![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Ja jak zwykle o nieprzyzwoitej godzinie piszę. Zaspana, rozczochrana i zła, bo mnie pies w nocy obudził
![]() Ha, ja nie chce mówić, kto na Walczącym plotkował o Estelle ![]() A teraz trzymajcie za mnie kciuki ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam
![]() Znowu sygnał sąsiada w sypialni łapie ![]() ![]() Narek kciuki będą trzymane ![]() Ale ładna pogoda się zapowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A swoja drogą Wy widzę dziewczyny marzycie o trampkach, a ja właśnie o czerwonych szpilach w wersji peep toe ![]() Cytat:
I pomimo tego, że pogryzł mnie skubany to nie mam awersji do dużych psów. Czuję większy respekt przed nimi, już nie podchodzę beztrosko do każdego psa, ale i nie wyobrażam sobie życia bez psa. Zdjęcie mojej suni jest gdzieś w tym wątku. Z małymi psami mam podobnie, szczególnie, kiedy ujadają, jak tylko liść obok nich przeleci. Rodzice mieli jamnika, ale to był pies z charakterem, naprawdę nawet owczarki i rottweilery przed nim uciekały ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W zimie jestem jak niedźwiedź, wcinam i śpię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-03-04 o 07:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę rodzące się "łasuchowe" kumplostwo... Cytat:
![]() Pewno adrenalina taak mi skoczy żę ie będzie to trudne ![]() A buciki już upatrzyąm..nnawet je mieżyam. mają obcas z 5cm chodzi się wygodnie..Są typu peep toe -białe w dziurki na całej długości i mają z przodu klamerkę... Nie są typowo ślubne ale pomyślałam że z pod sukni widać nie będzie a potem będę mogła jeszcze w nich pochodzić do sukienek ![]() Co wy na to??
![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olu trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Powinnyście mieć limity postów na jeden dzień bo nie mozna za Wami nadąrzyć
![]() Przepraszam, że odpowiadam wszystkim razem i tak ogólnie ale nie bardzo wychodzi mi cytowanie wielokrotne - ja blondynka jestem ![]() Co do zdjęcia moich włosów to pochwale sie jak juz bedzie czym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie wczoraj ten seboradin w ampułkach i dzis po myciu włosów po raz pierwszy go zastosowałam. Zapach uroczy ![]() - szampon Eva Natura z rzepą, skrzypem polnym i łopianem - odżywka Joanna Naturia z miodem i cytryną - maseczka Henna Treatment Wax do włosów blond - raz w tyg jak jestem na saunie (narazie zastosowany raz w ubiegłym tyg, jutro po raz drugi ![]() - od dzis seboradin w ampułkach - od wczoraj popijanie pokrzywy ![]() - a i jeszcze Vitapil od jakiegoś miesiąca. Tak to czytam i stwierdzam ze mi odbilo ![]() Muszę jeszcze na wątek o pokrzywie zajżeć bo nie wiem ile mam jej pić. Wczoraj wypiłam jeden kubek naparu z dwóch torebek. nie wiem czy tyle wystarczy ![]() Ale wypracowanie napisałam. Mam nadzieję, że nie dostaje się za to bana... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tigresska moja pielegnacja włosów wygląda bardzo podobnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: rzepkę się przepuszcza przez sokowirówke i wciera w skalp (niektóre wizażanki wcierają również we włosy) trzyma sie to chwilę a potyem zmywa. Ale o tym więcej na wątku rzepkowym ![]()
![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizazanki
![]() Cudownie że trafiłam na ten post bo jest to coś typowo dla mnie.Kocham taplanie moich włosów w maskach, serum, odzywkach i wszelakich specyfikach które poprawiaja ich kondycję. Moje włosy maja prawo się na mnie gniewac gdzyż wiedzac o skutkach prostuje je z uporem maniak przez ładnych kilka lat praktycznie dzień w dzień.Staram sie jednak im to wynagrodzić . Moim hitem jak do tej pory jest WAX FOR BLONDES jest to coś co producenci stworzyli chyba dla mnie :P. Czasem jednak puszczam wodze fantazji i sama tworze "super maski" Tak jak dziś.Siedzę właśnie w foliowym worku na głowie owiniętym ciepłym ręcznikiem a na włosach mam kombinację: 2 łyżki nafty kosmetycznej 1 Łyżka WAX FOR BLONDES 1 żółtko 1 łyzeczka olejku rycnowego po 1 łyżeczce wszystkich odżywek które mam w szafce 1 łyżeczka jedwabiu do włosów. to wszystko utarte na konsystencje majonezu dodatkowo dodałam 4 krople płukanki aby nadać zimny odcień moim włosom. Włoski zapakowałam w worek, ogrzałam suszarką i czekam na efekt ![]() Napewno nie zaszkodzi. Pozdrawiam cieplutko wszystkie maniaczki .
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna mieszanka na głowie, co mi przypomina, że muszę kupić Waxa dzisiaj jeszcze ![]() A płukankę na oziębienie koloru to jaką stosujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Też przyłączam się do powitań
![]() ![]()
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
Madziunia, do takich mikstur używam zwykłej srebrnej płukanki, kupic można ją wszędzie. Na codzień stosuję jednak odzywkę redukujacą zółty odcień COLD BLOND CONDITIONER SALON firmy CE-CE.Świetnie pachnie Świetnie nawilża,pasemka są srebrne i nie trzeba uważać jak z płukanką żeby nie było fioletu na głowie.Nie ma takiej opcji.Kupuję ją w sklepach fryzjerskich za około 20 zł
Podaje link jak wygląda butelka, jest to link coprawda do szamponu ale butelka odżywki jest identyczna. http://somar.bazarek.pl/opis/99256/c...oo-300-ml.html a włoski odzywione po mojej miksturce ![]() pozdrawiam.
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Monia, dzięki. Ja w sumie mam brązowe włosy, ale o chłodnym odcieniu, który chciałabym pogłębić, dlatego pytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Przypomniała mi sie płukanka mojej znajomej na oziębienie koloru. Wykorzystywała do tego celu zwykłą fioletową bibułę. Moczyła niewielką ilość w wodzie i płukała tym kudły.
Zmobilizowałaś mnie Moniu ![]() ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co mi wiadomo cytryna ma domykać łuski włosa, przez co stają się ona gładsze i bardziej błyszczące
![]() |
![]() |
#981 |
Przyczajenie
|
Jolie i bardzo dobrze że sie tak zmotywowałaś
![]() ![]() ![]() Niech moc będzie z Wami ( i z waxem ;P) Buziaki.
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Również witam ![]()
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery ![]() Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2008-03-04 o 13:24 Powód: Bulwers Madzi dwa posty niżej ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A waxa też stosuję- ino tego polskiego do suchych włosów, ale to tak raz w tyg.
![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ile do nafty z olejem rycynowym dodać olejku rozmarynowego 3 krople, 5 kropli?? Nigdy nie używałam, a zamówiłam w ai doz, czytając o jego wspaniałych właściwościach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Madziu- ja rozmarynowego daję jak mi się chlupnie. Czasami to jest 3 a czasami 5 kropel. Edit2: cytrynki też daję na łoko ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]()
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Dzięki, Kasiu, chlusnę w takim razie co bądź albo więcej. Zobaczymy jak mi wyjdzie, tak będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kciuki chciałam trzymać i później doczytałam, że już za późno ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mogę jeść bezkarnie wszystko, a w biodra nic nie chce iść ![]() Cytat:
![]() A całą noc wytrzymasz bez problemu, czas leci jak te tańce szalone ![]() Cytat:
![]() Radziłabym Ci zacząć od mniejszej ilości kropli, bo intensywność olejku jest różna w zależności od firmy (nie wiem jaki masz). Jak dasz mniej to zawsze możesz dołożyć jak będzie mało intensywny, a jak dasz za dużo, to ująć nie ma jak.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.