|
|
#961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
cay super! ja wychodze z zalozenia, ze jeden czlowiek ma dluzsze nogi, drugi krotsze i z tego, ze mojemu dziecku wychodzil najwiekszy brzuch, się smialam. a urodzil się chudzina. |
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Flexi, Cay ciesze sie z Waszych udanych wizyt!
![]() Wlasnie tez planuje zakup lateksowego, slyszalam o tych kokos-gryka, ze legna sie robaki, ale wszyscy wokoło maja je i mowi, ze nic im tam sie nie legnie. Teraz wizyte umowilam sobie po 3 tyg jakos tak mi te dwa pierwsze szybko zlecialy, ze juz tylko tydzien zostal do podejrzenia babla! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedzi, czyli nie ma reguły, że córki muszą przechodzić ciążę jak ich mamy. Ostatnio z mamą rozmawiałam, żeby już skończyła ciągle mówić jak ona sobie świetnie radziła w ciąży, bo po prostu mamy zupełnie inaczej
![]() Flexi gratuluję udanej wizyty, super! Ale już duża córunia Blue_Turkus super ten śpiworek! ToJakisZart u mnie coraz więcej tych suplementów dodają, nikt mi nie pozwolił nic odłożyć. Trochę dziwne mi się to wydaje, co poradził Ci lekarz, kwas foliowy powinno się dostarczać dzieciątku w suplementach, bo z jedzenia zbyt mało się przyswaja. W każdym razie nie odważyłabym się nawet odłożyć witamin, jak synek zaczął mocno przybierać to w tydzień dostałam anemii. literape właśnie myślę, że zainwestuję w drogi ale dobrej jakości i duży, bo czytałam, że wtedy mogą posłużyć na lata ![]() Cay super że wszystko dobrze!
Edytowane przez nikopoia Czas edycji: 2017-09-11 o 19:59 |
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
materac do lozeczka tez mamy lateksowy, ze zdejmowanym pokrowcem. ma w tym lateksie wyryte dziurki, czyli przewiew, szybko schnie jakby co, pokrowiec sie wypierze.
chyba ten mamy, polecam KLIK |
|
|
|
#965 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiedzialam ze dla noworodkow tez sie poleca lateksowe Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Flexi, Cay gratulacje
![]() Fajne zakupy dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#967 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, że jest na Długosza hurtownia (ponoć 2 piętra z produktami i taniej niż w Askocie) i jeszcze w Astrze, sklep chyba się nazywa Junior, no i Askot. Jest też ponoć hurtownia z wózkami na Tęczowej, ale jeszcze nie potwierdzalam tej informacji. No i oczywiście sieciowki typu pepco, ale tam dużego wyboru nie ma, a sporo rzeczy jest słabych gatunkowo. Smyk ma okropne przebity, na razie omijam. Przy okazji: w Askocie jest wypożyczalnia adapterów do pasów i laktatora elektrycznego. Cytat:
Wspaniale ![]() Cytat:
Dzięki za cenne rady ![]() Cytat:
Mi koleżanka odradzała ten z gryka. Dorobiła się w nim robaków jak mały zasikal materac. Chyba lateksowe są polecane. Ale własnego doświadczenia nie mam ![]() Cytat:
Super! ![]() Do 2/3 dołu: IMG_6065.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale te nasze dzieci rosną teraz jak na drożdżach! Niesamowite. Dobrze że piszecie o tych materacykach, ja właśnie szukam lateksowego, jak macie linki to wklejajcie 😊 Dzisiaj w tramwaju taka starsza pani mnie zaczepiła powiedziała że ma słabość do kobiet w ciąży bo pracowała kiedyś jako położna. Życzyła nam zdrowia i w ogóle była to tak miła rozmowa, aż się trochę wzruszyłam. Wraca wiara w ludzi. 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny!
![]() Co do materacykow to robiłam risercz wsród znajomych fizjoterapeutow i wszyscy polecają właśnie lateksowe. Chyba zdecydujemy się na firmę Hevea, ale mają kilka modeli i musze jeszcze poczytać czym się różnią. |
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ktora masz na mysli Astre? Ta jeszcze za Magnolia? W Smyku bylam dwa razy i nawet o ceny nie chodzi, ale wydaje mi sie, ze nie maja powalajacego wyboru. Foteliki chcialabym obejrzec no i wozek, mimo, ze jestem zdecydowana na konkretny. Reszte kupie raczej przez internet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#971 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupiłam śliczne polarowe sweterki i jeden kombinezonCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
LittleBeatle nadal na wakacjach? Coś się długo nie odzywa. |
|||||
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz linka do tych kocykow? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta dalej od centrum, za Magnolia (to są chyba okolice Na Ostatnim Groszu). Ale nie wiem, jak bogaty mają asortyment. Foteliki na pewno są w Askocie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#974 | |
|
Zadomowienie
|
U nas materac firmy Hevea. Ale dokładnie wyglada tak samo jak ten co wystawiła link [B] literape [\B] nawet pokorowiec podobny 😀
[B] Emeczka [\B] dzięki, bede musiala go zobaczyć na żywo. My sie zbieramy w podróż powrotną 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Flexy i Cay- gratuluję udanych wizyt!
![]() ![]() Ja mam ciążę podobną do mojej mamy, ale jednak ja przechodzę ją jeszcze lżej. Moja mama jeździła rowerem jak była ze mną w ciąży chyba do 5-6 miesiąca , ja natomiast tańczę zumbę;-)..no teraz już przestałam. za to porody mama miała 3 lekkie, po 1,5- 2h i dzieci były na świecie. mój pierwszy niestety lekki nie był..Ja laktatora raczej nie kupuję.w poprzedniej ciąży karmiłam 16 miesięcy piersią i nie miałam laktatora ani nawet żadnej butelki. Jeśli natomiast tym razem będzie taka potrzeba, to mąż mi kupi i dowiezie.Ale myślę, że będzie ok,dla mnie karmienie piersią było łatwe i jakoś ta bezproblemowo się zaczęło i skończyło. Proszę trzymajcie za mnie dziś kciuki.o 17 mam usg połówkowe, na które idę z mężem i z córką. Ciekawa jestem, jak ona zareaguje hihi. W dodatku dziś mamy rocznicę ślubu(8), także co za dzień .Pozdrawiam |
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
wróciłam właśnie z pobrania krwi, wyniki morfologiii moczu będę mała jutro. Dzisiaj na 16 idę na kolejne usg, ale denerwuje się bo idę do innego lekarza i na dodatek sama. Nie dałam rady w tym miesiącu jechać do Bydgoszczy do mojej lekarki i będę szła tu w Piotrkowie, do jakiegoś faceta. Mam nadzieję, że będzie równie kompetentny co moja. Od wczorsj rana do teraz cały czas leje deszcz u mnie. Non stop. Koniec lata nastąpił (chociaz to lato było wybitnie do dupy w tym roku). Kupiłam sukienkę! Ale wzięłam jednak te z długim rękawem. Może i będzie mi w niej ciepło, ale tak mi się podobała, że nie mogłam się oprzeć 😉 Chociaż ja jestem ogólnie straszny zmarzlak, ja nawet latem śpię w skarpetkach, bo mi chłodno.
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Barb83 i Majaaaaa kciuki za wizyty ![]() Szukając w internecie informacji o materacach również wszędzie trafiałam na informacje o tym Hevea, że jest bardzo dobry, więc pewnie na niego się zdecydujemy ![]() U mnie wczoraj jeszcze była ładna pogoda a od połowy nocy i jak na razie cały czas strasznie leje, nic tylko siedzieć w łóżku... jeszcze zaczęłam dzień od tabletki na ból głowy ;( Chyba zaraz na pocieszenie będę szukać akcesoriów dla małej na allegro albo zarezerwuję w końcu sesje zdjęciowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Chyba dalej się wakacjuje 😊
Dziewczyny udanych wizyt! Barb, Maja trzymam kciuki ✊✊✊ U mnie pada, zimno. Wczoraj był upał z kolei, zwariowana ta pogoda. Oglądałam wczoraj film i zauważyłam jak malutka reaguje na głośne dźwięki, chyba ich nie lubi bo kopała mnie jak szalona. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
Barb83, Maja, trzymam kciuki
![]() Ja jadę właśnie do szpitala na kontrolę serca (dziś mojego). Stresuję się. Mogę też prosić o kciuki? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie w porządku wszystko! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Emeczka kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
Barb, Maja kciuki za wizyty!
Emeczka za Twoje badanie też ![]() Jak zamierzacie używać tych śpiworków do wózka? Dziecko w kombinezon i jeszcze w ten śpiwór? Może głupie pytanie, ale cóż poradzę, że nie wiem
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie jestem u fryzjera, robie sie na ludzia, mała w domu z moja babcią ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#985 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój można jeszcze niby do fotelika bo ma podobno wycięcia na pasy. wiec do auta w śpiworze a w aucie rozpiąć ![]() aaa i kciuki za dzisiejsze wizyty. ja jutro idę pić glukoze
Edytowane przez Blue_Turkus Czas edycji: 2017-09-12 o 10:20 |
||||
|
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maja, Barb kciuki za wizyty! Ja też proszę dzisiaj o kciuki za połówkowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pojutrze ide pic i na sama mysl mi nie dobrze! Dziewczyny kciuki za wizyty!! Koniecznie zdajcie relacje! ![]() A ja w zwiazku z tym, ze sie dobrze czuje, we wtorek mam wizyte, a na srode kupilam sobie bilet do mojej mamy, jade na ponad tydzien, pozniej tz dojedzie do niej na imieniny i wrocimy razem. Ruszymy we dwie na zakupy! ❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#989 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty
![]() My dziś jedziemy na zakupy i mam nadzieję że dla małej coś upoluje
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

słuchał go jeszcze jak był w brzuchu. Ma już 4 lata a w łóżku obok poduszki musi być. W nocy jak się przebudzi to sobie włącza i przytula się dalej. Ale zaznaczył ostatnio, że dzidzi go nie odda.

, ja natomiast tańczę zumbę;-)..no teraz już przestałam. za to porody mama miała 3 lekkie, po 1,5- 2h i dzieci były na świecie. mój pierwszy niestety lekki nie był..
mąż i żona