Powiększanie piersi cz.7 - Strona 321 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 22:23   #9601
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Mya kochana napisałam maila
zaraz pędze

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Nie wiem co mi dziś strzelilo do durnej głowy z tymmnZdzitowieckim..miała m panikę zdurnowaciala. Pojechałam z moimi mężczyznami dużym i malutkim na relaksik popołudniowy i teraz już myśle logiczniej. Pogadalam tez z Ulaskiem i mi wyklarowala pewne sprawy.
Mya dziekuje za słowa wsparcia i wytłumaczenie pewnych spraw ...szybko to nie znaczy dobrze a raczej znaczy kiepsko. Kumam...kumam...już o co chodzi. Podwiesze zobaczę...poczekam i zrobie co należy,będzie dobrze a implant włożyć mogę jakby co pózniej.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Te cycuchy są bardzo ważne dla nas wszystkich i dla tego panikujemy często. Mi to się właśnie zdążyło wczoraj i dziś i aż się nie poznałam. Raczej jestem typowa lewica i stapam mocno po ziemi a tu taki chwilowy brak logiki...ale jestem tez kobieta i mogłam trochę pomarudzic prawda...? Mya Ty jesteś nasza podporą na MAXA!
Spokojnie wiesz, gdybyś miała mieć tą operację za miesiąc, gdybyś nie miała z kim wymienić poglądów- albo byś po prostu nie chciała wychodząc z założenia że po co- może bym się i zmartwiła załatwiłabyś wszystko szybko i by było pozamiatane Lekarza który by Ci to zrobił szybko też byś bez problemu znalazła- nie ma z tym problemu No ale to Ty byś potem była jedyną osobą która by poniosła tego konsekwencje. Więc zrób to jak najlepiej - żebyś potem nie miała sobie nic do zarzucenia . Jeśli masz jakieś wątpliwości to je wyjaśniaj. I nie miej wyrzutów że pytasz i panikujesz - przed Tobą ważna decyzja i wiele wątpliwości czy będzie słuszna.
Wiem, że będzie dobrze- nie jesteś kąpana w gorącej wodzie i sama dochodzisz do dobrych wniosków. Twoje piersi długo dochodziły do obecnego stanu- czym będzie rok by je ładnie wymodelować.

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Anika foczka , dobre

Ilovesleeping oj wiem, wiem i szkoda ze nie mozesz w kwietniu, mialabys to za sobą i tylko sie cieszyc nadchodzącymi wakacjami...ale jak to mowia, co sie odwlecze to nie uciecze..grunt że będą!
O to i ja biegnę do Twojego albumiku jak tam jakaś foczka leży.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 22:30   #9602
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
no wiedziałam ze jak Mya się pojawi to Ci wszystko dokłądnie wytłumaczy mi wiedzy brakuje, pisze intuicyjnie a to za mało by wlaczyć z kimś na argumenty
Joasi wcale nie za mało bo mi dziś pomoglas bardzo!!!:cmo k:

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-10 o 22:32
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 22:30   #9603
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Joasi, bo Ty i Mya to jak serce i rozum z pewnej reklamy
:r otfl:

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-03-10, 22:40   #9604
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
:r otfl:
SERCE I ROZUM !!! ...no powaga ,ze tak jest!!!
Stary 2012-03-10, 22:45   #9605
jooasi
Wtajemniczenie

Mya one nas tu przezywają, baby niedobre
Stary 2012-03-10, 22:52   #9606
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Ja chciałam tylko ostrzec palące dziewczyny, żebyście porządnie wzięły sobie do serca ten zakaz palenia przed i przede wszystkim też po operacji. Mój TŻ mimo moich ostrzeżeń dzień po wypadku zaczął palić. Lekarz jak dzisiaj zobaczył jego nogę powiedział, że wygląda znacznie gorzej niż było to właśnie po jednym dniu. Rany mu się nie chcą goić i się paprają strasznie Do tego niestety dostała mu się martwica do najmniejszego palca u stopy i lekarz będzie musiał mu go amputować w poniedziałek, do tego dzisiaj już musiał zostać w szpitalu, bo musi być pod ścisłą kontrolą. Dzisiaj też lekarz wydał mu kategoryczny zakaz palenia, bo na to jak to wszystko na chwilę obecną wygląda spory wpływ miało właśnie palenie. Ja sama zastanawiała się cały czas, dlaczego niby przed operacją czy po nie będę mogła sobie puścić dymka, no bo co jakiś papieros durny może zaszkodzić. Jednak może Ehh....jestem załamana
Bardzo mi przykro, że tak się rzeczy mają Oby już teraz wszystko było dobrze. Miejmy nadzieję, że noga będzie się już goić jak należy trzymaj się dzilenie. Już się wydawało, że wszystko wyszło na prostą, a tu o masz ....
No tak- co znaczy jeden papieros
No ale skoro nic nie znaczy to czemu się po niego sięga
i co sprawia, że nam jeden pomaga skoro nic nie znaczy ...ech

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Mya one nas tu przezywają, baby niedobre

Stary 2012-03-11, 00:04   #9607
gwendolinka
Zadomowienie

Haha

Serce i rozum

I ja się uśmiechnęłam

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 08:13   #9608
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 02.04 - 21
sherry.b 18.04 - 37
issabel1 24.04 - 43
ania1919 27.04 - 46
MILENKA2012 09.05 - 58
kicia_nh 11.07 - 121
Olivkaa200 12.07 - 122

Jooasi, Anika, Mune i Mya dziękuję za słowa otuchy i wsparcia Ja dzisiaj już w lepszym humorze, bo przecież żeby móc mojego TŻa pocieszać to sama muszę wierzyć w to, co mówię. Będzie dobrze, jeszcze trochę to potrwa, ale damy sobie radę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-11 o 08:42
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 08:24   #9609
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za troskę . Problem w tym, że ja unikam lekarzy jak diabeł święconej wody. Idę, gdy już mnie mocno przypili
Ale muszę się przebadać, bo sama czuję, że coś jest nie tak.
Dokladnie tak. Mysle, ze nadszedl taki czas aby wziac sie za siebie. Lepiej dmuchac na zimne jak potem walczyc z jakimis zadawnionymi problemami. Trzymaj sie!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:23   #9610
celina777
Rozeznanie

Cytat:
izzi42 02.04 - 21
sherry.b 18.04 - 37
issabel1 24.04 - 43
ania1919 27.04 - 46
MILENKA2012 09.05 - 58
kicia_nh 11.07 - 121
Olivkaa200 12.07 - 122

Jooasi, Anika, Mune i Mya dziękuję za słowa otuchy i wsparcia Ja dzisiaj już w lepszym humorze, bo przecież żeby móc mojego TŻa pocieszać to sama muszę wierzyć w to, co mówię. Będzie dobrze, jeszcze trochę to potrwa, ale damy sobie radę
Kicia dobrze ze masz takie nastawienie. Ja zawsze sobie tłumaczę ,ze nie jest tak zle bo mogło być gorzej...wiem,ze to takie gadanie ale pomaga. Musisz teraz być silna i wspierać TŻ a zaraz wyjdziecie na prosta. Kurcze...takie życie...raz super ale czasem coś się przydarzy.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Kicia dobrze ze masz takie nastawienie. Ja zawsze sobie tłumaczę ,ze nie jest tak zle bo mogło być gorzej...wiem,ze to takie gadanie ale pomaga. Musisz teraz być silna i wspierać TŻ a zaraz wyjdziecie na prosta. Kurcze...takie życie...raz super ale czasem coś się przydarzy.
ALEMTO PALENIE TO JEST SYF STRASZNY JEDNAK! Nie przypuszczałam,ze aż takie konsekwencje mogą się zdarzyc
Stary 2012-03-11, 09:33   #9611
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dzień doberek

Wczoraj na imprezke sie wybrałam ale bez szalenstw bo trzeba prace pisac I musialam patrzec na dekold mojej kolezanki ah kiedy ja bede mogła nalozyc taka bluzke coraz bardzej mnie denerwuje jej dekold

Dziewczynki a ja w sierpniu bede mogla wybrac sie na plaze i poplywac czy nie bardzo jak minie tylko miesiac od operacji?
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 09:58   #9612
barbieee
Raczkowanie

Dziewczyny tkore robily u Wegrzyna pomozcie mi!!! jak dojechac z dworca pkp na Łakowa???jakim autobusem i gdzie wysiasc????
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:01   #9613
kicia_nh
Zadomowienie

Celinko dokładnie tak samo powtarzam oraz to, że "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło". Może narazie nic dobrego nie widzę (ok, poza tym, że TŻ rzuci palenie i już raczej do niego nie wróci) ale z czasem będzie można wyciągnąć nawet z czegoś takiego pozytywy. Wiem o tym, bo wiele razy się już przekonałam, że tak jest
A ja męża pocieszałam, że jak mu to pomoże, to i sobie dam tego małego ciachnąć, potem wsadzą nam je do słoiczka i będą sobie razem pływać. Ale zaznaczyłam, żeby się nie zapomniał i nie uznał, że mój maluch z jakimś murzynem się spoufala Ahh chociaż z tego się śmiał. Ale gdyby tak było można to bym tak zrobiła, no bo takie te małe paluszki są śmiszne a mi osobiscie w tej sytuacji jeden mniej już by różnicy nie zrobił

Olivko skoro lekarze na basenik wysyłają najwcześniej po 1,5 miesiąca to tak i z pływaniem w morzu czy jeziorku będzie. Nie wiem tylko czy to dobry pomysł z wystawianiem na słoneczko po tak krótkim czasie.

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-11 o 10:03
Stary 2012-03-11, 10:07   #9614
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
Wypróbowałam już sporo i mogę polecić IsaDora Colormatic Eye pen - to jest taka wysuwana.
a masz ogólnie problemy z rozmazywaniem oczu?bo u mnie sprawa wyglada tak ze np uzywam kredki poleconej przez kolezanke ona ma caly dzien nienaganny makijaz a ja po 2 godz rozmazany buuu
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:08   #9615
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko skoro lekarze na basenik wysyłają najwcześniej po 1,5 miesiąca to tak i z pływaniem w morzu czy jeziorku będzie. Nie wiem tylko czy to dobry pomysł z wystawianiem na słoneczko po tak krótkim czasie.
Własnie nie pamietałam po jakim czasie mozna pływac trudno w te wakacje nie wystawie panienek na swiatło dzienne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 10:16   #9616
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Ech komplemenciara, ale ja łasa na komplementy jestem No to ja sądzę, że możesz spokojnie powiedzieć, że nie chcesz mniejszych niż 350. Jak tyle dostaniesz co ja (w zależności w jakim profilu) to będziesz miała podobnie (trochę więcej, bo wyjściówka nie zero jak u mnie). Np. jeszcze Kamiluwa ma też takie podobne, odrobinkę większe 380 chyba, zobacz sobie, mnie się one bardzo podobają, choć też jeszcze w fazie dojrzewania. Pamiętaj, że różnica między 350 a 400 jest niewielka i w tym przedziale powinnaś uzyskać oczekiwany efekt

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Hmmm, góra to jeszcze nawet, ale dół miałam 2 razy i nic nie chwyciło. Górę ledwo widać, byłam 2 razy w tym góra raz, a potem to już się przygotowywałam do robienia cyców i odpuściłam.

Co do kredki, ja się przerzuciłam na żelik, pędzelkiem nakładam, trzyma się, nie rozmazuje. Nawet niezły z Maybelline (nie ma w sklepach - na allegro kupiłam) ale z Inglota mogę też polecić
zelik?a co tomune masz jakis albumik moge Ci wyslac zaproszenie?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Ilovesleeping wstawiłam ta focie z wakacji i teraz do mnie doszło że takie z plazyu gdzie je widać mam tylko to!!! reszta to w ubraniu i kocu bo tak na plazy piździło he ..a mine mam taka bo pączka przełykałam:P
przyjmiesz zaproszenie?
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:48   #9617
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
zelik?a co tomune masz jakis albumik moge Ci wyslac zaproszenie?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

przyjmiesz zaproszenie?
Wydaje mi się, że Mune miała na mysli płynny eyeliner, cosik takiego: http://www.bazarek.pl/produkt/138275...-eyeliner.html

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Własnie nie pamietałam po jakim czasie mozna pływac trudno w te wakacje nie wystawie panienek na swiatło dzienne
Najlepiej jak napiszą Ci bardziej obeznane dziewczynki jak to jest. Ja swoją drogą gdzieś kiedyś wyczytałam, że opalać się można już po dwóch tygodniach od operacji z tym, że trzeba blizny zakleić jakimiś plastrami no i oczywiście stosować filtry ochronne. Gdzieś indziej czytałam, że dopiero po 6 miesiącach, wcześniej w ogóle. Tak więc ciężko stwierdzić mi jak to jest. Lekarz pewnie by Ci powiedział, jakbyś zapytała o to. A co do pływania jeszcze to przecież nieraz wrzesień też jest piękny i nie wykluczone, że i w tym roku popływasz jeszcze w morzu czy jeziorku

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-11 o 10:50
Stary 2012-03-11, 10:52   #9618
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
Dziewczyny tkore robily u Wegrzyna pomozcie mi!!! jak dojechac z dworca pkp na Łakowa???jakim autobusem i gdzie wysiasc????
barbie sprawdziłam w rozkładzie MPK i od dworca PKP na Bielany Wrocławskie jedzie podmiejski 612. dokładnie gdzie się zatrzymuje nie wiem, pogrzeb sobie tutaj
http://komunikacja.iwroclaw.pl/Rozkl...I,1,24_Wroclaw

musisz się dostać na Wrocławską, ona przechodzi w Kłodzką, potem w prawo w Kwiatową i druga w lewo Łąkowa, to jest zadupie, osiedle domków jednorodzinnych.
więcej nie pomoge bo tak jak pisałam od lat nie jeżdze autobusami.
Stary 2012-03-11, 10:52   #9619
gwendolinka
Zadomowienie

Z tym opalaniem to chodzi o to żeby nie nagrzewać piersi i torebki chyba coś około 6 mcy... najlepiej. Blizny to zawsze najlepiej smarować filtrem.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:59   #9620
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Olivka pływanie po 6 tygodniach lub wg zaleceń lekarza, napewno musisz mieć wszystko wygojone. wystawianie na słońce w tym roku musisz sobie odpuścić. po miesiącu będzie Ci cieżko pokazać je na plaży raczej, są kamienne jeszcze, nieforemne i niebardzo się człowiek z nimi dobrze czuje żeby je tak wywalać. po dwóch już jest spoko to z doświaczenia własnego, pewnie każda ma troche inaczej

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Celinko dokładnie tak samo powtarzam oraz to, że "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło". Może narazie nic dobrego nie widzę (ok, poza tym, że TŻ rzuci palenie i już raczej do niego nie wróci) ale z czasem będzie można wyciągnąć nawet z czegoś takiego pozytywy. Wiem o tym, bo wiele razy się już przekonałam, że tak jest
A ja męża pocieszałam, że jak mu to pomoże, to i sobie dam tego małego ciachnąć, potem wsadzą nam je do słoiczka i będą sobie razem pływać. Ale zaznaczyłam, żeby się nie zapomniał i nie uznał, że mój maluch z jakimś murzynem się spoufala Ahh chociaż z tego się śmiał. Ale gdyby tak było można to bym tak zrobiła, no bo takie te małe paluszki są śmiszne a mi osobiscie w tej sytuacji jeden mniej już by różnicy nie zrobił

Kicia no to jest miłość dać sobie uciąć paluszka żeby mężowskiemu nie było smutno pływać samemu w słoiczku dzielna babeczka jesteś i dajesz mu dobre wsparcie, trzymam za Was kciuki
Stary 2012-03-11, 11:16   #9621
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
Ja jak usiłowałam się w tym wszytkim zorientować to się poddałam i taksówkę zamówiłam, także nie pomogę. Jooasi ma rację mówiąc, że to zadupie. Koniecznie sobie wydrukuj mapkę tych okolicznych uliczek bo w moim przypadku nawet taksówkarz ze swoim GPSem miał problem żeby tam trafić.

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
Czy to prawda, że operację można zrobić po ukończeniu 21 roku życia??
Z tego co mi wiadomo to w kwesti prawnej możesz zrobić po ukończeniu 18 lat. Lekarze jednak odradzają bo teoretycznie piersi mogą jeszcze urosnąć. Co ciekawe mnie żaden lekarz o dowód nie pytał, mimo to, że wyglądam bardzo młodo i zawsze mnie proszą o dokument w sklepach a potem zdziwnie jak to możliwe, że mam tyle lat

Cytat:

Joasi, bo Ty i Mya to jak serce i rozum z pewnej reklamy
Hehe :d A która jest, która bo dla mnie to obie jak serce i rozum w jednej osobie Nie wiem co my byśmy to bez nich poczeły!
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:03   #9622
Olivkaa200
Zakorzenienie

Kiciu, Jooasi dziękuje za odpowiedz

Chodziło mi własnie czy bede mogła sobie poplywac no ale tak jak napisala jooasi moje piersi nie beda jeszcze sie nadawały do pokazywania ich na plazyAle w ubranku zajde pochodzic chociaz po wodzie nie wytrzymam, bede musiala poczuc sie raz w zyciu komfortowo na plazyJuz nie moge sie doczekac A co do oplania to doktor zabronił mi sie opalac przez 6 miesiecy zero solarium i slonca nie wiem jak wytrzymam jako osoba uzalezniona od opalania no ale mam nadzieje ze piersi mi wynagrodza wszystko
Stary 2012-03-11, 12:17   #9623
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ja jak usiłowałam się w tym wszytkim zorientować to się poddałam i taksówkę zamówiłam, także nie pomogę. Jooasi ma rację mówiąc, że to zadupie. Koniecznie sobie wydrukuj mapkę tych okolicznych uliczek bo w moim przypadku nawet taksówkarz ze swoim GPSem miał problem żeby tam trafić.
ile zaplacilas z dworca do doktora w jedna strone?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 12:31   #9624
mune
Raczkowanie

Cytat:
Też się o to pytałam i po miesiącu w czystym morzu można popływać , ale basen mi odradzano jednak, sporo tam żyje różnych bakterii....Dla bezpieczeństwa basenik po 3 miesiącach.
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:41   #9625
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Kiciu, Jooasi dziękuje za odpowiedz

Chodziło mi własnie czy bede mogła sobie poplywac no ale tak jak napisala jooasi moje piersi nie beda jeszcze sie nadawały do pokazywania ich na plazyAle w ubranku zajde pochodzic chociaz po wodzie nie wytrzymam, bede musiala poczuc sie raz w zyciu komfortowo na plazyJuz nie moge sie doczekac A co do oplania to doktor zabronił mi sie opalac przez 6 miesiecy zero solarium i slonca nie wiem jak wytrzymam jako osoba uzalezniona od opalania no ale mam nadzieje ze piersi mi wynagrodza wszystko
Wytrzymasz, wytrzymasz zobaczysz że potem będziesz mieć inne problemy niż brak opalenizny
Muszę powiedzieć że patrząc z perspektywy czasu mi też ten zakaz wyszedł na dobre bo przed operacjami częściej chodziłam na solarium. Teraz szkoda mi skórę niszczyć , bo co mi z tych żeleczek jak skóra będzie stara i słaba .

Stary 2012-03-11, 12:42   #9626
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
zelik?a co tomune masz jakis albumik moge Ci wyslac zaproszenie?)
Mam albumik niewiele jeszcze fotek, ale czasu potrzeba

Co do żeliku do oczu Kiciu to nie to dokładnie. Już wklejam link:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gel-liner.html

ostatnio nie mogę nigdzie znaleźć a jest dla mnie super - ponad rok już go mam, super

Aaaaa znalazłam na allegro, jest trochę inny niż ten co mam, ale może też będzie dobry....

http://allegro.pl/maybelline-eye-stu...194875788.html

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-11 o 12:50
Stary 2012-03-11, 12:57   #9627
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
barbie sprawdziłam w rozkładzie MPK i od dworca PKP na Bielany Wrocławskie jedzie podmiejski 612. dokładnie gdzie się zatrzymuje nie wiem, pogrzeb sobie tutaj
http://komunikacja.iwroclaw.pl/Rozkl...I,1,24_Wroclaw

musisz się dostać na Wrocławską, ona przechodzi w Kłodzką, potem w prawo w Kwiatową i druga w lewo Łąkowa, to jest zadupie, osiedle domków jednorodzinnych.
więcej nie pomoge bo tak jak pisałam od lat nie jeżdze autobusami.
dziwne jest to ze 612 ma dwie trasy z dworca na krzyki jedna krotka nie jadaca na bielany i druga jadaca na bielany czy u was we Wrocku to naormalne ze autobusy tej samej lini jada roznymi trasami? tzn podstawiaja dwa autobusy??? pierwsze slysze o czyms takim
Stary 2012-03-11, 13:02   #9628
mune
Raczkowanie

No trzymajcie kciuki, bo jutro wreszcie wsiadam za kółko....i obym dała radę. Stresuje mnie to trochę. Nie lubię automatów, ale teraz to bym się chętnie zamieniła.....
Stary 2012-03-11, 13:39   #9629
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Też się o to pytałam i po miesiącu w czystym morzu można popływać , ale basen mi odradzano jednak, sporo tam żyje różnych bakterii....Dla bezpieczeństwa basenik po 3 miesiącach.
W morzu nie popływam Bo mam 8 godzin drogi W gre wchodza tylko jeziora bo tam gdzie mieszkam jest ich pełno a tam bakterie tez sa zapewne. W te lato wstrzymam sie od plazowania

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Wytrzymasz, wytrzymasz zobaczysz że potem będziesz mieć inne problemy niż brak opalenizny
Muszę powiedzieć że patrząc z perspektywy czasu mi też ten zakaz wyszedł na dobre bo przed operacjami częściej chodziłam na solarium. Teraz szkoda mi skórę niszczyć , bo co mi z tych żeleczek jak skóra będzie stara i słaba .
Istenieja jeszcze opalenizny w tubce Mysle ze nie bedzie tak zle Piersi sa dla mnie wazniejsze. Juz czuje powoli ten dreszczyk emocji choc dalej ostatania na liscie to coraz szybciej zegar cyka
Stary 2012-03-11, 13:58   #9630
Gipsy
Raczkowanie

Wreszcie wczoraj sobie kostium zakupiłam więc już niedługo się na basenik wybieram! Tylko, kurcze, ma druciki ten stanik i tak się teraz zaczęłam zastanawiać czy to nie zaszkodzi jak będę w nim tę godzinkę tygodniowo pływać?

Olivkaa200 Twoja cierpliwość w końcu zostanie wynagrodzona A jedne wakacje warto 'przeboleć' bo cycuszki piękne na całe życie zostaną! Ja to taka blada jestem, że aż mi żyły z pod skóry widać, okropność...

Barbieee zapłaciłam jakieś 55zł ale to było z pod mojego mieszkania więc trochę dalej a z dworca będzie mniej. Szczególnie jak wcześniej zamówisz jakąś tanią taksówkę. Z pod dworca w żadnym wypadku nie bierz bo 3 razy drożej zapłacisz. Kiedy w ogóle masz konsultacje?

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-03-11 o 14:00
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości