|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
O, słuchajcie coś mi sie przypomniało
![]() Czytałam kiedyś w gazecie, że do USC przyszło dziewczę, które chciało dać na imię córeczce ANTENA (nie Aneta) Oczywiście nie zgodzono się na takie imię, ale mamusia aż zasłynęła w lokalnych gazetach.To się nazywa mieć pomysły
|
|
|
|
#9812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dobra bo ja miała isc spać, już mnie nie ma
|
|
|
|
|
#9813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za imiona ![]() Ale Ebi nie zmajstrował, tylko urodził, jak już ![]() A to inny Euzebiusz: Cytat:
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-01-13 o 00:21 |
||
|
|
|
#9816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny ide dzisiaj na mecz Skry Belchatow z POlitechnika warszawska porobie zdjecia i jak jakies beda fajne to wrzuce Wam tutaj ktore z wawy sa????? mecz jest o 17 na Kole Ps. jestem w szoku - patrze a u nas jest 24gosci ![]() buuuuuu nie ma biletow
Edytowane przez agusia8891 Czas edycji: 2007-01-13 o 12:07 |
|
|
|
|
#9817 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nic tylko zabić! Cytat:
I musze mu tłumaczyć!? To dopirero hańba! Jak jadę ze szkoły z jakims kolegą to zawsze zamęczam go opowiesciami o Ebim Cytat:
Bo jesteśmy inne od innych O_o Teraz jest 26!! Co to sie dzieje?!
|
|
#9818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... to nie zmienia faktu, ze odliczam dni...do EM08 ![]() co do imion...dla niektorych magda i marta to to samo XD a raczej bez wiekszej roznicy ;P ... przyznam...wkurzajaceCytat:
)a corke moze nazwac magdalena ...najpiekniejsze imie na swiecie ;P
|
|
|
#9819 | |
|
Zadomowienie
|
Może się coś popsuło
Cytat:
![]() Mam tu coś dla Was Ebi jakiś smutny ![]() EDIT: Teraz tak patrzę - obciął włosy?
|
|
|
|
|
#9820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9821 |
|
Zakorzenienie
|
Może go nóżka boli i się martwi, że nie będzie mógł trenować?
Edit: Zajrzałam na tą stronkę, z której wzięłaś to zdjęcie i znalazłam jeszcze jedno zdjęcie z Ebim. Też jakaś taka dziwna ta minka. Wszyscy się cieszą, a on jakoś nie za bardzo. I zastanawia mnie jeszcze jedno - czy włosy ma jakieś takie krótsze? |
|
|
|
#9822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mhmm moze jest i zmeczony i martwi sie kontuzja... a moze ma jeszcze jakies inne problemy - kto wie...
|
|
|
#9824 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mnie naszło na szukanie zdjęć Ebiego.
1 - Widziałyście już jego cios karate od przodu? ![]() 2 - fotka spodoba się zboczuchom ![]() 3 - Ebi w locie 4 - trójnogi Ebi ![]() 5 - Ebi: "Tak, wiem, jestem boski"
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-01-13 o 14:01 |
|
|
|
#9825 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9826 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bilety będzie trzeba rezerwować od razu jak się pojawi informacja na kupbilet.pl ![]() Cytat:
Cytat:
ale mogę go zrozumieć, bo jak się wysiada z samolotu, to zderzenie ze świerzym powietrzem niemalże boli ![]() Ebi wreszcie ściął włosy!!! huuuuuuraaaaa wypije za to `wpadlam na chwile, ale uciekam, bo jadę na urodziny kuzynki papa
|
|||||
|
|
|
#9827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie cieszył się, że leci sobie do Hiszpanii? Tu wichury, a on sobie może w słoneczku pobiegać Chyba, że znowu działacze mu za skórę zaleźli...
|
|
|
|
|
#9828 | |||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Żeby się fajnie oglądało, musi grać druzyna, z której znam min. jednego piłkarza ![]() Cytat:
Cytat:
A wczoraj gadałam z kolegą, i jak się dowiedział, że lubię futbol, bo stwierdził, że będzie ze mnie dobra żona Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też jestem Wercia z bierzmowania ![]() Cytat:
Ale wygląda świetnie w gangu, ooo maj gosz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się podoba ![]() ![]() ![]() Ogólnie cuuudne zdjęcia! ![]() Cytat:
Niech się opali ładnie
|
|||||||||||
|
|
|
#9829 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3447684]U mnie dziadek jak się dowiedział, to był w 7 niebie
A wczoraj gadałam z kolegą, i jak się dowiedział, że lubię futbol, bo stwierdził, że będzie ze mnie dobra żona [/QUOTE] Ja, to piłką nożną się interesuję gdzieś tak od 4 klasy podstawówki, czy gdzieś tak i z tego, co wiem od brata, to wszyscy chłopcy z sąsiedztwa się we mnie "zakochiwali", bo ciągle z nimi grałam w nogę, chodziłam po drzewach, bawiłam się w motory i gadałam o piłce O, i jeszcze biłam się z nimi i rozbijałam im głowy. Dopiero pod koniec gimnazjum trochę znormalniałam. Ale nie do końca ![]() A w jakim szoku był ten mój kolega z liceum (Maciek), jak zaczęłam z nim pierwszy raz gadać o piłce nożnej i formule 1 Cytat:
![]() Dobra, wirtualnie sobie coś łyknę Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-01-13 o 17:06 |
|
|
|
|
#9830 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki niepokojąca sytuacja gdyz na aukcji http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=89248 wygrywa jak narazie madmax26 a to chyba jakiś zboczuch bo http://pl.zbiornik.com/user/profile....871&mode=about
Jak on pojdzie z Ebim na kolacje to sie moze zle skonczyc!
|
|
|
|
#9831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Mam nadzieję, że ta kolacja z Ebim odbywać się będzie przy tłumie reporterów, a Ebi zafunduje temu komuś hotel gdzieś z dala od swojego domu. Ebi, pamiętaj, nie zostawaj sam na sam z obcymi, bo jesteś za seksowny
|
|
|
|
|
#9832 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyżby podpatrzył nasze rady na WIzażu?Smutny jest bo pewnie martwi sie kontuzją ![]() Dlaczego nie ma nigdzie podane co z jego kontuzja? Było mowione, ze w piatek ustalą czy bedzie uczestniczyl w treningach etc. Martwię sie M.Citko przez ściegno achillesa musiał zakończyc kariere, a tak dobrze sie zapowiadał... <odpukać>Juz nawet doszkalam sie na temat tego sciegna http://www.medycynasportowa.pl/index...enie_achillesaCytat:
A co do reporterow i kamer podczas kolacji?Wątpie Moze jakies jedno, 2 zdjecia tak pod publike. Ebi nie przepada za prasą wiec wątpie zeby chciał aby odbyła się ona przy blasku flesz...
|
||
|
|
|
#9833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znaczy się - chyba się wylizał ![]() Za to Frei teraz coś wywinął i też ma coś z Achillesem. Ale jakoś mnie to specjalnie nie martwi A co do Citki - to była potężna kontuzja, która złamała całą karierę tego piłkarza. Fantastycznego piłkarza. Nawet nie ma co tego porównywać z urazem Ebiego |
|
|
|
|
#9834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Frei niech też sie z tego wywinie, ale za kilka dni:P |
|
|
|
|
#9835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurde, nie myślałam, że ta kontuzja Ebiego jest aż tak poważna. Wydawało mi się, że uraz, to że po prostu się uderzył czy coś i go przez kilka dni poboli, a później wróci do grania. Ale to chyba nie tak
Cytat:
Edit: Cytat:
|
||
|
|
|
#9836 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie Ebi powinien sobie zrobić 2 tygodnie urlopu .
|
#9837 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9838 |
|
Zakorzenienie
|
No, to wypijmy za to, że nasze picie okazało się skuteczne
|
|
|
|
#9839 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od razu lepiej wygląda!! Mój brat ma bardzo podobny krawat na studniówkę!! Wiem bo sama wiązałam (niby taki mądry a sam nie potrafi się obejśc bez siostrzyczki jeśli chodzi o wiązanie krawata!! )Cytat:
Szkoda, że nie mam takiego kumpla z którym mogłabym pogadac o piłce... (no może benek?! )Cytat:
skoro licytuje...Cytat:
Cytat:
|
|
#9840 |
|
Zadomowienie
|
To jest tak, ze na aukcjach WOSP licza Ci sie osobno komentarze! On na normalnych aukcjach ma 26 komentarzy! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Oczywiście nie zgodzono się na takie imię, ale mamusia aż zasłynęła w lokalnych gazetach.

). I po co im takie imiona. To tylko takie dla szpanu dla rodziców. A dzieci się będą z tym męczyć.
I musze mu tłumaczyć!? To dopirero hańba!
A niby dlaczego nie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)