![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Ide dzisiaj do dentysty po pracy
![]()
#932 |
Zakorzenienie
|
Witam, wstawać dzisiaj w dobrym humorze i brać się za siebie
![]() Ja suknie oglądałam na róznych stronach internetowych, spodobała mi się jedna i jeszcze była nie droga, pojechałam po nią osobiście ponad 200km ale było warto ![]() ![]() Beatka No własnie ja się aż dziwię, ty tam pracujesz dość krótko a już ci dają miesiąc wolnego. Mój jak pracował pierwsze 2 miesiące na okresie próbnym to nie mógł ani jednego dnia wolnego wziąć ![]() ![]() Syska Nie ruszaj merci, są ochydne, ja mam w szafce kilka ochydnych paczek toffifi ![]() CO do blizn, to mi nie piszcie, że maluchom szybko znikają. Kiedyś łobuz uderzył się nad brwią o kant stołu i ma teraz do dzisiaj ślad, a to było 2 lata temu ![]() Wstałam i spać nie mogę, to niech mi teraz ktoś da kopa do ćwiczeń ![]() ![]() Wczoraj siedziałam na niemieckim, baba dała nam jakieś tekst prawnicze, nic z tego nie rozumiałam, co 5te słowo nie rozumiałam a miałam odpowiedzieć na jakieś głupie pytania. Siedzę na zajęciach i sobie myślę, oooo jaaa co ja tu robię, chyba się nie nadajęna ten kurs, wszyscy tak pilnie siedzą i czytają a ja nic nie rozumiem. A potem się wszyscy przyznali, że też tego nie kapują, dopiero jak ja się odezwałam : ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-25 o 03:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ale dzisiaj miałam dziwna noc, co chwile się budziłam, tak nerwowo spałam, chyba już czekałam na śniadanie :P
Ja sukienkę tez mam powiedzmy taki swój typ, nie chce wyglądać jak beza wiec wybrałam sobie na internecie taka delikatna sukienkę zdobiona jedynie na górze no ale muszę iść do salonu zobaczyć czy w ogóle będzie mi pasować :P ---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Magda jak długo już się uczysz tego niemieckiego? Chodzisz prywatnie na ten kurs? A tak w ogóle co robicie zawodowo? Bo kilka osób juz się przyznało a reszta? ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Sandra Mieszkam w De 3 lata, wcześniej nie miałam możliwości chodzić na kurs, więc uczyłam się sama w domu. Odkąd jestem w De uczę się niemieckiego z książek, mp3, kursu komputerowego. Ja nie pracuje, skończyłam studia tylko na poziomie licencjata, chciałam iść dalej ale wyjechaliśmy do DE. Mój pracuje tutaj od początku (jest rok dłużej niż ja) jako inżynier konstruktor
![]() ![]() Melduję zaliczony rowerek 80min (36,1km), miał by ćskalpel ale mi się nie chciało ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-25 o 05:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie laseczki,
agafisia Tak, sama chodzę, słuchawki na uszy i przed siebie ![]() madzia toffifee są pyszne.... buldog 25 ja pracuje w szpitalu, konkretnie na psychiatrii w sekretariacie
09.11.2015 r. ![]() ![]() I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2015-11-25 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Zuzka Tofifi są ochydne i schluss
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
spotkalam jednego z "moich" doktorow przy maszynie do kawy i praca dzis na mnie czeka ze hohohoh. Dzisiejsza produkcja zaplanaowana w jego biurze, z ciepla kawusia, tak to moge zaczynac dzien ![]() ![]() nie umiem skladac zdan o 8.30 w srode. Madziu ale do prywatnej szkoly nie chodzisz? Ja bardzo duzo placilam. Zazdroszcze Ci troche kursu. Szkoda tez ze miasto nie placi Ci za to. Cos bede dzialac od stycznia dalej. Dziewczynki moje kochane, ktore tak o mnie sie troszcza :P na weekend piwa nie wypije, ale szklaneczke lub dwie whiskey wleje w siebie ![]() Dostalam @ 2 dni wczesniej⌠to nie poswietujemy jego urodzin ![]() Ja jestem inz technol.chem. pracuje w branzy biochem.produkcji. pode mna sa male projekty, testy, eksperymenty dla klientow, okres probny koncze ostatniego listopada. Milego dnia ! Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-11-25 o 08:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
Madzia a jakie studia skończyłaś? Egzaminem się nie przejmuj, na pewno będzie 1
![]() Zuzia dobrze wiedzieć, jak oszaleję od ciągłego liczenia kalorii przynajmniej będę miała już znajomości ![]() Muszę Wam się pochwalić, mamy już nasze obrączki ![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Beatka Jak mi sięmarzy taka praca, chciałabym pracować w De w biurze, ale ja pewnie nie dam rady. Nie umiem tak szybko opanować niemieckiego, a do tego trzeba przynajmniej B2,C1
![]() ![]() Ja nie chciałam iść z Jobcenter na kurs, bo wtedy to trzeba się ze wszystkiego tłumaczyć, dlaczego mnie nie było w danym dniu itp a tak to chodzę sama od siebie, a jak w danym dniu nie mogę przyjść to im NIC do tego ![]() ![]() ejjj ja ci dam szklaneczkę, dwie chyba kieliszki ![]() haha ja też dostałam tym razem o 2 dni za wcześnie @ ![]() Sandra Ja skończyłam Administrację ![]() ![]() Hahaha bez przesady z tymi palcami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Idę na kurs, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
ja odchudzam się cały czas, właściwie już nie pamiętam kiedy się nie odchudzałam ![]() wczoraj 120 minut ćwiczonek i przedwczoraj też 120 minut. a wczoraj i dzisiaj strasznie dużo pracy w pracy ![]() Sandra ja suknię kupiłam w marcu bodajże ( pierwszą jaką przymierzyłam, kolejne to już nie było to) a ślub był pod koniec czerwca. I też nie widzą mi się wielkie bezy. Moja bratowa miała taką bezę z trenem zapłaciła za nią 4 tys, a ile się z nią umęczyła.... masakra..... a ja ile się umęczyłam....ciągle musiałam latać za nią z igłą i nitką bo coś się odpruwało - już na powitaniu gości brat cały czas jej suknie deptał bo się coś odpruło. Później bratowa stwierdziła że już takiej by nie kupiła....
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Nie miałam czasu wczoraj napisać. Po pracy pojechaliśmy z mężem do Krakowa na szkolenie (on na szkolenie, ja na relax ![]() ![]() Jestem po śniadanku, zaraz idę na zakupy. Może kupię jakąś bieliznę na wieczór? To nasz pierwszy wspólny urlop bez dzieci. Ostatnio sami byliśmy 13 lat temu. Sukienki ślubne, wesele... zazdroszczę tych emocji. |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
Magda Ja to mam największy problem z
![]() ![]() Ania Mi się podoba coś takiego jak w załączniku, że góra zdobiona ale dół zupełnie czysty. Zuzia No ale przecież po co niszczyć obrączki i robić na nich ślad po zwiększaniu ![]() Brytfanka (chyba nie pamiętam Twojego imienia ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- A te wszystkie modelki.... na nich tak pięknie prezentują się te sukienki, że aż dech zapiera......
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
Ania dlatego się boje ze na zdjęciach w ogóle super wow a jak ja przymierze to jak kluska w mące ziemniaczanej
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Brytfannka Kup koniecznie
![]() ![]() Sandra Ja po ciąży a przed odchudzaniem miałam wielki tyłek, teraz też nie mam małego, ale jest taki fajny okrągły i nie za mały nie za duży, taki w sam raz. Bardzo nie podobają mi się tyłki plaskate ![]() Ooo nie, ja z tobą takich rzeczy na pewno nie ćwiczę ![]() ![]() Przyszłam dzisiaj na kurs taka kolorowa, bluzka różowa, spodnie jeansowe jasne niebieskie, powiedzieli, że miło, poczuli jakby wiosna była ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Śliczna ta sukienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() zuza-może jakąś koleżankę wciągnij w kije-albo mamę-fajnie jest w dwójke ![]() sandra-dobry ten tekst ze znajomościami jak ci odbije ![]() ![]() pokazuj nam obrączki ![]() ![]() suknia śliczna-takie lubię ![]() ![]() madzia-a co mamy ci psać ze blizny małemu zostaną??:P beatka-i co z robotą? szykują ci umowę? bo to już niedługo koniec listopada... ania89-grzecznie tam na tych wyjazdach:P kiedy wracasz do domku? w jakim mieście balujesz? ![]() brytfanka-o wow...13 lat bez randki z meżem-marsz do sklepu z bielizną!! ![]() ![]() sysa- co z ząbkami?? bo ja mam cienkie szkliwo-przeraziłam się wczoraj jak się przyjrzałam moim przezroczystym jedynkom ![]() daga-moja suknia ładna-ale wisi w szafie...nikt jej nie chce...szkoda -nie zależy mi na zarobku-szkoda sukni...muszę zajrzeć na strych do teścia czy jej mole nie zeżarły ![]() ania86-ty sie odchudzasz tak długo?? a tak pięknie cwiczysz... ja dziś sama baluje bo mój ma popołudniówkę...aaa nie sama-z misiami-dzisiaj jest światowy dzień pluszowego misia ![]() ![]() ![]() zimnica-miałam iść do mamy ale chyba nie chce mi sie...brrr...
#949 |
Raczkowanie
|
Madziu jak bardzo Cie lubię to ale oczywiste jest ze mamy osobnych trenerów do tego rodzaju ćwiczeń
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Aguś hehe ty tylko o tych misiach
![]() ![]() Sandra No już myślałam, że orientację chcesz zmienić, albo ja o czymś nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Fisia, umowy nie szykuja , umowa automatycznie od 1.12 leci na czas nieokreslony. Przede mna tylko rozmowa o podniesieniu zarobkow,(trzeba bedzie ladnie sie sprzedac i przedyskutowac ta kwestie, bo bede chciala duzo..) co tez w umowie stoi, wiec tylko mile rzeczy przede mna
![]() ![]() i dzisiaj dostalam hajs na swieta tez, wiec wyszlam na prosta, po przeprowadzce! ahh po pracy jade umierajacego M odwiedzic i na zakupy.. (mam Auto od niego, ale chyba jeszcze do Autohaus wejde swoje zamowic ![]() Jakis dobry dzien dzisiaj jest. ladna ta sukienka, rzeczywiscie ![]() ja jeszcze nigdy nie przegladalam sukienek. nigdy nawet slubu brac nie chcialam. kto mnie wykopie dzisiaj na basen ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
sandra-ale twój wpis fajnie brzmiał
![]() madzia-lepiej nie zmieniaj orientacji:P aaa bo ja jestem misiowa dziewczyna ![]() ![]() beatka-ooo to super że ci się praca szykuje z większą kasą ![]() ![]() swojemu choremu ugotuj rosół z dużą ilością warzyw i pieprzu ![]() ![]() ![]() siedzę pod kocykiem z kubkiem gorącego rosołku z msiem pod pachą i włączonym termowentylatorem przed tv ![]() ![]()
#953 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja was pociesze, ja dzisiaj dostalam @ 9 dni za pozno
![]() Buldog, piekna sukienka, taka dziewczeca, nie przytlaczajaca, dla mnie bomba ![]() ![]() Madzia, fajnie z tym kursem, zawsze sie czegos nauczysz, podszkolisz i spotkasz, poznasz nowych ludzi, sama przyjemnosc ![]() Aga, u dentysty w porzadku, mlody, przystojny, jest git ![]() Beata, Ci zaraz dam % ![]()
#954 |
Zakorzenienie
|
haha jakby na koniu siedział
![]() ![]() ![]() sysa-ja ci dam przystojnego dentyste-zaraz M naskarżę:P ![]() ciesz sie że @ przyszła ![]() ![]()
#955 |
Zakorzenienie
|
Beatka ooo fajnie
![]() Ja też chce na basen ![]() Aguś To nie ja chcę zmienić orientację tylko Sandra ma jakieś zapędy ![]() Syska a mógł być z tego dzidziuś? ![]() Sandra tiaaa i się nauczę i troche powkurzam, że czegoś nie umiem, sama przyjemność ![]() ![]() Melduję zaliczony szybki marsz z bieganiem na bieżni, w sumie 70min (7km) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Nooo to skoro Wam się wszystkim tak bardzo ta sukienka podoba to macie bojowe zadanie- żebym do niej w wrześniu weszła
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Sandra No my cię na siłę nie odchudzimy, ani też za ciebie ćwiczyć nie będziemy
![]() ![]() ![]() ![]() A ja melduję jeszcze dzisiaj zaliczone stepperek skośny 25min (1475kroków) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
madzia-uważaj bo to panna młoda-lepiej niech nie ma na ciebie zapędów:P
#960 |
Zakorzenienie
|
Aguś tak teraz czytam twój podpis i powinnaś baty dostać, tylko 200min w tym miesiącu, a już mamy prawie koniec miesiąca
![]() Żebyś jutro miała ochotę na ćwiczenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.