![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
100 lat dla 3 latków!! Pakerek niestety tez z tych dzieci, co to mu sie "w rekach pali wszystko". Tż njic tylko skleja i naprawia...czasem niechcący, a czasem rzuci zabawka, tłumaczę, pokazuję, czasem mówie, że jak będzie nadal rzucał zabiorę(i zabieram)- i to ostatnie jedynie działa w miare.... Braliśmy udział w konkursie plastycznym w przedszkola i w piątek mówi, ze Pani dyrektor dała mu duplo, a on zapomniał...Se myśle, duplo- za droga coś ta nagroda, może czekoladki duplo z kindera...a dzis przynosi Dyplom i mówi: "O to duplo mi chodziło" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
alez syf w domu, jestem z siebie dumna <klepiesieporamieniu>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
MBZ♥
|
Moderna odc płatny od Wrocław Bielany do Krakowa.
http://www.autostrada-a4.pl/#nav Klementyna ![]() ![]() Lecę biegać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno Katowice Wroclaw jest platny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
pierwsze urodziony dla kolegów Karola za nami ![]() Cytat:
![]() pobiegała bym i ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a widzisz co zaczne czytać to mi coś przeszkodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ode mnie równiez najlepsze życzenia dla solenizantów ![]() ![]() ![]() a i Sorce sliczny kuferek ![]() Pani brawo za nowego lapka ![]()
![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
Na szybko rozwijam anegdotą
![]()
![]() |
![]() |
#937 |
MBZ♥
|
Sorce
![]() Moderna na pewno. Nawet jakieś remont autostrady i z 4 pasów robią dwa to i tak się płaci, mimo korków i obniżenia standardów jazdy:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale póki co cieszymy się psem sąsiadów - mają fajnego, spokojnego goldena. Poszlismy wszyscy na spacer to pies był jedną z atrakcji ![]() Ogarnelismy troche mieszaknie dziś, ufff. Ciekawe na jak długo ![]() Cytat:
-------- Dzieci śpią, K obudził się i kaszel go męczy, ech... Zaraz oglądamy Walking dead ![]() Dobranoc! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
Buziaki urodzinowe dla Fifiego ![]() ![]() ![]() i spóźnione ale serdeczne uściski dla Kini
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() budzę się odsuwam rolety a tam - ...śnieg... ![]() ![]() --------------------------- No i stało się - O. od kwietnia idzie do przedszkola. Cieszę się i boje się ![]() ![]()
![]() |
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Dla Lili wszystkiego najsmaczniejszego
![]() ![]() ![]() cathlyn co u Was?????? ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() a kysz! przygotowujecie sie jakos? Oliwka jak sie ma do tematu przedszkola? ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
![]() pies to obowiazek na kilkanascie lat - spacery w kazda pogode, wyjazdy planowane pod mozliwosc zabrania psa ze soba (chyba, ze ma sie kogos, kto sie psem w czasie urlopu zaopiekuje) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
MBZ♥
|
Lil uśmiechu, słońca i radości
![]() Demeter nie idź tą drogą ![]() Anika mam podobne obawy. Trzymam kciuki za Was Obie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Wtajemniczenie
|
Moderna przed nami tydzień adaptacyjny. Będziemy chodzić codziennie po 2-3 godz. Rozmawiamy z O. o przedszkolu opowiadamy co tam dzieci robią itp ale jsk to będzie to nie msm pojęcia
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla wszystkich trzylatków
![]() ![]() Ostatnio nie mam czasu na forum, czasem podczytuję karmiąc ale pisanie mi nie idzie jedną ręką. U nas masakra ![]() Strasznie się złości, krzyczy, nie słucha. Jedyny plus to do brata ma bardzo fajne podejście ciągle mówi mój kochany braciszek, skarbek. Przytula go, rozmawia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak Dawid? dogadujecie się? czyli normalna reakcja rodzicielska. Oliwka na pewno sobie poradzi ![]() i jak, i jak, i jak? chłop skomentował????
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poradzi sobie, chociaż obawy bardzo rozumiem. Cytat:
![]() U nas już dużo lepiej ale początki właśnie takie były. Rodzeństwo, za chwilę przedszkole, cieeeeezko było. J. nadal bywa Dominisia, pelza razem z nią po mieszkaniu, ale potrafi też przytulić, popilnowac. Codziennie przy ubieraniu go do przedszkola całuje i glaszcze swój samochodzik, odkłada go do wózka, wydaje mi instrukcje o której mam go (autko) polozyc na drzemke, o której dać zupę, kiedy kaszke, jak lulac, itp. Jak go odbieram najpierw się cieszy, coś na szybko opowiada a zaraz potem pyta jak samochodziki, czy zjadly, spały, jak się zachowywały, itp. Ta faza trwa już ponad pół roku z różnym nasileniem, w różnych formach. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Ubrałam dziś dzieci i siebie rano, chcemy wychodzić do przedszkola a tu nie ma moich kluczy od mieszkania... Tz wziął do pracy 2 komplety kluczy, do tego kluczyki do samochodu, wszystko. Wystawiłam dzieci na balkon i czekaliśmy na ratunek ![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | ||||
Wtajemniczenie
|
Czesc
Cytat:
Cytat:
Ale, ale byłam wychowana w domu ze zwierzętami i może potem mi zabraknąć jakiegoś zwierza w domu ![]() Cytat:
![]() Bedzie dobrze, na początku może być ciezej ale potem będzie dobrze. Widze po moim K - w sumie pierwsze ok. 2 miesiące płacz, nie jadł z dziecmi. Dziś opowiada jak to pojdzie do dzieci, bedzie z nimi jadł zupke, bedzie tańczył i się bawił z kolegą ulubionym ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------------- K idzie dziś do lekarza, bo kaszle bardzo i się bidny meczy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Monicca, dużo sił
![]() ![]() Moderna ![]() Pani dla Ciebie ![]() ![]() Monika, uśmiałam się z pytań J. o samochodziki ![]() ![]() Kwiatuszki dla Z ![]() Anika, trzymam kciuki za przedszkole. Kasia i dla Ciebie kciuki za dobrą decyzję. U nas też śnieg, na szczęscie już się topi. Tradycji stanie się zadość - będziemy mieli białe święta ![]()
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
100 lat i wszystkiego naj naj najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów
![]() Cytat:
![]() BYou byliśmy tylko na jeden dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co tam jeszcze ... dla podróżujących znalazłam takie oto trony ![]() https://www.google.pl/search?q=jedno...w=1536&bih=755
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
MBZ♥
|
CR choć jedne święta będą białe
![]() Achna szkoda, że tak krótko byliście:/ Nie dziwię się wzruszeniu Dziadka ![]() Mieliśmy takie wynalazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() Super fajnie, że nie mam wody. Super fajnie, że zaplanowali wymianę czegoś bez powiadomienia mieszkańców. I super fajnie ekstra, że właśnie się dowiedziałam jak wróciłam z biegania. A tak marzyłam o kąpieli bez asysty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | ||
Wtajemniczenie
|
Byou za dużo dobrego na raz chciałaś- to masz
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- A tak na poważnie to współczuję. Nie cierpię takich niezapowiedzianych akcji! Wrrr ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2016-03-15 o 16:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Monika dobre z tym autkiem...
Byou dobrego masz tego męża! Za duzo dobrych rzweczy by Cie spotkało, jakbys jeszcze i wode ciepła miała... ![]() Moderna, no ciekawe jak tż zachowa sie w przyszłości.... Panika super fpty wstawiła na fb....musze i ja się zebrac i PAkerka Wam podrzucić, moze w klubie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Dawidek grzeczny, dużo śpi i zaczyna wisieć na cycu bo do tej pory szybko jadł i puszczał a od wczoraj co chwilę je. Jutro albo pojutrze idziemy na pierwszą wizytę do pediatry, mam nadzieję, że przybrał coś bo ciągle o tym myślę czy się najada. Filipa dokarmiałam i ciężko mi uwierzyć, że damy radę na samym cycu a bardzo bym chciała.
Mamy jakieś problemy z brzuszkiem bo pręży się i płacze przed kupką. Ale ogólnie nie mogę narzekać, za to starszy dokazuje za dwóch. Cytat:
Dzisiaj Filip jak karmiłam Dawida też chciał się napić mleczka z cyca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzieci są rózne, K raczej z tych nieśmiałych w 'obcym' srodowisku, boi się wielu rzeczy, potrzebuje czasu, aby się rozkręcić.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te poczatki ciezkie beda...u nas tesciowa przychodziła dzień w dzień. ------ K dostał antybiotyk. Siedziemy w domu. Bidny kaszle, popłakuje, ma katar i jest senny ![]() TZ poszedł na drzemke, pozniej zaprowadziłam ich do niego, wchodze po kilkunastu minutach a wszyscy śpią ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Wtajemniczenie
|
![]() ------------------- O. zasnęła, a ja mam na coś ochotę tylko nie wiem na co... ![]() (oczywiście coś do zjedzenia mam na myśli ![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2016-03-15 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i mama po pracy też trochę zajmie się Filipkiem, jak by nie to to byłoby ciężko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() a Zu jak sie trzyma od tych zlobkowych infekcji brata? ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje, ze klopoty z woda byly tylko chwilowe ![]() a meza masz doskonalego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wrong!!!!! złe myślenie. bez: "ciężko", bez "chyba". przekonanie, przekonanie, przekonanie i czarujemy rzeczywistość ![]() DASZ RADĘ, bo niby dlaczego nie?! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Olka wstała o 5ej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.