![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-A. (jeżeli chodzi o ten mechaników, już pal licho podnośnik, ale przy drugim pit stopie Roberta, TAKIM SAMYM jak Heidfelda, mechanicy zachowywali sie jakby im się w ogóle nie spieszyło)
A tak w panoramicznym skrócie według mnie, to Alonso - nie ma się czym zachwycać, jechał cały wyścig równym tempem, walka o pierwsze miejsce praktycznie nie istniała, a tego nie lubie ![]() ![]() ![]() ![]() Co do naszego biednego Polaczka, to jestem pod ogromnym wrażeniem, nie wiem czy ktoś miał wgląd do live timingu (lubie czasem tam zaglądnąć jak u siebie oglądam F1 bo wtedy podzielna uwaga tv i f1.com ![]() ![]() ![]()
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
To tyle,bo reszta jest taka se,mam złą jakość...
![]() Mój niewypróbowany aparat się nie spisał... Ale ważne,że są chociaż te ![]() ![]()
#933 |
Raczkowanie
|
A co do wyścigu...to nic nie wiem dokładnie,tylko tyle,że Ferdek wygrał...nie wypowiadam sie więc,bo nie jestem w temacie.
Poczytam sobie wasze posty,pozwalam wam obrażać Ferdka!!! ![]()
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kierowca- ja jestem wielką patryjotką i w ogóle ![]() ![]() KOLOR?EMOTKA? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
izapp1 przykro mi Robert jest mój
![]() widocznie nie czytałaś naszych poprzednich postów, każda z nas wybrała sobie kolor, którym pisze żeby ożywić nastrój [ ![]() ![]() eeedzia, super zdjęcia, powiedz nam która to Ty ![]() żeby dzisiejszy dzień był jeszcze gorszy przegraliśmy 0:3 z Rosją.... ehh chciałabym teraz pocieszać mojego M ![]() ![]() ehh nie zbyt udany dzień dzis... idę się uczyć z najnudniejszego przedmiotu - biologii, pomózcieee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny widziałyście to? http://www.f1racing.pl/ Ja bym sobie taką gazetkę kupiła.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
Angel, a co masz z biologii?
![]() ![]() Pod warunkiem, że mi pomożesz z historii ![]() ![]() Iza, widziałam właśnie kiedyś stronke tego magazynu, ale nigdzie u mnie jej nie można kupić ![]() To Angel, po wyścigu nie ma tabeli? Aż tak źle jest, że lepiej nie pokazywać kto jak dojechał? ![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Tam pisze ,że tą gazetę można kupić w:
EMPiK InMedio Kolporter Garmond RUCH Franpress Większość stacji benzynowych Jak będe w Empiku musze się przyglądnąć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Wtajemniczenie
|
To cza będzie koniecznie zaglądnąć
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc bobrzątka ![]() ![]()
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
kurde jestem załamana, czuje sie fatalnie i nie mogę jutro iść do szkoły
![]() az sie boje pomyslec o wtorku ![]() tak mi szkoda tego zepsutego pit stopa i porażki z rosją.... ehh co za bezsens. dobranoc 'kaczuszki' ![]() ![]() Edytowane przez *angel1710** Czas edycji: 2007-09-09 o 22:38 Powód: zapomnialam poróżować ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj nie zdążyłam już wpaść bo siatke oglądałam więc dopiero teraz jestem ![]() dziewczyny, nie chce narazie mówić o Wieśku ![]() Izapp1 witaj w domu ![]() ![]() Edzia, foty świetne ![]() ![]() plotka, czemu bobrzątka ![]() ![]() Angel, czemu nie możesz iść do szkoły ![]() wczoraj był widze pechowy dzień dla sportowców ![]() ![]() ![]() brawa dla Alonso ![]() to tyle ![]()
![]() |
#942 |
Zadomowienie
|
witaj Lunko
![]() po prostu dzisiaj czuje sie fatalnie i nie dałam rady pójść do szkoły chociaż chciałam ![]() eh w wywiadach pisze, że Robert mówił, że wjechał pod złym kątem na podnośnik, super tylko całe życia myślałam, że dopiero jak kierowca podjedzie i stanie to dopiero wtedy się go podności ![]() idę dalej cierpieć i sobie chyba jakiś film obejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Wtajemniczenie
|
A ja już po szkole
![]() ![]() A nie wiem czemu bobrzątka ![]() Angel i co już lepiej Ci? ![]() ![]()
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
wciąż cierpię i to coraz bardziej, nie wiem w ogóle jak sobie lekcje przepisze skoro od tego roku przenieśli mnie do 2 grupy i miałam jakiś kontakt tylko z dziewczynami z 1 grupy.
a tak w ogóle to umieram ![]() oglądałam sobie herosów już 7 odcinków poszło i niestety się skończyły wiec teraz zyje w nieświadomości co się wydarzy przynajmniej do jutra... ale miałam dzisiaj dziwny sen ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Wtajemniczenie
|
![]() może jakoś to będzie.. a sen jakiś śmieszny, może proroczy?;> ![]() ![]()
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
ee tam ja raczej nie wierze w sny
![]() dopiero teraz sobie uświadomiłam że mój ideały ( i ten sportowy i ten rzeczywisty mają inicjały M.W ![]() aczkolwiek szkoda, że nie ma na imię Michał bo uwielbiam to imię ![]() a jak tam Twój hamerykański tż, kolega z ławki i ryan ze szkoły ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |||||
Zakorzenienie
|
ale emocji
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niedobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Która to Ty? ![]() Cytat:
![]() Nie rozumiem Waszej wszechobecnej niechęci do Hama ![]() Cytat:
![]() Czy jest w tym jakiś podtekst polityczny ? ![]()
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Czyżby zbieg okoliczności Angel?
![]() ![]() ![]() Mój hamerykański tż, to już niestety nie tż, z mojej winy poniekąd, ale no męczyło mnie bycie taką 'słomianą wdową'? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale off top. Wstyd mi.. Ale pytałaś to masz ![]() ![]() Kasia jesteś!! ![]() ![]() ![]() Z tego Krzynówka tak się nie ciesz, bo może i dobry jest, ale nie powiem żeby było jakoś specjalnie na coś popatrzeć ![]() ![]() I wcale nie jesteśmy zniechęcone do Hamiltona ![]() ![]() Właśnie wróciłam od dentystki ...
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
ehh więc Ty też bez tż, Lunka beż tż, a Kasia, Edzia, Bożenka jak ?
![]() ja osobiście uważam się za, hmm jakby to nazwać wolnego ducha ? ![]() kurde brakuje mi jakiegoś ładnego określenia, w każdym bądź razie nie wyobrażam sobie mieć póki co tż, dla mnie to by było poniekąd ograniczenie, ale dla m.w chyba postarałabym się zmienić przekonania ![]() ![]() ![]() ![]() ja zaraz sie biore za przepisywanie zeszytów a potem za nauke.. bleh. a wiecie, że jutro gramy w siate z finlandią o 13 ![]() no Kasia sobie wreszcie o nas przypomniała, Luna też się ostatnio poprawiła, a narazie po Bożence i Edzi ślad zaginął ![]() dobra, idę cierpieć dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Ja też bez TŻ...
JA to ta z rozpuszczonymi włosami...w białej bluzce i żakieciku czarnym. ![]()
#951 |
Raczkowanie
|
Przepraszam,że tak mało pisze,ale naprawde sie z czasem nie wyrabiam...
Mam tyle zadane i w ogóle już mam sprawdziany... Codziennie jestem po 16 w chacie i jeszcze musze kompa dzielić z moimi siostrami,wiec nie mam łatwego dostępu do świata... Relacja z memoriału bedzie na polsacie sport w piątek o 16.30,jak chcecie to sobie zobaczcie,może mnie zczaicie.. ![]() Powinnam być,bo się pchałam do kamery!!! ![]()
#952 |
Wtajemniczenie
|
Angel ja też do 16 w szkole, więc nawet Ci nie zrelacjonuje meczu
![]() Teraz też się czuje takim wolnym elektronem, ale zupełnie nie jak ta wiśnia z reklamy Biedronki która ryczy bo nie ma swojej drugiej połówki ![]() ![]() ![]() Edzia zawitała ![]() (a Bożenke chyba wcieno, ale tydzień się zaczął i zanikła w gąszczu przygotowań do matury ![]() Edzia ja może będe oglądać to Cię wyczaje! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#953 |
Zadomowienie
|
no Edzia pasuje do Fernanda
![]() ![]() a słyszałyście jak podczas wyścigu komentator coś tam, że 'Sebastian Vettel zmienił fryzurę i nie ma już tej wielkiej szopy' ![]() macie może jakieś zdjęcia ? ![]() ![]() oj Plotka Plotka ten Twój kolega chyba na każdej lekcji znajduje pretekst do rozmowy ![]() ![]() ![]() idę przepisywać matmę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Wtajemniczenie
|
Nie słyszałam
![]() ![]() ![]() No on zawsze coś musi mi zacząć pitolić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja idę przepisywać chemie ![]() i potem chyba spać więc... miłego jutrzejszego dnia w szkole ![]() dobranoc moje pneumatoforki ![]() ![]() (str. z różnymi fotosami jakby ktoś chciał polustrować: http://f1.gpupdate.net/en/gallery.php?catID=1105-2137 chyba że ją już znacie ![]()
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() jak tam? ja dziś jestem strasznie śpiąca i w ogóle nic mi się nie chce, pewnie dlatego że jutro mam spr i 2 kartkówki ![]() a więc niestety nasi siatkarze przegrali 0:3 z finladnią co praktycznie pozbawiło nas jakiejkolwiek szansy na walkę o medale. ![]() wiecie co przeczytałam ![]() matko co za chamstwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czemu?? ![]() Tzn ja nie mam nic przeciwko,ale...pomarzyć dobra rzecz... ![]() Z tej euforii siatkówkowej zrobiłam na lekcji trudne zadanie z matmy i dostałam plusa,a więc sport wychodzi na PLUS!!! ![]() ![]() W tym tygodniu tak jakos luzniej mam,więc powinnam sie częściej pojawiać. Zawitał do mnie dobry humor i nie odchodzi na szczęście,chociaż chyba mnie grypa bierze... ![]()
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
A właśnie,gdzie jest Bożenka???
Miałam jej zrobić zadanie z niemca... ![]()
#958 |
Wtajemniczenie
|
Oż ten Nico
![]() No Edziu tak jakoś wydaje mi się że ładna byłaby z was para ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam tyle zadań z historii że czuje sie jak na profilu humanistycznym (gdyby nie multum materiału z biologii ![]()
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
He he,to tak jak ja...
![]() Zadanie z histy to dla mnie nowośc!!! ![]() ![]() Naprawdę ten facet nic od nas nie wymaga,on myśli,że my się sami uczymy,bo chcemy...hi hi Ja się cieszę,bo mi wszystko szybko wchodzi,więc z nauką nie mam problemów ![]() ![]()
#960 |
Raczkowanie
|
O matko,jak by było fajnie...ach
![]() ![]() ![]() Ja i Ferdek... ![]() Ale naprawdę nie wiem skąd u ciebie Plotka takie skojarzenie... ![]() Ciekawe... ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.