|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. VI
Tez witam i pokornie melduje ok 4 km. Moglo byc wiecej ale czapka mi z glowy zjezdzala i glowa mnie od tego chlodu bolala. Ale bylo super
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Z okazji pobicia wlasnego rekordu na 10 km (57 min!) melduje sie i ja w grupie! Czesc i czolem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki
![]() ![]() Ja dzisiaj niecałe 8km Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Melduje 9,4 km. Zółwie tempo bo wczoraj byl crossfit :brzydal. 81 km w listopadzie. 57 km brakuje mi do upragnionego tysiacaw tym roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
Ile nowych twarzy
![]() ![]() Melduje wczorajsze 8,4 km 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Winter is coming
|
ciekawe czym to idzie ... dziunkowa jaką ty masz życióweczke na 10 km? Biegłaś w jakiś zorganizowanych zawodach na dyche na płaskiej trasie ? Nie żadne crossy, góry :P
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
Ja muszę wzmocnić brzuch i grzbiet i będę próbowała atakować 50 minut. Do tej pory wszystkie próby złamania 50 minut, kończyły się mega kolką od 6 km
![]() Velika a powiedz mi, co Ty jeszcze cwiczysz poza bieganiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Winter is coming
|
carmen, raz/dwa razy w tygodniu robię w domu siłówkę jakąś - wczoraj np. miałam trening 45 min z kettlebell. Mam w chacie hantle, ławeczkę, kettle, gumy, zawsze z tego jakiś trening ukręcę, chociaż to jest jedynie w celu wzmocnienia lekkiego. Powinnam to robić jakoś z głową, na siłowni, ale nie ma szans, żebym aktualnie znalazła na to czas.
Czasem basen, rower i w sumie tyle. Generalnie najczęściej mi wychodzi 5 aktywności tygodniowo, w tym 3 treningi biegowe. Mam też w sumie solidną podbudowę, bo w miarę regularnie ćwiczę już pewnie z 15 lat, zmieniają się tylko dyscypliny stanowiące podstawę mojego treningu :P
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Muszę się zabrać poważniej za siłownię, bo regularnie nie chodzę a powinnam. Zwykle poza bieganiem trening siłowy - sztanga, przyrządy. W domu mam hantle i trochę trenuję, a na dworze też np. robię pompki. Do tego codziennie rower i joga od czasu do czasu. Pływanie najbardziej lubię w naturze, więc teraz już trochę za zimno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Popatrzylam ze w tym roku mialam 7 startow wlacznie z tym w przyszly weekend, a w przyszlym mam juz 5 do lipca zaplanowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Winter is coming
|
Ja nawet nie liczę ile mam zaplanowane
![]() ![]() Ja na treningach wykręcam znacznie słabsze czasy niż na zawodach. Wręcz moje wyniki na dychę mnie zadziwiają, bo poza zawodami to raz zrobiłam na treningu 3 km w tempie poniżej 5 min/km, a tak to zawsze powyżej, nie licząc jakiś tam interwałów. W niedzielę zapisy na Chojnik!!!
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pilnuj tych zapisow na Chojnik bo sie moga rzucic ludzie. W tym roku trase zmienili znowu. Edytowane przez dziunkowa Czas edycji: 2019-11-28 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szybko rozchodzą się pakiety? Ten termin jest dla mnie trochę niepewny, bo mogę mieć wtedy sesję. Tydzień później odbywa się Supermaraton Gór Stołowych, trasa GENIALNA Szczeliniec i Błędne Skały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Winter is coming
|
kusi mnie ten supermaraton, może w 2021
![]() ![]() melduje 9 km, ale mi się nie chciałooooo... w listopadzie 137,5 km, przyzwoicie
![]() |
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 137,5 km bardzo ładny wynik ![]() U mnie dziś dyszka wpadła, jeszcze jak w sobote zrobię kacową dyszkę to będzie 100 km w listopadzie Edytowane przez carmen_20 Czas edycji: 2019-11-28 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Jest juz trasa na ten Chojnik . podobna jak w zeszlym roku. Do polowy chyba tak samo. Na zanek tez sie trzeba wdrapac ( uwaga schody !) minimalnie mniej przewyzszenia , jednak podejrzewam ze podloze bedzie bardziej wyboiste jak starali ograniczyc asfalt. A wiec atakujcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Winter is coming
|
to przewyższenie mnie trochę przeraża, ale co tam
![]() ![]() ![]() carmen ja właśnie biegi łączę z kilkudniowymi wypadami ![]() ![]()
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Ja sobie nie moge pozwolic na kilkudniowe wypady czesciej niz raz ns rok, ale jade sama, mam kilka dni dla siebie. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Na niedziele snieg zapowiadaja :jupi. Ja nigdy w sniegu nie startowalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też lubię łączyć biegi z wypadami, choć nie zawsze mam taką możliwość i zdarza mi się jechać tylko na weekend. W Stołowe i okoloce to minimum tydzień by się przydał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
I zapisalam się na ten półmaraton w Górach Stołowych. TŻ chętnie się zgodził ns taki wypad, bo ostatnim razem zachwycił się tymi okolicami
![]() Jak już tam będziemy tam planuje zostać z tydzień na Dolnym Śląsku. Więc teraz pytanie do veliki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Winter is coming
|
ale extra carmen
![]() Ciekawe są góry kamienne, podejścia na Waligórę nie zapomnę nigdy w życiu ![]() Nie pamiętam czy robicie KGP, jeśli tak to w pobliżu macie jeszcze Orlicę, szybki i krótki szlak z Zieleńca, trochę dalej są świetne Rudawy Janowickie. Sam Skalnik należący do KGP jest nieciekawy, ot tabliczka lesie, ale otoczenie już fajne, jest trochę skałek na szlaku i piękna skalna platforma widokowa na Śnieżkę - nazywa się Mała Ostra. Rudaw tylko trochę liznęłam, ale są naprawdę fajne, byłam jeszcze na Sokolikach ![]() Z KGP są też Góry Wałbrzyskie, ja byłam na Chełmcu, prosta, spacerowa ścieżka, tylko tam już tłumy. Od drugiej strony zawsze i wszędzie będę polecać Śnieżnik ![]() ![]() Izery daleko, chociaż ja je kocham miłością wielką :P Bardzo polecam Wysoki Kamień i dalej szlak w kierunku Kopalni kwarcu Stanisław i Wysokiej Kopy. Mniej ciekawie jest na Stogu Izerskim, bo tam kolejka jeździ. Ze Stogu prowadzi szlak w kierunku Smreka ze świetną wieżą widokową. Zamierzam jechać w czerwcu do Świeradowa i trochę się po czeskiej stronie Izerów pokręcić, bo się naczytałam jak tam pięknie i chceeee Btw, zapisałam się na Krynicę na 35 km. Od dziś do poniedziałku jest promo w opłacie startowej ![]() ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2019-11-29 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupilam sobie plecak 10 l , kurtke przeciwiatrowa i 2 soft flask 500 ml. Liczylam na jakies ceny nizsze , ale nie bylo :nie. Chociaz inne moje zakupy byly bardziej przecenione niz myslalam wiec wyszlam na rowno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.