Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-17, 11:28   #961
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez MyTigersAngel Pokaż wiadomość
Zrobiłam wczoraj pazurki - miałam rozstrój między takimi wzorami jak w załączniku, w końcu zdecydowałam się na pierwsze - wyszły ślicznie
ladne choc ja chyba bede chciala takie krotsze i bardziej okragle o takie http://img245.imageshack.us/img245/6...f64a828304.jpg

Cytat:
A teraz mam nie lada problem, bo mi od wczoraj Pan Młody leży w łóżku plackiem z 38,6 stopnia gorączki...
oj no to problem. teraz kombinujcie zeby to zbic jakos
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 15:31   #962
migotka0808
Przyczajenie

Ewurka my też tam mieliśmy nauki Bardzo miło je wspominam

Tiger to zdrówka życze dla Twojego PM
migotka0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 17:57   #963
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ladne choc ja chyba bede chciala takie krotsze i bardziej okragle o takie http://img245.imageshack.us/img245/6...f64a828304.jpg

oj no to problem. teraz kombinujcie zeby to zbic jakos
hej dziewczyny kupiłam suknie, w salonie Nabla, jedną z moich typów z niewielkimi zmianami cieszę się okrutnie. zaproszenia już odebrane, super ekspes. polecam mikołajską
Tiger...jeny, może Twoj TŻ tak z nerwów gorączkuje? a pazurki piękne będziesz śliczna!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 22:15   #964
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam wczoraj pazurki - miałam rozstrój między takimi wzorami jak w załączniku, w końcu zdecydowałam się na pierwsze - wyszły ślicznie

A teraz mam nie lada problem, bo mi od wczoraj Pan Młody leży w łóżku plackiem z 38,6 stopnia gorączki...

Te pierwsze podobaja mi sie najbardziej Dobry wybór

Kochana Jutro Twój dzien WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA

Ewurka gratuluje widze ze idziesz jak burza Pochwal sie suknia

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 07:37   #965
lain
Zakorzenienie

MyTigersAngel oby dzis wszystko wyszlo tak jak sobie wymarzylas
bo pogoda poki co jest piekna
Stary 2009-04-18, 08:33   #966
noemi30
Przyczajenie

Ja też trzymam kciuki za naszą koleżankę, która dziś będzie ślubować miłość etc.Pogoda rzeczywiście piękna, wszystko będzie dobrze.
Ja za tydzień będę w tej samej roliTeż sprawdzam pogodę i liczę na szczęście w tym, dniu. Zaczynam się powoli denerwować jak to będzie,przeżycie niesamowite!
Pozdrawiam cieplutko wszystkie koleżanki z forum
noemi30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 20:22   #967
zlotko855
Rozeznanie

witajcie dziewczyny,
dolanczam do Waszego grona
wlasnie pzregladam Wasze starsze posty, zeby sie jaknajmniej powtarzac z pytaniami
dopiero zaczelam, wiec jeszcze nie doczytalam a chcialam spytac, czy ktoras z Was miala weekendowe nauki na ul zamoyskiego?

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 20:26   #968
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Witam dziewczynki ja w sobote szukalam fryzjera na 15 i wiecie co---NIEMA MNIE KTO UCZESAC.Swieto koscielne i niepracuja teraz to mysle czy aby sobie nieprzedluzyc wlosow spiac boki i kwiatek bo jak ja sie uczesze?nawet myslalam zeby w pt sie czesac ale niewytrzymam tyle Moge tez pochwalic sie swoja sukienkatennessee-front-full.jpgZna moze ktoras z was dobra fryzjerke ktora przyszlaby do mnie do domku mnie uczesac 15,08
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:12   #969
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki ja w sobote szukalam fryzjera na 15 i wiecie co---NIEMA MNIE KTO UCZESAC.Swieto koscielne i niepracuja teraz to mysle czy aby sobie nieprzedluzyc wlosow spiac boki i kwiatek bo jak ja sie uczesze?nawet myslalam zeby w pt sie czesac ale niewytrzymam tyle Moge tez pochwalic sie swoja sukienkaZałącznik 2200151Zna moze ktoras z was dobra fryzjerke ktora przyszlaby do mnie do domku mnie uczesac 15,08

Riana super suknia. taki sam kolor kupilas? pamietasz mnie z Teraz My dolaczylam tutaj do Was, bo tak regionalnie mozna sie dowiedziec co, gdzie za ile
bylam na targach i tez mam gdzies jakies ulotki, nie szukalam tam fryzjera ale moze jakas ulotke wcisneli mi do reki wiec jak znajde tez dam znac

Stary 2009-04-20, 06:28   #970
dzonksik
Raczkowanie

Cytat:
a znalezliscie gdzies z TZem ladna koszule ecru?
bo ja jestem juz prawie zdecydowana zrezygnowac z ecru, bo nie widzialam nigdzie ladnej koszuli w takim odcieniu...
Nie hhe , ale ja juz mam suknie kupiona wiec po pikusiu

Cytat:
Witam dziewczynki ja w sobote szukalam fryzjera na 15 i wiecie co---NIEMA MNIE KTO UCZESAC.Swieto koscielne i niepracuja teraz to mysle czy aby sobie nieprzedluzyc wlosow spiac boki i kwiatek bo jak ja sie uczesze?nawet myslalam zeby w pt sie czesac ale niewytrzymam tyle Moge tez pochwalic sie swoja sukienkaZałącznik 2200151Zna moze ktoras z was dobra fryzjerke ktora przyszlaby do mnie do domku mnie uczesac 15,08
Mam taka sama sukne moja droga !!!!!!!

dzonksik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 07:30   #971
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez dzonksik Pokaż wiadomość

To super tez kolor szampanski?w Bostonie kupilas?
Jakie dodatki do niej?

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Riana super suknia. taki sam kolor kupilas? pamietasz mnie z Teraz My dolaczylam tutaj do Was, bo tak regionalnie mozna sie dowiedziec co, gdzie za ile
bylam na targach i tez mam gdzies jakies ulotki, nie szukalam tam fryzjera ale moze jakas ulotke wcisneli mi do reki wiec jak znajde tez dam znac
dziekuje bardzo tak w takim kolorze w salonie nazywaja go szampanski a dla mnie to ecri.Bede wdzieczna za namiary na fryz

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:

Podobno koszule wlasnie do takiej sukni jak moja w kolorze ecri sa w salonie Bostona ale meskim na Zwierzynieckiej

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-04-20 o 07:31

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 07:42   #972
lain
Zakorzenienie

Cytat:

a to ja sie domyslam, ze kupilias juz suknie tylko jestem ciekawa czy pomysleliscie tez o koszuli ecru dla TZa, bo ja same brzydkie widzialam (glownie chodzi o odcienie - raczej zolte niz ecru...), co skutecznie powstrzymuje mnie przed kupowaniem sukni w ecru

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-20 o 07:44
Stary 2009-04-20, 15:29   #973
dzonksik
Raczkowanie

Cytat:
To super tez kolor szampanski?w Bostonie kupilas?
Jakie dodatki do niej?
Podobno koszule wlasnie do takiej sukni jak moja w kolorze ecri sa w salonie Bostona ale meskim na Zwierzynieckiej
Dokladnie taka jak na zdjeciu. Moja mama mowi ze ona jest zlota ale to dlatego ze w tym swietle tak wyglada.
Kupilam ja w Bostonie i byla to ostatnia suknia z tysiaca ktora przymierzalam w wielu salonach i nie chcialam jej przymierzyc bo na manekinie mi sie kompletnie nie podobala. Nadal jak na nia patrze to mam mieszane uczucia. No ale probuje sobie przypomniec jak w niejw ygladalam ja sama. Ma swoj urok. Zalozona na kogos zywego robi sie bardzo elegancka.
Mam problem z dodatkami wlasnie. Do kosciola chcialam miec welon, tez z Bostona, taka mgielka za tyłek. Bardzo delikatny, taki lejacy.
A potem chcialam go zdjac bo ni chce zeby mi sie pałetał. No i szukam czegos na glowe, chcialam sobie wpiac jakies cos z woalka, no ale musze wlasnie znalezc modystke jakas dobra, zeby mi cos takiego zrobila. Bo nie chce miec stricte woalki na cala twarz tylko jakis delikatny element. Moze zeby byla dopieta do zywego kwiata we wlosach... Sama nie wiem. Jeszcze nic nie wiem, ani nie mam pomyslu na fruzure ani na dodatki.
W przyszlym tygodnu bede szukac butow.

Cytat:
a to ja sie domyslam, ze kupilias juz suknie tylko jestem ciekawa czy pomysleliscie tez o koszuli ecru dla TZa, bo ja same brzydkie widzialam (glownie chodzi o odcienie - raczej zolte niz ecru...), co skutecznie powstrzymuje mnie przed kupowaniem sukni w ecru
No .. a co do koszuli to tez jeszcze nie wiemy bo moj TZ uparl sie na ciemna koszule , i jasny krawat. Nie wiem.. pogrzebowo troche, no ale niech przymierzy to sam dojdzie do tego ze w jasnej lepiej

Dzieki za namiary na zwierzyniecka

Riana - a ty jak ? To moze sprzedaz mi jakies dobre rady... odnosnie tej sukni ? Co planujesz jako dodatki ?

Stary 2009-04-21, 08:10   #974
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:

Riana - a ty jak ? To moze sprzedaz mi jakies dobre rady... odnosnie tej sukni ? Co planujesz jako dodatki ?
Ja tez chodzilam mierzylam mialam juz suknie kupowac w MEC ale przymierzylam w Bostonie i wolalam ta ja raczej szukalam cos coby niebylo oklepane,czyli raczej peosta suknie a ta wlasnie ma to cos w sobie,co do dodatkow to niewiem czy pani w bostonie pokazywala ci swavorskiego kolczyki +taki lancuszek tylko ze tam drogo bo 580 wiec szukam czegos tanszego w kolorze ecri ja bede miala katandeske czy jak sie tam to zwie wpiete do wloskow niechce welona bo dla mnie to taka tradycja ,buciki chcialabym na obcasiku okolo 4 cm ecri z dodatkiem ala brylancikow aha bede miala rekawiczki takie na palec za lokiec.nad tymi bukietami sie zastanawiam:03b.jpg

po.jpg
Stary 2009-04-21, 09:09   #975
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
dziekuje bardzo tak w takim kolorze w salonie nazywaja go szampanski a dla mnie to ecri.Bede wdzieczna za namiary na fryz
Riana przegladnelam te wszystkie ulotki, ktore wyzbieralam na targach i niestety nie mam tam zadnych namiarow na fryzjera, musialam je przy pierwszej selekcji wyrzucic

Stary 2009-04-21, 09:27   #976
ewurka
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny nasze wariacje dobiegają końca, dziś mogłam się w końcu wyspać i z tego powodu jestem strasznie zadowolona
Co do nauk na Zamoyskiego, któraś z dziewczyn pytała, POLECAM świetne małżeństwo prowadzi w sobote i fantastyczny ksiądz w niedziele warto, dużo przerw, nie przemęcza się organizm, chyba że ktoś śpi tak jak my spaliśmy po kilka godzin a póżniej na naukach
Wszystkie nasze przygotowania są już za nami, teraz pozostaje donieść niektóre dokumenty do kancelarii, dokumenty z USC i kupienie kwiatów na samochód, bielizny itp.
Nigdy nie sądziłam, że nadrobienie całego roku w 2 tygodnie jest możliwe, ale udało nam się. Ja staram się nie wariować i kupuje to co mi się podoba, nie szukając innych rzeczy, bo po prostu nie mam na to czasu ale suknia jest, buciki są, dziś chyba bielizna i kwiaty i pozostaje fryzjer...
Sysunia co do sukni, to wybrałam jedną z moich faworytek, przymierzyłam jako pierwszą i póżniej i tak do niej wróciłam, ale zwariować można od wyboru, rodzji, kolorów itp ja zdecydowałam się na jeden salon nie chciałam tracić całego dnia na łażenie, po prostu było mi go szkoda, a poświęciłam go przyjaciółce która jest po chemii i strasznie się stęskniła suknia z salonu nabla w krakowie i nazywa się emylyn z kolekcji royal buziaki dziewczyny

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-04-21, 10:05   #977
kika01
Raczkowanie

Hej dziewczynki! mialam sie odezwac jak bede po spotkaniu z florystka!niestety musiam przesunac spotkanie i dlatego nie pisalam!
Ale juz jestem po! Wiec dla tych co nie wiedza ( widze nowe dziewczyny w watku) to bylam w studiu florystycznem Ładne Kwiatki pani Ani Fudali na ul. głowackiego 14 oczywiscie w Krakowie! Bukiecik juz mialam wstepnie doradzony na forum - w watku bukiety slubne cz II. Wiec wiedzialam jaki chce !
Wiec tak, mam umowe podpisana na:bukiet slubny, bukiety dla swiadkowej i druhen, wianuszki dla dziewczynek co beda podawaly obraczki i rzucaly platki roz, przypinki dla druzbow swiadka i tatusiow, kosze na podziekowanie dla rodzicow! wstepnie omowilysmy dekoracje kosciola - ale musze sie spotkac z druga para co maja po nas i wspolnie zdecydowac co chcemy!no i sala! z ta sala to najwiekszy problem bo musze podjechac zobaczyc jak jest pomalowana po remoncie bo ponoc na pistacjowo!Ale jak nie zobacze to nie uwierze bo co do kolorow to nie ufam facetom!
A no i oczywiscie zarezerwowaklismy dla nas Cadillaca - moj narzeczony podjechal do garazu go ogladac a ja z nim ( jak ja to wytrzymuje hihihi...) i tak jak juz pisalam wczesnie i mialam racje : musial zajrzec pod maske i zobaczyc ten silnik! musze jeszcze tylko wybrac rodzaj dekoracji na samochod ( jest w cenie wynajmu i to z zywych kwiatow!) ale dostane zdjecia na maila to wam zalacze i mi doradzicie!
Jestem bardzo zadowolona ze spotkania i szczerze polecam kwiaciarnie Ładne Kwiatki pani Anny Fudali !
Duzo zdjec bukiet przez nia wykonanych wedruje po forum na watku Bukiety ślubne cz II! ja tam sobie wybralam bukiet!
Zastanawiam sie jeszcze nad kolorem zantedechi w bukiecie, czy wziac ten ciemny w kolorze oberzyny - taki chcialam czy jasny z zielonymi dodatkami - ze wzgledu na kolor sali! Ale musze zobaczyc sale po malowaniu i wtedy zdecyduje !Do wrzesnia jest jeszcze chwilka czasu a na kolejne spotkanie umowilam sie na przelomie czerwca i lipca wiec mam jeszcze czas na decyzje co do koloru! Wazne ze mam rezerwacje limuzyny i terminu na dekoracje slubna!

W zalaczniku dla tych co nie widzialy moja sukienka i bukiety i przypinka! no i limuzynka!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1229722381_539873.jpg (25,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aniaf.jpg (4,6 KB, 181 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ewelina.jpg (162,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.09.2007 (47).jpg (173,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cadi 250k.jpg (127,4 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez kika01
Czas edycji: 2009-04-21 o 10:09
kika01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 12:18   #978
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez kika01 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! mialam sie odezwac jak bede po spotkaniu z florystka!niestety musiam przesunac spotkanie i dlatego nie pisalam!
Ale juz jestem po! Wiec dla tych co nie wiedza ( widze nowe dziewczyny w watku) to bylam w studiu florystycznem Ładne Kwiatki pani Ani Fudali na ul. głowackiego 14 oczywiscie w Krakowie! Bukiecik juz mialam wstepnie doradzony na forum - w watku bukiety slubne cz II. Wiec wiedzialam jaki chce !
Wiec tak, mam umowe podpisana na:bukiet slubny, bukiety dla swiadkowej i druhen, wianuszki dla dziewczynek co beda podawaly obraczki i rzucaly platki roz, przypinki dla druzbow swiadka i tatusiow, kosze na podziekowanie dla rodzicow! wstepnie omowilysmy dekoracje kosciola - ale musze sie spotkac z druga para co maja po nas i wspolnie zdecydowac co chcemy!no i sala! z ta sala to najwiekszy problem bo musze podjechac zobaczyc jak jest pomalowana po remoncie bo ponoc na pistacjowo!Ale jak nie zobacze to nie uwierze bo co do kolorow to nie ufam facetom!
A no i oczywiscie zarezerwowaklismy dla nas Cadillaca - moj narzeczony podjechal do garazu go ogladac a ja z nim ( jak ja to wytrzymuje hihihi...) i tak jak juz pisalam wczesnie i mialam racje : musial zajrzec pod maske i zobaczyc ten silnik! musze jeszcze tylko wybrac rodzaj dekoracji na samochod ( jest w cenie wynajmu i to z zywych kwiatow!) ale dostane zdjecia na maila to wam zalacze i mi doradzicie!
Jestem bardzo zadowolona ze spotkania i szczerze polecam kwiaciarnie Ładne Kwiatki pani Anny Fudali !
Duzo zdjec bukiet przez nia wykonanych wedruje po forum na watku Bukiety ślubne cz II! ja tam sobie wybralam bukiet!
Zastanawiam sie jeszcze nad kolorem zantedechi w bukiecie, czy wziac ten ciemny w kolorze oberzyny - taki chcialam czy jasny z zielonymi dodatkami - ze wzgledu na kolor sali! Ale musze zobaczyc sale po malowaniu i wtedy zdecyduje !Do wrzesnia jest jeszcze chwilka czasu a na kolejne spotkanie umowilam sie na przelomie czerwca i lipca wiec mam jeszcze czas na decyzje co do koloru! Wazne ze mam rezerwacje limuzyny i terminu na dekoracje slubna!

W zalaczniku dla tych co nie widzialy moja sukienka i bukiety i przypinka! no i limuzynka!
Moge wiedziec ile Pani powiedziala ci za bukiet dla ciebie wraz z butonierka dla TZ?a wianuszki po ile?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:

PODAM LINK DO STRONEK GDZIE NAWET SA FAJNE ZESTAWIKI SWAVORSKIEGO I NIETYLKO MOZE SIE PRZYDA

http://butik.bialamagia.pl/470,stroik-slubny-ecru-.html

http://www.rosemary-manufacture.com/

http://www.dodomi.pl/?cennik,56
Stary 2009-04-21, 13:29   #979
anjadka
Raczkowanie

ewurka, wybralas jednak suknie z Nabli? I zadowolona jestes z obslugi? Ja nie moge doczekac sie przymiarki!!! a Ty kiedy mierzysz?
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 14:23   #980
oliviana
Przyczajenie

Hej Kika!
Ciesze sie ze jestes zadowolona, a zdjecia dekoracji wklej chetnie popatrze w koncu mamy to samo auto zarezerwowane!
pozdrawiam!
oliviana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 16:29   #981
zlotko855
Rozeznanie

ewurka to ja pytalam o nauki na zamoyskiego. dziekuje bardzo za relacje troche mnie uspokoilas a chcialam jeszcze spytac o poradnie? byliscie juz? gdzie? slyszalam, ze czasem wizyte z poradni zaliczaja na naukach, bo np. prowadzila je kobieta pracujaca w poradni i w rozmowach zachaczyla o tematy poruszane w poradni i tym sposobem nie trzeba juz tam isc ale nie wiem.
kika dzieki za wprowadzenie "nowych" w temat suknie kupilas piekna, jesli chodzi o mnie to bardziej podoba mi sie bukiet z jasnych kwiatow, ale tak jak piszesz, najpierw lepiej sprawdzic kolor sali. my tez mielismy wynajac ten samochod, ale chodzac po targach znalezlismy hummera perlowego i jednak na niego sie zdecydowalismy.
zycze udanego zalatwiania spraw w dalszym ciagu

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-21 o 21:00
Stary 2009-04-21, 19:20   #982
MyTigersAngel
Raczkowanie

kika01 - śliczna suknia Ja bym bukiet wybrała ciemniejszy - sama miałam ciemniejszy bukiet - ciemny fiolet - i niesamowicie ożywiał całą aranżacje. Do tego jakiś podobny element w stroju Pana Młodego i jest super zestaw

A ja już od 3 dni jestem mężatką!!! Było cudownie - a jak Mąż składał przysięgę to się tak wzruszyłam, że myślałam, że słowa z siebie nie wyduszę - ale udało się nie popłakać i też powiedzieć przysięgę.

Edytowane przez MyTigersAngel
Czas edycji: 2010-07-26 o 18:48 Powód: zmiana stosunku fotografa do zamawiających.
MyTigersAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:42   #983
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
A ja już od 3 dni jestem mężatką!!! Było cudownie - a jak Mąż składał przysięgę to się tak wzruszyłam, że myślałam, że słowa z siebie nie wyduszę - ale udało się nie popłakać i też powiedzieć przysięgę.
A sesja - po prostu cudowna! Zdjęcia wyszły nam niesamowite. Z całego serca polecam Tomasza Totonia - facet ma oko i rękę, cała sesja jest swobodna i na luzie a na uroczystości wtapia się w tło. Na stronie zdjęcia ma mało przyciągające ale my oglądaliśmy jego albumy na giełdzie - zdjęcia boskie! Ale i tak żadne tak dobre jak nasza sesja - aż nam szczenki poopadały

Jestem tutaj nowa i moze niezbyt sie poznalysmy ale mimo wszystko zycze Ci jako swiezo upieczonej zonce wszystkiego co najlepsze na waszej wspolnej drodze

Stary 2009-04-21, 22:07   #984
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
A sesja - po prostu cudowna! Zdjęcia wyszły nam niesamowite. Z całego serca polecam Tomasza Totonia - facet ma oko i rękę, cała sesja jest swobodna i na luzie a na uroczystości wtapia się w tło. Na stronie zdjęcia ma mało przyciągające ale my oglądaliśmy jego albumy na giełdzie - zdjęcia boskie! Ale i tak żadne tak dobre jak nasza sesja - aż nam szczenki poopadały
gratuluję
a sesję mieliście podczas ślubu?
Stary 2009-04-22, 06:26   #985
dzonksik
Raczkowanie

Cytat:
PODAM LINK DO STRONEK GDZIE NAWET SA FAJNE ZESTAWIKI SWAVORSKIEGO I NIETYLKO MOZE SIE PRZYDA

Dzieki

Cytat:
Ja tez chodzilam mierzylam mialam juz suknie kupowac w MEC ale przymierzylam w Bostonie i wolalam ta ja raczej szukalam cos coby niebylo oklepane,czyli raczej peosta suknie a ta wlasnie ma to cos w sobie,co do dodatkow to niewiem czy pani w bostonie pokazywala ci swavorskiego kolczyki +taki lancuszek tylko ze tam drogo bo 580 wiec szukam czegos tanszego w kolorze ecri ja bede miala katandeske czy jak sie tam to zwie wpiete do wloskow niechce welona bo dla mnie to taka tradycja ,buciki chcialabym na obcasiku okolo 4 cm ecri z dodatkiem ala brylancikow aha bede miala rekawiczki takie na palec za lokiec.nad tymi bukietami sie zastanawiam:
Jej to ja widze ze ty masz juz to niezle dopracowane.
Kurcze musze sie za to zabrać....

Stary 2009-04-22, 08:38   #986
inez428
Przyczajenie

Cytat:
Moge wiedziec ile Pani powiedziala ci za bukiet dla ciebie wraz z butonierka dla TZ?a wianuszki po ile?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

super, że wkleiłaś te linki z biżuterią - bardzo się przydały szczególnie duży wybór jest na stronce dodomi.

PS. no i gratuluje koleżance i życzę wszsytkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!
inez428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 09:17   #987
migotka0808
Przyczajenie

Złotko855 ja też byłam na naukach na Zamoyskiego- bardzo polecam, czas szybko leci, są częste przerwy i w niedzielę o 15.00 jest już po wszystkim Poradnie też zrobiliśmy tam na Zamoyskiego i też bardzo ją polecam. Pani, która tam przyjmuję strasznie sympatyczna jest i na II spotkaniu daję odrazu dwie pieczątki na raz Także w przeciągu dwóch tyg. możecie mieć z głowy poradnie. Poradnia czynna jest we czwartki od 17-19, w kancelarii parafialnej.

Dzięki za wklejenie stronek z biżuterią. Ja w sumie szukam tylko kolczyków i ew. jakiejś bransoletki...i najbardziej podobają mi się te z kryształami Swarovskiego
migotka0808 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 10:50   #988
ewurka
Wtajemniczenie

Tak zdecydowałam się na Nabla i póki co nie żałuje. Obsługa dosyć sympatyczna, zobaczymy jak uszyją suknie. Wczoraj byłam u mojej chrzestnej która jest krawcową i mówiła, żebym przy odbiorze sprawdziła wszystkie guziki, zamek kupiłam wczoraj bielizne taką grrrrr w samancie, super biustonosz, na prawdę, jak taki pancerz ale na moje baloniki super
Poradni jeszcze nie mamy, jakoś to sobie załatwimy... dziś planuje bukiet i kwiaty na samochód, ale co z tego wyjdzie zobaczymy, za to jutro próbna fryzurka

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-04-22, 14:01   #989
kika01
Raczkowanie

[quote=Riana;11975039]Moge wiedziec ile Pani powiedziala ci za bukiet dla ciebie wraz z butonierka dla TZ?a wianuszki po ile?

Ja zamawialam duzo bo i bukiety i wianki , i dekoracje kosciola i sali wiec dostalam rabat! ale taki bukiet jak moj ( ok 14-15 szt zantedeschi) to ok. 320 -350 zl butonierka jakies 25 zl !natomist dla druhen po ok 7 szt zamowilam to 180 zl 1 bukiet! - przed znizka! Wianuszki podobnie ok 80 zl sztuka( ja ma 6 dziewczynek od 2- 7 lat) i dostalam cene 70 zl w wersji z chamelaucium( takie male rozowe kwiatuszki) i 60 zl w wersji margaretek!

tu musze podjac decyzje co do koloru - jak zobacze sale i tak dopasduje reszte dodatkow!

My Tigers Angel
mnie tez sie podoba bardziej ten ciemniejszy i chyba mino pistacjowej sali zdecyduje sie na taki kolor zeby nie bylo mdlo!Ruslakom dam do przewiazania w talii bordowe szarfy i rozowe wianki na glowki a na srebrnego cadillaca to tez bedzie lepiej cos ciemniejszego !masz racje!
dzieki!
i ja Ci serdecznie gratuluje mloda mezatko i zycze szczescia i duzo duzo milosci!

Edytowane przez kika01
Czas edycji: 2009-04-22 o 14:02
kika01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 14:04   #990
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
kika01 - śliczna suknia Ja bym bukiet wybrała ciemniejszy - sama miałam ciemniejszy bukiet - ciemny fiolet - i niesamowicie ożywiał całą aranżacje. Do tego jakiś podobny element w stroju Pana Młodego i jest super zestaw

Tiger mozesz podać jakieś namiary na tego Tomasza . Najchętniej strone www i @ .

Ile mu płaciliscie i co było w cenie ???

Bo ja nadal mam watpliwosci co do mojego fotografa a raczej do ceny która krzykna Tobie opadły szczenki na widok za***istych zdjęc a nam na cene która usłyszelismy bo zdjęcia ma takie normalne

Tak wiec czekam na info od ciebie !!!!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości