![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
ja mam już 5 letniego brata ...
i pamiętam jak był jeszcze malutki .. to było tak niedawno .. ![]() pretty ![]() ![]() ale nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ... oczywiście ze słonikiem na szczęście idę .. mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście tak jak na polskim .. ![]() idę do wanny .. relaks z książką, później szybka powtórka z angielskiego i sen ...
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój brat ma już 11 lat ale też mi się wydaje, że niedawno był malutki... ![]() i taki słodki był jak miał np. 2 latka! zaczynam się powoli denerwować jutrzejszym angielskim;/ przecież to już tylko formalnosć, nigdzie się na studia nie liczy;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mój brat jak miał 2 lata też był słodki i kochany..
a teraz taki łobuz że łoooooo .. ![]() Hula ja też się powoli zaczynam denerwować, ale próbuję o tym nie myśleć.. poza tym widziałam że Ty podstawę, więc na pewno będzie ok! ![]() ![]() Ja idę sobie obejrzeć My name is Earl .. a potem relaks w wannie ![]()
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez pamietam jak nianczylam siostre cioteczna jak malenka byla ![]() ![]() Jutro sie wyspie bo do pracy na 13 i malo co robic trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie właśnie powtarzam, że to jest proste i że zdam bez problemu no ale.... dobra nie ma co marudzić, trzeba wziąść się z garść... jutro o 8.15 będę już po wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
uuu widze, że temat małych dzieci
![]() ja mam w rodzinie pełnoooo dzieciaków ![]() sama jestem chrzestną 8miesiecznej niuni i jest kochana!! ![]() i bardzo częsty kontakt mam z moim kuzynem, który ma 7lat i to jest normalnie szaleniec ![]() ![]() ide jeszcze z 10minut poukładac coś w pokoju (na raty musze to robić bo bym nie dała rady go posprzątać za jednym razem ![]() ![]() DsC, Hula dacie rade ![]() ![]()
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sprzatania to ja tez na raty szlam z tym ze w jeden dzien posprzatalam wszystko co ze szkola zwiazane, w drugi komody wszystkie i zostaly mi jeszcze szuflady w biurku i ciuchy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu czytam o akademikach i duchem juz tam mieszkam, we Wro
![]() wlasciwie juz mnie stac na oplacenie calych 9 meisiecy ; ) [wyzszy standard 341zl - dwuosobowe] nawet jesli przebimbam cale wakacje, a ja chce pracowac! ; ( chce nanczyc niunia ![]() dam ogloszenie do gazety xD popytam.. nie chce duzo zarobic, sama przyjemnosc z takim malenstwem xD [nawet za darmo - sic! XD] no ale tak zeby mi dali jakies 600zl za miesiac to nie wybrzydzalabym ; )
#970 |
Zakorzenienie
|
ejj dziewczynyyy
a moze by matematyke studiowal? [taka finansowa, informatyczna, menadżerska ![]() jesli wrocław dostanie EIT <33 to to bedzie fajneee bo polibuda wr jest dobra, a to ae/ue nie najlepsze : ( do tego jak sie tam technologie rozwijaja.... xD to politechnika bedzie na łasce [a starsznie sie bedzie roziwjac pod tym wzgledem wlasnie ze wzgledu na Europejski Instytu Technologiczny - jutro decyzja czy nam przyznaja ![]()
#971 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() jeszcze tylko jutro do pracy i w poniedziałek pierwsza wypłata :P
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszka a napisz jeszcze co tam robisz ciekawego ![]() ![]() Vill o tej porze o matematyce myslisz ![]() ![]() Dobranoc Dziewczynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
no pretty sie zastanawiam bo znowu nic nie wiem :O
![]()
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i powiem tak, że ogólnie film polecam. taki na wieczór, na odstresowanie. nie zachwycił mnie aż tak bardzo ale nie jest zły. był moment, że mówie: kurcze, ale nuda a tu jeszcze tyle do końca;p ale to był moment i później nawet ciekawie sie zrobiło ![]() a teraz do łazienki i do łózka czytać książke ![]()
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
widze brak mojego wczesniejszego postu..
na mojej 18 bylo ok 50 osob, kilkoro nie przyszlo, ale fakt faktem wiele osob wczesniej nie uprzedzilo.. no i nagorzej bylo,z eprzyszedl moj byly i sie upil z obecnym Tz, a pierwotnie rpzyszedl mu nastuka ( hahahha obecny Tz jesty silniejszy i wiekszy, wiec pewnie tak gadal.. no coz..) ale tu jest tranie wino.. hehehe i sobie pije z rodzicami i reszta wycieczki wspominalyscie takze o dzieciach, ja tu jakos taks ie sklada, ze ciagle mam pdo opieka tego prrawie 10latka, nei wiem czy go nei zabije przed powrotem.. to akurat jest jedyne dziecko z mojej rodizny, do ktorego nie mam cierpliwosci.. no ale chociaz po 2 dniach uzerania sie z nim powiedzial, ze mnie bardzo lubi hehe wiecie jak tu lduzie parkuja' zastawiaja innych, na skrzyzowaniach, wszedzie! na przejsciach dla pieszych! no i parkuja tak,z e od nastepnych samochodow dzieli ich po max 10 cm od zderzaka do zderzaka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do parkowania to ja to zauważyłam jak byłam w Paryżu. i nie mogłam zrozumieć jak oni to robią, że pozniej wyjeżdżają tak zaparkowanymi samochodami i praktycznie nie robia szkód tym przed i za ![]() ale ostatnio widziałam w DDTVN rozmowe z Elisabeth Dudą i ona właśnie mówiła, że tak jest wszędzie na zachodzie ![]() ja bym porozwalała te wszystkie samochody za mną i przede mną jeśli miałabym wyjechać tak zaparkowanym autem ![]()
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Jakoś mniej ostatnio piszę, nie chce mi się po prostu
![]() ![]() Co nie przeszkadza mi dogłębnie analizować wszystkie szkoły policealne, roczne, w pobliżu ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoreporter, fotografia reklamowa, Film animowany i komiks, psychologia biznesu i reklamy ![]()
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja bym szła na fotografie reklamową ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę tak bardziej praktycznie trochę ![]() Na rejestratorkę medyczną pójdę na 90% ![]() I dopadły mnie małe medyczne wątpliwości, ale na szczęście mam masę czasu na zastanowienie się ![]() ![]() Dół bez powodu ![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu mam kryzys zyciowy
niby wiem co chce ale troche sie boje ; ( podobno to ue wcale nie jest takie dobre.. stad moje watpliowisci, w lasnie ta uczelnia odpowiadalaby mi w 100% [gdyby miala troche wyzszy poziom... :| ] no nie wiem
#981 |
Zakorzenienie
|
no masz jeszcze cały rok, zeby sie zastanowić gdzie z tymi przedmiotami pójdziesz
![]() no wiadomo, ze lepiej na przydatne isc. ale jakbym miala szaleć i patrzeć tylko na to co chce a nie co powinnam to bym poszła z tych co napisałaś na fotografie ![]() dobra, lece czytać ![]() a nie wiecie moze co jest przyczyna w sytuacji kiedy kumpela nagrała mi filmy na płytke i część z nich jest ok a w części obraz miga (brakuje mi słowa znowu ![]() ![]()
#982 |
Zakorzenienie
|
niedługo wychodzę ...
![]() ale wychodzę z myślą że za 1,5 h już będzie po wszystkim ... ![]() boję się! trzymajcie kciuki! ![]()
#983 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię dzieci. Drą się, latają, są marudne i upierdliwe. Kilka razy pilnowałam małych kuzyneczek, myślałam, że zwariuję. Moja babcia ma teraz dwie małe sąsiadeczki, tragedia, nie mogę sobie posiedzieć na schodach albo poczytać, leżąc na kocu na trawie, bo te przychodzą i chcą się bawić.
Jutro moja koleżanka z klasy wychodzi za mąż. Ja jestem przerażona tym, ale jej życzę wszystkiego najlepszego. A ja odkryłam, że na UW jest filologia fińska i wymagają podstawowego niemieckiego ![]() Ale cieszę się, bo na UW i UJ rejestracja jest do któregoś lipca, więc będę mieć wtedy już wyniki. |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O matematyce stosowanej na AGH, a potem specjalność z finansami i ubezpieczeniami ![]() Ale już osoba studiująca na AGH wybiła mi to z głowy, że tam jest jedna wielka masakra. Strasznie dużo teorii i takie hmm... mało ciekawe. Ale podobno takich specjalistów się poszukuje ![]() AE/UE wrocławskie nie najlepsze ![]() Ja tyle razy słyszałam, że ich studenci wygrywają konkursy i w rankingach też widziałam ich wysoko. Nawet myślałam, że oni są od razu po SGH. Ja średnie opinie to słyszałam o UE w Krk. Cytat:
Podziwiam takie dziewczyny, że w tym wieku decydują się na ślub... ---------- Dzisiaj ma zadzwonić Exiu. Wczoraj napisał, że jakoś źle bez mojego głosu i zadzwoni. Z tych jego smsów to nic się nie można dowiedzieć. Jeszcze nie wiem nawet co robi. Ostatnio "na mieście" zaczepił mnie i koleżankę studencik. Przystojny był i wyobraźcie sobie, że śnił mi się 2 noce pod rząd ![]() ![]()
![]() |
#985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę sobie poczytać, tym razem Nabokova. ![]()
Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./ O.Wilde UWAGA jeżdżę ![]() Edytowane przez kalioppe Czas edycji: 2008-05-30 o 08:32 Powód: nie doczytałam ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
zdane
![]() ![]() ledwo co, ale to mało ważne .. ważne że zdane ![]() od dziś mam legalne wakacje ![]()
#987 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pomóżcie
![]() Staram się napisać list motywacyjny, ale okazuje się, że nie mam co w nim napisać przez mój brak doświadczenia zawodowego... Co się piszę w takich sytuacjach? Przeraża mnie mój brak doświadczenia ![]()
#988 |
Zakorzenienie
|
Inde, w liście piszesz co Ci tylko wpadnie do glowy. Jak chcesz to podaj maila to Ci wysle mój.
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś takiego. A za miesiąc wychodzi za mąż dziewczyna, która była w podstawówce moją najbliższą przyjaciółką. Potem nasze kontakty ochłodziły się, ale nie mogę sobie wyobrazić, że ona wychodzi za mąż i będzie mieć dziecko. Jeszcze dalsza koleżanka, to rozumiem, ale pamiętam jeszcze, jak rozmawiałam z nią, gdy miałyśmy około 13 lat, że często się zdarza, że córka zachodzi w ciążę wtedy, gdy jej mama. A mama mojej koleżanki była z nią w ciąży w wieku 19 lat. Wtedy się z tego śmiała, a tu proszę, sprawdziło się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | ||
Zakorzenienie
|
O tak jestem za
![]() Cytat:
![]() ![]() A kierunek rejestratorka medyczna brzmi ciekawie ![]() Gratuluje ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.