![]() |
#961 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy majowe 2019 część 9
To nie ma co podziwiać. Ja wręcz czuje, że to kosztem mojego zdrowia. Cukier mi skacze, ciśnienie też. Boję się, że zaraz dopadnie mnie cukrzyca i będę jechać na insulinę to końca mych dni.
Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje! |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę ostatnio z koleżanką i się mnie pyta kiedy planujemy drugie. Mówię jej, że nigdy, bo ja ledwo z tym daje rade, po czym mówi do mnie, że głupoty gada, zaraz pewnie zmienię zdanie. Dwa zdania później opowiada mi, że mąż o 16 wraca z pracy to ona odsypia, bo inaczej by padła ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja patrzę na dzieci w sklepie jak na gowniaki rozwydrzone... Nie po to się wyrywam bez swoich na chilling do biedronki żeby mi jakąś maDka psula wolny czas swoim gowniakiem dracym jape! Rossmann biedronka i pepco po 17 powinny być kids free Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na przejściach dla pieszych wiecznie rzucam mięsem, bo bardzo dużo gamoni się po prostu nie zatrzymuje i stoję tak z dziećmi i czekam na łaskę ![]() Dodatkowo zawsze krzyczę na tż jak sam kogoś nie puści i po wielu latach coś tam do niego zaczyna docierać ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Absolwentka mam nadzieję, że odpoczniesz trochę u mamy. W gościach dzieci często się lepiej zachowują niż w domu, więc jest szansa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry, my już od 6:30 na nogach i zabawa trwa w najlepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87219006]To nie ma co podziwiać. Ja wręcz czuje, że to kosztem mojego zdrowia. Cukier mi skacze, ciśnienie też. Boję się, że zaraz dopadnie mnie cukrzyca i będę jechać na insulinę to końca mych dni.
Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje![/QUOTE]A smęć ile chcesz, jeżeli to choć trochę Ci pomaga. Nie dołuj się. Chociaż teraz jesień, październik i listopad, słabe miesiące. Takie zawyczaj ponure i same w sobie dołujące. Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Kocia i psia mama :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Morning... My dziś dzień chustopogadsnek więc ładnie zleci
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Od wczoraj helka pelza do tyłu... I skończyło się zostawianie Jej na moim łóżku... :/ Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#974 |
Zakorzenienie
|
Heloł z rańca! U nas nocka spoko. Gdybym poszła spać jak człowiek a nie po 1.00 to pewnie bym się nawet wyspała
![]() Moja leży i bawi się butelką plastikową od 30 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Sq gratki dla Helki! Się zacznie zwiedzanie świata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Sysa gdzie jesteś?
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Dostojna peema.
|
Sq, gratulacje dla Hellci
![]() A ja mam dziś fajny dzień, właśnie wyszłam do fryzjera i spędzę tu około 3h. Stasio z moją babcią, którą uwielbia, to jest jedyną osobą umiejąca uspac go bez karmienia. także wrócę do domu finalnie około 13 a na 17 jedziemy do mojej koleżanki na kawę, jutro już piątunio, w sobotę idę wybierać z przyjaciółką suknię ślubną, w niedzielę mamaville. Także naprawdę spoko, mam na razie dobry humor xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#979 |
Zakorzenienie
|
My od 6. Ale oczy jak 5 złotych od 5.
Przez godzinę próbowałam ja zabawiać trochę przysypiając. Dopiero o 6 wstałam to ogarnęłam tż śniadanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
My jutro w Bieszczady. Jak tak dalej pójdzie to będziemy zamulac 3 dni w pokoju
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
My do wawki na weekend cisniemy... I ofkorz załamanie pogody :/
Jak kuzynka z dziećmi była u nas w marcu to z nowej pięknej wiosny na tamten weekend z 16 spadło do 3 stopni... Teraz też ma być ochlodzenie na weekend ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#982 |
Wtajemniczenie
|
Sysa co jest z toba? odezwij sie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje![/QUOTE]Pisz ile chcesz, po to jest forum ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry,
U mnie nocka jak zwykle, choć dziś już mnie nawet piski przed snem nie powstrzymały i nie wiem, kiedy moje dziecko zasnelo. Teraz znowu męczymy spanie, bo pancio ledwo na oczy patrzy, ale ze snem walczy. No właśnie Sys gdzies zaginęła? |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Dostojna peema.
|
Absolwentka, właśnie, nie wstydź się żalić..po to jesteśmy żeby się wygadać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#986 | |
Zadomowienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87219006]To nie ma co podziwiać. Ja wręcz czuje, że to kosztem mojego zdrowia. Cukier mi skacze, ciśnienie też. Boję się, że zaraz dopadnie mnie cukrzyca i będę jechać na insulinę to końca mych dni.
Przepraszam, że tak smece. Przez te wszystkie miesiące byłam dzielna. Pociesza łam się, że będzie lepiej, że wystarczy wytrzymać. Teraz nie ma w tym żadnej radości. Czuję, że jestem w takim dołku, że już więcej nie dam rady, a tu kolejne dni i kolejne, a to wszystko się nie kończy. Zaczynam się zastanawiać czemu mi się trafił taki zawodnik. Czy przez problemy w ciąży, stres, nerwy? Czy przez wybuchy mojego męża, bo jest nerwowy? Nie wiem też co będzie dalej, jaki on będzie? Choć wiem, że nie powinnam się dodatkowo dollwac tym, że to może jeszcze trwać rok, dwa, pięć. Powtarzam sobie tylko dziś, a jutro będzie nowy dzień. Pewnego dnia zeswiruje![/QUOTE]Trzymaj się i tak, jak dziewczyny piszą nam się możesz zawsze wyżalić. Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Bosssshhhh mój mąż wstał o 6 i cały do obudził ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Także kontynuujemy leczenie i jutro kontrola. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() także skoro ma padać to w niedzielę chyba wybeirzemy się do Gliwic-do Palmiarni i Kolejkowa.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Składam reklamację na bobasa!
Smerfetk_a pożycz karton ![]() Miała być drzemka, relaks minimum 1.5 godz, ciepła kawka i bezmyślne patrzenie na poranne tvny i .upa blada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
U nas to samo, tylko że do gryzaka gada albo się na mnie patrzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
U nas juz druga drzemka, oby ta dluga
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.