![]() |
#961 | |
BAN stały
|
Dot.: Wasze sny
Cytat:
![]() A dziiaj śniło mi się,że stałam przed Kościołem,czekają na wejście.Potem zobaczyłam jakiś plakat o fajnym koncercie jakiegoś zespołu,to zamiast do Kościoła poszłam na koncert.A inna kolezanka powiedziała ze smutkiem,ty wiesz ze nie moge iśc,musze iśc do Kościoła. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Jezu, snilam wczoraj, ze bylam w ciazy. Nastawiali mi brzuch. Po wszystkim wstalam i brzuch wrocil na swoje miejsce - dziecko wpadlo spowrotem do macicy. Bylam tak przerazona, ze cos dziecku sie stalo.. Zaczelam plakac i miec tego dosc. Na koniec urodzilam kota.
Chyba za bardzo kocham kotki ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Mojej koleżance śniłam się JA. W roli głównej. Wydawało jej się, że zjadłam jej jabłko
![]()
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że moja koleżanka z klasy dostała do głowy - chciała mnie zabić bo ja zniszczyłam jej życie. Strasznie mnie nienawidziła, wywalili ją ze szkoły.. ehh..
![]()
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
mi się dzisiaj śniło, że była wojna i byłam schowana za szkołą, i musiałam miec posmarowany nos kremem Nivea, a moja siostra popełniła samobójstwo, bo dolała sobie coś do picia i strasznie płakałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Wtajemniczenie
|
W moich snach zawsze są ludzie. Znani mi ludzie. Bliscy, rodzina, znajomi. I akcje związane z nimi. Oczywiście również z moim udziałem.
Nigdy nie miałam snów związanych z przygodami, zwierzętami, przedmiotami. Tylko ludzie. Wy też tak macie? Natomiast mojemu TŻ śnią się zawsze akcje przygodowe, np. w jednym śnie ucieka przed niedźwiedziem, a potem z nim się bije, a w drugim śnie lata sobie jak ptak na niebie, itp.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
BAN stały
|
dziś mi się śnilo,ze odezwał się do mnie chłopak,z którym nie mam już od dość dawna kontaktu;| ot tak napisał do mnie na gg,zeby sie spotkać...
nie wiecie co moze oznaczac taki sen? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Tylko tyle, ze bys tego chciala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
Mi się zawsze jak mała byłam śniło że stoje na balkonie i nagle się urywa i spadam :/
A teraz to mam takie sny że niechce mi się wstawać ![]() Śni mi się często że w ciąży jestem- i czuje w sobie to dziecko. Jestem ciekawa czy na serio jest to samo uczucie ![]()
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj w nocy śniło mi się, że siedziałam przed placem zabaw i gadałam z koleżanką. Siedzimy, i tu nagle widze, że idzie grupka kiboli z mojego osiedla i oddani swojemu klubowi Górnik - idzie na mecz i śpiewa EWELINE FLINTE !! -Nie Kłam Że Kochasz Mnie. http://pl.youtube.com/watch?v=VxVfj8SI8Q4 haha i szli na mecz śpiewali o Górniku i krzyczeli Eweeeeelina Flinta !!!!!!!! ![]()
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Ostatnio miewam tylko złe sny, które dość długo pamiętam, np. wąż wychodzący ze ściany i pełznący do okna, lub pogrzeb dziecka znajomych w wodzie ( dziecko żywe ) czesto budzę się zapłakana w nocy i nie potrafię sobie przypomnieć co mi się śniło. Ale taki powtarzający się w różnych okolicznościach to jest taki że biorę rozwód. szok czasami wolę ich nie pamiętać. Pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Mi sie snilo ze spozniłam sie na samolot do Marsylii. Oby sie nie sprawdzilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
mi czesto sie snial moi znajomi z klasy i to ze np zdradzam TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Kiedyś przeczytałam że sny są wyrazem naszych przeżyć w ciągu dnia. Ale jak próbuję przeanalizować to u siebie, to jednak wydaje mi się to nie prawdą. Mam dni (jak każdy) że człowiek jest przygnębiony i wogóle i wtedy najczęściej mi się nic nie śni, bądź śni ale tego nie pamiętam, a w dni kiedy naprawdę jestem szczęśliwa i nie mam stresów to np śmierć lub ucieczka. Co wy o tym sądzicie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
a mnie się dziś śniło, że po drugiej stronie mojego zalewu przy którym nie daleko mieszkam był Madagaskar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj miałam jakiś sen katastroficzny, sama nie wiem ale coraz częściej śni mi się woda, dziś kałuże i to brudne, jazda samochodem, jakiś koszmar (a jestem całkiem niezłym kierowcą ) jak tak dalek pójdzie to zacznę unikać wyjazdów nad morze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj sobie urządziłam wagarki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
Śnił mi się dzisiaj przeciek egzaminacyjny w mojej szkole,że egzamin będzie o puszce Pandory,a zadanie na 4 punkty to było takie,że trzeba było namalować kredkami białą puszkę.Trudność polegała na tym,że trzeba było zmieszać wszystkie kolory tęczy i jakoś miał powstawać biały.Ja oczywiście cała zaskoczona,aż czytałam na onecie że o mojej szkole napisali,że tam przeciek był
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
A mi się dziś śniły biedne dzieci z Afryki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj zostawiłam niechcący otwarte drzwi od szafy, jak sie zorientowałam to byłam już strasznie zmęczona i prawie zasypiałam więc nie chciało mi sie podnosić i zamykać.. troszke sie bałam. no i oczywiście przyśnił mi sie kolejny horror... goniło mnie coś dziwnego, i jadłam te dziwne grzybki (nie wiem czy oglądałyście film "Grzybki" ale o te mi chodzi)... brrr... obudziłam sie przerażona. ten sen był straszny, było w nim tyle szczegółów,że aż trudno mi to opisać...
![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
![]()
a wierzycie w sny?...
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
a mi się sniło wczoraj, ze się kochałam ze swoim byłym chłopakiem, jak to się własciwie sny odczytuje?
![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
a mi sie sniło ostatnio ze obcięto mi włosy, nie wiem kto i gdzie, ale wiem ze miałam krótkie(normalnie mam do połowy pleców) i popłakałam sie przez sen, obudziłam sie we łzach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio mam dziwne sny, np 3 nocki temu snilo mi sie jak ktos mnie przenosi z lozka na podloge, pozniej podnosi z podlogi i przekreca w druga strone, no masakra, najgorsze, ze czulam jakby faktycznie to sie dzialo;/ tak sie przestraszulam, ze nie spalam do rana... drugi sen byl tez podobny, jakby ktos byl w pokoju, to samo, nie spalam juz... a trzeci, z dzisiejszej nocy, snilo mi sie, ze kolezanka z roku (jakos specjalnie nie przepadamy za soba) powiedziala, ze obecnie spotyka sie z moim eks, przykro mi sie zrobilo... nie wiem, moze ze zmeczenia mam takie sny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
a mnie się dziś śnił wczorajszy facet zFilipin, którego poznałam. Zwiedzaliśmy Meksyk
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
hmm... mi się śniło że moja psiapsióła urodziła. Wcześniej przed narodzinami mojej siostrzenicy śniło mi się że siostra urodziła. Jakoś tak porody mi się snią ostatnio...
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
a mi sie snil ginekolog...to był koszmar a nie sen.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Rozeznanie
|
ło, mnie dzis w nocy traktowali elektrowstrząsami - i to w szkole przed matura. Ale niby to oznacza cos dobrego, takze nie martwie sie. Ale potwornie sie darłam w snie ;p
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
A mi sie snilo ze szlam z jakims chlopakiem po schodach i jak zeszlismy to jakis inny strzelil do niego z pistoletu :|
Wiecie jaka bylam zszokowana? Ale sprawdzalam w senniku strzelanie tzn.wesola wiadomosc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.