![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
a ja dzis tonę w lekcjach. jak narazie nauczyłam sie troche słowek na jutro na kartkowke na ros, napisałam wszystkie cwiczenia z ang, , ucze sie rozwiazywac jakis bezsensowych zadan z matmy, nauczylam sie mniej wiecej calego testu na prawo jazdy z pierwszej pomocy na spr na po, no i zostala mi 'aby' biologia ( 7 stron) notatka z polskiego ktorej nie zrobie bo nie mam czasu i z histori ktorej rowniez nie moge zrobic bo nie wyrobie i to do cholery ma byc profil humanistyczny? z polskiego i his sie od nas nie wymaga niczego, a nad całą resztą musimy siedziec dniami i nocami. co za dupa no.
dziewczyny, ale mnie ktoś obgaduje cały czas, po prostu ucho mnie piecze od rana do nocy, a w szkole i tak pod wieczor to aż mnie policzki parzą ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, że jakoś przeżyje jutrzejszy dzień bez ndst. a jak wróce zdąze obejrzec kawałek siatki, a potem meecz z finami nie zapominać ![]() idę żabki, dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
Haha Edzia, może i marna kopia, ale może się okazać że ma jednak ten hiszpański temperament
![]() ![]() ![]() Uch, Angel ile zadań ![]() ![]() ![]() Ja zapewniam że Cię nie obgaduje ![]() ![]() Ej, ale Angel, ja też sobie lubię o innych poplotkować ![]() Właśnie, mecz z Finami, mam nadzieje, że nie będzie ani remis, ani tymbardziej przegrana ![]() Aha, jak gdyby co to jutro za 2,99 jest włoski w Gazecie Wyborczej, cza kupić ![]() ![]() Dobranocejszyn, ropuszki ]:-> ![]()
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
Tak w ogóle to nie wiem,jak ci nasi siatkarze mogli przegrać z Finami...paranoja!!!
![]() ![]() Ciekawe o co chodzi...słyszałyście wypowiedź Kadziewicza???
#964 |
Zadomowienie
|
hej
![]() a więc siatkarze przegrali znowu, chociaż do zwycięstwa było bliziutko ![]() piłkarze zremisowali 0:0 ![]() hmm, ogólnie tak se. a teraz chce Wam pokazać co znalazłam w necie ![]() Jak dowiedział się "Fakt", szefowie BMW potajemnie prowadzą rozmowy z hiszpańskim kierowcą Fernando Alonso. Mistrz świata ma już dość ścigania się dla McLarena. Skandal szpiegowski, brak porozumienia z Lewisem Hamiltonem, niechęć do szefa zespołu Rona Dennisa - to wszystko powoduje u Alonso coraz większą chęć ucieczki z brytyjskiego teamu. - Co z tego, że Hiszpan ma kontrakt na przyszły sezon z McLarenem, a Kubica z BMW? W umowach zawsze jest klauzula o wcześniejszym ich rozwiązaniu. Alonso przejdzie do niemieckiego zespołu szybciej niż wszyscy się spodziewają - twierdzi informator „Faktu” ze świata Formuły 1. Mimo że szefowie BMW widzą, że Kubica jest lepszym kierowcą od Heidfelda, to nigdy nie zwolnią Nicka, bo w niemieckim zespole musi być Niemiec. Taka jest polityka BMW. Szkoda, bo inne teamy - Ferrari, Renault - nie przejmują się tym, że nie mają kierowcy ze swojego kraju. Los Kubicy wydaje się przesądzony. BMW rośnie w siłę i bardzo chce mieć u siebie taką gwiazdę jak Alonso. Tym bardziej że jeżeli w najbliższych dniach zapadnie decyzja o wykluczeniu McLarena z mistrzostw świata z powodu afery szpiegowskiej, to Hiszpan pozostanie bez pracy. pocieszam się tym, że napisał to Fakt więc wiecie, ale jakby to okazało się prawdą to kurde ![]() Robert by został bez tematu, bo mówiąc szczerze każdy myśli, że skoro Alonso odejdzie to Kubica na jego miejsce, tylko że Maki mają jeszcze de la rose ( zapomniałam jak sie pisze) i już gdzieś czytałam, że oni polowaliby na rosberga. o ferrari nie ma co myśleć bo nie sadze zeby Kimi albo Massa odeszli. ja nie wiem czego ale chciałabym Roberta albo w Ferrari albo w Renaulcie, jakoś lubię te teamy, pozatym renault jest już blisko bmw i zapewne coś udoskonalą w przyszłym sezonie tylko że miejsce Barichelli zajmie prawopodobnie Nelson jr. oby to były plotki, chociaż z drugiej strony Robert zasługuje na lepszy zespół, a nie wiecznie musi mieć coś zwalone przez co nie może w tym sezonie stanąć na podium. |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Plotko, zerwałaś z tżtem ? szkoda
![]() to może weź sie za tego kolege ![]() stronke z tymi fotosami zlustrowałam ![]() ja sie z Wieśkiem pogodziłam ![]() ale wiecie co ... eks chce do mnie wrócić, niedawno poznałam pewnego żołnierza i wyznawał mi miłość, no i jest jeszcze barman z pewnego baru ![]() ![]() ![]() słyszałam o fryzurze Ventyla ![]() coś właśnie nam ostatnio nie idzie, ani siatkarzom ani piłkarzom ![]() to sie porobiło ![]() ![]() to tyle ![]() aha, zapomniałam Wam powiedzieć że ulukowałam swoje uczucia w siatkarzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Heeeeelouuuu
![]() ![]() Jak mnie tu dawno nie bylo ![]() ![]() Widze, ze nie tylko ja mam duzo do uczenia... Wiec wiecie jaki to jest bol siedziec godzinami nad ksiazkami i zeszytami ![]() ![]() Chyba niedlugo graja w siatke, ale jakos zabardzo nie chce mi sie ogladac po tylu przegranych meczach... A juz jutro zaczynaja sie treningi ![]() ![]() ![]() Wreszcie mam kontakt z moja przyjaciolka... Chociaz teraz to nawet nie chce mi sie z nia gadac... Skoro ona nie odp na smsy i nie odbiera tel to po co mi teraz z nia gadac :/ Zreszta jest zajeta, bo jest w pracy i w takim razie i tak sobie nie pogadamy... |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
Z tego co zauwazylam to zadna z Was nie jest teraz zalogowana na wizazu, wiec chyba niedlugo pojde... Postaram sie pouczyc :/
Teraz juz pamietalam o zielonym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
To co Bożenka z tym zadaniem z niemca???
Jestem zaszokowana tymi wiadomościami dotyczącymi Alonso...szaleje za nim,ale nie znaczy to,że chce aby był w BMW...nie ma takiej opcji... ![]() ![]()
#969 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ano jasne, ze jestem ![]() Jak takie rzeczy wyprawia na boisku to nawet przestaje sie myśleć o jego 'urodzie', ale oczywiście nie zamierzam go wygooglować. ![]() No przecież na którymś z poprzednich GP coś mu odpadło z bolidu, ukończył wyścig, no ale widać, że jemu też wpadki się zdarzają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wracam ze szkoły koło 15, odrabiam lekcje, ćwiczę a później albo tv, albo wizaż. Już chcę weekend! Jeszcze tylko jutro i wolne na 2 dni! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba będe zmuszona pojechać na następne GP i skopać Nico'wi tyłek. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nawet jeśli wywalą Kubicę z BMW, to napewno jakiś inny team z chęcią się nim zajmie. Może McLaren? Głupio by było jakby trafił do innego niż właśnie ten, bo reszta ma niestety gorsze bolidy ![]() Cytat:
![]() I od niedawna również w kolejnym piłkarzu: Błaszczykowskim ![]() Ide odrabiać te głupie lekcje ![]()
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
Boże Angel, takiego niusa wykopałaś, że jak czytałam to byłam przerażona, po czym wróciłam do początku i zobaczyłam słówko "FAKT" więc ok
![]() ![]() Lunko, a co się właściwie stało z Wieśkiem? Chyba że nie chcesz o tym pisiać to ok ![]() ![]() ![]() ![]() Bożenko, ale może nie zrywaj z przyjaciółką kontaktu, może za jakiś czas jak się wszystko unormuje (bo po wakacjach dopiero się wszyscy stabilizują ![]() Ja też mam nadzieję obejrzeć sobie drugi trening bo o 12:50 kończe jutro ![]() Kasia dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie no co do Krzynówka, to owszem możnaby się techniki od niego uczyć, ale tak, googlować go nie będziemy ![]() ![]() A to że mu cośtam odpadło,(HAM) to się nie liczy, ja kcem żeby nie ukończył wyścigu. Raz. Albo dwa ![]() Jej ale masz plan ściśle obmyślony, ja wracam do domu, jem pierwszy posiłek dnia i zadania które zajmują tyle że potem tylko spać .. Czasem ten element z zadaniami i nauką pomijam co kończy się że na drugi dzień mam trzy razy więcej zadań i nauki ![]() To fajnego masz sąsiada ![]() ![]() ![]() Też mi się wydaje, że Kubica bez pracy nie zostanie.. Renault byłby dobrą alternatywą o ile coś w przyszłym sezonie zrobią z bolidem. Co myśle że napewno się stanie, ten rok to dowództwo SF i Maków z BMW w tle, a przecież lata wcześniej Renault górowało, nie mówiąc o Williamsie ![]() ![]()
![]() |
#971 |
Wtajemniczenie
|
McLaren wykluczony!
Ekipa McLarena została wykluczona z tegorocznych i przyszłorocznych mistrzostw świata Formuły 1. Zdecydowała o tym na posiedzeniu w Paryżu Światowa Rada Międzynarodowej Federacji Samochodowej. Przed dyskwalifikacją McLaren zajmował dwa pierwsze miejsca w klasyfikacji indywidualnej Formuły 1. Na przesłuchanie przed Światową Radą FIA przybyli między innymi dyrektor ekipy McLarena, Ron Dennis, a także jej czołowy kierowca Lewis Hamilton. Ekipa ta została posądzona o szpiegostwo przez swoich rywali ze stajni Ferrari, którą reprezentował jej prezes Jean Todt. Ten ostatni oskarżył latem ekipę McLarena o to, że weszła ona w posiadanie poufnych informacji dotyczących samochodu Ferrari F2007. Oskarżenia te zostały potwierdzone przez Światową Radę FIA w lipcu. Rada nie ukarała jednak wtedy McLarena, ponieważ nie miała wystarczających dowodów na to, że ekipa ta odniosła jakiekolwiek korzyści z faktu posiadania tajnych informacji. Nowe posiedzenie Rady zostało zwołane po tym, jak drugi kierowca McLarena, Fernando Alonso, przyznał, że znał już na początku sezonu parametry techniczne samochodu swoich rywali. No to sie porobiło ![]()
#972 |
Zadomowienie
|
juhu
![]() ![]() ja jutro raczej nie obejrze treningów bo będę ok 16 w domu dopiero, ale obiecuje, ze zrobie tabelę ![]() potem sobie poczytam co tam napisałyście i zapisze ważniejsze informacje w waszych teczkach ![]() ![]() ehh siatkarze przegrali 2:3 z Włochami, po tych dwóch zwycięskich setach już miałam taką nadzieje, a potem znow cos nie wyszło ![]() tak bardzo mi ich szkoda, mam nadzieję, że jakoś się podniosą i zakfalifikują do mistrzostw w pekinie i nie przestane ich kochać i w nich wierzyć ![]() ![]() ![]() o powiem Wam jeszcze coś, powiedzcie mi czy ok zrobilam. a więc mimo że mam wielki żal do mojej byłej przyjaciółki i w ogole po tym jak mnie potraktowała zadzwoniłam wczoraj do niej żeby jej złożyć życzenia urodzinowe ( nie było jej w szkole, wiec nie moglam osobiscie) i cóż tak jak się spodziewałam mimo że było dość późno nie była sama, chyba mała impreza urodzinowa lub coś ale w każdym bądź razie złożyłam jej te życzenia ona powiedziała że dzięki, że pamiętałam i w zasadzie powiedziałam, że to tylko tyle chcialam i było cześć cześć. w sumie mam chociaz czyste sumienie, ze żłozylam jej te zyczenia, ale obiecałam sobie ze juz nie chce ciagle pierwsza do niej nadskakiwac jak bylo to przez te wszystkie lata. matko jaki off ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Też przeczytałam właśnie
![]() Ale podobno nie ma na to jeszcze potwierdzenia, tak mówili w serwisie sportowym na BBC ![]() Ale jeśli faktycznie no to JAJA ![]() Wiadome było że kto jak kto ale tylko Alonso mógł zdradzić takie szczegóły i na jego miejscu zrobiłabym to samo, bo teraz wina nie jest przynajmniej po jego stronie, tylko po stronie McLarena i zakichanego Hamiltona ![]() Ciekawe gdzie będą jeździć od przyszłego sezonu jeśli to się sprawdzi, napewno jeden do BMW (chyba że BMW okażą sie wierni swoim kierowcom) a jak nie to oboje to Prodrive ![]()
![]() |
#974 |
Wtajemniczenie
|
Ej a dobrze ja to licze? McLaren zdyskwalifikowany i KIMI MA TYTUŁ
![]() ![]() ![]()
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
o kurde ale jaja
![]() oby ich zdyskwalifikowali i Kimi bedzie miec tytuł ![]() ![]() ![]() Boże Kimi zrób to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
ech...szkoda gadać...nie pisać,nie denerwowac...
To dla mnie cios...choć chyba to sprawiedliwosć... ![]() ![]() I co teraz???................. ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...............
#977 |
Raczkowanie
|
Gdzie się podzieje Ferdek...??
Załamka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieczyny...jeśli którakolwiek coś będzie wiedzieć na ten temat,to proszę napiszcie...bo inaczej umrę z ciekawości... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę ale JAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! I co teraz z tym wyścigiem???W ogóle nie wiem co teraz z pucharem,nie wiem no...nie kapejszyn tego... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#978 |
Zadomowienie
|
mniej więcej przeczytałam
![]() Bożenka, współczuje nauki i dobrze, że w ogóle masz czas jeszcze do nas zajrzeć ![]() apropo przyjaciółki to ja bym jednak z nią pozostawiła jakiś kontakt, bo czasem sytuacja wymyka się spod kontroli (niestety mój przypadek) i potem okazało się, że człowiek zostaje sam bo gdy było mu dobrze olewał innych. tak więc nie musicie od razu wpadać sobie w ramiona, ale taki stopień koleżenski powinien być ![]() Lunka, co się stało z Wiesławem ? ajj tyle masz tych wielbicieli, oddałabyś nam po jednym bo my tu wszystkie samotne ![]() skoro podoba Ci się kilku naraz to może nie wiem, jak nie możesz się zdecydował wybierz najładniejszego? ![]() nie znam dokładnie sytuacji więc nie chce się wtrącać, ale ja mam jakieś dobre przeczucia co do Wieśka, taki swojski chłop ![]() ![]() Kasia, fajnie Ci z tym sąsiadem, ![]() ![]() skoro Ty masz sąsiada historyka, plotka rapera [ ![]() ![]() plotka a widzisz z tym kolegą z klasy to może być coś więcej tylko w sumie moim zdaniem trochę łyso, że jesteście razem w klasie bo czasem co za dużo to nie zdrowo i może Ci jeszcze jakaś zdrada przyjdzie na myśl czy cuś ![]() ![]() no i właśnie co z Ryan'em ? ![]() ![]() ehh ja dziś w szkole po raz pierwszy zauważyłam takiego fajnego chłopaka ![]() ![]() ![]() dobra rozpisałam się poniekąd ![]() aaa przypomniało mi się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
chyba się za wcześnie ucieszyłyśmy
![]() Informacja o wykluczeniu zespołu McLaren z Mistrzostw F1 2007 i 2008 okazała się przedwczesna. Jak podała FIA ostateczny werdykt Światowej Rady Sportów Motorowych jeszcze nie zapadł, ale jest spodziewany wkrótce. Jak donoszą nasze źródła bezpośrednio z toru Spa-Francorchamps przed kwaterami zespołów Ferrari i McLaren dziennikarze z niecierpliwością czekają na jakiekolwiek komunikaty prasowe. Wkrótce więcej informacji... |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Dzięki Ci Gośka!!!
Co ja bym bez Ciebie zrobiła,moja ty informatorko!!!??? ![]()
#981 |
Zadomowienie
|
nie do wiary
![]() nie ukarają kierowców !! Decyzją Światowej Rady Sportów Motorowych, zwołanej przez FIA, zespół McLaren został ukarany odebraniem punktów zdobytych w sezonie 2007. Dodatkowo na brytyjski zespół nałożono rekordową karę finansową w postaci grzywny wynoszącej 100 milionów dolarów. Dorobek punktowy kierowców pozostał bez zmian - zarówno Lewis Hamilton, jak i Fernando Alonso będą mogli walczyć o tytuł mistrzowski 2007. Oprócz odebrania zdobyczy punktowej i kary finansowej bolid McLarena na sezon 2008 będzie musiał przejść dodatkową kontrolę techniczną i w grudniu 2007 roku FIA zadecyduje czy zostanie on dopuszczony do Mistrzostw Świata F1 w przyszłym sezonie. W oficjalnym oświadczeniu FIA poinformowała również, że nowe dowody w sprawie afery szpiegowskiej, które niedawno zostały ujawnione, przedstawi w dniu jutrzejszym. weście, nie bawie się tak, nie życze sobie żeby wygrywali kierowcy a w szczególności taki Hamilton który osiąga korzyści z ukradzionych informacji od Ferrari i który tak naprawdę nie pokazuje za wiele oprócz bez trudu wywalczonego post position, pamiętacie jak kiedyś był deszcz i on od razu ze Spykerami wjechał w pobocze? [wybacz Kasia ![]() co jak co ale to Kimi zasługuje na wygranie tytułu !! |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
Wiecie co... Jak najpierw uslyszalam, ze dyskwalifikuja Mc to bylam w takim szoku, ze masakra... A pozniej powiedzieli, ze zabieraja im tylko punkty w klasykifkacji konstruktow i 100mln dol kary, co dla nich zapewne nie jest duza suma... No i jeszcze przed przyszlym sezonem bolidy beda sprawdzone, czy wszytko jest z nimi ok czy czegos przypadkiem nie wykorzystali z Ferrai...
Ale tak sobie teraz pomyslalam, ze moze nawet i lepiej, ze ich nie zdyskfalifikowali, bo Heidfeld bylby 3, a to by dopiero byla tragedia no nie? ![]() Z przyjaciolka jest juz wszystko ok ![]() ![]() ![]() Edzia jesli chodzi o niemiecki to jakos sama sie z nim uporalam ![]() ![]() ![]() ![]() Okeej Dziewuchy ![]() ![]() Jutro postaram sie tu zajrzec na troche dluzej ![]() ![]() 3majcie sie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
KIMI NA MISTRZA!
Maki niech się chowają, ja na miejscu Hamiltona sama bym się zrzekła dalszego udziału, bo on sobie wygrywa ale nie wygrywa TYLKO dlatego że jest świetnym kierowcą ale też dlatego że ma świetny CUDZY bolid. No bo tak naprawde, Maki zaczęłyby dobrze jeździć na Bridgestonach dopiero w połowie sezonu a oni cały sezon dobrze, a skąd nagle tak przystosowani do nich skoro wcześniej na Michelinach?! A w ogóle to wszyscy powinni się od nich odwrócic WŁĄCZNIE z Alonso. Kimi zasługuje na tytuł jak nikt! Też uważam Wieśka za spoko gościa, nie wiem może to to imie, moze coś innego ale od niego promieniuje jakas aura ![]() ![]() Hehe, chcecie, mogę wam wysłać jakieś kawałki mojego sąsiada rapera ![]() ![]() ![]() No a właśnie przeszkadza mi to że ten mój kolega z klasy jest właśnie kolegą Z KLASY nie wyobrażam sobie jakbyśmy mieli być razem tak no naprawde :p A Ryana nie porzuciłam tylko chory jest, ale od poniedziałku będzie w szkole, zresztą przed chwilą pisał ze mną na gg że pomoże mi się odstresować (bo narzekałam jaka ta szkoła jest stresująca ![]() ![]() To weź poszukuj tego Nieznanego Boya! I Luna czym prędzej reklama na mundialowym (ja też tam się nie oddzywam bo nie nadążam jednak za światkiem futbolu na takiej stopie jak owe dziewczyny z mundialowego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
To dobrze że z przyjaciółą ok
![]() Bożenko, życzę powodzenia jutro w sql ![]() I puchatych snów ![]() ![]()
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Bożenko, wreszcie sie pojawiłaś
![]() wiesz że ja też mogłam pisać sama usprawiedliwienia ale pod warunkiem że moja mama by sie zgodziła na co ona nie wyrażała zgody i chęci ![]() Kas!a, to widze że Ci sie połowa naszej reperezentacji podoba ![]() ![]() Z Wieśkiem to było tak że troche sie pokłóciliśmy że wcześniej nie wrócił i mi sie zaczęło wydawać że mi na nim nie zależy ![]() ![]() ![]() Plotko, bierz sie za kolege ![]() słyszałam w radiu o tej aferze z Makami ![]() ![]() ![]() Angel, ja też nie skreśle moich ulubieńców z serca ![]() ależ prosze, ja Wam moge jakiegoś oddać, chcecie Mateusza, mojego eksa ? ![]() hm wybrać najładniejszego mówisz ... ![]() ![]() bo Wiesiek to swój chłop, masz racje ![]() wiesz, z mundialowego to tylko tu Izka i Magda przyszły ![]() ![]()
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Kurczak...to jest chyba nie fair,a raczej na pewno to jest nie fair.
Mac powinien być ukarany,mimo że Ferdi to mój pupil. ![]() ![]() Jeśli to dzięki tym informacjom wygrywa i jest silny,to powinien być wycofany.Jak tak można dojść do celu kosztem innych??? ![]()
#987 |
Zadomowienie
|
Luna moja mama tez na poczatku absolutnie nie chciala sie zgodzic, ale jak zauwazyla, ze inni rodzice sie zgadzaja to stwierdzila, ze moge sama pisac
![]() To Ty w koncu wolisz Wieska czy tego barmana? ![]() ![]() A mi sie nawet pisac nie chce... To pewnie dlatego, ze zmeczona po szkole jestem i nic mi sie nie chce robic :/ ehh A tutaj mam dla Was wyniki treningow ![]() Itrenig: 1. Raikkonen (Ferrari) 1:47.339 16 okrążeń 2. Hamilton (McLaren) 1:47.881 19 okrążeń 3. Alonso (McLaren) 1:47.994 17 okrążeń 4. Heidfeld (BMW Sauber) 1:48.052 20 okrążeń 5. Rosberg (Williams) 1:48.372 18 okrążeń 6. Kubica (BMW Sauber) 1:48.605 20 okrążeń 7. Wurz (Williams) 1:48.920 20 okrążeń 8. Trulli (Toyota) 1:48.994 19 okrążeń 9. Kovalainen (Renault) 1:49.138 22 okrążenia 10. Button (Honda) 1:49.330 22 okrążenia 11. Fisichella (Renault) 1:49.380 25 okrążeń 12. Schumacher (Toyota) 1:49.548 21 okrążeń 13. Webber (Red Bull) 1:49.894 23 okrążenia 14. Coulthard (Red Bull) 1:49.931 19 okrążeń 15. Barrichello (Honda) 1:50.264 22 okrążenia 16. Vettel (Toro Rosso) 1:50.482 27 okrążeń 17. Sato (Super Aguri) 1:50.640 16 okrążeń 18. Davidson (Super Aguri) 1:50.648 20 okrążeń 19. Sutil (Spyker F1) 1:50.768 22 okrążenia 20. Liuzzi (Toro Rosso) 1:51.628 12 okrążeń 21. Yamamoto (Spyker F1) 1:52.379 21 okrążeń 22. Massa Ferrari bez czasu 2 okrążenia IItrening: 1. Alonso (McLaren) 1:46.654 29 okrążeń 2. Hamilton (McLaren) 1:46.765 (29) 3. Massa (Ferrari) 1:46.953 (27) 4. Raikkonen (Ferrari) 1:47.166 (26) 5. Trulli (Toyota) 1:47.491 (33) 6. Schumacher (Toyota) 1:47.946 (34) 7. Fisichella (Renault) 1:48.086 (30) 8. Webber (Red Bull) 1:48.271 (29) 9. Kubica (BMW Sauber) 1:48.279 (37) 10. Kovalainen (Renault) 1:48.567 (38) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
Bożenko jak mogłaś, a ja tak czekałam żeby zrobić moje tabele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Bożenko, jestem z Wieśkiem ... ale Krystian ( barman) mi sie podoba
![]() ![]() to dobrze że mama sie zgodziła ![]() nieładnie tak podbierać prace Angel ![]() ![]()
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
Bożenko zbrodnia!
![]() A ja chciałam mojego lovely Kimasa zobaczyć w kolorze moich majtek ![]() Luna, nie pomagasz mi swoim avatarem, Ryan z mojej szkoły jest chory i go daawno nie widziałam, a jak patrze na Twój av to mi go coś brakuje ![]() DOSTAŁAM DZIŚ PIERWSZĄ OCENĘ W TYM ROKU SZKOLNYM. dostałam pałe z polaka (odmówiłam odpowiedzi, bo totalnie nic nie umiałam bo zakuwałam na majce zamiast na polaka, a okazało się że z majcy nie było jednak sprawdzianu!!!) muszę się chyba zgłosić na poprawe a to wszystko przez Angel ![]() a jeszcze co do tej pały z polaka, to mój kolega z ławki mi to wyprorokował, od rana za mną chodził że mnie będą dziś pytać, jak usłyszałam że mój numer do odpowiedzi to pierwsze co zrobiłam to go pacnęłam zeszytem przez łeb, co chyba było dosć dziwną reakcją, bo pan nauczyciel wzburzył się że jestem agresywna .. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.