Wszystko o Avonie - Część II - Strona 322 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-21, 19:53   #9631
majula
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Pauline007 Pokaż wiadomość
witam,

chciałam się z Wami przywitać. Czasami wpadałam do Was pooglądać katalog. Prawie same konsultantki tutaj. Ja sama czasami kupuje, ale dużo tego nie jest
Witamy
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-21, 19:59   #9632
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy któraś z was używałą samoopalaczy w nowym opakowniu?? Interesuje mnie samoopalacz do twarzy i samoopalacz do ciała - bardzo śmierdza?? Brązują skórę czy raczej "pomarańczują" ??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-21, 20:37   #9633
asia_z
Zakorzenienie

ja również dołączam się do życzeń urodzinowych dla Rzyrafki

Stary 2007-04-21, 21:18   #9634
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy któraś z was używałą samoopalaczy w nowym opakowniu?? Interesuje mnie samoopalacz do twarzy i samoopalacz do ciała - bardzo śmierdza?? Brązują skórę czy raczej "pomarańczują" ??
Ja używałam do twarzy, ale wcześniej nakładałam na twarz krem Nivea bo nie chciałam, aby porobiły się smugi. I jestem bardzo zadowolona z efektu, bo nie ma odcienia pomarańczy tylko ładny brąz. W zimie używałam dwa razy w tygodniu, teraz już odstawiłam bo słoneczko zaczęło grzać.

Jeśli chodzi o zapach to na początku jest on naprawdę przyjemny, później po zajściu tej całej reakcji chemicznej, pachnie tak jak wszystkie inne samoopalacze na skórze ciężko sprecyzować zapach, ale ja osobiście POLECAM
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-21, 21:30   #9635
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
wyczytałam na głównej stronce forum że RZYRAFKA ma dziś urodzinki. zatem wszystkiego naj, głównej wygranej w lotto, 2 tony kosmetyków i spełnienia innych marzeń
Ja składałam na ogólnym wątku wszystkim ale w naszej avonowej społeczności nie zaszkodzi tego powtórzyć

Wszystko co piękne i wymarzone,
Niech w Twoim życiu będzie spełnione
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-21, 21:37   #9636
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ten spray na lato to spray tak jak juz pisałam wczesniej, mam je w domu i mają taki sam dozownik jak to nawilżajace mleczko wiec na 1000000 % to spray
no ale Avon napisał że jest o konsystencji mleczka-spray'u o konsystencji mleczka to ja nie chce :P
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-21, 23:50   #9637
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
No właśnie.....
Bo (teoretycznie oczywiście) mogłoby się zdarzyć tak, że przyślą mi dzisiaj kosmetyk, który był wyprodukowany 1,5 roku temu...
i jeśli kosmetyk byłby z tych, co mają w słoiczku 24M.... to tak właściwie, mogłabym go od otwarcia używać tylko 1,5 roku, a nie 2 lata (jak wynika ze słoiczka)bo zanim skończyłaby się data przydatności "słoiczkowa" to skończy mi się ta "ogólna" , 3 letnia data wazności...

Wiecie o co mi chodzi?
Czy namieszałam?

chyba o jedno piwo za dużo wypiłam bo nie rozumeim

editt - ale to napwewno chwilowo
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-22, 08:53   #9638
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
chyba o jedno piwo za dużo wypiłam bo nie rozumeim

editt - ale to napwewno chwilowo
Nio niewazne

też wczoraj miałam ochotę na piwko,ale nie miałam z kim się wybrać

Miłego i udanego dnia Wam życzę!!!
Stary 2007-04-22, 09:00   #9639
mala_martyna
Raczkowanie

na tych opakowaniach powinna byc data produkcji i data waznosci wyraznie zaznaczona bo np nie wszystkie klientki wiedza co znaczy 6M w jakims sloiczku narysowanym.i czesto mysla ze to wlasnie waznosci jest a nie data produkcji

Edytowane przez mala_martyna
Czas edycji: 2007-04-22 o 09:02 Powód: zle napisane zdanie
mala_martyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 09:06   #9640
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_martyna Pokaż wiadomość
na tych opakowaniach powinna byc data produkcji i data waznosci wyraznie zaznaczona bo np nie wszystkie klientki wiedza co znaczy 6M w jakims sloiczku narysowanym.i czesto mysla ze to wlasnie waznosci jest a nie data produkcji
6M to okres w jakim trzeba zużyć kosmetyk po otwarciu. Na kosmetykach z Avonu jest data produkcji a data ważności to 3 lata od daty produkcji

Instagram

Stary 2007-04-22, 10:15   #9641
WioletaM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
szczoteczka wygląda na złamaną
Jak otwarłam tusz to nie umialam wyciągnąć szczoteczki. Pomyślałam, że może tusz jest zsachnięty i dlatego tak się dzieje. Mocniej pociągłam i wyszła szczoteczka jeszcze bardziej zgięta niż na zdjęciu. Włożyłam ją do środka i wyszła taka jaką widać. Da się nią malować, ale trzeba nagimnastykować się.
Tusz jest fajny i zwrócę go konsultantce.
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-22, 10:18   #9642
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
Ja używałam do twarzy, ale wcześniej nakładałam na twarz krem Nivea bo nie chciałam, aby porobiły się smugi. I jestem bardzo zadowolona z efektu, bo nie ma odcienia pomarańczy tylko ładny brąz. W zimie używałam dwa razy w tygodniu, teraz już odstawiłam bo słoneczko zaczęło grzać.

Jeśli chodzi o zapach to na początku jest on naprawdę przyjemny, później po zajściu tej całej reakcji chemicznej, pachnie tak jak wszystkie inne samoopalacze na skórze ciężko sprecyzować zapach, ale ja osobiście POLECAM
dziękuje Ci za opinie Ja włąsnie musze się na lato zaopatrzeć w samoopalacze, bo używam na słoneczko wysokich filtrów więc się nie opalam... no a trzeba "jakoś" wygladać

Nosiłam się z zamiarem kupna balsamu brązującego, ale po przetestowaniu kilku (Dove, Nivea, J&J, Garnier) doszłam do wniosku, że skoro balsam po pewnym czasie zalatuje smrodzkiem, to wole kupic samoopalacz a przynajmniej efekty są od razu

Instagram

Stary 2007-04-22, 10:24   #9643
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
no ale Avon napisał że jest o konsystencji mleczka-spray'u o konsystencji mleczka to ja nie chce :P
jesli chodzi ci o ten do wlosow to ja go kupilam i jest bardzo fajny, jesli chodzi o ta mlekowatosc mleczka sprayu to fakt nie jest to substancja calkiem plynna ale na tyle plynna ze przez dozownik sparyowy wychodzi
Stary 2007-04-22, 10:33   #9644
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
jesli chodzi ci o ten do wlosow to ja go kupilam i jest bardzo fajny, jesli chodzi o ta mlekowatosc mleczka sprayu to fakt nie jest to substancja calkiem plynna ale na tyle plynna ze przez dozownik sparyowy wychodzi
No bo nie ma tam atomizera to wychodzi
Ja miałam kupiony 2 lata temu spray na lato który właśnie chronił włosy przed słońcem itp ale był o konsystencji wody i bardzo sobie chwaliłam, ale wychodzi na to, że ten to jest całkiem inny..niestety...
Stary 2007-04-22, 11:39   #9645
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
odpisali mi w sprawie spray'u na lato z AT
przepraszam, ale nie chce mi się czytać ostatnich 5 stron ktore mam do nadrobienia przez 2 dni :P
Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Czyli to nie jest tak właściwie sprej??
Tylko tak jak np. balsam nadający objętość?
Czyli taka "pompka" która podaje nam mleczko...?
Ech..... a ja myślałam, że taki "psikacz" bedzie....
Yhhh..to w końcu ten "Spray ochronny do włosów na lato" ze str. 155 ma pompke tak..? A nie taki psikacz jak spray Exotic Beaches z tego samego katalogu ze stron z wyprzedażą?... Lipa..chciałam ten Advance..ale jeśli jest z pompką ..to go nie chcę..wole kupić ten Exotic..

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
tak jak ja tez go nie biore bo go nie lubie wole ten z morska sola wycofany cichaczem
Jaki z morską solą

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

I do tego mam jeszcze katalog Ori i mnie też kusi tam kilka rzeczy, wiec chyba niedługo zawitam w konkurencyjnym wątku
Też ostatnio zaczełam kupować z ori (konsultantkę znalazłam właśnie przez wątek na wizażu o ori )...fakt nie dużo tego..ale coś mnie naszło na testowanie kosmetyków innych firm...

Cytat:
Napisane przez Omi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiecie jak to jest z czarnym eyelinerem z serii CT- on ma brokatowe drobinki czy jest zwykły? Kończy mi się ten w "kałamarzu" z PW a nowa wersja jest w "mazaku" a ja jednak wolałabym klasyczne opakowanie. Wiem, że ktoś już o to pytał w tym wątku, ale nie udało mi się wyśledzić odpowiedzi.
Eyeliner czarny z CT..jest na 100% czarny..byłam w coku i maznełam nim po dłoni...fajne opakowanie cieniuki pędzelek..i czarny kolor

Użyłam wczoraj peelingu Tropikalnego planet spa ( ten co kupiłam na allegro).
Boskie drobinki ścierające Jest gęsty..ciężko wychodzi z buteleczki...ale od razu po zetknięciu sie z mokrą skóra się pieni ( w przeciwieństwie do tego z granatem). Tylko..nie wiem czy to wina tego peelingu czy może u mnie wczoraj woda z kranu była inna...ale strasznie miałam suchą skórę..aż na łydkch po przeciągnięciu paznokciem robiły się takie suche białe kreski Pierwszy raz mi sie takie coś zdarzyło..musiałam się cała balsamem wysmarować...użyję jeszcze raz tego peelingu i zobacze czy to on tak wysusza moją skóre

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 11:43   #9646
Pauline007
Raczkowanie

Witam
Paulinkosia ja zawsze mam tak suche łydki jak się umyje w cudownej wodzie kranówce. Po peelingu powinno się tym bardziej posmarowac skóre, wtedy lepiej wchłania. Ja uzywam z Avonu do smarowania kremu z oliwką- cudeńko, tylko drogie cudeńko. Ale jesteśli chodzi o pielęgnacje gotowa jestem poświęcić część oszczędności.

Pauline007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 11:58   #9647
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Chwała Bogu!wizaż działa, bo od rana nie mogłam nic napisać
zrobiłam sobie dzisiaj peeling waniliowy mmm
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 12:00   #9648
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Witam
Paulinkosia ja zawsze mam tak suche łydki jak się umyje w cudownej wodzie kranówce. Po peelingu powinno się tym bardziej posmarowac skóre, wtedy lepiej wchłania. Ja uzywam z Avonu do smarowania kremu z oliwką- cudeńko, tylko drogie cudeńko. Ale jesteśli chodzi o pielęgnacje gotowa jestem poświęcić część oszczędności.
Ja zawsze napuszczam do wanny wody z kranu (bo niby jakiej ) wlewam albo płyn do kąpieli,olejek nawilżający czy sól...robie peeling a po wyjściu z wanny smaruje sie jeszcze jakimiś specyfikami
Nigdy wcześniej z wanny nie wyszłam z tak suchą skórą ( używałam peelingu z granatem avon,peelingu dave i żele pod prysznic) jak po peelingu tropikalnym..może akurat ten peeling ma coś w swoim składzie co wysusza moja skórę.. ale tak jak już pisałam za pare dni jeszcze raz go użyje i zobaczymy co wtedy

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 12:02   #9649
Pauline007
Raczkowanie

Paulinkosia- może peeling jest za ostry i zdarł nie tylko martwy naskórek.

Pauline007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-22, 12:40   #9650
smerfeta01
Zakorzenienie

mnie ciekawi nowa linia słoneczna do włosów, zwłaszcza ten spray ochronny...
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 12:41   #9651
Ptaszysko
Zadomowienie

Ja rowniez jestem zamotana jesli chodzi o ten spray ochronny AT na lato, bo w sumie Avon odpisal niejednoznacznie Napisali spray i mleczko---a tak sobie przypomnialam,ze mleczko nawilzajace AT ma konsystencje mleczka ale ma spray i rozpyla sie w postaci mgielki. Moze i tak bedzie z tym sprayem

A moze juz cos wiecie na temat czestszych katalogow od kampani 8 czy to nadal tajemnica?
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 12:44   #9652
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
A moze juz cos wiecie na temat czestszych katalogow od kampani 8 czy to nadal tajemnica?
Też jestem ciekawa.
Miały być zmiany upustów i o tym też nigdzie nie mogę konkretów znaleźć?

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 12:51   #9653
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

Jaki z morską solą

Rajska Plaza cos mi sie pomieszalo bylam po nocy to moze dlatego przepraszam za wprowadzenie w blad kupujac go na allegro(wycofany w katalogu) i tam pisalo z morska sola ten do stop
Bardzo lubie ten peeling a avon go cichaczem wycofal

Moje zamowienie z 6
2 szminki Shine Supreme za 20,90
plyny do higieny intymnej dla tesciowej
i tyle
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 14:04   #9654
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam.
Tak peeling z morską solą do stóp fajny, mam go wydaje mi się,że wysusza skórę na stopach, ale jeszcze bardziej fajne są płatki pelingujące do stóp.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 15:25   #9655
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Hej Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi przesłać skan formularza zamówień do k06?
Stary 2007-04-22, 16:10   #9656
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Witam
Zgadzam się z Tobą w 100% ! mam ten sam problem jeśli chodzi o suchą skórę i właśnie ten krem z oliwką z Planet Spa, jest po prostu idealny ! nawilża i pozostawia skórę gładką i ładnie pachnącą. Mój faworyt wśród kosmetyków Avon, kiedyś była taka promocja dwa kosmetyki z Planet Spa za 34,90 - i liczę, że niedługo też taką zrobią, bo moje zapasy się kończą :P
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 17:37   #9657
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
No bo nie ma tam atomizera to wychodzi
Ja miałam kupiony 2 lata temu spray na lato który właśnie chronił włosy przed słońcem itp ale był o konsystencji wody i bardzo sobie chwaliłam, ale wychodzi na to, że ten to jest całkiem inny..niestety...
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Yhhh..to w końcu ten "Spray ochronny do włosów na lato" ze str. 155 ma pompke tak..? A nie taki psikacz jak spray Exotic Beaches z tego samego katalogu ze stron z wyprzedażą?... Lipa..chciałam ten Advance..ale jeśli jest z pompką ..to go nie chcę..wole kupić ten Exotic..

ten spray na lato nie ma pompki tylko atomizer, pskiacz. w katalogu jest błędna fotka
ma dokładnie taki sam atomizer jak ten exotic...
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Ja rowniez jestem zamotana jesli chodzi o ten spray ochronny AT na lato, bo w sumie Avon odpisal niejednoznacznie Napisali spray i mleczko---a tak sobie przypomnialam,ze mleczko nawilzajace AT ma konsystencje mleczka ale ma spray i rozpyla sie w postaci mgielki. Moze i tak bedzie z tym sprayem
ja je mam w domku i naprawde nie maja pompki
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-22, 17:48   #9658
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
ten spray na lato nie ma pompki tylko atomizer, pskiacz. w katalogu jest błędna fotka
ma dokładnie taki sam atomizer jak ten exotic...

ja je mam w domku i naprawde nie maja pompki
to co oni tak kłamią?
przecież do nich napisałam i mi napisali że ma pompkę jak w katalogu, a nie atomizer...
Stary 2007-04-22, 17:56   #9659
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
to co oni tak kłamią?
przecież do nich napisałam i mi napisali że ma pompkę jak w katalogu, a nie atomizer...
A tego to ja juz nie wiem, wiem tylko jak wyglądają moje spraye w domku i mają atomizer a nie żadną pompke
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 06:54   #9660
Basienka27
Raczkowanie

Witam wszystkich w piękny słoneczny poranek
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości