|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki nyx
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1036569 0]No właśnie.
![]() Nasze zamówienie również jest In progress. ![]() ![]() Nie strasz mnie Urzędem Celnym... Nie wiadomo, czy i jaką oni wartość deklarują na tych paczkach, czy rzeczywistą czy zaniżoną... |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
Podobno niektórzy deklarują zaniżoną wartość, żeby w razie ew. przechwycenia był mniejszy podatek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Konto usunięte
|
Ale po co skoro i tak musisz UC przesłać potwierdzenie zamówienia, na którym jest dokładna wartość.
![]() Narazie chyba jeszcze żadna paczka z CC nie była złapana, prawda? No to nie mamy co się martwić, nasze też nie zostaną złapane (co tam, że w naszej jest koło 20szt pomadek, niekiedy po kilka jednego odcienia; po kilka różnych kredek, błyszczyków ![]() ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-01-06 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Witajcie nyxoholiczki
![]() mam pytanie. dwa miesiące temu zamowiłam sobie błyszczyki NYXa i oczywiście jestem nimi oczarowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
A to dziwne. Frantic, dzięki za linki do blyszczykow. Nie wiem jakim cudem, gdy wybierałam w CC aby wyświetlało tylko kosmetyki NYXa, nie wyświetlało mi w ogole tych blyszczyków, do których linki podałaś. Hmm... dziwne. sprawdzałam dokładnie każdą z 10 stron nyxowych kosmetykow, ale tych błyszczyków tam nie było. teraz już wiem, że są
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, też raz taki numer odwaliłam i już miałam pisać na Wizażu że jakieś tam kosmetyki zniknęły, ale w porę mnie oświeciło. ![]()
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
zamówienie Completed - wysłane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1037812 5]zamówienie Completed - wysłane
![]() Świetnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1037603 1]Ale po co skoro i tak musisz UC przesłać potwierdzenie zamówienia, na którym jest dokładna wartość.
![]() Narazie chyba jeszcze żadna paczka z CC nie była złapana, prawda? No to nie mamy co się martwić, nasze też nie zostaną złapane (co tam, że w naszej jest koło 20szt pomadek, niekiedy po kilka jednego odcienia; po kilka różnych kredek, błyszczyków ![]() ![]() Jejjj ale kombinują ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1037812 5]zamówienie Completed - wysłane ![]() U mnie tak samo, obie do mnie lecą ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1037812 5]zamówienie Completed - wysłane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]()
#973 |
Raczkowanie
|
witam!!
mam pytanie do dziewczyn ktore zamawialy z cc mianowicie moje zamowienie jest completed dostalam numer przesylki i zaraz do niego link do stronu uspc ale klikajac na niego wyswietla mi sie informacja ze nie ma takiej przesylki czy one wogole sa monitorowane z cc |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#975 |
Konto usunięte
|
Monitorowanie w przypadku naszej przesyłki działa okey.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1039292 0]Monitorowanie w przypadku naszej przesyłki działa okey.
![]() ![]() bo zapewne wybrałyście przesyłkę rejestrowaną a koleżanka najtańszą której nie można monitorować |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() bardzo dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Organizatorka
|
dziewczyny, wklejam zdjęcia swoich nowych zakupów z CC.
To nie tylko NYX, ale i tak pstryknęłam wszystko (poza odsypką krzemionki od frantic ![]() ![]() Tak jakoś na zielenie mnie naszło, bo stwierdziłam, że mam ich mało ![]() Pierwsze wrażenie po otwarciu przesyłki- o kurczę, zamówiłam dwa takie same cienie?! Bez sensu. Na szczęście okazało się, że to dwa dość zbliżone na pierwszy rzut oka kolorki, ale po nałożeniu na powiekę zachowujące się całkiem inaczej. - NYX Single Eyeshadow Mermaid Green- ciemna, nasycona butelkowa zieleń. - NYX Single Eyeshadow Marrakesh - ciemna zieleń lekko opalizująca - LA. Colors - paletka Enchanted w odcieniach zieleni. Niesamowicie napigmentowane odcienie, żałuję tylko, ze pierwsza warstwa jest z ślicznym brokacikem, a pod spodem bardziej matowe kolorki, ale i tak jestem zadowolona. Bardzo mocno napigmentowane, wręcz kremowa konsystencja, taka dziwna do opisania, nie ma szans chyba, żeby się osypały podczas nakładania, gdyż są takei właśnie kremowe ![]() - Sinful Colors Triple Eyeshadows Night Out - trio w odcieniach różu, fioletu i czerni. Myślałam, że kolorki będą nieco inne wzorując się na fotce wcześniej tu umieszczonej (ale widocznie mój monitor jednak przekłamuje nieco kolory ![]() To na pewno nie były moje ostatnie zakupy z CC- chcę jeszcze więcej pojedyńczych i trójek ![]() Oczywiście nie było ani kredek jumbo, ani pewnych odcieni pojedynczych, gdy robiłyśmy zamówienie ![]() ![]() EDIT: Uwaga, zmieniam swoją recenzję dotyczącą cieni LA Colors. Absolutnie nie polecam ich zamawiania, chyba,że akurat ta paletka jakaś trefna była ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-11 o 22:15 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Cathy
![]() ![]() Uwazam,ze dobrze dobrze wyszly Ci kolory Sinful Colors-przynajmniej na moim monitorze nie widze roznicy ![]() ![]()
#981 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() co do ich napigmentowania- no własnie wydaje mi się, że są najsłabiej napigmentowane z wszystkich, jakie do tej pory zamówiłam, ale z drugiej strony to wcale nie musi byc minus, bo cienie do delikatnego, pastelowego makijażu też mi się przydadzą, a te wydają się takie właśnie być, chociaż na testach na dłoni zauważyłam jedną niepokojącą rzecz- gdy próbuję je rozetrzeć, to kolor nie rozciąga się (nie wiem, czy ktokolwiek wie, o co mi chodzi, ale innego słowa w tej chwili nie znajduję ![]() ![]() ![]() poniżej zdjęcie cienia marrakesh na oku- bez żadnej bazy (nawet lumene nie użyłam, bo chciałam tylko sprawdzić, jak wyglądam w tym odcieniu ![]() ![]() ![]() Nałożyłam szybko cienką warstwę cienia i absolutnie żadnych problemów z cieniowaniem czy zanikaniem koloru na powiece- myślę, że następnym razem użyję go nieco więcej ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-08 o 23:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu ładna ta zieleń
![]() ![]() ![]()
#983 |
Zakorzenienie
|
Cathy pięknie Ci w takich butelkowych, zgaszonych zieleniach. Chyba wolę je u Ciebie bardziej niż fiolety.
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz z tym rozcieraniem masz racje choc w sumie uzylam je tylko kilka razy to o wiele lepiej nakladalo sie je na mokro bo na sucho kolor zanikal i ciezko bylo wydobyc wczesniejsza barwe powracajac do poprzedniego koloru. Ostatecznie zostalam z jednym wybranym kolorem z 3-ki i do tego eyeliner Gosha Extreme Art-poranny minimalizm u mnie ![]() Podoba mi takze ta pewna jedwabistosc podczas aplikacji,sa do tego bardzo lekkie i pomimo,ze formula nie do konca doskonala to moza z nich wycisnac co nieco ![]() Pieknie Ci w zieleniach ![]() ![]() Sama przechodzilam zauroczenie ale niestety nie dla mnie one ![]() Pojedyncze Nyx'y sa boskie,swietnie sie nimi maluje ![]()
![]() |
#985 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Dziękuję co bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() żeby nie było, że post zupełnie nie na temat, to dodam, ze właśnie mam na ręku cienie Marrakesh i Mermaid Green NYX-a nałożone na mixing medium i po prostu szok- tak pięknego szmaragdowego koloru nie widziałam już dawno, od czasu gdy pokłóciłam się z noir emeraude bourjois za to, że w pudełeczku śliczny, a na mojej powiece szaro bury... niestety, fotek nie będzie, bo mi baterie padły wszystkie... Chyba za dużo zdjęć robię, albo coś ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-09 o 00:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wracając do tematu wątku, to ktoś mnie pytał o mozaikę rozświetlającą NYX'a. No więc daje ona delikatną (nie nachalną, ale i nie za słabą) bezdrobinkową poświatę. Bardzo lubię takie efekty na codzień. Porównałabym intensywność poświaty do kulek rozświetlających APC, tylko że mozaika daje całkowicie bezdrobinkowe rozświetlenie, a kulki mają maluteńkie drobinki. Na minus dla mnie osobiście jest to, że rozświetlenie jest dość chłodne, ale to raczej oczywiste skoro jest tam część biała, różowa i fioletowa, a żółtej części jest w sumie niewiele. Myślę że tą mozaikę polubiły by też miłośniczki białej czekoladki Bourjois. Obie dają bowiem delikatny efekt, chociaż mozaika jest na pewno bardziej widoczna i mniej drobinkowa. Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona, chociaż jakby zrobili wersję złotawą dla ciepłych typków, to lubiłabym ją jeszcze bardziej. ![]()
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
Cathy, super zamówienie.
![]() I zgadzam się z tym, że ładnie wyglądasz w zieleniach. ![]() Jak ja bym już chciała swoje zamówienie. ![]() edit: Sprawdziłam, nasze zamówienie wyleciało dzisiaj z Los Angeles o 12:14 AM ichniejszego czasu. Coraz bliżej Polski. ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-01-09 o 09:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
Cathy, pięknie Ci w zieleniach i absolutnie nie przejmuj się głosami, że do zielonych oczu nie pasuje, bo wszystko zależy od odcieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
Dziś pan listonosz przyniósł mi:
(wieczorem wszystko opiszę) Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-09 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
okrutnica jakaś... |
żadna nie ma tuszu NYX?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.