|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaręczyny - wątek zbiorczy
No więc jeśli chodzi o Tunezję to domyślała się coś wcześniej. Tak samo jak z pierścionkiem. Podejrzewała cały czas i nic nie powiedziała. Przebiegła strasznie
|
|
|
|
|
#962 |
|
Przyczajenie
|
A ja też chciałam sie udzielić w tym wątku. I opowiedzieć o swoich zaręczynach.
Napiszę krótko myślę że każda z was potrafi wyobrazić sobie taki widok Plaża, zachód słońca szampan a ja kompletnie zaskoczona. Nie miałam o niczym pojęcia. Pierśconek błyszczał tak że na początku myślałam że mi się coś wydaje, że jest sztuczny, w życiu nie widziałam żeby biżuteria się tak świeciła. A dodam jeszcze że od dziecka marzyłam o takich zaręczynach, czyli nad morzem przy wschodzie albo zachodzie słońca i takie właśnie były, idealne... wymarzone. |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zareczyny
Cytat:
Takie zaręczyny, gdzie zjeżdza się cała rodzina to byłaby niezła porażka. W moim przypadku było tak: Domyślałam się, że pierscionek już jest ( domyślałam się też jaki, bo kiedyś pokazałam mu, jaki mi się podoba) i czekałam. Myślałam, że nastąpi to w moje urodziny, po urodzinach myślałam, że w Walentynki. Ale w którys weekend po moich urodzinach TŻ zaprosił mnie do siebie na kolacje, bo jego rodzice gdzieś wybyli. No to wiedziałam już, że pewnie nastąpi to w tym dniu. Ale samo wręczenie pierścionka było zaskakujące. W blasku świec mój już teraz narzeczony wręczył mi dwa małe ciasteczka. W jednym był przepiękny aforyzm, który do dziś nosze przy sobie, a w drugim pierścionek No i zapytał oczywiście czy zechce zostać jego żonką Mimo że się domyslałam to niespodzianka i tak była
|
|
|
|
|
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
Wyszukiwarka. Jest osobny dział na temat ślubu i imprez około.
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Przesuwam na forum ślubne - Jeszcze Przed
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałabym z zaskoczenia
Ale takie rozmyślanie o tym, jak by to miało wyglądać? Po co? Ta chwila i tak będzie bardzo wzruszającą i to co ja bym sobie wyobraziła nie będzie miało znaczenia
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to sobie nie wyobrażam
Pewnie będzie z zaskoku... ...ale marzę o tym dniu ![]() Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciała bym żeby zaprosił mnie do swojego domku, wczesniej sam wybrał pierścionek i zadał pytanie, jakies wyjąktowe, czy będę z nim. Tam czasem on chce zebysmy razem wybierali pierścionek, buuu ;/ Gdzie mnie się on zapyta o to czy chce z nim być, w sklepie z biżuterią ? ? ?
Szczerze to już się przyzwyczaiłam, że te wyjątkowe chwile, są mało romantyczne, 1 pocałunek - prawie zero romantyczny, 1 raz- również :/ To niby czemu zaręczyny miałyby byc inne ? ehhh
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie oswiadczyl na porodowce miedzy jednym a drugim skurczem i tak kilka razy(rodzilam 3 dni)
-myslalam ze go wtedy udusze ale dzis jest co wspominac
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie tez wyobrażałam jakis romantyczny wyjazd, albo kolacja przy świecach. Koniecznie chciałam być zaskoczona, nigdy mu nie pokazywałam pierścionków, nie chciałam się domyśleć kiedy się to stanie.
No i właściwie miałam to co chciałam Zaskoczył mnie zupełnie, przy zachodzie słońca na pustej plaży... (no tylko jego dobry kolega był z dziewczyną bo razem byliśmy na tym wyjeździe). Nie spodziewałam się niczego, było pięknie, spontanicznie, podczas wieczornego spaceru...
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio widziałam sesję zaręczonową moich znjomych. Poprostu cuuudnie. Zdjęcia robione w plenerze. Jak z bajki. Dzień po oficjalnych zaręczynach wybrali się z fotografem w plener i uwiecznili te fantastyczne chwile. Fajnie mieć taką pamiątkę.
|
|
#974 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zaręczyny ..
witam wszystkich
razem z moim chlopakiem planujemy nasze zareczyny.. (znaczy sie on planuje ale poprosil mnie o pomoc w przygotowaniu posilku) nie chcemy nic powiedziec naszym rodzicom to ma byc niespodzianka...tylko jest jeden problem.. mianowicie nie zabardzo wiem co mozna uszykowac do zjedzenia...??? tak zeby bylo proste w szykowaniu ale tez nie za standardowe.....kurcze jestem strasznie ciekawa co moj skarb wymysli bo ja zajmuje sie tylko i wylacznie posilkiem...prosze was o pomoc pzdr.
|
|
|
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaręczyny ..
Proponuje cos co wszyscy lubcie a jednocześnie jest to wystawne. Ja ze swojej strony polecam Buritto
( poszukaj przepisu)jest proste do wykonania smaczne i szybkie jesli ktos z Waszej rodziny nie je miesa rozwaz aby postawiac na stole cos wegaterianskiego.
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Tomfix, naprawde bardzo sie postarałaeś, nie każdy facet to potrafi
)))
|
|
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
ja szczerze mówiąc nawet się nie domyslam kiedy mój TZ mógłby mi się oświadczyc... niedługo razem zamieszkamy, zna mój rozmiar pierścionka, wiele razy oglądaliśmy u Jubilera jakąś biżuterię, wie co lubię...
zobaczymy )))
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wyglądały wasze zaręczyny? Oświadczyny :D?
Dzisiaj trafiłam na innym forum na taki temat.
Było tam zaledwie pare postów w których dziewczyny opisywały swoje zaręczyny- oświadczyny (?). Przyznam szczerze że ryczałam jak bóbr i z żalem dotarłam do końca . Niektórzy mężczyźni są tacy romantyczni a to wydarzenie przez to staje się takie magiczne i cudne. Czy może któraś z was podzieli się tym jak wyglądał wasz ,,ten dzień,,? |
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak wyglądały wasze zaręczyny? Oświadczyny :D?
ale na naszym forum tez jest taki watek
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
to możesz podać linka
szukałam przez google i przez wizaż widocznie zbyt nieudolnie
|
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
Moje zareczyny byly bardzo oryginalne
heh moj przyszly maz zrobil kapiel w wannie i nie pozwolil mi wejsc do lazienki potem zakryl mi oczy i kazal usiasc w wannie otworzylam oczy a w wodzie plywalo mnóstwo platkow roz i do wody wrzucil pierscionek wyczulam go dopiero po czasie bo myslalam ze to peczek rozy a to bylo czerwone serduszko.jak juz je wyciagnelam z wody oczywiscie zla poplynela on kleknal i zapytal czy spedze z nim reszte zycia.Nie zapomne tego do konca mych dni bo wydaje mi sie ze to byylo dosc oryginalne
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
Heh moj mi powiedzial ze nie chcial zadnej kolacji bo wie ze mnie ciezko zaskoczyc dlatego wpadl na taki dziwny ale bardzo mily pomysl i te zareczyny wedlug mnie byly o niebo lepsze niz kolacja w dobrej restauracji
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Aż mi łezka popłynęła
aaah
|
|
|
|
|
#986 |
|
Podróżniczka
|
Takie wątki są juz na forum Ślubnym
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry agent
|
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Moje tez były zaskoczeniem i musze powiedzieć oryginalne, pierścionek miałm prześliczny i w ogóle byłam bardzo szczęśliwa wtedy
, ale nie chce mi się nawet o tym pisać bo to już przeszłość ... Nie będę Wam zasmucać wątku, bo tu mają byc same miłe wpisy
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie się czyta o takich niesamowitych pomysłach facetów
|
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.

. Może moje marzenie się spełni
.

-myslalam ze go wtedy udusze ale dzis jest co wspominac