![]() |
#961 |
BAN stały
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
ja uwielbiam jeszcze border collie (najlepiej w umaszczeniu tricolor black - jak na fotkach) ale niestety nie moglam go miec ze wzgledu na dluga siersc (rodzice sie uparli zeby byla krotka).
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny
![]() ja dzisiaj w domku, wczoraj coś mi zaszkodziło i dzisiaj zdycham... ![]() ![]() ![]() ja też chcę psa!!! buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Byłam w tym urządzie, jakoś trafiłam
![]() No i przy okazji wykorzystałam fakt, ze byłam w centrum a w Bestselerze były fajne wyprzedaże wiec wskoczyłam "na chwile" i kupiłam sobie nowe jeansy i swetero tuniczke, jest suuuper ![]() ![]() Tak więc tym miłym akcentem poprawiłam sobie humor ![]() A rzucanie jakoś mi idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Skoro już w tym temacie jesteśmy... Dwa tygodnie mi stukają
![]()
#965 |
Zadomowienie
|
Martinko - a no podobna ta Twoja psinka
![]() ![]() Jak mi się marzy piesek... ![]() U mojej babci we wsi jest weterynarka, która ma 7 psów... Kiedyś z koleżanką brałyśmy po dwa na spacerki ![]() ![]() Mieliśmy z tatą kupić właśnie taką moją wymarzoną psinkę i zawieźć to mojego wujka na wieś... Ale chyba bym nie oddała ![]() Kamila- więc wyjście na dobre Ci zrobiło... ![]() Jamaico - Jak przekonałaś mamę do psa? ![]() U mnie to chyba nie możliwe... Nowe meble i w ogóle ![]() Yhhh ![]() Magdzia - zdrówka życzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
plino zdecydowanie dobrze mi zrobiło
![]() Szkoda, że miałam tak mało czasu, bo bym jeszcze za butami popatrzyła ![]() martinko piesiol super ![]() Wrzucę wam ciekawy link do e-booka ![]() http://www.speedyshare.com/706431873.html |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
Ja w weekend idę za małą czarną się porozglądać, bo zdecydowanie teraz na wiele okazji będzie mogła się przydać
![]() ![]() Idę dzisiaj do szpitala... Może jeszcze Bartka zastanę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
BAN stały
|
Buźka Dziewczyny
![]() ![]() A te piesiurki są śliczne ![]() ![]() ![]() Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Miłego szkolenia
![]() Obys tylko w AA po tym nie wyladowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zadomowienie
|
Kamila- czytam i nie wierzę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Ja poczytam sobie w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
BAN stały
|
magdzia81 duzo zdrowka, oby to nie bylo nic powaznego
![]() ja tez chce na zakupy ![]() ![]() ech i tak to jest, pieski sa kochane ale i kosztuja ![]() ![]() ![]() plino a one takie podobne bo z tej samej rodziny szwajcarskich psów pasterskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
a wy znow o pieskach
![]() czesc dziewczyny ![]() wciagnelam sie w gre...gotowych na wszystko, kurcze...bede nalogowcem ![]() bylam dzis zlozyc wniosek na dowod ...i bede czekac na niego ... do lutego ![]() zimno, zawieja ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
sweet pojawia się i znika
![]() A co to za gra "Gotowe na wszystko" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiem , że jest kontynuacja pt:"dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" jednak nie znalazłaj jej jeszcze w formie e-booka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
cwicze moje moce nadprzyrodzone znikania
![]() na podstawie serialu Gotowe na wszystko ![]() ![]() i praktycznie jest to samo co w serialu...jakies zadania sie robi, plotkuje ![]() tylko jak czytalam recenzje - to to nie wciaga tych, ktorzy nie ogladaja serialu...ja ogladam nalogowo - jedyna rzecz po jaka wlaczam TV ![]() ten ebook...calkiem madry jest ![]() szczegolnie sytuacja kiedy widze sama siebie kiedy facet mowi - ze musi przemyslec to wszystko ja odpowiedzialam "nie zostawiaj mnie,prosze" a powinnam zapytac poprostu POMOC CI SIE WYNIESC ![]() ![]() w koncu zolzy gora, teraz taka bede ... O ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
sweet serial oglądałam ale tylko 2 pierwsze serie
![]() A załzą to myślę, ze już sie stałam, ale muszę jeszcze na kimś to poćwiczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
heja dzuewczyny
a ja dzis wczesniej z pracy!!! ktos zadzownil ze podlozyl bombe w sadzie.. i byla ewakulacja.. ![]() pokaze wam moja suniee..
#980 |
Wtajemniczenie
|
w koncu si enajadłam. tak sobie mmysle że moze od dzisiaj pora zaczac sie uczyc???
i czekam na maila w sprawie szczeniaczkow, jesli wszystko pojdzie dobrze piesek bedzie za tydzien. Jesli nie, to nie wiem kiedy bo najblizsze w rozsadnych cenach( to ponad 200km ![]() buch uch tuchhh czytalam kiedys te zolzy ale nie mam na kim testowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która pójdzie ze mną na pizze? Mam tak wielką ochotę.... już nawet mi nie przeszkadza to, ze będe gruba :P W sobotę spotkałam eksia na imprezie. Jego zachowanie jest żenujące... Wysłał mi chyba z 8 smsów... wmawiał mi, ze się lizałam na jego oczach z jakimś kolesiem :/ a na końcu stwierdził, ze nie może tańczyć przy mnie bo źle na niego dzialam. Po czym poszedł gdzieś podrywać moją koleżankę. Na samym końcu dosiadł się do mojego kolegi i zaczął mu opowiadać jak to było kiedy bylismy razem. Mialam ochote go normalnie powiesić za jajca ;/ Jedynym plusem po sobocie jest nowo poznany pan P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
Veiovis
![]() ![]() Co za głab. A co to za pan P? ![]() ![]() Ciekawe jak tam mój wczoraj poznany łyzwiaz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze się dowiedziałam od koleżanki, która go poznała w sobote i z nim rozmawiała(oczywiście o mnie), że powinnam być z siebie dumna bo nie powiedział o mnie ani jednego złego słowa.
Normalnie szczyt moich marzeń. Skoro bylam taka cudowna to po co mnie zostawił? A pan P? Na razie utrzymuje z nim kontakt ,,zapoznawczy"... zobaczymy co z tego będzie ![]() Jamaico, na lodowisku to tak romantico strasznie... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
to trzymam kciuki
![]() ![]() romantico romantico, i jeszcze jak on jedził na tych łyżwach ![]() a gdzie Bruksel ale jej złoje tyłek! miała nam pokazac suunie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie browarka kupiłam i właśnie pije
![]() I mam przydział 3 czekoladek merci. Jutro moja mama ma imieniny ![]() ![]() Byłam w bibliotece i wypożyczyłam sobie 3 książki: romans, obyczajówę i kryminał ![]() Musze się też wziąść za te "zołzy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
To spróbuj teraz Jamaico nie przyjść na to lodowisko :P
A czemu miałabym nie być silna? Tęsknie za nim straszliwie, a dokładniej ujmując za tym co było kiedyś, ale to i tak niczego nie zmienia bo to już nie wróci ;] A w jego słowa i tak nie wierzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Veiovis i tak trzymaj, a Twój były to porażka
![]() Zuch z Ciebie dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
jestem jestem..ale na kompie mam tylkojedno..musialabym je zmniejszyc a na komorce mam duzo jej zdjec..ale nie mam kabla..i klops..
*chcialam jeszcze (za)powiedziec ze jamajka NAPEWNO dzis nie bedzie sie uczyla..juz ja jej to zagwarantuje.. a niech ma za swoje ![]()
#989 |
Zakorzenienie
|
Camilla, każdy z naszych eksiów to porażka:P Tylko trudno kurcze jest sobie to uświadomić czasami...
Bruksel, tyś to jest prawdziwa koleżanka :P |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
"Hallo milcząca Pani
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.