![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
![]()
Ad byłych żon, wszystko lubi się zmieniać w czasie. Moja mama i eks żona na początku mega się nie lubiły z wiadomych względów, potem minęło 30 lat, panie trochę dorosły i się ogarnęły. Dziś moja córka dostaje imię po cioci (byłej żonie) - ona nie ma swoich dzieci. Chyba żeby wliczyć mnie jako przyszywane dziecko, bo zawsze była dla mnie ważną osobą i częścią rodziny. Także no, nigdy nie mówcie nigdy! Dziwne historie chodzą po ludziach
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
Ja planuję kliknąć dwa, żeby właśnie mieć na wymianę, jak się jeden będzie prał ![]() Cytat:
Ja miałam plan wczoraj coś pogotować, a ostatecznie jako klasyczna ChPD zabrałam pana małżonka na burgery oraz ![]() ![]() Też myślę, że 9 miesięcy to jest jakaś pomyłka, a gdzieś już słyszałam w różnych źródłach, że w zasadzie ciąża powinna trwać jeszcze dłużej, tak koło roku, żeby rozwój przyspieszył i urodziło się bardziej samodzielne dziecko, jednak mógłby być problem z samym jego przyjściem na ten świat ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciężkie i takie "inne" to one są już od dawna, muszę w ogóle kupić jakieś fajne staniki, a wczoraj wyszłam sobie z wanny, wycieram się, a tam niespodzianka, coś leci... Ale zrobiłam rozeznanie po koleżankach, też tak miały, potem trochę przeszło ![]() Moja na ostatnim USG nie dość, że się odkręciła jakoś bokiem to jeszcze sobie nałożyła jakąś część łożyska na siebie i do widzenia, nie ma takiego fotografowania ![]() Ja chyba kupię ze trzy-cztery prześcieradła, tylko właśnie nie wiem czy normalnie z bawełny, czy może jakieś frotte? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Ogólnie ja tez mam podejście ze jak ktoś mi z dobrego serca daje pieniądze a pak ma do tego milion swoich komentarzy to w tyłku mam taka kasę. Cytat:
![]() Między stara a mną miał jeszcze kilka dziewczyn, tamta tez w międzyczasie miała jakiegoś chłopa i był spokój, ale teraz nie ma i wymyśla jak uprzykrzyć żywot. Cytat:
Mój brat tez jest po rozstaniu i moi rodzice również robili z jego córek „biedne dzieci”, wszystko pod nos, byle się nie okazało, ze u nas w domu nie jest super. No nic, zostaje mi mieć nadzieje, ze swojego dziecka tak nie skrzywdzę i będzie fajna samodzielna dziewczynka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
![]()
Black ja mialam dwa bawelniane. Nie mam ochraniacza na materac i szczerze nigdy niczym sie nie zmoczyl, wiec nie wiem po co to sie kupuje. Te z ikea co widzialam, bo moja mama ma sa plastikowe i na pewno nie oddychaja.
Ja nie mam zadnego zdj Tymka w sumie. Jak mi gin wlaczyla na 3D to raczka sie zaslanial bokiem a potem juz nie prosilam, teraz chyba jest za duzy w ogole na to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#967 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Na pewnie tak będzie! ![]() Dziewczyny polecicie jakieś dobre garnki ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Teraz wzięła bym cichy ślub z przyjęciem na 20 osób. Seeeeerio ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
![]()
A ja znow w ogole nie żałuję wesela, bo jest raz w zyciu, wiec zrobiliśmy tradycyjne Polskie z wszystkimi obrzędkami. Mam znajomych którzy polecieli na 3tyg do tajlandii zamiast wyprawic wesele i żałują.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#972 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Taka piękna pogoda dziś a ja gnije na kanapie, ale jakoś chyba było mi to potrzebne. Co prawda przydałoby mi się trochę więcej snu, a z tym to już trochę gorzej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kurczę jak piszecie , ze macie piękna pogode i piekne sloneczko to zazdroszcze bo u mnie od miesiaca codziennie pada, z przerwa na pare dni slonca. Zimno nie jest bo ponad 15st ale deszczowo.
Był brat i było super.... strasznie sie ciesze z tego. Ulzylo mi i jestem szczesliwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#974 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja jeszcze nie miałam wesela i nie wiem czy kiedykolwiek będę miała, jakaś tam idee mam, nie wiem, czy ktoś się będzie wtrącać, ale wydaje mi się, ze na szczęście nie ten klimat. No ale to najwcześniej za dwa lata, trzeba trochę się finansowo odkuć a tez bym chciała się wódeczki normalnie napić na swoim weselu
![]() U nas dzisiaj mgła cały dzień, jestem jakaś taka rozstrojona ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Jutro zaczynam ostatnie 5 dni pracy ![]() Pati super że się wszystko poukładało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja wesela też nie żałuje, było super i z chęcią bym powtórzyła
![]() Ola moja babcia też zawsze wszystkim gada „kochani co nic nie jecie, wkładajcie sobie” a sama dziubie jak kurczak ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moja babcia to samo
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#978 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Posegregowalam dziś sobie ciuszki do prania i nawet się w 3 pralkach ogarnę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Z tym jedzeniem to moja mama już się mało odzywa bo wie, ze wyskoczę na nią ale co chwile to podsuwa mi obrane i pokrojone owoce, a to pyta czy czegos bym nie zjadła i czasami się jej wyrwe co ja tak mało jem ale faktycznie, ostatnio jem mniej, jakoś wepchnąć nie mogę (oczywiscie czekolade dam rade
![]() ![]() Pati super, ze sie pogodziłaś z bratem ![]() U mnie kolezanki, które miały wesela duże to mówią, że załują i teraz by zrobiły przyjęcia ale dobrze im sie mówi bo już te wesela mają za sobą, nie wiadomo czy by nie mówiły, ze załuja jakby zrobiły tylko przyjęcia ![]() ja jestem rozdarta i nie wiem czy zrobić wesele czy jednak przyjecie ![]() my dziś spędziliśmy extra dzień, byliśmy na Górze Żar, wyjechaliśmy kolejką do góry a poniej zrobilismy sobie 5km spacerek w dół, ehhh piękna złota jesień ![]() ![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pati super, że się pogodziliscie z bratem
![]() Nilka, u nas też na początku było rozdarcie czy przyjęcie czy wesele, ale stwierdziliśmy, że dla nas bardzo ważny jest ślub kościelny i wesele też by było fajnie zorganizować, więc impreza wygrała. Ale nie chcemy bardzo wystawnego, raczej skromne, więc stąd wychodzą te afery z teściami. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() To TZ masz tylko na weekendy? Zleci szybko, zobaczysz ![]() Oby i mi ten tydzień szybko poleciał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
![]()
Pati super, że z bratem ok
![]() Co do wesela, to my też jesteśmy przed. Zaręczeni jesteśmy od lutego zeszłego roku i tak jakoś nie bardzo nam się chce wziąć za organizację wesela ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nilka cudowna mama
![]() ![]() ![]() Nilka a czym się Twój TŻT zajmuje, ze Ci tak ucieka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Arya - co do garow tez bym chiala nowe, ladne, porzadne ale mnie nie stac na takie konkretne a z drugiej strony mam z ikea zwykle juz 6 lat, i no daja rade ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#984 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Słyszałyście o tej 33 latce w 6msc ciąży z bielska białej, którą prawdopodobnie zamordowano? masakra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja planuje żar w przyszłym tygodniu, mam nadzieje, ze będzie nadal fajna jesień. Dzisiaj widziałam tez super fotę z wapienicy i tak mi się zachciało tam pójść. Mnie ta jedzeniowa troska w ogóle nie kręci, zwlaszcza, ze dla mnie to nie troska a przemoc, Lol. U mnie w domu, dopóki nie było dzieci mojego brata, nie było żadnych cyrków z jedzeniem. Jesz to jesz, nie jesz to z głodu nie umrzesz, ale jak nie jesz normalnego jedzenia to zapomnij o słodyczach. Wiec żadnego wpychania, ale tez zasady jakieś. Nie lubię gadać 15 razy tego samego, mam ręce, wiec jak będę głodna to sobie zrobię kanapkę a jak wszyscy maja potrzebę wpychania mi jedzenia to powiem, ze jestem głodna i tyle. Albo dobra, już jak się pytają to spoko, ale po co komentować, jak zjadłam dwudaniowy obiad i deser, ale po spacerze nie chce jeszcze kanapki, wiec oznacza to ze NIC nie jem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Właśnie czytałam najpierw o poszukiwaniach a potem, ze ja znaleźli w stawie. Widziałam jakieś komentarze, ze ja mąż zamordował, bo miał kochankę, ale szczerze mówiąc to było gdzieś po fb wypisywane i może to plotki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
![]()
Alicja- to bardzo fajny pomysl! Jesli nie przepadacie za weselami to bez sensu je robic pod gosci.
My uwielbiamy i zawsze wychodzimy ostatni , nie schodzimy z parkietu i rozkrecamy towarzystwo ,dodatkowo jestesmy wierzacy wiec braliśmy slub konkordatowy a wesele bardzo chcieliśmy zrobić bo je po prostu lubimy. Mi tez organizacja slubu dala mega dużo radosci i frajdy. Wszystko zapłaciliśmy sami i w sumie w rok zebralismy kase oszczedzajac fest Nilka , to dobrze ,ze to tylko szkolenie. Myslalam ze ogolnie jest poza domem a zjezdza na weekendy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#987 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wydaje mi się, ze w Twoim przypadku to opcja, którą wymieniłaś na końcu jest idealnym pomysłem ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ jest wojskowym ![]() Ja za niedługo będę stała przed wyborem garnków i aż się boję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() no z tym, że mąż czy osoba bliska to też tylko w komentarzach czytałam, ale tak czy siak masakra
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |||
Zakorzenienie
|
![]()
Mi w ciąży na szczęście nikt nie wmusza jedzenia. Moja mama za to ma akcje, że lata ciagle za mną z szlafroczkiem lub kocykiem bo na pewno mi jest zimno
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Emaliowane mają ten minus, że mały odprysk i garnek do wywalenia. Szukam teraz stalowych ![]() Cytat:
No właśnie mam odłożony hajs i muszę wymienić, bo te co mamy to mąż widelcami pozdzierał nawierzchnię i nie wskazane już na nich gotować ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
Czytałam na necie ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam zestaw garnków z ikei oumbarlig, bo w nowym mieszkaniu będziemy mieć indukcję. Mam patelnie z tej serii i jest super. Zależało mi na tym, żeby były całe metalowe, uszka tez, żebym mogła wsadzić do piekarnika. Ostatnio na tej patelni piekłam brownie, bo nie miałam małej blachy i super. Jeszcze z nich nie korzystałam, ale myśle, ze będą Ok. Ja tam raczej chce pochodzić do okola, zawsze jak puszczają na zaporę to jest tam pierdyliard ludzi, ale okolica fajna i nieciezka do spacerów. Właśnie gadałam z mama i skarżyłam się na te sytuacje z jedzeniem i w ogóle, ze zgaga i smierc. A ona do mnie: TO MOŻE ZAPYTAJ LEKARZA, CZEGO NIE POWINNAŚ JEŚĆ? Ja dzisiaj mam taki chómorek, ze za takie teksty mam ochotę zabić, ale zaciskam zeby ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
![]()
A u nas dzisiaj 24 stopnie i przez 3h na placu zabaw udało mi się opalic
![]() A z weselem to my jesteśmy jedni z dziwniejszych - lubimy się na nich bawić ale siebie w rolach głównych nigdy sobie nie wyobrażaliśmy. Jak wróciliśmy zaręczeni z jednego długiego weekendu (teściowie wiedzieli, moi rodzice myśleli zem w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.