![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam, że spadnę z krzesła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale w końcu umył ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na koniec usłyszałam, że "Masz faceta w domu to nie będziesz sanitariatów sprzątać, bo on jest od tego" ![]() ![]() Tak samo jak na zakupy nie chodzę większe, tylko razem chodzimy, a Mąż targa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie wrociłam z seminaroum. odwołali nam jedne zajęcie wiec do 13.00 mam wolne
![]() ![]() U nas dzis taki snieg pada ze wróciłam jak bałwan. Aha i musze się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale wiesz mi chodzi o golenie wszystkiego co mam miedzy nogami a wiadomo ze tam jest cieniutka wrazliwa skora - golisz sie tym tam cala? Cytat:
![]()
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myslę, że to jest do opanowania i nauczenia ![]() ![]() Svinecko tak na absolutne gołe gładziutkie zero ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Anitko u mnie podobnie, wziął sobie rower na raty i zpomina rat płacić, albo wydaje 100% i nic mu nie zostaje
![]() Jego mama mi mówiła, że mieszkając z nimi, ni8e dokładał się do życia a nawet zdarzało się że pożyczał od niej pieniądze, bo mu nie starczało ![]() Więc spytałam bezczelnie dlaczego mu na to pozwalała i powiedziałam jej wprost, że teraz ja zbieram plony..... Oczywiście odpowiedzi nie usłyszałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aha, my też wszystko depilujemy , do zera ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-27 o 10:02 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kurcze dorinko chyba bym nie potrafila tak przed obca baba - a na dodatek nie wiedzac czy zrobi mi to dobrze bo u nas nie znam nikogo sprawdzonego
a poza tym - co jesli ten wosk dostanie sie jej do srodka? uuuu ![]()
#970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Acha i jeszcze jedno: Mama mu do tej pory codziennie przyszykowuje ubranie do założenia... Dramat! Edytowane przez Kaffienka Czas edycji: 2007-11-27 o 10:08 Powód: dodalam coś jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu masz link do mojego depilatora: http://www.braun.com/global/products...dels/5285.html Ma nasadkę golącą, która jest dokładna i delikatna ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla takiej baby, bo moja jest zupełnie cudowna ![]() ![]() Moja Kasia mnie powoli oswajała, czyli najpierw jednorazowe majtki itp, ale tylko nam przeszkadzały, bo skoro ma być zupełnie zero to majtki tylko się plączą ....i tak wiesz, nawet to polubiłam, ot zwykły zabieg kosmetyczny i tyle ![]() No nie wiem, dla mnie stało się to normalnym zabiegiem kosmetycznym, kwestia nastawienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym ta właśnie moja babcia jest w swoim domu służącą. Jej mąż umie tylko wodę na herbatę zagotować. Resztę robi babcia...:/ Na początku się z tego śmiałam, ale później stwierdziłam, że to straszne i że jak będę miała syna to będę zwracać uwagę na każdy szczegół w jego wychowaniu. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
![]() Kasiu szkoda że się wczoraj nie obciełas, myslałam że dzisiaj zobaczę Cię znowa fryzurką a tu klops ![]() dziekujęmy ![]() ![]() Svinecko dużo zdrówko dla Twojego małego meżczyzny ![]() dziekujemy ![]() ![]() ![]() oj było milutko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jade dzisiaj zarejestrowac się na bezrobocie, w związku z tym samopoczucie mam nijakie ![]() Ale cóż zrobic....
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
witam po malej nieobecnosci
![]() myszka mi sie popsula wczoraj i mialam przerwe od wizazu ![]() zaraz pewnie nadrobie to co pisalyscie. mi to duzo do szczescia nie trzeba ![]() po wizytach w 6 sklepach kupilam w ostatnim myszke taka sama jaka mialam. moj ideal normalnie. jak ja zobaczylam to bylo tylko: aaa...moja myszka, juz jest moja. mina faceta w sklepie: bezcenna kupilam tez sobie ksiazke cejrowskiego-w koncu byla w sklepie ![]() ![]() wiec ogolnie mam potywacje zeby jak najszybciej sie uczyc a potem zaszywam sie z ksiazkami. nawet wizaz pojdzie w odstawke ![]() ideal to przytulic sie do TZa, goraca herbatka, ciasteczka i ksiazka-takbym mogla godzinami ![]()
#977 |
Zakorzenienie
|
Madzialenko jakoś przeoczyłąm Twój post
![]() Gratulacje z powodu stypendium ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
a powiedzcie mi: moge zastosowac 1 faze SB dla oczyszczenia organizmu. nie wiem do konca jakie produkty na drugiej sa ale np. az tak restrykcyjnie nie podchodzic?
co do sprzatania. ja czasem sprzatam tak na odwal. moj TZ po wojsku jest nauczony idealnego porzadku. proste-jak cos nie bylo na swoim miejscu itp to wyrzucali. dlatego juz teraz mnie ostrzega ze pewnie czasem bedzie po mnie poprawial np. mala faldke na kocu ![]() chociaz jak teraz mi to tak strasznie nie przeszkadza to i potem nie bedzie. wiem ze nie bedzie tez az tak przesadzal. a jak cos wedlug niego niedokladnie bede robial to niech robi to tylko on
#982 |
Zakorzenienie
|
Ja niecierpię jak ktos po mnie poprawia sprzątanie
![]() ![]() Normalnie przeokropnie mnie to denerwuje wrrr ![]() Potrafię sie tak o to wściec.... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli nie chcesz podchodzić restrykcyjnie to ta dieta , a zwłaszcza I faza nic Ci nie da. Własnie wszystko w tej diecie jest po coś, a I Faza zwłaszcza, później już mozna bardziej odpuścić... Jesli chcesz oczyścić organizm to lepiej może jakaś głodówka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze glodowka nie jest dobrym pomyslem. kiedys probowalam, to nie dla mnie ![]() no nie wiem, poczytam jeszcze o tej diecie i zobacze-bo Kulbit (chyba) tak pisze ze tyle schudla to i mi sie chce ![]()
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Natalii witaj
![]() Madzialenko gratuluje stypendium ![]() ![]() Sanetko: Naprawde dobrze ze umiesz sie cieszyc z malych rzeczy, drobnych ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Dziewczynki, ktora moglaby mi pomoc przerobic moje zdjecie?? Musi miec rozmiar do 0,6 Mb a ma 869kB ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje, będzie co oblewać na babskim spotkaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tak kulbit schudła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Anitko wyslalam PW. zmniejsze jak chcesz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.