|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
w męża kurtce to się utopię, on chudy i długi, bedzie po kolana i rękawy trzeba bedzie podwijać ![]() cześć Maglisko |
|
|
|
|
#962 |
|
sophisticated
|
Maglisko jakby co to ja chętnie ci pomogę w razie jakichś wątpliwości z allegro
![]() ale konto założyłaś już i masz aktywowane? i może przetestuj na czymś malutkim najpierw, jakiś pasek, wosk do depilacji |
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wstydziłam sie przyznać, ze taka niezguła ze mnie, co sie boja. Konto załozone, ale nie wiem, czy aktywowane. List jawys od nich dostałam kiedys. Muszę go odgrzebać. Do allegro to ja sie juz dawno przymierzałam, ale ciągle brakowało mi odwagi. A jak juz coś wypatrzyłam, to albo załatwiłam to tak jak wpominałam, albo okazywało się, ze to sklep internetowy, co wystawia na allegro i tez się dało inaczej.
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
I jak ja wykąpana przyszłam to wy poszłyście
![]() To sobie idę film pooglądać ![]() Maglisko i nie ma bułek od stanika?? Pokaż stanik, nie musi być z zawartością ale ja chętnie sobie popatrzę ![]() Pingus a co w Sephorze kupiłaś, pochwal się Maglisko ja też chętnie pomogę w Allegrowych sprawach w razie czego
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AW kwestii bułek. W jednym są, w drugim nie ma. Na minute wstawiam, dosłownie.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-09-05 o 22:09 Powód: a były godzinę :D |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle chciałam napisać, a W. mnie wywalił i teraz już nic nie pamiętam
Maglisa, gdzie te wałki??? Oreganko, gratuluję Iwonka, bierz ten płaszcz - to klasyczny model. A ja mam buty z zamszu, które przemokły setki razy, a wyglądają super ![]() Yoolia Specjalne podziękowania dla Rzabbki Potestuję ![]() No i dalej nie pamiętam
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
i to jakie ![]() Ale zaraz spadam, bo mam kupę roboty i wyspać się też trzeba kiedyś... (rano zupełnie nie umiem Co u Was słychać? Jak tam Rzęsa w szkole???? Uściski dla wszystkich obecnych i przyszłych (w tej niedalekiej przyszłości ) mam Lecę, bo wsiąknę tu na dłużej, a muszę kurę upichcić... Ja znów pomiędzy wyjazdami i w dodatku zarzynam się treningami, żeby nadrobić te delegacje Ledwo zipię...Pa! |
|
|
|
#969 | |||
|
Zakorzenienie
|
mnie też wizaż co chwilę wywala
![]() Cytat:
serdecznie zapraszam i jeśli tylko miałabyś chwilkę a ja była wolna to chętnie się spotkam kochana-ja to nawet trawę zębami mogę Ci powyrywać ![]() i sprzątać dobrze umiem ![]() ciasteczka owsiane upiekę ![]() manicure,pedicure,wax i co jeszcze chcesz ![]() Beatko-jak będziesz miała chwilkę czasu to daj znać,może nam się uda spotkać Cytat:
![]() ale jak raz na jakiś czas się zrobi wyskok to nic się nie stanie ![]() Cytat:
![]() z płaszczykiem to też mam takie odczucie-mokry zamsz w szaro-burą pogodę to zupełnie inna bajka Maglisko-ja tam bułek nie widzę-ale pamiętaj,że za kilka dni zrobi się luźniej,więc bardzo udane zakupy a rozmiar odpowiedni-gratuluję! ![]() ale kusicie kusicielki |
|||
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Midi, nie nabijaj się ze mnie.
Ale widzę, ze staniki sie wam nie podobaja, bo nie chwalicie. ![]() No, ale jakbyście miały chwalić nieszczerze, to lepiej nie chwalcie. ![]() Jeszcze chwilke, bo widze, ze Ping jest i wywalam. Pinga to sie nie wstydam, bo on troche jak lekarz.
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęska się chyba obraziła
![]() Maglisa, ale o jakich wałkkach mówimy??? ![]() Maglis, cyckowe wygody są piękne Tak się skupiłam na tych wyimaginowanych wałkach, że zapomniałam ![]() Lide, ja to mogę Ci ten trawnik nawet zębami przystrzyc
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje eeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale foty mam szczeście ![]() Maglis piękny biust staniki też super szczególnie bordowy very sexi ![]() bułek nie widzę Beata kupiłam Clinique 3 kroki, bo stosowanie się do zaleceń z biochemii ma zdrowie mi nie wyszło i puder EL co to są te labistiki???? a kupiłam wax i jutro sie zafoliuje a w piątek idę do fryzjera, więc znowu mnie zasilikonują ![]() Cześć Midi ![]() dobra uciekam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#973 |
|
sophisticated
|
Maglisko, bo mnie wywaliło i latałam po redakcyjnym
za to mam dobre i złe wieści nastąpiła przesiadka na nowy duzo szybszy serwer, stąd ten długi zwis dzisiaj, no i mogą się jeszcze przydarzać takie mniejsze, bo przenosiny trwają, ale to niedługo już, więcej kłopotów z ładowaniem nie powinno być a staniki bardzo ładne tylko coś kombinowałaś chyba z rozdzielczością albo kompresją i mi niektóre fotki to zapikselowane strasznie się wyświetlają, więc mało widzę, bułek w każdym razie nie stwierdziłam
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Magliso-cyckonosze bardzo ładne,ale skupiłam się nad tym jak Ty w nich wyglądasz-a wyglądasz super
apetyczny biuścik ![]() i szczuplaczek z Ciebie Akane-może jakieś foteczki z wakacji? farelki nie macie jakiejś w pracy,żeby się dogrzać? Midi-wypocznij troszkę kobieto! albo dawj tu fotki z wakacji,które obiecałaś!
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
co my byśmy bez tej naszej Brewki zrobiły
![]() ja też skoczę na chwilę na mamuśkowy i spadam spać ![]() kolorowych |
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
DZiewczynki, aż sie rumienię.
![]() Dzieki. Pingi, zasuwaj do fryca z własnym szamponem, odzywka i co tam jeszcze. Szkoda niweczyć efekty miesięcznego odsilikonowywnia. Cytat:
Cytat:
Ciekawam efektów po waxie, podziel sie wrażeniami. Którego kupiłaś? Polskiego, czy zagramaniznego? Uuups, Rzabbka bedzie miała robotę. Trzy posty pod rząd.
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-06 o 09:46 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Magliska bardzo ładne staniczki, mnie sie bardzo bordowy podoba
Dobrze ze sobie pauzę na filmie zrobiłam to się załapałam ![]() Pingius labiostki to te szmpony od Ann co mają skomplikowaną, obcojęzyczna nazwę, której nie potrafię z pamięci przytoczyć ![]() Te z Kormoranów ![]() Idę dalej film oglądać. A ja mam dziś piękne włosy po waxie, chyba w samozachwyt wpadnę,
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, wkurzona - Neo mnie wywaliła i nie skończyłam rozmowy, bardzo miłej dla mnie, na tlenie, wrrrrr....
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tez zamierzalam popelnic ale z ktorej strony to cycki przypomina
|
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, dzisiaj się czuję, jak zużyta guma do żucia i smutno mi bardzo z tym
![]() Ot, było, minęło... Idę spać, papatki!!!
|
#981 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hello Slicznotki
Wiedzialam dlaczego nie moglam spac - 5 rano a ja rozbudzona - to pewnie Maglisa telepatycnie mowila mi wstawaj spiochu - fotki sa ![]() Cytat:
![]() Aniu juz taka zolza to ja nie jestem - kosa bys mogla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- biustonosze takie jak ja lubie i staram sie kupowac - zwlaszcza ten bordowy - pikny i sexy Cytat:
Iwonko co do stylu ubierania to u nas tak samo jak w Anglii - ubierasz sie wygodnie a nie na pokaz - ma to swoje zle i dobre strony bo np widzisz duzo ludzi w dressach na shopping centre - be Teraz to sie zdarza rzadziej, juz pewno z tego wyroslysmy (ja tez kiedys nosilam wyrazisty makijaz) i ubieramy sie wygodnie. Przyjemnych snow |
||||
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
ooo dzien dobry Lide
![]() strasznie wczesnie wstajesz ![]() jaka pogoda? pewnie znowu ciepełko a u nas ma byc jutro 20 stopni o! u nas tez babki jak sie czasem odstawią to ![]() a ile osob w jeansach do teatru chodzi
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
ja w moim tez nie...
![]() wole sie czuc jak wystrojona dama, niz jakbym ledwo co ze stodoły wyszła
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
całe popołudnie nie mogłam wejść na wizaz
właśnie ktosiek pojechał....ależ cudny był ten wieczór
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
Zadomowienie
|
Tez i tez
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ciekawe ile to potrwa
![]() bo już taka naiwna że b. długo to nie jestem navi lepiej nie wnikaj, na brzuch uważam ![]() ![]() film oglądaliśmy ![]() dobrej nocki uciekam bo jutro z rańca do gina muszę gnać
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wszystko jasne edit: no papa, do jutra |
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.