Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-11, 20:01   #961
pola_m
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

jejej,mełgiewska, okropnie daleko...najpierw chyba się wybierzemy na tą lubartowską.
a suknia bardzo prosta i piekna z tego co pamiętam Ale zobaczymy jutro, hihi i się okaże jak wyglądaja do tego buty i czy pasuje naszyjnik piekny, który dostałam od narzeczonego i strasznie bym go chciała założyć.zobaczymy
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 20:30   #962
zuzia102
Raczkowanie

Witam, odebralam dzis suknie;P nareszcie.... wisi grzecznie w domku i czeka na swoj dzien za tydzien i trzy dni:P
powoli zaczyna sie wszytko ukladac.....
mam nadzieje ze o niczym nie zapomne....
buziaki wieczorne:P
zuzia102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 20:38   #963
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny a moze słyszałyście zespół Galaxa?? Podobno grają w klubie VANET nad zalewem Zęborzyckim. Niestety nie jestem z Lublina lecz okolic i chętnie poslucham jakiś opinii na ich temat
podbijam pytanie. Moze jednak ktos cos o nich slyszal

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 20:56   #964
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Hejka!!! WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO NOWYM MĘŻATKOM, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SPEŁNIENIA SIĘ W NOWEJ ROLI I WSZYTSKO CO MACIE W SERDUSZKACH ABY SIE SPEŁNIŁO: roza:

Mysmy byli wczoraj na 2 spotkaniiu w poradni w innym kościele i było super w porównaniu z pierwszym spotkaniem w naszej parafii.A trzecie spotkanie to tylko po wpis się idzie

Dzisaj byliśmy w urzędzie aby w końcu zgłośić i wziąść te zaświadczenia bo jakoś wcześniej nie było czasu i spsalismy protokól

brunetka2000 fajnie że odebrałaś suknię, a po co Ci tak wcześnie, nie boisz się że Ci się pogniecie??:con fused:, bo ja właśnie tego się obawiam i dlatego chcę odebrać jak najpóźniej się da.
Niestety musialm bo moja krawcowa poszla na urlop i wyjezdza i nie bedzie jej do konca sierpnia A sukienka wisi u sasiadow w mieszkaniu bo sie wyprowadzili na zyrandolu
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 21:11   #965
mexx100
Raczkowanie

a
Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Hejka!!! WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO NOWYM MĘŻATKOM, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SPEŁNIENIA SIĘ W NOWEJ ROLI I WSZYTSKO CO MACIE W SERDUSZKACH ABY SIE SPEŁNIŁO: roza:

Mysmy byli wczoraj na 2 spotkaniiu w poradni w innym kościele i było super w porównaniu z pierwszym spotkaniem w naszej parafii.A trzecie spotkanie to tylko po wpis się idzie

Dzisaj byliśmy w urzędzie aby w końcu zgłośić i wziąść te zaświadczenia bo jakoś wcześniej nie było czasu i spsalismy protokól

brunetka2000 fajnie że odebrałaś suknię, a po co Ci tak wcześnie, nie boisz się że Ci się pogniecie??:con fused:, bo ja właśnie tego się obawiam i dlatego chcę odebrać jak najpóźniej się da.
A do której poradni chodzilscie???Chodzi mi oczywiście o tą drugą?
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 21:16   #966
aurelia-aurita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Hello! Dziewczyny chciałebym Wam pokazać sie mojej sukieneczce!
Nicky bardzo ładna suknia

Ahtaga pani z Fiesty polecała nam m.in. Galaxy (gra dwóch chłopaków), jak szukaliśmy zespołu. Ale mieli już nasz termin zajęty. Wydaje mi się, że były jakieś opinie na ich temat w I cz. wątku.

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 21:35   #967
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

Gonieczko salon Joanna znajduje sie na przeciwko hotelu Polonia jadąc w kierunku do Makro, po lewej stronie w kolorowym wieżowcu. Oczywiściem jeżeli chodzi o tą Joanne!!!!
Nicki naprawdę bardzo ładna sukieneczka

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!
Nie mam ostatnio czasu aby tu pisać bo tak wiele się dzieje.
No ale najpierw dziekuje za zyczenia.W sumie pogoda może nie była najlepsza ale w drodze do kościoła i z kościoła świeciło nam słonko także życzenia spokojnie goście składali nam pod kościołem.
Ten dzien tak szybko nam minął.Poprawiny również.Ze względu na pogodę na zdjęcia w plenerze pojechaliśmy dopiero w poniedziałek.Zdjęcia robiliśmy w Restauracji Pałacowej w Wierzchowiskach.
agusia wysłałam pw
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-11, 21:49   #968
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

moja kiecka wisi w przedpokoju w worku
ale już dopasowana (w piątek było ostatnie zwężanie)
właśnie robimy rozsadzanie gości i przy okazji rozpracowujemy butelkę winka weselnego - to znaczy oczywiście SPRAWDZAMY czy dobre wybraliśmy
to rozsadzanie to jakiś koszmar nie wiem, czy w końcu nie pójdę na łatwiznę i nie zostawię tego na "żywioł", ale nie bardzo mi się podoba jak ludzie zajmują sobie miejsca jak w autobusie, hehehe

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 21:50   #969
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
nicky, fajna kiecka taka lekka się wydaje. ja bym tylko chyba zrezygnowała z tego kwiatka na szyi - będziesz go miała?

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
jejej,mełgiewska, okropnie daleko...najpierw chyba się wybierzemy na tą lubartowską.
a suknia bardzo prosta i piekna z tego co pamiętam Ale zobaczymy jutro, hihi i się okaże jak wyglądaja do tego buty i czy pasuje naszyjnik piekny, który dostałam od narzeczonego i strasznie bym go chciała założyć.zobaczymy
pola, zobaczcie na lubartowskiej, ja szukałam czegoś ecru-bez, i nic nie znalazłam co by mi pasowalo, ale może będzie coś. tam na pewno jest drożej niż w Zetto. sa tez sklepy z gotowymi kamizelkami, ale za czerwonym się nigdy nie rozglądałam, więc nie wiem.

ja tez chciałabym zobaczyc twoja suknię i ten piękny naszyjnik mam nadzieję,ze wrzucisz jakieś fotki?Sama ciągle siedze nbad koralikami i rozmyślam jaki będzie najlepszy. Wygląda na to że jednak perełki choć nie bardzo chcialam

Cytat:
Napisane przez zuzia102 Pokaż wiadomość
Witam, odebralam dzis suknie;P nareszcie.... wisi grzecznie w domku i czeka na swoj dzien za tydzien i trzy dni:P
powoli zaczyna sie wszytko ukladac.....
mam nadzieje ze o niczym nie zapomne....
buziaki wieczorne:P
zuzia ty bys tez coś pokazała jaka suknia Ja ppatrzę na ten mój suwaczek i mnie przerażenie ogarnia że tak malo zostalo (czasu na organizację oczywiście ).. i co najgorsze zamiast mnie to mobilizowac to mnie paralizuje. Zaczynam sie gubic w tym wszystkim i mam ochote wszystko odpuścić - niech sie dzieje jak chce :9 tylko że niektórych rzeczy nie moge zostawić samym sobie, eeeech
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 22:04   #970
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
witajcie

powiedzcie mi kochane,gdzie znajdziemy czerwoną kamizelkę i plastron?bo jak dotąd spotkaliśmy się tylko z białymi albo ecru
Powiem szczerze że jeśli chodzi o gotowe w sklepach to chyba będziecie mieli problem z tą czerwienią. Ostatnio sporo "zwiedziliśmy" sklepów i nie rzuciła mi się w oczy czerwona kamizelka. Ale owocnych poszukiwań życzę.

Cytat:
Nicky wyglądasz pięknie i widzę znajomy salon...regina jeśli mnie oczy nie mylą. No i dodatkowo powiem że wyobrażałam sobie ciebie jakoś zupełnie inaczej

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 22:05   #971
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Dziewczyny trochę nie na temat, ale może któraś z was widziała gdzieś w Lublinie szablony do malowania na ścianach? konkretnie chodzi mi o znaki chińskie.

Freciu, jednak zdecydowałaś się na winietkinapisz jak to wyszło i ilu gości mieliście.

Dziewczyny wklejajcie zdjęcia sukienek

Nicky bardzo ładna sukienka i super kolor włosów!!
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 22:07   #972
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny trochę nie na temat, ale może któraś z was widziała gdzieś w Lublinie szablony do malowania na ścianach? konkretnie chodzi mi o znaki chińskie.

Freciu, jednak zdecydowałaś się na winietkinapisz jak to wyszło i ilu gości mieliście.

No właśnie też mi się spodobał. To twój naturalny kolor włosów czy jakaś farba? Jeśli farba daj cynk jaki to konkretnie kolorek.

Stary 2007-07-12, 07:09   #973
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
Neiti, FRECIA_28 14 Ruda3d , Jagnabe Andzia 27 , annabel_lee wszystkiego naj anja nja oczby wasi pzryszli mężowie kochali was z każdym dniem mocnej, duzo dzieci dobrej a raczej wspaniałej pogody w niezapomnianym dniu dużo gości, balangi do rana i później super oczepin i poprawin mało trosk w życiu codziennym, za to dużo szczęścia zdrowia pomyślności pieniędzy iżyczliwości ludzkiej życzy kwiatussek
Dziękuję

Gdzie w Lublinie można kupić fajną tiarę i w rozsądnej cenie???
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 07:25   #974
Ela1
Raczkowanie

u nas kolejne sprawy mogę odfajkować. Wczoraj odebraliśmy obrączki i zamówiliśmy firmę do dekorowania sali. Przynajmniej to już z głowy. A dzisiaj idę na pierwszą (wreszczie!) przymiarkę sukni. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 08:04   #975
nicky_1981
Rozeznanie

Ciesze sie, ze podoba Wam sie moja suknia. To prawda jest bardzo lekka (wykonana jest z samej organtyny) a ten kwiatek, taki sam stroik do włosów i szpilki dostałam gratis od właścicielki Reginy, pani Reginy (zupełnie nie wiem skąd ten gest z jej strony). Nie wiem jeszcze czy bede miała coś na szyji czy nie. Lubie proste formy we wszystkich dziedzinach zycia.

Na głowie mam balejaż (nie wiem jak sie pisze, wiec uzywam wersji spolszczonej), dwa kolorki palisander i blond. A kłaki maluje we wspomnianym w naszym wątku salonie POSH na Narutowicza.

Jolinku, własnie to tak jest ze po poznaniu nieco charakteru człowieka wyobrażamy sobie jego postać w głowie. Ja tez prawie każdą z Was jakos sobie wyobrazam Pozdrawiam

Usunęłam już swoje podobizny, nie bede straszyć!!!!!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 08:17   #976
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

sylwunia takie wzory do malowania na scianach ja widziałam w obi tym koło tesco I bylo chyba z 8 zworów do wyboru jak ja byłam, mam nadzieje ze to o takie coś ci chodzi
Stary 2007-07-12, 08:25   #977
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ale to jest juz podpisanie protokolu? tego nie trzeba w sobote?
Protokół spisuje się ok 3 m-ce przed ślubem. A ze świadkami idzie sie do kancelarii podpisywać dokumenty, które potem ksiądz wysyła do USC w celu wypisania aktu ślubu. Sa tam wypisane nazwiska świadków i ich podpisy.
To czy pojdziecie to załatwić kilka dni przed slubem czy w dniu ślubu zależy od was i od księdza. Kancelaria jest zazwyczaj otwarta w okreslonych godzinach i nie wiem czy bedzie się chciało przed mszą księdzu biegać z kościoła do kancelarii zeby papierki podpisywać, ale wiem że w niektórych parafiach tak jest że te dokumenty podpisuje się przed ślubem.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 09:10   #978
calva
Raczkowanie

GG do calva

ja mam zespół GALAXA tylko wszelkie wrażenia na żywca dopiero w przyszłym rokuwidziałam nagranie jak prowadzą wesele i bardzo mi się podobalichociaż słyszałam opinię znajomego że nie potrafią zabradzo śpiewać włoskich piosenek ,ale poza tym są w porządkuinna znajoma twierdzi że bardzo fajnie się bawiła i nawet dali godzinę gratis

padło pytanie jakie są ceny kamerzystów??z tego co się orientuję to najbardziej opłaca się zatrudnić fotografa i kamerzystę z jednej firmy,bo jest taniej.ceny są przeróżne. ja wybrałam BRACIA STUDIO i odpowiada mi cena za kamerowanie i dogadałam się też ze zdjęciamiw piątek idziemy podpisać z nimi umowę

trzymam kciuki za pogodę na ten weekend,ale Wam zazdroszczę że to już ta sobota ja to jeszcze muszę poczekać,ale z każdym dniem coraz bardziej pragnę być z moim przyszłym mężem

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 09:42   #979
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ela1 Pokaż wiadomość
u nas kolejne sprawy mogę odfajkować. Wczoraj odebraliśmy obrączki i zamówiliśmy firmę do dekorowania sali. Przynajmniej to już z głowy. A dzisiaj idę na pierwszą (wreszczie!) przymiarkę sukni. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
bardzo mnie interesuje ile kosztuja w Lublinie uslugi firm dekoratorskich. może któraś z Was sie orientuje jak sobie licza za zywe bukiety do kościoła? A, i czy mozna w takij firmie wypożyczyc jakies materiały żeby samodzielnie udekorować salę?
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-12, 10:57   #980
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

FRECIA_28, Ruda3d, Neiti, Jagnabe, Andzia 27, annabel_lee

Dziewczyny

Oto dla was ślubne życzenia, co mają gwarancje spełnienia: prezentów ładnych, smutków żadnych, radości licznych, potem dzieci ślicznych i do tego na końcu wypłaty dwa razy w miesiącu!

Stary 2007-07-12, 11:09   #981
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
bardzo mnie interesuje ile kosztuja w Lublinie uslugi firm dekoratorskich. może któraś z Was sie orientuje jak sobie licza za zywe bukiety do kościoła? A, i czy mozna w takij firmie wypożyczyc jakies materiały żeby samodzielnie udekorować salę?
co do kwiatów to nie wiem, ale materiały do samodzielnej dekoracji jak najbardziej np. serca, bukiety itp. Ale tanio to też nie jest. Wczoraj jak byliśmy w Salon Balon jakaś para rezerwowała sobie rózne przedmioty do dekoracji sali (w formie wypożyczania) i samego zastawu musieli zapłacić 680 zł. Z tego co słyszałam to np. za jakieś serca do ozdoby wypożyczenie kosztowało 50 zł. Więc to troszkę kosztuje. Ale warto podzwonić też do innych firm i popytać.
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 11:57   #982
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
FRECIA_28, Ruda3d, Neiti, Jagnabe, Andzia 27, annabel_lee

Dziewczyny

Oto dla was ślubne życzenia, co mają gwarancje spełnienia: prezentów ładnych, smutków żadnych, radości licznych, potem dzieci ślicznych i do tego na końcu wypłaty dwa razy w miesiącu!
przyłączam się do tych pieknych życzeń i ja już dziś gdzyż go niedzieli mnie nie bedzie wszystkiego najlepszego dziwczynki
Stary 2007-07-12, 14:26   #983
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Usunęłam już swoje podobizny, nie bede straszyć!!!!!
Szkoda bo niestety nie zdążyłam zobaczyć a wątpię w to żeby twoje podobizna straszyła
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 15:28   #984
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
super sukienka, bardzo delikatna
Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny a moze słyszałyście zespół Galaxa?? Podobno grają w klubie VANET nad zalewem Zęborzyckim. Niestety nie jestem z Lublina lecz okolic i chętnie poslucham jakiś opinii na ich temat
Ahtaga 3 lata temu grali na moim pólmetku i byli super, chociaż to tylko 2 facetów to naprawdę śpiewali wszystko i bawiliśmy się rewelacyjnie. w tym roku też grali - na metku- i musze przyznać,że zmiana znacząca. ciągle robili przerwy, puszczając muzykę z playbacku, a na metku nie było żadnych dań gorących, więc nie było zbyt wielu powodów do przerw. piosenkę "starego" Blue Cafe też puścili z palybacku i udawali,że śpiewają- trochę komiczne to było. nie wiem czy to wynikało z tego, że to nie było wesele (ale przecież potencjalnycjh klientów było pełno) czy z tego,że "lecą" na dobrej opinii.nie wiem.

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Miło mi ,że podobała Ci sie moja fryzurka.Obawiałam sie jak w niej wyglądam ale zrobiła furore,bardzo sie podobala najbardziej moejmu mężowiWiesz co zawsze bałam sie ,że z takich rozpuszczonych włosów moze pózniej zrobią sie"kluchy" ale było ok!podpieła mi to tak ,że one sie tak trzymaly z boku.Spałam w tej fryzurze,rano te włosy ,które były rozpuszczone delikatnie przeczesałam i tyle.Suknie miałam dwu częściowa.Spódnica była na halce bez koła .kobiety w salonie mnie namawiały ale dobrze ,że sie nie zgodziłam bo było mji o wiele wygodniej i nie bałam sie ,że mi pęknie.Moja suknia 2tygodnie wisiała na szafie,codziennie na nia spoglądałam i spominałam...Wczoraj tata odsał mi ja do pralni i musze ja sprzedaćChciałabym ja mieć na pamiątke ale nie mam gdzie trzymac,ona jest"duża"przez tą spodnice i zajmuje naprawde duzo miejsca.
dzięki, spróbuję na próbnej uczesać sie podobniezobaczymy co z tego wyjdzie
ja się zdecydowałam na 1-częściową, mierzyłam kilka i w 1-częściowej jakoś lepiej wyglądam. poza tym ma byc ecru, chociaż jak widzę wszystkie macie białe i sama już nie wiem.ale TŻ ma ciemnobeżowy garnitur, do którego koszula ecru będzie wyglądac lepiej niż biała i wtedy bukiet z jakimiś pomarańczowymi akcentami, ale przekonana nie jestem

Dziewczyny czy wiecie może gdzie można kupić/zamówić hel do napełniania balonów? koniecznie musimy ubrać salę i pomyślałam o balonach z helem, bo one fajnie wiszą pod sufitem. albo może wiecie ile kosztują juz nadmuchane w tych firmach dekoratorskich? jeśli kupujecie balony to juz napompowane czy sami pompujecie? jakos nie wyobrażam sobie napompować 300 balonów
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 15:33   #985
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Moja koleżanka kupowała piękne szablony kwiatów z jakiejś stronki internetowej, jak chcesz to spytam z jakiej.

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Protokół spisuje się ok 3 m-ce przed ślubem. A ze świadkami idzie sie do kancelarii podpisywać dokumenty, które potem ksiądz wysyła do USC w celu wypisania aktu ślubu. Sa tam wypisane nazwiska świadków i ich podpisy.
To czy pojdziecie to załatwić kilka dni przed slubem czy w dniu ślubu zależy od was i od księdza. Kancelaria jest zazwyczaj otwarta w okreslonych godzinach i nie wiem czy bedzie się chciało przed mszą księdzu biegać z kościoła do kancelarii zeby papierki podpisywać, ale wiem że w niektórych parafiach tak jest że te dokumenty podpisuje się przed ślubem.
Ojej, pomyliłam się, jasne, że nie chodziło o protokół tylko akt ślubu

Moja krawcowa nie uszyje mi jednak sukienki na drugi dzień i muszę się wybrać na miasto Gdzie znaleźć coś ładnego???
Stary 2007-07-12, 15:37   #986
zuzia102
Raczkowanie

zuzia ty bys tez coś pokazała jaka suknia Ja ppatrzę na ten mój suwaczek i mnie przerażenie ogarnia że tak malo zostalo (czasu na organizację oczywiście ).. i co najgorsze zamiast mnie to mobilizowac to mnie paralizuje. Zaczynam sie gubic w tym wszystkim i mam ochote wszystko odpuścić - niech sie dzieje jak chce :9 tylko że niektórych rzeczy nie moge zostawić samym sobie, eeeech [/quote]

Prosze bardzo wklejam zdjecie:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7200.jpg (28,0 KB, 46 załadowań)
Stary 2007-07-12, 16:10   #987
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Zuzia śliczna sukienka!! z jakiej to firmy?

Lenka, jak możesz to się zapytaj bo ja tylko do kupna w necie znazłam szabloneria.pl
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 16:20   #988
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Czy któraś z dziewczyn ślubujących w tą sobotę ma za fotografa p. Zomera ?

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 16:26   #989
zuzia102
Raczkowanie

Cytat:
Zuzia śliczna sukienka!! z jakiej to firmy?

Lenka, jak możesz to się zapytaj bo ja tylko do kupna w necie znazłam szabloneria.pl

tylko ze ja mam biala, juz wisi:P super sie wyglada i jaka ma sie w niej szczupla talie....:P

http://www.lisaferrera.pl/

pozdrawiam:P
Stary 2007-07-12, 16:28   #990
magdulec
Zadomowienie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Niestety musialm bo moja krawcowa poszla na urlop i wyjezdza i nie bedzie jej do konca sierpnia A sukienka wisi u sasiadow w mieszkaniu bo sie wyprowadzili na zyrandolu
Niezły pomysł z tym żylandorem

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
a A do której poradni chodzilscie???Chodzi mi oczywiście o tą drugą?
Ja jestem z Chełma a nie Lublina, ale jeśli Ciebie interesuje i masz tutaj rodzine i okazje to byliśmy w poradni przy kościele Odkupiciela, polecam

Od dziasiaj jestem Panią Mgr!!!!!!!!!!!!!!!! na 4 obroniona:jup i: wkońcu mam to za sobą

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:52 Powód: post pod postem
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości