|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
dziewczyny w aptekach "pod różą" yasmin kosztuje 39zł a w tej aptece na narutowicza83 jedyne 32,70. ale ile sie ostałam......o boże......
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tej "pod roza" kupilam kiedys Harmonet niby w super promocji za jakies 31-32 zlote!(bez promocji chyba 36) W studenckiej aptece na M. C. Sklodowskiej tuz obok Colloseum
place zawsze w "nie promocji" cos okolo 29 zlotych
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam pytanko: gdzie moge zakupic jakies ladne czarne rekawiczki ? skorzane najbardziej wchozda w gre no i koniecznie czarne !!! |
|
|
|
|
#965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej Na pewno była jakaś rozlewnia w Leclercu na Zana, widziałam tez coś na Świętoduskiej..ale dawno, nie wiem czy to jeszcze działa. Tu coś na ten temat do poczytania - http://www.samebaby.com/forum/viewto...f0a4fbba94fcd2 Może zadzwoń do nich i powiedzą czy i gdzie mają swoją siedzibę w Lublinie http://www.refan.pl/kontakt.htm |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić tanio zegarek na rękę, ale taki żeby pochodził trochę a nie zaraz się zepsuł
Oglądałam np. w tesco ale jakieś duże te ceny były I drugie pyt. dotyczy rapitografów, gdzię kupię firmy Inter-Vion? A rękawiczki skórzane , hmmm gdzieś widziałam całe stoisko może na deptaku gdzieś w bramie ? Nie pamiętam dokładnie
|
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Całkiem porządne, nie tylko czarne, skórzane rękawiczki, we wszystkich rozmiarach mieli w zeszłym roku na targu na Wileńskiej (najwięcej stoisk od strony Zana)- 2 lata temu też więc powinni być i teraz - mówię oni, bo nie jestem pewna narodowości
![]() W tym roku też powinni być. |
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczyny
skierowana tutaj chcialąbym się zapytać czy znacie w Lublinie jakieś szkoły tańca gdzie odbywaja się kursy dla doroslych może gdzieś widzialyscie ogloszenia o kursach zaczynających się w najbliższym czasie, lub same chodzilyście albo wasi znajomi? jeśli mozecie napisać jak to wygląda byląbym wdzięczna dzięki z góry milo że jest taki wątek, tylko trudno juz się przez niego całego przekopać
|
|
|
|
#969 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Od 21.10. w studiu na Piłsudskiego zaczyna się kurs tańca towarzyskiego w godz. 15:00-16:30. |
||
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
W ABC na Krakowskim
![]() A co do zegarków, tanio tzn za ile?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
gramma, wielkie dzięki a namiar. Nawet bylam na tej stronce ale wtedy jeszcze nie bylo aktualności. trochę to trudna pora, w sobotę po południu, jeszcze będę szukać, zna ktoś jakieś inne (może iwdzieliście gdzies ogłoszenia,please?? No i jeszcze pytanko - jakie są ceny kursów w innych szkolach?
|
|
|
|
#973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiecie gdzie można tanio wywołać trochę fotek z płyty Moze natknęłyście się gdzieś na jakieś promocje Z góry dziekuję za pomoc
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kolega chodził gdzieś na czechowie na kurs tańca. Instruktor nazywał się Karczmarczyk, płacił 50zł/m-c. Zajęcia były 2 razy w tyg. po 1,5 albo 2 h.
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Bydgoszcz - gdzie kupię Pierre Arthes??
Czy ktoś widział..., czy ktoś wie...., gdzie w Bydgoszczy można kupić rozsławione na KWC maskary firmy Pierre Arthest??? Pytałam już chyba wszędzie i nic.........
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Tesco są po 39gr format 10X15
|
|
|
|
|
#977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może lepiej zapytaj dziewczyn z Bydgoszczy, bo prędzej one będą wiedziały
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Wow! Dzieki! Nie spodziewałam się tak szybkiej reakcji a tu proszę: pyt-odp.
Lubelskie dziewczyny są najlepsze!
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo, dzięki
wskazówko, a jakieś wrażenia kolegi z kursu? bo na Czechów byloby mi najwygodniej szczerze mówiąc... no i, hmm, czy trochę starsze osoby niż w wieku studenckim są na takich kursach zjawiskiem dziwnym?????jeśli chodzi o zegarki to ja kupowalam w hali NOva, teraz już tamtego sklepiku nie ma ale jest inne stoisko, moge zerknąc przy okazji bo bywam tam często ale w jakim stylu ten zegarek? a zdjęcia wywoluja tez w Realu (niestety nie wiem jakie ceny) kiedyś tez widzialam promocje w Empiku - wysylało się przez net i odbierało w sklepie. Niestety nie wiem czy sa jakies aktualne promoocje ale to mozna sprawdzić na stronce Empiku |
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz w empiku do 15 października jest promocja 20% taniej na zdjecia w formacie 10x15cm. Ja też wysyłam przez neta
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Martuko mój kolega jest w wieku studenckim (ost. rok)
i mówił że było dużo młodych osób ale strasi też byli. Lepiej jak się ma parę, bo więcej ludzi parami przychodzi. Mój kolega był sam i jeszcze 3 dziewczyny były same więc na zmianę z nimi tańczył. Ogólnie mówił, że było fajnie Co do zegarka, to ja sama nie wiem Miałam taki fajny, ale każdy mówił że jest trochę męski Więc teraz chcę jakiś damski, hehe, Nie wiem, jakiś na blansoletce może, srebrny (kolor, nie pradziwe srebro ). No i żeby miał wszystkie cyferki a nie 6 i 12 i reszte to kreski, ja nie mam zmiaru patrzeć na zegarek i widzieć godziny miej więcej Wcześniej miałam zegarek na którym zlewały się wskazówki z kopytami jakieś byka czy coś który na tarczy był narysowany i nie było to zbyt wygodne
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, jak mi sie uda wcześniej wygrzebac do pracy to sprawdzę i złoże raport wieczorem
|
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
raport - zajrzalam do tego stoiska z zegarkami, czasu mialam tyle tylko żeby po cenach spojrzeć i niestety zegarki z metalowymi bransoletkami sa od 45 zł wzwyż.. modele nie patrzylam doklądnie, każdy ma inny gust. Jest jakiś wybór, sa też takie ponaD 15o zl , q&q i podobne...
jeszcze Was pomęczę z tym kursem tańca - czy ktoś chodzil do tej z salsą na towarzyski??? czy przeciętnie zdolny facet jest w stanie się nauczyć ? i ponawiam poprzednie pytania w stosunku do tego konkretnego już kursu
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
O to może zajrzę na to stoisko
Może coś znajdzie się za 20zł i będzie dobre ![]() Dziękuję |
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
wskazówko, no za 20 to chyba nie znajdziesz..
przy okazji Ci powiem, że stoiska zegarmistrzowskie sa jeszcze na Lubartowskiej (w tej górnej częsci mniej więcej w połowie? i na dole po drugiej stronie ulicy (bliżej WOdopojnej). potem jeszcze masz obok piekarni tej naprzeciw Ratusza, ale tam chyba drożej bo to jubiler zdaje się. rok temu szukalam zegarka na komunię
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, w pn pooglądam, bo dopiero bede miała czas
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie w Lublinie kupię ten oto płyn do demakijażu? Jakos nie mogę na niego trafić
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-01 o 14:01 |
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny apteka na Narutowicza 83 to najtansza apteka w miescie. Czytalam o niej artykul w jakiejs gazecie, niestety nie pamietam w jakiej. Dlatego są tam takie duże, ogromne
kolejki. Ale warto postac bo sie oplaca..
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja jeszcze wrócę do skórzanych rękawiczek i powiem,że przy dworcu PKS na stoisku sa po 20 zl .. na Krakowskim już droższe, gdzies o 25 % Nie wiem jak gdzie indziej
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio przepłaciłam za maść w aptece w tesco która do tanich nie należy kosztowała 15 zł a w aptece pod róża 17,50 ![]() z ciekawości zadzwonię do tej słynnej apteki na narutowicza i zapytam się o cene moich tabletek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

place zawsze w "nie promocji" cos okolo 29 zlotych

Oglądałam np. w tesco ale jakieś duże te ceny były
może na deptaku gdzieś w bramie ? Nie pamiętam dokładnie

kolejki. Ale warto postac bo sie oplaca..
14. 07. 2012