Formuła 1 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-11, 21:55   #961
*angel1710**
Zadomowienie

Dot.: Formuła 1

a ja dzis tonę w lekcjach. jak narazie nauczyłam sie troche słowek na jutro na kartkowke na ros, napisałam wszystkie cwiczenia z ang, , ucze sie rozwiazywac jakis bezsensowych zadan z matmy, nauczylam sie mniej wiecej calego testu na prawo jazdy z pierwszej pomocy na spr na po, no i zostala mi 'aby' biologia ( 7 stron) notatka z polskiego ktorej nie zrobie bo nie mam czasu i z histori ktorej rowniez nie moge zrobic bo nie wyrobie i to do cholery ma byc profil humanistyczny? z polskiego i his sie od nas nie wymaga niczego, a nad całą resztą musimy siedziec dniami i nocami. co za dupa no.

dziewczyny, ale mnie ktoś obgaduje cały czas, po prostu ucho mnie piecze od rana do nocy, a w szkole i tak pod wieczor to aż mnie policzki parzą ale mnie ktos musi nie lubić ale tak to bywa jak ludzie nie mają swoich spraw i musza ciągle obgadywac innych, szkoda mi takich

mam nadzieje, że jakoś przeżyje jutrzejszy dzień bez ndst. a jak wróce zdąze obejrzec kawałek siatki, a potem meecz z finami nie zapominać

idę żabki, dobranoc
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 22:29   #962
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Haha Edzia, może i marna kopia, ale może się okazać że ma jednak ten hiszpański temperament

Uch, Angel ile zadań Ja właśnie się z tą historią uporałam, i biologię uzupełniłam notatki i już nawet to umiem, polskiego już mi się nie chce, łaciny również, chemii tymbardziej Leń jestem niesamowity, ale boli mnie już głowa.. Ta szkoła nas wykończy, ale na coś trzeba umrzeć

Ja zapewniam że Cię nie obgaduje Może M.W.?
Ej, ale Angel, ja też sobie lubię o innych poplotkować

Właśnie, mecz z Finami, mam nadzieje, że nie będzie ani remis, ani tymbardziej przegrana

Aha, jak gdyby co to jutro za 2,99 jest włoski w Gazecie Wyborczej, cza kupić Będę się dokształcać w zakresie języków, bo kto wie co za życiowego partnera los mi przyniesie, może to będzie ciepły i kochający Włoch?

Dobranocejszyn, ropuszki ]:->
Stary 2007-09-12, 16:15   #963
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

Tak w ogóle to nie wiem,jak ci nasi siatkarze mogli przegrać z Finami...paranoja!!!
Ciekawe o co chodzi...słyszałyście wypowiedź Kadziewicza???

Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem,
możemy latać tylko wtedy,gdy obejmujemy drugiego człowieka....
edzia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 19:18   #964
*angel1710**
Zadomowienie

hej

a więc siatkarze przegrali znowu, chociaż do zwycięstwa było bliziutko

piłkarze zremisowali 0:0

hmm, ogólnie tak se.

a teraz chce Wam pokazać co znalazłam w necie

Jak dowiedział się "Fakt", szefowie BMW potajemnie prowadzą rozmowy z hiszpańskim kierowcą Fernando Alonso. Mistrz świata ma już dość ścigania się dla McLarena. Skandal szpiegowski, brak porozumienia z Lewisem Hamiltonem, niechęć do szefa zespołu Rona Dennisa - to wszystko powoduje u Alonso coraz większą chęć ucieczki z brytyjskiego teamu.
- Co z tego, że Hiszpan ma kontrakt na przyszły sezon z McLarenem, a Kubica z BMW? W umowach zawsze jest klauzula o wcześniejszym ich rozwiązaniu. Alonso przejdzie do niemieckiego zespołu szybciej niż wszyscy się spodziewają - twierdzi informator „Faktu” ze świata Formuły 1.

Mimo że szefowie BMW widzą, że Kubica jest lepszym kierowcą od Heidfelda, to nigdy nie zwolnią Nicka, bo w niemieckim zespole musi być Niemiec. Taka jest polityka BMW. Szkoda, bo inne teamy - Ferrari, Renault - nie przejmują się tym, że nie mają kierowcy ze swojego kraju.

Los Kubicy wydaje się przesądzony. BMW rośnie w siłę i bardzo chce mieć u siebie taką gwiazdę jak Alonso. Tym bardziej że jeżeli w najbliższych dniach zapadnie decyzja o wykluczeniu McLarena z mistrzostw świata z powodu afery szpiegowskiej, to Hiszpan pozostanie bez pracy.

pocieszam się tym, że napisał to Fakt więc wiecie, ale jakby to okazało się prawdą to kurde

Robert by został bez tematu, bo mówiąc szczerze każdy myśli, że skoro Alonso odejdzie to Kubica na jego miejsce, tylko że Maki mają jeszcze de la rose ( zapomniałam jak sie pisze) i już gdzieś czytałam, że oni polowaliby na rosberga.

o ferrari nie ma co myśleć bo nie sadze zeby Kimi albo Massa odeszli.

ja nie wiem czego ale chciałabym Roberta albo w Ferrari albo w Renaulcie, jakoś lubię te teamy, pozatym renault jest już blisko bmw i zapewne coś udoskonalą w przyszłym sezonie tylko że miejsce Barichelli zajmie prawopodobnie Nelson jr.

oby to były plotki, chociaż z drugiej strony Robert zasługuje na lepszy zespół, a nie wiecznie musi mieć coś zwalone przez co nie może w tym sezonie stanąć na podium.
Stary 2007-09-13, 07:05   #965
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Plotko, zerwałaś z tżtem ? szkoda
to może weź sie za tego kolege

stronke z tymi fotosami zlustrowałam

ja sie z Wieśkiem pogodziłam
ale wiecie co ... eks chce do mnie wrócić, niedawno poznałam pewnego żołnierza i wyznawał mi miłość, no i jest jeszcze barman z pewnego baru ja tak mam że podoba mi sie kilku facetów naraz

słyszałam o fryzurze Ventyla

coś właśnie nam ostatnio nie idzie, ani siatkarzom ani piłkarzom

to sie porobiło ciekawe czy Alonso na serio przejdzie do BMW

to tyle

aha, zapomniałam Wam powiedzieć że ulukowałam swoje uczucia w siatkarzu a nawet w dwóch Grzesio Szymański i Łukasz Żygadło co za faceci
Stary 2007-09-13, 13:10   #966
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Heeeeelouuuu

Jak mnie tu dawno nie bylo A to wszystko przez moich braci i oczywiscie przez nauke :/ Naszczescie jak przyszlam ze szkoly to zobaczylam, ze komp jest wolny, wiec odrazu na wizaz

Widze, ze nie tylko ja mam duzo do uczenia... Wiec wiecie jaki to jest bol siedziec godzinami nad ksiazkami i zeszytami Chociaz tak szczerze to jak narazie nie mam ochoty systematycznie sie uczyc, bo jeszcze nie przyzwyczailam sie, ze wakacje sa za nami Ale na pewno juz niedlugo wroce do szarej rzeczywistosci...

Chyba niedlugo graja w siatke, ale jakos zabardzo nie chce mi sie ogladac po tylu przegranych meczach...

A juz jutro zaczynaja sie treningi Moze uda mi sie 2 obejrzec, bo zastanawiam sie czy zwolnic sie z 2ost lekcji... W koncu teraz moge sama pisac uspr i zwolnienia Chociaz jakis plus tego, ze jestem pelnoletnia

Wreszcie mam kontakt z moja przyjaciolka... Chociaz teraz to nawet nie chce mi sie z nia gadac... Skoro ona nie odp na smsy i nie odbiera tel to po co mi teraz z nia gadac :/ Zreszta jest zajeta, bo jest w pracy i w takim razie i tak sobie nie pogadamy...
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 13:13   #967
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Z tego co zauwazylam to zadna z Was nie jest teraz zalogowana na wizazu, wiec chyba niedlugo pojde... Postaram sie pouczyc :/

Teraz juz pamietalam o zielonym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 15:33   #968
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

To co Bożenka z tym zadaniem z niemca???

Jestem zaszokowana tymi wiadomościami dotyczącymi Alonso...szaleje za nim,ale nie znaczy to,że chce aby był w BMW...nie ma takiej opcji...

Stary 2007-09-13, 16:40   #969
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Mój hamerykański tż, to już niestety nie tż, z mojej winy poniekąd, ale no męczyło mnie bycie taką 'słomianą wdową'? Nie wiem nawet jak to nazwać, ale nie żebyśmy się pokłócili czy cos, po prostu ot tak, on przyznał się, że to on zepsuł ja, że to ja spaprałam Bywa i tak. Kontakt stały - dziś mi napisał, że jak szedł do pracy to potknął się o szczura Kolega z ławki ma jakąś sprawe do mnie podobno, ale na gadu mnie nie złapał A Ryan ze szkoły jest chory! Podejrzewają u niego jakiegoś wirusa i jutro ma miec badania :O
Ale off top. Wstyd mi..
Ale pytałaś to masz

Kasia jesteś!! Ale żem Cie dawno nie widziała
Z tego Krzynówka tak się nie ciesz, bo może i dobry jest, ale nie powiem żeby było jakoś specjalnie na coś popatrzeć
I wcale nie jesteśmy zniechęcone do Hamiltona Po prostu człowiek uczy się na błędach, więc i on mógłby jakiś popełnić Albo JEGO mechanicy ..

Właśnie wróciłam od dentystki ...
Szkoda, że nie jesteś już z TŻ, za to widze, że kolege z ławki bardzo lubisz Trzymam kciuki, za waszą wspólną przyszłość

Ano jasne, ze jestem
Jak takie rzeczy wyprawia na boisku to nawet przestaje sie myśleć o jego 'urodzie', ale oczywiście nie zamierzam go wygooglować.

No przecież na którymś z poprzednich GP coś mu odpadło z bolidu, ukończył wyścig, no ale widać, że jemu też wpadki się zdarzają

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
ehh więc Ty też bez tż, Lunka beż tż, a Kasia, Edzia, Bożenka jak ?
Kasia też bez tż

Cytat:
Napisane przez edzia16 Pokaż wiadomość
Przepraszam,że tak mało pisze,ale naprawde sie z czasem nie wyrabiam...
Mam tyle zadane i w ogóle już mam sprawdziany...
Codziennie jestem po 16 w chacie i jeszcze musze kompa dzielić z moimi siostrami,wiec nie mam łatwego dostępu do świata...

Relacja z memoriału bedzie na polsacie sport w piątek o 16.30,jak chcecie to sobie zobaczcie,może mnie zczaicie..
Powinnam być,bo się pchałam do kamery!!!
Ja też
wracam ze szkoły koło 15, odrabiam lekcje, ćwiczę a później albo tv, albo wizaż. Już chcę weekend! Jeszcze tylko jutro i wolne na 2 dni!

Cytat:
a słyszałyście jak podczas wyścigu komentator coś tam, że 'Sebastian Vettel zmienił fryzurę i nie ma już tej wielkiej szopy'

macie może jakieś zdjęcia ? ja jak znajdę może to podam linka bo niestety wkleić zdjęcia nie umiem
Właśnie zlustrowałam Ventyla. Taki... możnaby. W szopie bardziej mi się podobał :diabalek:

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
(str. z różnymi fotosami jakby ktoś chciał polustrować: http://f1.gpupdate.net/en/gallery.php?catID=1105-2137 chyba że ją już znacie )
rozpoczynam lustrację

Cytat:
wiecie co przeczytałam że Nico Rosberg po tym jak Robert go wyprzedził pokazał mu ' środkowego'
A to nieładnie
Chyba będe zmuszona pojechać na następne GP i skopać Nico'wi tyłek.

Cytat:
Napisane przez edzia16 Pokaż wiadomość
He he,to tak jak ja...
Zadanie z histy to dla mnie nowośc!!!
Naprawdę ten facet nic od nas nie wymaga,on myśli,że my się sami uczymy,bo chcemy...hi hi
Ja się cieszę,bo mi wszystko szybko wchodzi,więc z nauką nie mam problemów
A mnie histy uczy mój sąsiad Nawet nie widziałam, taka niespodziewanka. Takim sposobem oboje jesteśmy 'nowi' w szkole

Cytat:
a teraz chce Wam pokazać co znalazłam w necie

Nawet jeśli wywalą Kubicę z BMW, to napewno jakiś inny team z chęcią się nim zajmie. Może McLaren? Głupio by było jakby trafił do innego niż właśnie ten, bo reszta ma niestety gorsze bolidy

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
aha, zapomniałam Wam powiedzieć że ulukowałam swoje uczucia w siatkarzu a nawet w dwóch Grzesio Szymański i Łukasz Żygadło co za faceci
Moje uczucia też po częsci ulokowane w siatkarzach. Konkretnie w Winiarskim i Kadziewiczu
I od niedawna również w kolejnym piłkarzu: Błaszczykowskim

Ide odrabiać te głupie lekcje

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 17:10   #970
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Boże Angel, takiego niusa wykopałaś, że jak czytałam to byłam przerażona, po czym wróciłam do początku i zobaczyłam słówko "FAKT" więc ok Oby to była tylko kolejna plota

Lunko, a co się właściwie stało z Wieśkiem? Chyba że nie chcesz o tym pisiać to ok Bo ja niewtajemniczona jestem i tylko kojarze że już nie jesteście razem a tu że się pogodziliście Ale masz wielbicieli A my zerwaliśmy za obopulną zgodą

Bożenko, ale może nie zrywaj z przyjaciółką kontaktu, może za jakiś czas jak się wszystko unormuje (bo po wakacjach dopiero się wszyscy stabilizują) to zaczniecie jakoś gadać normalniowo?
Ja też mam nadzieję obejrzeć sobie drugi trening bo o 12:50 kończe jutro

Kasia dzięki Już dziś mnie właśnie dwie osoby pytały czy ja coś teges do tego mojego kolegi Ja się oczywiście nie przyznaje, że ja nic i w ogóle, z tym że trudno nie zajarzyć co się dzieje, jak co lekcje siedzimy zanurzeni w swojej ławce pod oknem i wyprawiamy 'niestworzone rzeczy' jak to uznała koleżanka dziś Czuję się przy nim jak w podstawówce i mam już chyba 3 siniaki z naszych bójek o pisaka Ej, ale off top, ale musiałam się wytłumaczyć bo mnie PRZEJRZAŁAŚ

Nie no co do Krzynówka, to owszem możnaby się techniki od niego uczyć, ale tak, googlować go nie będziemy (chyba że Angel, bo ona tak lubi )

A to że mu cośtam odpadło,(HAM) to się nie liczy, ja kcem żeby nie ukończył wyścigu. Raz. Albo dwa

Jej ale masz plan ściśle obmyślony, ja wracam do domu, jem pierwszy posiłek dnia i zadania które zajmują tyle że potem tylko spać .. Czasem ten element z zadaniami i nauką pomijam co kończy się że na drugi dzień mam trzy razy więcej zadań i nauki

To fajnego masz sąsiada może by mi udzielił korepetycji? Mój sąsiad jest raperem

Też mi się wydaje, że Kubica bez pracy nie zostanie..
Renault byłby dobrą alternatywą o ile coś w przyszłym sezonie zrobią z bolidem. Co myśle że napewno się stanie, ten rok to dowództwo SF i Maków z BMW w tle, a przecież lata wcześniej Renault górowało, nie mówiąc o Williamsie Więc po takim zdołowaniu się innych zespołów myślę że przyszły sezon powinien być ostrą rywalizacją konstruktorów (ale poniekąd prawdopodobna dyskwalifikacja Maków troche był ujęła uroku z przyszłego sezonu)
Stary 2007-09-13, 17:24   #971
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

McLaren wykluczony!

Ekipa McLarena została wykluczona z tegorocznych i przyszłorocznych mistrzostw świata Formuły 1. Zdecydowała o tym na posiedzeniu w Paryżu Światowa Rada Międzynarodowej Federacji Samochodowej. Przed dyskwalifikacją McLaren zajmował dwa pierwsze miejsca w klasyfikacji indywidualnej Formuły 1.
Na przesłuchanie przed Światową Radą FIA przybyli między innymi dyrektor ekipy McLarena, Ron Dennis, a także jej czołowy kierowca Lewis Hamilton.

Ekipa ta została posądzona o szpiegostwo przez swoich rywali ze stajni Ferrari, którą reprezentował jej prezes Jean Todt.
Ten ostatni oskarżył latem ekipę McLarena o to, że weszła ona w posiadanie poufnych informacji dotyczących samochodu Ferrari F2007. Oskarżenia te zostały potwierdzone przez Światową Radę FIA w lipcu. Rada nie ukarała jednak wtedy McLarena, ponieważ nie miała wystarczających dowodów na to, że ekipa ta odniosła jakiekolwiek korzyści z faktu posiadania tajnych informacji.

Nowe posiedzenie Rady zostało zwołane po tym, jak drugi kierowca McLarena, Fernando Alonso, przyznał, że znał już na początku sezonu parametry techniczne samochodu swoich rywali.

No to sie porobiło ciekawe jak to teraz bedzie

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 17:30   #972
*angel1710**
Zadomowienie

juhu

ja jutro raczej nie obejrze treningów bo będę ok 16 w domu dopiero, ale obiecuje, ze zrobie tabelę

potem sobie poczytam co tam napisałyście i zapisze ważniejsze informacje w waszych teczkach

ehh siatkarze przegrali 2:3 z Włochami, po tych dwóch zwycięskich setach już miałam taką nadzieje, a potem znow cos nie wyszło
tak bardzo mi ich szkoda, mam nadzieję, że jakoś się podniosą i zakfalifikują do mistrzostw w pekinie i nie przestane ich kochać i w nich wierzyć tak samo jak z Robertem co by nie zrobił nigdy go nie skreślę z mojego serca

o powiem Wam jeszcze coś, powiedzcie mi czy ok zrobilam.
a więc mimo że mam wielki żal do mojej byłej przyjaciółki i w ogole po tym jak mnie potraktowała zadzwoniłam wczoraj do niej żeby jej złożyć życzenia urodzinowe ( nie było jej w szkole, wiec nie moglam osobiscie) i cóż tak jak się spodziewałam mimo że było dość późno nie była sama, chyba mała impreza urodzinowa lub coś ale w każdym bądź razie złożyłam jej te życzenia ona powiedziała że dzięki, że pamiętałam i w zasadzie powiedziałam, że to tylko tyle chcialam i było cześć cześć. w sumie mam chociaz czyste sumienie, ze żłozylam jej te zyczenia, ale obiecałam sobie ze juz nie chce ciagle pierwsza do niej nadskakiwac jak bylo to przez te wszystkie lata.

matko jaki off ide czytać wasze posty
Stary 2007-09-13, 17:38   #973
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Też przeczytałam właśnie
Ale podobno nie ma na to jeszcze potwierdzenia, tak mówili w serwisie sportowym na BBC
Ale jeśli faktycznie no to JAJA
Wiadome było że kto jak kto ale tylko Alonso mógł zdradzić takie szczegóły i na jego miejscu zrobiłabym to samo, bo teraz wina nie jest przynajmniej po jego stronie, tylko po stronie McLarena i zakichanego Hamiltona
Ciekawe gdzie będą jeździć od przyszłego sezonu jeśli to się sprawdzi, napewno jeden do BMW (chyba że BMW okażą sie wierni swoim kierowcom) a jak nie to oboje to Prodrive
Stary 2007-09-13, 17:39   #974
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Ej a dobrze ja to licze? McLaren zdyskwalifikowany i KIMI MA TYTUŁ
Stary 2007-09-13, 17:43   #975
*angel1710**
Zadomowienie

o kurde ale jaja

oby ich zdyskwalifikowali i Kimi bedzie miec tytuł

Boże Kimi zrób to
Stary 2007-09-13, 18:12   #976
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

ech...szkoda gadać...nie pisać,nie denerwowac...
To dla mnie cios...choć chyba to sprawiedliwosć...
I co teraz???................. ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...............

Stary 2007-09-13, 18:19   #977
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

Gdzie się podzieje Ferdek...??
Załamka...

Dzieczyny...jeśli którakolwiek coś będzie wiedzieć na ten temat,to proszę napiszcie...bo inaczej umrę z ciekawości...

Naprawdę ale JAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

I co teraz z tym wyścigiem???W ogóle nie wiem co teraz z pucharem,nie wiem no...nie kapejszyn tego...

Stary 2007-09-13, 18:21   #978
*angel1710**
Zadomowienie

mniej więcej przeczytałam

Bożenka, współczuje nauki i dobrze, że w ogóle masz czas jeszcze do nas zajrzeć
apropo przyjaciółki to ja bym jednak z nią pozostawiła jakiś kontakt, bo czasem sytuacja wymyka się spod kontroli (niestety mój przypadek) i potem okazało się, że człowiek zostaje sam bo gdy było mu dobrze olewał innych. tak więc nie musicie od razu wpadać sobie w ramiona, ale taki stopień koleżenski powinien być

Lunka, co się stało z Wiesławem ? ajj tyle masz tych wielbicieli, oddałabyś nam po jednym bo my tu wszystkie samotne
skoro podoba Ci się kilku naraz to może nie wiem, jak nie możesz się zdecydował wybierz najładniejszego?
nie znam dokładnie sytuacji więc nie chce się wtrącać, ale ja mam jakieś dobre przeczucia co do Wieśka, taki swojski chłop

Kasia, fajnie Ci z tym sąsiadem, pewnie będziesz mieć już luzy z historii
skoro Ty masz sąsiada historyka, plotka rapera [ ] to ja się pochwale sąsiadem studentem informatyki do którego ciągle dzwonie jak mi się coś zepsuje

plotka a widzisz z tym kolegą z klasy to może być coś więcej tylko w sumie moim zdaniem trochę łyso, że jesteście razem w klasie bo czasem co za dużo to nie zdrowo i może Ci jeszcze jakaś zdrada przyjdzie na myśl czy cuś aczkolwiek trzymam kciuki
no i właśnie co z Ryan'em ? już go porzuciłaś

ehh ja dziś w szkole po raz pierwszy zauważyłam takiego fajnego chłopaka niestety nie wiem do której klasy chodzi (mam nadzieje, że nie do 1) jednak nikt nie umywa się do mojego m.w lecz niestety jego trzeba czym prędzej wybić z głowy

dobra rozpisałam się poniekąd

aaa przypomniało mi się zauważyłam, że niektóre dziewczyny z mundialowego też interesują się formułą więc Luna zrób tam reklamę i ściągaj ludzi ja mundialowy aby lustruje bo nie zbyt za dużo mogę się wypowiedzieć
Stary 2007-09-13, 18:42   #979
*angel1710**
Zadomowienie

chyba się za wcześnie ucieszyłyśmy

Informacja o wykluczeniu zespołu McLaren z Mistrzostw F1 2007 i 2008 okazała się przedwczesna. Jak podała FIA ostateczny werdykt Światowej Rady Sportów Motorowych jeszcze nie zapadł, ale jest spodziewany wkrótce.

Jak donoszą nasze źródła bezpośrednio z toru Spa-Francorchamps przed kwaterami zespołów Ferrari i McLaren dziennikarze z niecierpliwością czekają na jakiekolwiek komunikaty prasowe.

Wkrótce więcej informacji...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 18:54   #980
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

Dzięki Ci Gośka!!!
Co ja bym bez Ciebie zrobiła,moja ty informatorko!!!???

Stary 2007-09-13, 20:06   #981
*angel1710**
Zadomowienie

nie do wiary
nie ukarają kierowców !!

Decyzją Światowej Rady Sportów Motorowych, zwołanej przez FIA, zespół McLaren został ukarany odebraniem punktów zdobytych w sezonie 2007. Dodatkowo na brytyjski zespół nałożono rekordową karę finansową w postaci grzywny wynoszącej 100 milionów dolarów. Dorobek punktowy kierowców pozostał bez zmian - zarówno Lewis Hamilton, jak i Fernando Alonso będą mogli walczyć o tytuł mistrzowski 2007.

Oprócz odebrania zdobyczy punktowej i kary finansowej bolid McLarena na sezon 2008 będzie musiał przejść dodatkową kontrolę techniczną i w grudniu 2007 roku FIA zadecyduje czy zostanie on dopuszczony do Mistrzostw Świata F1 w przyszłym sezonie.

W oficjalnym oświadczeniu FIA poinformowała również, że nowe dowody w sprawie afery szpiegowskiej, które niedawno zostały ujawnione, przedstawi w dniu jutrzejszym.

weście, nie bawie się tak, nie życze sobie żeby wygrywali kierowcy a w szczególności taki Hamilton który osiąga korzyści z ukradzionych informacji od Ferrari i który tak naprawdę nie pokazuje za wiele oprócz bez trudu wywalczonego post position, pamiętacie jak kiedyś był deszcz i on od razu ze Spykerami wjechał w pobocze?
[wybacz Kasia ]

co jak co ale to Kimi zasługuje na wygranie tytułu !!
Stary 2007-09-13, 20:32   #982
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Wiecie co... Jak najpierw uslyszalam, ze dyskwalifikuja Mc to bylam w takim szoku, ze masakra... A pozniej powiedzieli, ze zabieraja im tylko punkty w klasykifkacji konstruktow i 100mln dol kary, co dla nich zapewne nie jest duza suma... No i jeszcze przed przyszlym sezonem bolidy beda sprawdzone, czy wszytko jest z nimi ok czy czegos przypadkiem nie wykorzystali z Ferrai...
Ale tak sobie teraz pomyslalam, ze moze nawet i lepiej, ze ich nie zdyskfalifikowali, bo Heidfeld bylby 3, a to by dopiero byla tragedia no nie?

Z przyjaciolka jest juz wszystko ok Pogadalysmy i wszystkiego sie dowiedzialam i juz przeszla mi zlosc na nia Moze od przyszlego roku czesciej bedziemy sie widywac, bo ma dostac mieszkanie sluzbowe i bedzie w Gdyni, a to nie jest daleko od Gda

Edzia jesli chodzi o niemiecki to jakos sama sie z nim uporalam I 4 dostalam Ale ze mnie zdolniacha hehe Ale dziekuje za dobre checi

Okeej Dziewuchy Ja bede leciec, bo chce sie w koncu wyspac... I przed snem do poduszki poczytam biologie, bo mam jutro kartkowke :/ Musze wstac po 6 a w domu bede przed 16

Jutro postaram sie tu zajrzec na troche dluzej I w weekend oczywiscie

3majcie sie! Kolorowych i slodkich snow
Stary 2007-09-13, 20:32   #983
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

KIMI NA MISTRZA!
Maki niech się chowają, ja na miejscu Hamiltona sama bym się zrzekła dalszego udziału, bo on sobie wygrywa ale nie wygrywa TYLKO dlatego że jest świetnym kierowcą ale też dlatego że ma świetny CUDZY bolid. No bo tak naprawde, Maki zaczęłyby dobrze jeździć na Bridgestonach dopiero w połowie sezonu a oni cały sezon dobrze, a skąd nagle tak przystosowani do nich skoro wcześniej na Michelinach?! A w ogóle to wszyscy powinni się od nich odwrócic WŁĄCZNIE z Alonso.
Kimi zasługuje na tytuł jak nikt!

Też uważam Wieśka za spoko gościa, nie wiem może to to imie, moze coś innego ale od niego promieniuje jakas aura
Hehe, chcecie, mogę wam wysłać jakieś kawałki mojego sąsiada rapera Właściwie w moim bloku mam ich aż trzech
No a właśnie przeszkadza mi to że ten mój kolega z klasy jest właśnie kolegą Z KLASY nie wyobrażam sobie jakbyśmy mieli być razem tak no naprawde :p
A Ryana nie porzuciłam tylko chory jest, ale od poniedziałku będzie w szkole, zresztą przed chwilą pisał ze mną na gg że pomoże mi się odstresować (bo narzekałam jaka ta szkoła jest stresująca )
To weź poszukuj tego Nieznanego Boya!
I Luna czym prędzej reklama na mundialowym (ja też tam się nie oddzywam bo nie nadążam jednak za światkiem futbolu na takiej stopie jak owe dziewczyny z mundialowego )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 20:34   #984
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

To dobrze że z przyjaciółą ok A z tą aferą w F1 to sama nie nadążam za info, zaraz będzie że jednak nic im nie zrobią wrr
Bożenko, życzę powodzenia jutro w sql
I puchatych snów
Stary 2007-09-14, 09:55   #985
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Bożenko, wreszcie sie pojawiłaś
wiesz że ja też mogłam pisać sama usprawiedliwienia ale pod warunkiem że moja mama by sie zgodziła na co ona nie wyrażała zgody i chęci

Kas!a, to widze że Ci sie połowa naszej reperezentacji podoba joke, mi też

Z Wieśkiem to było tak że troche sie pokłóciliśmy że wcześniej nie wrócił i mi sie zaczęło wydawać że mi na nim nie zależy ale to tak dlatego że go nie było i już jest ok chociaż ten barman mi sie coraz bardziej podoba

Plotko, bierz sie za kolege

słyszałam w radiu o tej aferze z Makami ale przekręt, i nawet ich nie ukarają no i Kimi bez tytułu

Angel, ja też nie skreśle moich ulubieńców z serca
ależ prosze, ja Wam moge jakiegoś oddać, chcecie Mateusza, mojego eksa ?
hm wybrać najładniejszego mówisz ... zobacze
bo Wiesiek to swój chłop, masz racje
wiesz, z mundialowego to tylko tu Izka i Magda przyszły bo reszta sie raczej nie interesuje, czasem wypiją za wyścig
Stary 2007-09-14, 14:03   #986
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

Kurczak...to jest chyba nie fair,a raczej na pewno to jest nie fair.
Mac powinien być ukarany,mimo że Ferdi to mój pupil.
Jeśli to dzięki tym informacjom wygrywa i jest silny,to powinien być wycofany.Jak tak można dojść do celu kosztem innych???

Stary 2007-09-14, 15:03   #987
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Luna moja mama tez na poczatku absolutnie nie chciala sie zgodzic, ale jak zauwazyla, ze inni rodzice sie zgadzaja to stwierdzila, ze moge sama pisac

To Ty w koncu wolisz Wieska czy tego barmana? Bo zakrecic sie mozna

A mi sie nawet pisac nie chce... To pewnie dlatego, ze zmeczona po szkole jestem i nic mi sie nie chce robic :/ ehh

A tutaj mam dla Was wyniki treningow

Itrenig:
1. Raikkonen (Ferrari) 1:47.339 16 okrążeń
2. Hamilton (McLaren) 1:47.881 19 okrążeń
3. Alonso (McLaren) 1:47.994 17 okrążeń
4. Heidfeld (BMW Sauber) 1:48.052 20 okrążeń
5. Rosberg (Williams) 1:48.372 18 okrążeń
6. Kubica (BMW Sauber) 1:48.605 20 okrążeń
7. Wurz (Williams) 1:48.920 20 okrążeń
8. Trulli (Toyota) 1:48.994 19 okrążeń
9. Kovalainen (Renault) 1:49.138 22 okrążenia
10. Button (Honda) 1:49.330 22 okrążenia
11. Fisichella (Renault) 1:49.380 25 okrążeń
12. Schumacher (Toyota) 1:49.548 21 okrążeń
13. Webber (Red Bull) 1:49.894 23 okrążenia
14. Coulthard (Red Bull) 1:49.931 19 okrążeń
15. Barrichello (Honda) 1:50.264 22 okrążenia
16. Vettel (Toro Rosso) 1:50.482 27 okrążeń
17. Sato (Super Aguri) 1:50.640 16 okrążeń
18. Davidson (Super Aguri) 1:50.648 20 okrążeń
19. Sutil (Spyker F1) 1:50.768 22 okrążenia
20. Liuzzi (Toro Rosso) 1:51.628 12 okrążeń
21. Yamamoto (Spyker F1) 1:52.379 21 okrążeń
22. Massa Ferrari bez czasu 2 okrążenia

IItrening:
1. Alonso (McLaren) 1:46.654 29 okrążeń
2. Hamilton (McLaren) 1:46.765 (29)
3. Massa (Ferrari) 1:46.953 (27)
4. Raikkonen (Ferrari) 1:47.166 (26)
5. Trulli (Toyota) 1:47.491 (33)
6. Schumacher (Toyota) 1:47.946 (34)
7. Fisichella (Renault) 1:48.086 (30)
8. Webber (Red Bull) 1:48.271 (29)
9. Kubica (BMW Sauber) 1:48.279 (37)
10. Kovalainen (Renault) 1:48.567 (38)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 15:22   #988
*angel1710**
Zadomowienie

Bożenko jak mogłaś, a ja tak czekałam żeby zrobić moje tabele
Stary 2007-09-14, 15:48   #989
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Bożenko, jestem z Wieśkiem ... ale Krystian ( barman) mi sie podoba szczegóły na wątku mundialowym
to dobrze że mama sie zgodziła
nieładnie tak podbierać prace Angel
Stary 2007-09-14, 17:20   #990
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Bożenko zbrodnia!
A ja chciałam mojego lovely Kimasa zobaczyć w kolorze moich majtek
Luna, nie pomagasz mi swoim avatarem, Ryan z mojej szkoły jest chory i go daawno nie widziałam, a jak patrze na Twój av to mi go coś brakuje

DOSTAŁAM DZIŚ PIERWSZĄ OCENĘ W TYM ROKU SZKOLNYM.

dostałam pałe z polaka
(odmówiłam odpowiedzi, bo totalnie nic nie umiałam bo zakuwałam na majce zamiast na polaka, a okazało się że z majcy nie było jednak sprawdzianu!!!)
muszę się chyba zgłosić na poprawe

a to wszystko przez Angel

a jeszcze co do tej pały z polaka, to mój kolega z ławki mi to wyprorokował, od rana za mną chodził że mnie będą dziś pytać, jak usłyszałam że mój numer do odpowiedzi to pierwsze co zrobiłam to go pacnęłam zeszytem przez łeb, co chyba było dosć dziwną reakcją, bo pan nauczyciel wzburzył się że jestem agresywna ..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości