|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tońka - biżuteria według cyfrówki
Dzięki.
![]() Granaty próbowałam doczyścić bawełnianą szmatką, ale niewiele to dało. Po ściereczki polerujące dopiero mam zamiar się wybrać. |
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś przeglądałam zdjęcia zrobione wczoraj, ok południa i mało się nie popłakałam. Prawie wszystkie do kosza. Łącznie z tymi, które zdecydowałam się obrobić (bo jutro może już ich nie być). Tak więc od kompletu z kryształem lodowym (kiedyś pokazywanym, potem zgubionym, a teraz znowu znalezionym
) nie bijcie za fotki. Bo ja sama siebie chętnie bym zabiła.
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Part 2.
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze i czwarte
![]() łoo, jeszcze... z drugiego posta pierwsze i trzecie, a w czwartych cudny kamień
|
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
te są cudne
![]() w ogóle bardzo ładnie Ci wychodzi klepanie/ściskanie drucików. moje nadają się tylko do tego, żeby je potem owrappowac pewnie po części to kwestia chociażby młotka, który ma prosta powierzchnię, czy kowadełka bez wżerów, ale zapewnie nie tylko.. ![]() a te mi się tak podobaja, że bym Ci je chętnie ukradła te cosie na dole są fenomenalne! zdradzisz gdzieś je dorwala? w dodatku super "oprawione"reszta, jak zwykle u Ciebie, conajmniej ladna
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Z 1 wrzutu: 4 i 6
z 2 wrzutu: 4. Te mi naj ![]() Toniuś, srebro młotkiem traktujesz? |
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
Cały pierwszy wrzut i z drugiego poierwsze. Cudeńka
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Z pierwszego postu druga para, z drugiego pierwsza => prześliczne
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, klepanie.
Młotek jest lekko wyprofilowany w kształt nawiasu "(". ja się na młotkach nie znam i kupiłam jakiśtam pierwszy lepszy. Kowadełko ma też trochę rys, spowodowanych m.in. wyżywaniem się na drucie, jak miałam zły humor. Młotkuję na razie tylko posrebrzany, bo boję się marnować zbyt dużo srebra. A te ślimaki to dorwałam w Kuźni Koralików w Warszawie, po złotówce. Ale wykopać dwa podobne bydlaki było trudno, jakieś 10 minut siedziałam przy pudełku. Ale przy okazi poparowałam też kilka innych kolorów.
|
|
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały "zimowy" wrzut mi się podoba, a z drugiego czwarte
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Z drugiego wrzutu podobaja mi sie fioletowe kolce
A z zimowego pierwsze i komplecik z perełkami, takie delikatny...ah ![]() P.S. Co z tym zdjeciami sie dzieje, wszystkie jakies takie nieostre |
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
A mi białe wszystkie
|
|
|
|
|
#973 |
|
www.dulcedo.pl
|
zima piękan i 1 z drugiego wrzutu bomba
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedyne co mogę zarzucic zdjeciom to ich ostrosć i nic więcej
![]() 1 - Cudowne małe gwiazdeczki 2 - A te takie delikatne... Na ślub bym chętnie takie założyła ![]() 3 - Wisior piękny, acz zupełnie nie w moim guście - ja wolę małe rzeczy na szyję... 4 - Ślicznie wyklepane - bardzo mi się podoba ta forma. 5 - Lodowe... Hmm, brakuje mi jeszcze czegoś matowego u góry... 6 - O, a ten wisior uroczy Bardziej mi sie podoba niż kolczyki.7 - Przecudniaste szkło na dole I kolory takie, że mniam!8 - ot - słodkie, czerwone gronka... 9 - bardzo fajny pomysł na masę perłową Tylko ona miała kiedyś ładniejszy kolor, taki wiśniowy zupełnie... A teraz jakaś wyblakła czerwień (własnie dostałam ją w paczuszce z artfanu i nieco niezadowolona jestem...)10 - piękny kamień co to jest?11 - jakie śliczne... Sama miałam ochotę sobie takie zrobić, tylko niebieskie 12 - nie w moim guście zupełnie... |
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Jasne pierwsze i czwarte, do tego muszlowe czerwienie, zielone(agat mszysty?) i fioletowe kolce
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
1 - przecudniaste...
2,3 -też ciekawe ale bardziej kolce ![]() 4- urocze tylko chyba bym Swarki dała... ![]() 5 - ooo takie zupełnie inne ![]() 6 - mniej mi się podoba niż kolczyki.... 7 - skąd ty wytrzasnęłaś te szkła ?! 8 - może na wisząco wyglądają lepiej... 9 - takie hmmm no ciekawe ![]() 10 - całkiem ciekawe, tylko czy ta beczukła nie jest za duża? (albo to tylko tak wygląda...) 11 - te już lepiej niż czerwone ![]() 12 - hmm tak jak Tsu - do mnie nie przemawia...
|
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
nie jest tak źle z tymi zdjęciami
![]() ogólnie fajnie wygląda pierwszy rzut, drugi tyż jest ładnie, prace są dobre, w Twoim stylu. Po prosty bardzo mi się podobają
|
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Ja wybieram kolczyki i zawieszke z pierwszego wrzutu (5 i 6) bardzo mi się ten komplecik podoba
![]() A zdjecia chyba nie są aż takie złe te z kwiatkiem podobają mi się![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
w kolejności
:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5888620 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5888581 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5888581
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
1, 2, 7, 9 - absolutni faworyci
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, dziękować.
Aisah, te czerwone naprawdę w zwiesie wyglądają lepiej - tutaj mi samej tak średnio się podobają, ale w realu już bardzo. A wisior to taki eksperyment. Dawno temu kupiłam 4 takie koraliki i do dziś żadnego się nie pozbyłam. Ale mi osobiście ta praca się podoba. Mamuśce również. ![]() Ze zdjęć już się tłumaczyłam...
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
no to może rzeczywiście te czerwone lepiej
też mam czasem takie ustrojstwa, których za Chiny się nie da sfocić...
|
|
|
|
|
#986 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie najśliczniejsze to od 1-6, 8 i 11
gdzie kupiłaś te gwiazdeczki (w pierwszych kolczykach)? bardzo mi się podobały
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Tatty, to są rozpłaszczone przekładki od CJ. W formie pierwotnej nie mogłam ich nigdzie wsadzić, bo wyglądały za tandentnie. Więc między bociany - i plask!
|
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
Partia pierwsza jest bardzo w moich kolorach, najbardziej podoba mi sie pozycja 5 ale wiesz wszystkie są pięke.. Z Partii 2 podoba mi sie 3, reszta też jest ładna ale te jedne szczególnie za mną przemówiły
|
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak mogłam ominąć te wrzuty
Poprawiam się: 1. cudne! fajny pomysł z tymi gwiazdkami ![]() 2. i 3. bardzo ładny komplecik, delikatny 4. ładna zawieszka, ocyzwiście sama robiłaś? Klepałaś młotkiem czy inaczej? Podoba mi się, że nie jest zrobiona na płasko ![]() 5. ładna aranżacja zdjęcia z kwiatkiem, kolczyki jak dla panny młodej 6. do kompletu 5.? 7. nie lubię ostrych końców, ale tu wygląda ciekawie 8 i 9. uwielbiam czerwony, te mi się bardzo podobają 10. cudo ![]() 11. gronka i fiolet, lubię ![]() 12. najmniej ciekawa rzecz. może dlatego, że nie pasuje mi jako komplet do 11. i wiem, że ten długi fioletowy jest rzeczywiście długi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

) nie bijcie za fotki. Bo ja sama siebie chętnie bym zabiła.
pewnie po części to kwestia chociażby młotka, który ma prosta powierzchnię, czy kowadełka bez wżerów, ale zapewnie nie tylko.. 

I kolory takie, że mniam!