosowac naprawde regularnie! nie u wszystkich kobiet tempo wzrostu czy jedrnienia bedzie jednakowe! Kasia pisala nawet o jednym rozmiarze rocznie , ale w wiekszosci przypadkow wystarczyl miesiac...
pisze , bo sama stosuje i uwierzcie ..SA EFEKTY NIEWIARYGODNE !

No czytałam o tym, ale podobno trzeba uważać, jeśli ma się jakieś zmiany(bo może spowodować/przyspieszyć nowotwór)... dlatego ja musiałabym najpierw zbadać u ginekologa piersi, bo się boję(choć kilkakrotnie próbowałam, ale to tak do 10 okrążeń)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 12:18   #942
kinguska1977
Przyczajenie

Zgadzam sie - zawsze dobrze jest zasiegnac rady lekarza, ale dziewczyny czy te wszystkie tabletki i masci "internetowe" sa tak obojetne ? Nie wiem,nie stosowalam nigdy, choc jestem o krok od zamowienia jakis pastylek! Ja od ponad tygodnia masuje piersi..wykonuje 200 koleczek na kazda wspomagam zelem ujedrniajacym..co moge powiedziec po tygodniu ? Zaczely mnie bolec (zupelnie jak przed menstruacja- ale przed nia nie jestem) sa bardziej jedrne i jakby nabrzmiale...sa naprawde wieksze...
Stary 2009-01-31, 22:57   #943
irie18*
Wtajemniczenie

ja mam dosc sceptyczny stosunek do tych metod powiekszania. ani w to nie wierze ani mmi sie nie chce
musze kupic sobie jakis dobry push up bez ramiaczek na studniowke bo mam sukienke ktora trzyma sie tylko na biuscie. a ze nie ma za bardzo na czym to wsparcie mi potrzebne. mierzylam 70B w H&M i rzeczywiscie zauwazylam ze obwod byl troche za luzny ale za to miseczki strasznie sciskaly mi piersi, optycznie je splaszczajac. chyba mu sie wybrac do ktoregos z podanych przez agte85 sklepow. martwie sie tylko, ze bielizna tam moze byc dosc droga...
Stary 2009-01-31, 23:00   #944
cytrynkaxD
Raczkowanie

Cytat:
ja mam dosc sceptyczny stosunek do tych metod powiekszania. ani w to nie wierze ani mmi sie nie chce
musze kupic sobie jakis dobry push up bez ramiaczek na studniowke bo mam sukienke ktora trzyma sie tylko na biuscie. a ze nie ma za bardzo na czym to wsparcie mi potrzebne. mierzylam 70B w H&M i rzeczywiscie zauwazylam ze obwod byl troche za luzny ale za to miseczki strasznie sciskaly mi piersi, optycznie je splaszczajac. chyba mu sie wybrac do ktoregos z podanych przez agte85 sklepow. martwie sie tylko, ze bielizna tam moze byc dosc droga...

a próbowałaś z esotiq, bo mają trochę zaniżoną rozmiarówkę i 70 nie są takie bardzo luźne(choć na mnie za chwile też są...) ?

Edytowane przez cytrynkaxD
Czas edycji: 2009-01-31 o 23:00 Powód: ...
Stary 2009-02-01, 09:36   #945
irie18*
Wtajemniczenie

tak, mma jeden stanik stamtad w rozmiarze 70B i jest idealny. taki lekko usztywniany ale bez zadnych gabeczek. tylko teraz potrzebuje takiej bardotki bez ramiaczek zby mi nic nie wystawalo spod sukienki. no i najlepiej zeby to byl push up. model sukienki ktora kupilam chyba nie jest najlepszy na maly biust ale jest tak sliczna, że uznalam, że co mam sobie odmawiac
Stary 2009-02-01, 11:59   #946
azuzik
Raczkowanie

A jaka to sukienka , możesz pokazać ?
Stary 2009-02-01, 12:14   #947
irie18*
Wtajemniczenie

jest dosc nietypowa jak na studniowke, w bialo-czarno-szara kratke, gora waska, ten dekolt delikatnie wyciety w taki serduszkowy kształt, a dol rozkloszowany. dlugosc taka mniej wiecej do 3/4 uda moze troszke dluzsza. sama w sobie jest troszke letnia ale mam pomysl jak ja fajnie odpicowac dodatkami zreszta ja nie lubich takich typowych dlugich sukni a w tej sie zakochalam
na razie nie mam jak zrobic zdjecia bo siostra wyniosla aparat ale jak bede miala mozliwosc to wkleje

Edytowane przez irie18*
Czas edycji: 2009-02-01 o 12:15
irie18* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 12:16   #948
kinguska1977
Przyczajenie

Stary 2009-02-01, 12:18   #949
azuzik
Raczkowanie

Też nie lubię typowych sukni balowych Na mojej 100dniowce tez byłam w krótkiej, choć nie było to aż tak popularne
Stary 2009-02-01, 12:23   #950
irie18*
Wtajemniczenie

ja zauwazylam, że u mnie w szkole najpopularniejsze sa dlugie sukienki albo chociaz takie za kolano wiec nie wiem czy nie beda na mnie dziwnie patrzec. zreszta nawet na wizazu widzialam w tym roku jakis watek, ze w mini na studniowke nie wypada. ale co mi tam najwazniejsze zebym ja sie dobrze czuła
Stary 2009-02-01, 12:37   #951
cytrynkaxD
Raczkowanie

Cytat:
ja zauwazylam, że u mnie w szkole najpopularniejsze sa dlugie sukienki albo chociaz takie za kolano wiec nie wiem czy nie beda na mnie dziwnie patrzec. zreszta nawet na wizazu widzialam w tym roku jakis watek, ze w mini na studniowke nie wypada. ale co mi tam najwazniejsze zebym ja sie dobrze czuła

Dokładnie
mnie za rok czeka, ale chyba też bym wolała przed kolano, bo jestem niska, a jak wiadomo, dłuższa sukienka skraca nogi, a przynajmniej u siebie zauważam sporą różnicę :P
Stary 2009-02-01, 12:40   #952
irie18*
Wtajemniczenie

no wlasnie ja tez nie jestem wysoka. a tak to krotka sukienka + 10 cm obcasy( pierwszy raz kupialam takie wysokie i teraz cwicze chodzenia w nich po domu) to wreszcie bede miala dlugie nogi
Stary 2009-02-01, 13:21   #953
azuzik
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: mały biust :/

To pokaż też buty ! Myślę , że nie będziesz wyglądała dziwnie i niestosownie

Edytowane przez azuzik
Czas edycji: 2009-02-01 o 13:22
azuzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 16:37   #954
irie18*
Wtajemniczenie

Post Dot.: mały biust :/

matko napislam w poscie wyzej kupialam. uwierzcie mi ze to literowka bo sie spale ze wstydu
prosze bardzo (w fromie linkow bo cos sie nie chcialo zaladowac) sukienka, buty torebka

http://www3.speedyshare.com/data/120...38/pict004.JPG

http://www1.speedyshare.com/data/789...pict%20002.JPG

http://www1.speedyshare.com/data/789...pict%20002.JPG

http://www4.speedyshare.com/data/984...pict%20003.JPG

Edytowane przez irie18*
Czas edycji: 2009-02-01 o 17:27
irie18* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 17:31   #955
Aska87
Raczkowanie

Cytat:
a próbowałaś z esotiq, bo mają trochę zaniżoną rozmiarówkę i 70 nie są takie bardzo luźne(choć na mnie za chwile też są...) ?

a nie lepiej wydać trochę więcej na dobrze dopasowany stanik porządnej firmy który trochę nam posłuży niż co chwile kupować tanie które leza tak sobie i w dodatku po paru prniach sie niszczą i rozciągaja??

Irie18 bedziesz cudnie wygladac

Edytowane przez Aska87
Czas edycji: 2009-02-01 o 17:37
Aska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 17:49   #956
irie18*
Wtajemniczenie

dziekuje bardzo nie mam tylko koncepcji makijazowej. bo co do wlosow to mysle nad upieciem z przodu do gory(takie cos a la irokez pewnie wiecie co chodzi) i jakas czerwona opaska. zeby bylo tak a la lata 50. myslicie ,ze pasuje?

a co do stanika(zeby zupelnego off topa nie robic) to do takiej sukienki chyba musze zainwestowac w cos porzadnego. zeby ladniei podnosilo piersi no i zeby ta sukienka miala sie na czym trzymac bo ta gora niestety nie jest na mnie zbyt obcisla. planuje przesunac kawalek guzik przy zapieciu na gorze to sie troche zwezi. ach ten urok malych piersi, nawet sukienka sie nie ma na czym trzymac
Stary 2009-02-01, 17:54   #957
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam, że w Warszawie jest jeszcze jeden sklep:
http://www.ladysplace.pl/
Warszawski Tarchomin - przy ulicy Mehoffera 26 paw.18.
dzięki.
przez całe życie kupowałam miseczki C.dzięki tobie okazało się,że nosze D.
może wasze piersi tez urosły,a wy tego nie zauwazyłyście

piersi w staniku zbierają się z kazdej strony,nawet spod pachy
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 18:12   #958
Aska87
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje bardzo nie mam tylko koncepcji makijazowej. bo co do wlosow to mysle nad upieciem z przodu do gory(takie cos a la irokez pewnie wiecie co chodzi) i jakas czerwona opaska. zeby bylo tak a la lata 50. myslicie ,ze pasuje?

a co do stanika(zeby zupelnego off topa nie robic) to do takiej sukienki chyba musze zainwestowac w cos porzadnego. zeby ladniei podnosilo piersi no i zeby ta sukienka miala sie na czym trzymac bo ta gora niestety nie jest na mnie zbyt obcisla. planuje przesunac kawalek guzik przy zapieciu na gorze to sie troche zwezi. ach ten urok malych piersi, nawet sukienka sie nie ma na czym trzymac
mysle ze bedziesz potrzebowac porzadnego straplessa. Najlepiej odwiedź sklepy podane przez agte. Jeśli takowego uda ci się zdobyc to mozna stanik delikatnie zw kilku miejscach przyszyc do za lużnej sukienki i wtedy na pewno nie spadnie.

A czy upięcie włosów bedzie na tyle solidne ze wytrzyma wszystkie podskoki lepiej zrób fryzurke na próbę
Lata 50 zawsze bardziej kojarzyly mie sie z miekimi falami/lokami na wlosach
Stary 2009-02-01, 18:59   #959
CukrowaPanna
Zadomowienie

Ja osobiscie też mam mały biust.
Za mały.;].
Ale jakoś sobie z tym radze.Czasami tylko stojąc przed lustrem szukam kompleksów..
CukrowaPanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 19:11   #960
cherry-lady
Wtajemniczenie

Cytat:
To fakt, strasznie się rozciągają, ale kupić push-upy na imprezę czemu nie Sama mam wszystkie od nich i biust całkiem przyzwoicie się prezentuje
cherry-lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości