![]() |
#961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XLI
[1=535de3f481873e06c5a5c33 016fd2a44dce7d9b2_606b967 225802;87948004]]
Jesli Japonka nie wyjdzie za maz do pelnego wieku, musi sie skupic na karierze, a i tak uchodzi to za powod ogromnego wstydu. Dla niej.[/QUOTE] Oj tak, to fakt Japonia (choć nie ona jedna) ogólnie jest mocno szczególna pod wieloma względami, niby ciekawa, ale ma też w sobie coś przytłaczającego. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha, nawet się szczerze uśmiechnęłam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Też łapiecie takie doły przez tą pogodę? Mi się nawet gadać z nikim nie chce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Konto usunięte
|
Wolę deszcz niż piękną pogodę, kiedy muszę siedzieć w domu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
Mnie słońce jakoś tak napawa pozytywną energią no i mogę sobie wyjść pobiegać, kiedy nie pada, a tak to tylko siedzę i smęcę
![]()
![]() |
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
Randkować można w każdym wieku... chyba wszyscy wiedzą co się dzieje w sanatoriach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87948717]Randkować można w każdym wieku... chyba wszyscy wiedzą co się dzieje w sanatoriach
![]() Ale w pewnym wieku przy tym randkowaniu już nie wszystko da się zrobić, tak jakby się marzyło ![]()
![]() |
![]() |
#968 | |
Konto usunięte
|
Ja własnie wróciłam do domu.
Byłam dziś w galerii, gdzie była moja wystawa, pomóc zdejmować pracę. I potem na chwilę spotkalam sie z chlopakiem, ktory kiedyś za mną szalał ![]() W ogóle wpadłam na pomysł żeby zrobić taką mini wystawę swoich zdjęć w takiej jednej kawiarni, która ma mega klimat. Często tam wiszą jakieś zdjęcia/grafiki i można je kupować. Ja bym chciała żeby ludzie po prostu mogli sobie te zdjęcia/pocztówki wziąć. ![]() Poczułam kopa pozytywnej mocy, jak wczoraj wyszłam na zdjęcia. Uwielbiam to, chciałabym kiedyś pójść do jakiejś szkoły z tym związanej... A potem widziałam się z facetem z którym się kiedyś spotykałam... chyba czuję się gotowa otwierać na męską energię ![]() A na koniec sernik na zimno u przyjaciółki. Dziś tak zmokłam, że po prostu ze mnie kapało. Jeden pan na przystanku zrobił wśród ludzi zbiórkę chusteczek dla mnie, mojego telefonu i okularów ![]() ![]() Dobra, ale do sedna. Odezwała się do mnie dawna koleżanka. Ta, która zapoznała mnie z byłym. To ta sama, która stwierdziła, że jako singielka dostałaby depresji na kwarantannie ![]() No i od niej to można takie teksty usłyszeć... "oooo, skończyłaś w bibliotece", "tak coś czułam, ze wam nie wyjdzie, twój X. patrzył na mnie z takim pożądaniem ostatnio...". Odpisałam jej bardzo zdawkowo, a ona zapytala czy dalej wlasnie pracuje w biblio w Wawie. Napisałam, że nie, a ona "uuuu coś czuję, że musiał wydarzyć się jakiś kryzys..." bla bla bla. Dziś znowu napisała z propozycją spotkania (a nie gadałyśmy od kwietnia...) i do tego były dziś polubił mi zdjęcie. Trochę mam mindfuck, ale w 99% nie mogę się z nią spotkać, bo po prostu nie chcę. Trochę mnie ciekawi, a z drugiej strony trochę się boję i nie chcę prowokować losu. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
czy ja wiem... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
W środę w końcu spotkam się z tym facetem z liceum z którym mnie sparowało na tinderze. Liczę na fajny wieczór. On ma świetne poczucie humoru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Kurde, Pandora, ta koleżanka brzmi jak jakiś wampir energetyczny!
Albo nie, lepiej... ona brzmi jak Rebecca! Alarm, meduza na wolności! ![]() ![]() Z tymi zdjęciami to mega miłe! Anna Joanna, zrobiłaś mi wieczór wizją Ciebie zakładającej antygwałtki i na to te zwiewne ulubione kiecki i biegnącej z laską do HotAntka z Tindera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli odpuścić, co nie? ![]() ![]() ![]() No i ten były, ja wiem, ze to tylko lajk, ale oni się znają, spotykają, a ja nie chcę żeby do niego dotarło cokolwiek z mojego życia, szczególnie z ust tej koleżanki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87948811]Czyli odpuścić, co nie?
![]() ![]() ![]() No i ten były, ja wiem, ze to tylko lajk, ale oni się znają, spotykają, a ja nie chcę żeby do niego dotarło cokolwiek z mojego życia, szczególnie z ust tej koleżanki...[/QUOTE] Wydaje mi się, że masz zerową chęć na spotkanie z nią, więc chyba najlepiej odpuścić. Zdecydowanie fajnie jest robić co jakiś czas przesiew znajomości i te toksyczne odsuwać od siebie, szkoda nerwów. To spotkanie da Ci jakąś przyjemność? Z tego o piszesz, to raczej nie. Nie chcę żeby to zabrzmiało jak czepianie się, ale skoro nie chcesz, żeby dotarło do niego cokolwiek z Twojego życia, to czemu nie masz go zablokowanego i on ma możliwość lajkowania zdjęć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Raczkowanie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87948783]W środę w końcu spotkam się z tym facetem z liceum z którym mnie sparowało na tinderze. Liczę na fajny wieczór. On ma świetne poczucie humoru.[/QUOTE]
Pandora, taka moja refleksja, która może brzmieć trochę jak przytyk, ale zupełnie nie taki mi cel przyświeca, bardziej to wnioski płynące do mnie samej i jakieś zaciekawienie. Wiem, że w literkach to zwykle wygląda bardziej kolorowo i pomijając różnicę wieku między nami, ale czytam często, jak piszesz - byłam tu, tu, tu, rozmawiałam z tym i tamtym, randka z kimś, a potem z kimś i jeszcze plany na kolejną... nigdy, nie miałam takiej umiejętności i od zawsze zastanawiało mnie jak ludzie utrzymują kontakt z tuzinem ludzi jednocześnie, nawet taki zdawkowy, już pal licho randkowanie, ale tak ogólnie - obupłciowo ![]() ![]() A co do koleżanki, mam identyczne zdanie co Mili - rachunek zysków i strat, po co to i co wymiernego może dać Ci utrzymywanie takiej znajomości? Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko wiesz, nieduża jestem, to mi antygałtki prawie, że za pończochy mogą robić ![]() Edytowane przez anna_joanna Czas edycji: 2020-06-22 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Konto usunięte
|
Macie rację... w sumie ja od początku byłam pewna, że odmówię, gdy zaproponuje spotkanie. Odpiszę jej tylko i już ci odpisuję na temat tych spotkań
![]() A co do byłego - ja na fb nie wrzucam w sumie nic z prywatnego życia, mogę go tam sobie mieć i generalnie raczej nie blokuję nikogo (zrobilam to raz, bo po prostu to bylo toksyczne i musialam jakos nauczyc sie nie kontaktowac z jednym panem). Z mojego fb nie wywniosuje się gdzie pracuje, gdzie podróżuję, z kim sie spotykam. Więc tutaj mam pełen zen. A on polubił zdjęcie na moim fan page, gdzie też o mojej prywacie nic nie ma. A tam, szkoda gadać. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
To tylko literki i to tylko tak brzmi ![]() Mnie teraz nosi, w takim pozytywnym sensie i ciągnie mnie do ludzi. Takich głębokich relacji o których piszesz... nie mam wiele. Ale to nie wyklucza się z tym żeby spotkać się z kimś na kawę, krótki spacer. Ja z tymi ludźmi nie rozmawiam codziennie ![]() Bardzo często nie odbieram telefonów i piszę dopiero wieczorem wiadomośc "co tam" ![]() Ja lepiej funkcjonuję poza domem. Gdziekolwiek i z kimkolwiek bym nie mieszkała - ja muszę wychodzić. I tak to się kręci. Ale bardzo, bardzo często wychodzę sama. Jak normlanie działały kina/koncerty/teatry, to uwielbiałam prawie codziennie tam łazić. I żadnych rozmów przez kilka dni nie potrzebowałam. ![]() Wiem, ze trochę odbiegłam od tematu, sorki! Ale dziś mam jakiś taki nastrój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Pandora, rozumiem i mówię, że to bardziej ogólna refleksja, akurat przy Twojej okazji przypomniało mi się o tym - z uwagi na powyższy post, ale wiele razy wcześniej zatrzymywałam się przy postach innych dziewczyn, na zasadzie - widząc zdjęcia z wakacji na insta nie oznacza, że ktoś cały rok na nich spędza, ale rozumiesz ideę.
To jakiś rodzaj uproszczenia - i nie uważam, że to złe, albo dobre, tylko zupełnie inne od mojego, ale utrzymując taki typ relacji nie robimy sobie takiego kuku, jak w przypadku takich dzikisów, jak ja - (to wspomniane - wypada nam jeden człowiek i jest pustka), więc czasami bym nawet chciała mieć tą umiejętność, ale nie potrafię i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
luz, luz, ja tego nie odebrałam jakoś negatywnie ![]() Czasami mam podobne refleksje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87948958]l
Czasami mam podobne refleksje ![]() ![]() wszyscy - zdecydowanie nie, ale jest grupka ludzi, która choćby z każdego wydarzenia rozsyła zdjęcia do setki znajomych ![]() a jak już odchodzimy od tematu, chodzi za mną od kilku dni jakaś piosenka zasłyszana w kafejce na dworcu i za nic w świecie nie potrafię wysilić swojej głowy, żeby sobie przypomniała - i nuciłam ją znajomej do telefonu na tymże dworcu, dzisiaj w drodze powrotnej, nie będąc świadomą, że mam kogoś za plecami, a zdolności wokalne mam dużo poniżej jakiegokolwiek poziomu - i nagle zza pleców słyszę grupkę przekrzykującą się pomysłami "marsz żałobny Chopina!" "chciałbym umrzeć z miłości!" "anielski orszak!"... dodam tylko, że to było jakiś rockowy, skoczny i pozytywny kawałek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87948740]Ja własnie wróciłam do domu.
Byłam dziś w galerii, gdzie była moja wystawa, pomóc zdejmować pracę. I potem na chwilę spotkalam sie z chlopakiem, ktory kiedyś za mną szalał ![]() W ogóle wpadłam na pomysł żeby zrobić taką mini wystawę swoich zdjęć w takiej jednej kawiarni, która ma mega klimat. Często tam wiszą jakieś zdjęcia/grafiki i można je kupować. Ja bym chciała żeby ludzie po prostu mogli sobie te zdjęcia/pocztówki wziąć. ![]() Poczułam kopa pozytywnej mocy, jak wczoraj wyszłam na zdjęcia. Uwielbiam to, chciałabym kiedyś pójść do jakiejś szkoły z tym związanej... A potem widziałam się z facetem z którym się kiedyś spotykałam... chyba czuję się gotowa otwierać na męską energię ![]() A na koniec sernik na zimno u przyjaciółki. Dziś tak zmokłam, że po prostu ze mnie kapało. Jeden pan na przystanku zrobił wśród ludzi zbiórkę chusteczek dla mnie, mojego telefonu i okularów ![]() ![]() Dobra, ale do sedna. Odezwała się do mnie dawna koleżanka. Ta, która zapoznała mnie z byłym. To ta sama, która stwierdziła, że jako singielka dostałaby depresji na kwarantannie ![]() No i od niej to można takie teksty usłyszeć... "oooo, skończyłaś w bibliotece", "tak coś czułam, ze wam nie wyjdzie, twój X. patrzył na mnie z takim pożądaniem ostatnio...". Odpisałam jej bardzo zdawkowo, a ona zapytala czy dalej wlasnie pracuje w biblio w Wawie. Napisałam, że nie, a ona "uuuu coś czuję, że musiał wydarzyć się jakiś kryzys..." bla bla bla. Dziś znowu napisała z propozycją spotkania (a nie gadałyśmy od kwietnia...) i do tego były dziś polubił mi zdjęcie. Trochę mam mindfuck, ale w 99% nie mogę się z nią spotkać, bo po prostu nie chcę. Trochę mnie ciekawi, a z drugiej strony trochę się boję i nie chcę prowokować losu. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- czy ja wiem... ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Pandorka, okropna koleżanka. Już Ci raz zrobiła krzywdę - zapoznała z byłym (
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#980 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wczoraj przed snem nawet jakoś smutno się czułam i wiem, że to ma związek z nią, z byłym, myśleniem o tym towarzystwie. Te osoby nie należą już do mojego życia, po prostu. A co do naszego spotkania dziewczyny to mam nadzieję, że w wakacje uda nam się zorganizować taki zlot ![]() Dziś mają do mnie dzownic z informacją o tym czy przeszłam do ostatniego etapu rekrutacji czy też nie ![]() ![]() Już mnie wkurza niepracowanie, szczególnie, że jestem w domu rodzinnym i w ogóle nie mogę dogadać się z mamą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87949350]Haha w punkt. Napisałam jej, że nie i tyle
![]() Wczoraj przed snem nawet jakoś smutno się czułam i wiem, że to ma związek z nią, z byłym, myśleniem o tym towarzystwie. Te osoby nie należą już do mojego życia, po prostu. A co do naszego spotkania dziewczyny to mam nadzieję, że w wakacje uda nam się zorganizować taki zlot ![]() Dziś mają do mnie dzownic z informacją o tym czy przeszłam do ostatniego etapu rekrutacji czy też nie ![]() ![]() Już mnie wkurza niepracowanie, szczególnie, że jestem w domu rodzinnym i w ogóle nie mogę dogadać się z mamą ![]() Trzymam w takim razie kciuki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87949350]
A co do naszego spotkania dziewczyny to mam nadzieję, że w wakacje uda nam się zorganizować taki zlot ![]() [/QUOTE] Tak a propos, dziewczyny, skąd jesteście? Kojarzę Wawę i Lublin, ale poza nim? Jestem ciekawa, jak bardzo jesteśmy porozrzucane po kraju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
Ja Trójmiasto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Usunęłam tindera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zadomowienie
|
Częściej moje zadupie, od czasu do czasu Łódź
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie byłam nigdy tak stricte na Dolnym Śląsku, w sensie gdzieś tam przejazdem, ale nie zatrzymując się, a bardzo mnie ciągnie w te rejony ![]() właśnie, jak u Ciebie...? ![]() [1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87950549] Usunęłam tindera ![]() skąd taka decyzja? jakieś zdarzenie, czy zmęczenie materiału ![]() Edytowane przez anna_joanna Czas edycji: 2020-06-23 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Konto usunięte
|
Znużenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Konto usunięte
|
Mnie Krakow zauroczylo, ale jakos nie bylo mi po drodze.
Gdansk jest cudownym miastem z kolei, zeby w nim mieszkac, acz psiakrew jak mieszkania poszly tam do gory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.