|  2015-11-25, 04:41 | #931 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Ide dzisiaj do dentysty po pracy    
				__________________ 08.2016: 63,2kg 04.2018: 55,3kg  Biegam bo lubię  30.06.2018   | 
|     | 
|  2015-11-25, 04:55 | #932 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Witam, wstawać dzisiaj w dobrym humorze i brać się za siebie   Ja suknie oglądałam na róznych stronach internetowych, spodobała mi się jedna i jeszcze była nie droga, pojechałam po nią osobiście ponad 200km ale było warto  Babka szyła śliczne sukienki i tanio i miała bardzo dużo wysyłek za granicę  Beatka No własnie ja się aż dziwię, ty tam pracujesz dość krótko a już ci dają miesiąc wolnego. Mój jak pracował pierwsze 2 miesiące na okresie próbnym to nie mógł ani jednego dnia wolnego wziąć  A co do imprezki to obejdzie się bez @?  Syska Nie ruszaj merci, są ochydne, ja mam w szafce kilka ochydnych paczek toffifi  CO do blizn, to mi nie piszcie, że maluchom szybko znikają. Kiedyś łobuz uderzył się nad brwią o kant stołu i ma teraz do dzisiaj ślad, a to było 2 lata temu  Wstałam i spać nie mogę, to niech mi teraz ktoś da kopa do ćwiczeń  Dopiero środa a ja chce już weekend  Wczoraj siedziałam na niemieckim, baba dała nam jakieś tekst prawnicze, nic z tego nie rozumiałam, co 5te słowo nie rozumiałam a miałam odpowiedzieć na jakieś głupie pytania. Siedzę na zajęciach i sobie myślę, oooo jaaa co ja tu robię, chyba się nie nadajęna ten kurs, wszyscy tak pilnie siedzą i czytają a ja nic nie rozumiem. A potem się wszyscy przyznali, że też tego nie kapują, dopiero jak ja się odezwałam :   Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-25 o 04:57 | 
|     | 
|  2015-11-25, 05:52 | #933 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-10 
				 | 

Cześć dziewczyny,  ale dzisiaj miałam dziwna noc,  co chwile się budziłam,  tak nerwowo spałam,  chyba już czekałam na śniadanie :P Ja sukienkę tez mam powiedzmy taki swój typ, nie chce wyglądać jak beza wiec wybrałam sobie na internecie taka delikatna sukienkę zdobiona jedynie na górze no ale muszę iść do salonu zobaczyć czy w ogóle będzie mi pasować :P ---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Magda jak długo już się uczysz tego niemieckiego? Chodzisz prywatnie na ten kurs? A tak w ogóle co robicie zawodowo? Bo kilka osób juz się przyznało a reszta?   
				__________________ Życie nie tylko po to jest, by brać,  Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 -  64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 | 
|     | 
|  2015-11-25, 06:41 | #934 | 
				 | 

Sandra Mieszkam w De 3 lata, wcześniej nie miałam możliwości chodzić na kurs, więc uczyłam się sama w domu. Odkąd jestem w De uczę się niemieckiego z książek, mp3, kursu komputerowego. Ja nie pracuje, skończyłam studia tylko na poziomie licencjata, chciałam iść dalej ale wyjechaliśmy do DE. Mój pracuje tutaj od początku (jest rok dłużej niż ja) jako inżynier konstruktor   Teraz chodzę prywatnie na kurs B1, w lutym mam egzamin, aż się go boję  Na kurs chodzę ok 2-3 miesiące. Prywatnie tzn ja płacę za ten kurs i jeszcze 2 osoby, a reszta (jakieś 13-14 osób) jest skierowanych z Urzędu Pracy i za nich oni płacą. Melduję zaliczony rowerek 80min (36,1km), miał by ćskalpel ale mi się nie chciało  Idę się wykąpać i potem szykować śniadanie   Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-25 o 06:42 | 
|     | 
|  2015-11-25, 07:30 | #935 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2015-09 
				 | 

Witam wszystkie laseczki, agafisia Tak, sama chodzę, słuchawki na uszy i przed siebie  madzia toffifee są pyszne.... buldog 25 ja pracuje w szpitalu, konkretnie na psychiatrii w sekretariacie 
				__________________ 09.11.2015 r.  79kg ----> 69 kg  (16.12.2016 r.) I walczę dalej aby utrzymać wagę   13.10.2017   Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2015-11-25 o 07:35 | 
|     | 
|  2015-11-25, 08:41 | #936 | 
				 | 

Zuzka Tofifi są ochydne i schluss   Nie przekonuj mnie bo w szafie mam 5 paczek   | 
|     | 
|  2015-11-25, 08:52 | #937 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-03 Lokalizacja: Oberbayern 
				 | 

Dzien dobry,  spotkalam jednego z "moich" doktorow przy maszynie do kawy i praca dzis na mnie czeka ze hohohoh. Dzisiejsza produkcja zaplanaowana w jego biurze, z ciepla kawusia, tak to moge zaczynac dzien  dobrze, ze duzo pracy czas szybko minie.  (wykonuje proby,testy, eksperymentuje dla nowych produktow - napisalam "moich" bo nad soba mam 4 osoby, ktore daja mi zadania) nie umiem skladac zdan o 8.30 w srode. Madziu ale do prywatnej szkoly nie chodzisz? Ja bardzo duzo placilam. Zazdroszcze Ci troche kursu. Szkoda tez ze miasto nie placi Ci za to. Cos bede dzialac od stycznia dalej. Dziewczynki moje kochane, ktore tak o mnie sie troszcza :P na weekend piwa nie wypije, ale szklaneczke lub dwie whiskey wleje w siebie   Dostalam @ 2 dni wczesniej⌠to nie poswietujemy jego urodzin  hahah Ja jestem inz technol.chem. pracuje w branzy biochem.produkcji. pode mna sa male projekty, testy, eksperymenty dla klientow, okres probny koncze ostatniego listopada. Milego dnia ! Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-11-25 o 09:01 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-11-25, 08:53 | #938 | 
				 | 

Madzia a jakie studia skończyłaś? Egzaminem się nie przejmuj, na pewno będzie 1   A w ogóle jak buzia od syna? Goi mu się powoli? Zuzia dobrze wiedzieć, jak oszaleję od ciągłego liczenia kalorii przynajmniej będę miała już znajomości  Muszę Wam się pochwalić, mamy już nasze obrączki  Czy Wy też jesteście tego zdania, że nie mogę się już odchudzać, żeby mi za bardzo palce nie schudły?   
				__________________ Życie nie tylko po to jest, by brać,  Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 -  64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 | 
|     | 
|  2015-11-25, 09:04 | #939 | 
				 | 

Beatka Jak mi sięmarzy taka praca, chciałabym pracować w De w biurze, ale ja pewnie nie dam rady. Nie umiem tak szybko opanować niemieckiego, a do tego trzeba przynajmniej B2,C1   Kiedyś były plany, że mogę z moim pracować jako konstruktor, w sumie to pomocnik konstruktora, ale wszystko się u niego pozmieniało  Ja nie chciałam iść z Jobcenter na kurs, bo wtedy to trzeba się ze wszystkiego tłumaczyć, dlaczego mnie nie było w danym dniu itp a tak to chodzę sama od siebie, a jak w danym dniu nie mogę przyjść to im NIC do tego  Płacę 120euro za 100h, to wychodzi ok 5tygodni. Szukałam kiedyś innych kursów, to liczyli sobie po 400-600euro za miesiąc i to nie były zajęcia codziennie  ejjj ja ci dam szklaneczkę, dwie chyba kieliszki  haha ja też dostałam tym razem o 2 dni za wcześnie @  Sandra Ja skończyłam Administrację  A buźka od mojego smyka, hmm cięzko powiedzieć po 2 dniach, znając życie to będzie to miał ze 2-3 tygodnie, byleby blizny nie miał, tyle tego ma  Hahaha bez przesady z tymi palcami  Ja wybierałam dla siebie obrączkę trochę większa, żeby potem mnie nie uciskała. Później w ciąży to mi tak palce spuchły, że jej zdjąć nie umiałam, potem miałam ją w sam raz, a teraz jest ok, tylko jak idę na basen to ją muszę ściągać bo pod wpływem wody mogłaby mi wylecieć  ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Idę na kurs, miłego dnia   | 
|     | 
|  2015-11-25, 09:12 | #940 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

ja odchudzam się cały czas, właściwie już nie pamiętam kiedy się nie odchudzałam  . wczoraj 120 minut ćwiczonek i przedwczoraj też 120 minut. a wczoraj i dzisiaj strasznie dużo pracy w pracy  . Sandra ja suknię kupiłam w marcu bodajże ( pierwszą jaką przymierzyłam, kolejne to już nie było to) a ślub był pod koniec czerwca. I też nie widzą mi się wielkie bezy. Moja bratowa miała taką bezę z trenem zapłaciła za nią 4 tys, a ile się z nią umęczyła.... masakra..... a ja ile się umęczyłam....ciągle musiałam latać za nią z igłą i nitką bo coś się odpruwało - już na powitaniu gości brat cały czas jej suknie deptał bo się coś odpruło. Później bratowa stwierdziła że już takiej by nie kupiła.... 
				__________________ | 
|     | 
|  2015-11-25, 09:17 | #941 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2015-09 
				 | 

Cytat: 

__________________ 09.11.2015 r.  79kg ----> 69 kg  (16.12.2016 r.) I walczę dalej aby utrzymać wagę   13.10.2017   | |
|     | 
|  2015-11-25, 10:04 | #942 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-11 
				 | 

Witajcie dziewczynki  Nie miałam czasu wczoraj napisać. Po pracy pojechaliśmy z mężem do Krakowa na szkolenie (on na szkolenie, ja na relax  ). Byliśmy dopiero przed 22. Kupiliśmy po drodze winko, ale po dotarciu do hotelu padłam i zasnęłam. A miało być tak romantycznie... To nic, dzisiaj nadrobimy  Jestem po śniadanku, zaraz idę na zakupy. Może kupię jakąś bieliznę na wieczór? To nasz pierwszy wspólny urlop bez dzieci. Ostatnio sami byliśmy 13 lat temu. Sukienki ślubne, wesele... zazdroszczę tych emocji. | 
|     | 
|  2015-11-25, 10:36 | #943 | 
				 | 

Magda Ja to mam największy problem z   reszta nawet znośna a palce aż za małe! Obrączkę mam rozmiar 10 i jeszcze luźna  Ania Mi się podoba coś takiego jak w załączniku, że góra zdobiona ale dół zupełnie czysty. Zuzia No ale przecież po co niszczyć obrączki i robić na nich ślad po zwiększaniu  Brytfanka (chyba nie pamiętam Twojego imienia  ) to życzymy udanego wieczoru! Pamiętaj, że każdy ruch jest dobry  My z Magdą często robimy takie treningi więc polecamy   
|     | 
|  2015-11-25, 10:55 | #944 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- A te wszystkie modelki.... na nich tak pięknie prezentują się te sukienki, że aż dech zapiera...... 
				__________________ | |
|     | 
|  2015-11-25, 11:32 | #945 | 
				 | 

Ania dlatego się boje ze na zdjęciach w ogóle super wow a jak ja przymierze to jak kluska w mące ziemniaczanej    
|     | 
|  2015-11-25, 12:24 | #946 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2015-11-25, 13:15 | #947 | 
				 | 

Brytfannka Kup koniecznie   Nadrobicie dzisiaj podwójnie  Sandra Ja po ciąży a przed odchudzaniem miałam wielki tyłek, teraz też nie mam małego, ale jest taki fajny okrągły i nie za mały nie za duży, taki w sam raz. Bardzo nie podobają mi się tyłki plaskate   Ooo nie, ja z tobą takich rzeczy na pewno nie ćwiczę  Wolę z moim facetem takie sporty poćwiczyć  Przyszłam dzisiaj na kurs taka kolorowa, bluzka różowa, spodnie jeansowe jasne niebieskie, powiedzieli, że miło, poczuli jakby wiosna była  ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Śliczna ta sukienka   | 
|     | 
|  2015-11-25, 14:38 | #948 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

hejka  ale zimno brrr  zuza-może jakąś koleżankę wciągnij w kije-albo mamę-fajnie jest w dwójke  sandra-dobry ten tekst ze znajomościami jak ci odbije  usmiałam się  pokazuj nam obrączki  jak są mieszane-białe z żółtym złotem to gorzej żeby powiększyć lub zmniejszyć bo mają różną temperaturę topnięcia...z doświadczenia wiem ze po ślubie się tyje...więc lepiej mieć luźniejszą  no i latem puchną palce... suknia śliczna-takie lubię  nie lubię bez  madzia-a co mamy ci psać ze blizny małemu zostaną??:P beatka-i co z robotą? szykują ci umowę? bo to już niedługo koniec listopada... ania89-grzecznie tam na tych wyjazdach:P kiedy wracasz do domku? w jakim mieście balujesz?  brytfanka-o wow...13 lat bez randki z meżem-marsz do sklepu z bielizną!!  nie trać okazji  sysa- co z ząbkami?? bo ja mam cienkie szkliwo-przeraziłam się wczoraj jak się przyjrzałam moim przezroczystym jedynkom  daga-moja suknia ładna-ale wisi w szafie...nikt jej nie chce...szkoda -nie zależy mi na zarobku-szkoda sukni...muszę zajrzeć na strych do teścia czy jej mole nie zeżarły  ania86-ty sie odchudzasz tak długo?? a tak pięknie cwiczysz... ja dziś sama baluje bo mój ma popołudniówkę...aaa nie sama-z misiami-dzisiaj jest światowy dzień pluszowego misia  przytulać szybko misie-mi to trochę zajmie bo mam 3 półki i jeszcze trochę   zimnica-miałam iść do mamy ale chyba nie chce mi sie...brrr... 
				__________________  | 
|     | 
|  2015-11-25, 15:08 | #949 | 
				 | 

Madziu  jak bardzo Cie lubię to ale oczywiste jest ze mamy osobnych trenerów do tego rodzaju ćwiczeń    
|     | 
|  2015-11-25, 15:37 | #950 | 
				 | 

Aguś hehe ty tylko o tych misiach   To zanim wszystkie zdążysz wyprzytulać to twój już wróci z pracy  Sandra No już myślałam, że orientację chcesz zmienić, albo ja o czymś nie wiem  I w nocy wkradasz mi się do łóżka   | 
|     | 
|  2015-11-25, 15:42 | #951 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-03 Lokalizacja: Oberbayern 
				 | 

Fisia, umowy nie szykuja , umowa automatycznie od 1.12 leci na czas nieokreslony. Przede mna tylko rozmowa o podniesieniu zarobkow,(trzeba bedzie ladnie sie sprzedac i przedyskutowac ta kwestie, bo bede chciala duzo..) co tez w umowie stoi, wiec tylko mile rzeczy przede mna     i dzisiaj dostalam hajs na swieta tez, wiec wyszlam na prosta, po przeprowadzce! ahh po pracy jade umierajacego M odwiedzic i na zakupy.. (mam Auto od niego, ale chyba jeszcze do Autohaus wejde swoje zamowic  ) Jakis dobry dzien dzisiaj jest. ladna ta sukienka, rzeczywiscie   ja jeszcze nigdy nie przegladalam sukienek. nigdy nawet slubu brac nie chcialam. kto mnie wykopie dzisiaj na basen ?  albo kaze sie znowu rozciagac! ? | 
|     | 
|  2015-11-25, 15:49 | #952 | 
				 | 

sandra-ale twój wpis fajnie brzmiał  madzia-lepiej nie zmieniaj orientacji:P aaa bo ja jestem misiowa dziewczyna  od zawsze lubiłam misie-i nie wyrosłam  beatka-ooo to super że ci się praca szykuje z większą kasą  fajnie trafiłaś  swojemu choremu ugotuj rosół z dużą ilością warzyw i pieprzu  jak ugotujesz duży gar to będzie miał na 3 dni  i polecam herbatkę z lipy z sokiem malinowym miodem i cyrtyną-takie naturalne rozgrzewające rzeczy są fajne   siedzę pod kocykiem z kubkiem gorącego rosołku z msiem pod pachą i włączonym termowentylatorem przed tv  leniwy zimny dzień   
				__________________  | 
|     | 
|  2015-11-25, 16:14 | #953 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

Dziewczynki, ja was pociesze, ja dzisiaj dostalam @ 9 dni za pozno   Buldog, piekna sukienka, taka dziewczeca, nie przytlaczajaca, dla mnie bomba  A nie te bezy, jakby czlowiek na koniu siedzial  Madzia, fajnie z tym kursem, zawsze sie czegos nauczysz, podszkolisz i spotkasz, poznasz nowych ludzi, sama przyjemnosc  Aga, u dentysty w porzadku, mlody, przystojny, jest git  Beata, Ci zaraz dam %   
				__________________ 08.2016: 63,2kg 04.2018: 55,3kg  Biegam bo lubię  30.06.2018   | 
|     | 
|  2015-11-25, 16:38 | #954 | 
				 | 

haha jakby na koniu siedział   dobre  sysa-ja ci dam przystojnego dentyste-zaraz M naskarżę:P  ciesz sie że @ przyszła  nie ważne kiedy-ważne że jest:P   
				__________________  | 
|     | 
|  2015-11-25, 17:36 | #955 | 
				 | 

Beatka ooo fajnie   A powiedz mi masz uznany tytuł w DE, dawałaś papiery/dyplomy do przetłumaczenia, ile płaciłaś i ile na to czekałaś? Ja też chce na basen  Aguś To nie ja chcę zmienić orientację tylko Sandra ma jakieś zapędy   Syska a mógł być z tego dzidziuś?  Sandra tiaaa i się nauczę i troche powkurzam, że czegoś nie umiem, sama przyjemność  Oni tak zapierniczają z tematem, że aż mnie mdli   Melduję zaliczony szybki marsz z bieganiem na bieżni, w sumie 70min (7km)   | 
|     | 
|  2015-11-25, 18:28 | #956 | 
				 | 

Nooo to skoro Wam się wszystkim tak bardzo ta sukienka podoba to macie bojowe zadanie- żebym do niej w wrześniu weszła    
|     | 
|  2015-11-25, 18:32 | #957 | 
				 | 

Sandra No my cię na siłę nie odchudzimy, ani też za ciebie ćwiczyć nie będziemy   Co najwyżej możesz baty na zachęte dostawać      A ja melduję jeszcze dzisiaj zaliczone stepperek skośny 25min (1475kroków) | 
|     | 
|  2015-11-25, 19:53 | #958 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-11-25, 19:55 | #959 | 
				 | 

madzia-uważaj bo to panna młoda-lepiej niech nie ma na ciebie zapędów:P

__________________  | 
|     | 
|  2015-11-25, 20:13 | #960 | 
				 | 

Aguś tak teraz czytam twój podpis i powinnaś baty dostać, tylko 200min w tym miesiącu, a już mamy prawie koniec miesiąca    Żebyś jutro miała ochotę na ćwiczenia       | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.