|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Witam moje ukochane
wracam na plaże z nowymi wakacyjnymi boczkami od dziś 1 faza az sie boje buziam wszystkie
#962 |
Raczkowanie
|
heja
![]() u mnie dzisiaj 3 dzien diety i przyznam ze nie za wyraznie sie czuje :/ ciezko mi organizowac jakies normalne posilki gdy wychodze z domu o 7 rano a wracam o 22 :/ poki co jade na serkach wiejskich, homo i warzywach ale ciekawa jestem jak dlugo :/ ponadto rzucam palenie z Tabexem, od dzisiaj zaczynam basen i lykam therm line. tak wiec zmasowany atak ![]() ale byle tylko do konca 1 fazy. potem juz bede miala wiecej pomysłów na posiłki poza domem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Konto usunięte
|
Witaj teliku z powrotem
![]() Alida rob sobie salatkido pojemniczkow, chyba ze nie masz ich jak zjesc. Mi moja dieta wyjatkowo odpowiada w tej chwili. Zjadlam na sniadanie jablko potem 30 min przerwy i 3 nalesniki razowe z twarogiem suszonymi owocami i jogurtem naturalnym. a potem jeszcze jogurt truskawkowy z Lidla W koncu wlaczam normalnie wegle bez objadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
dzień dobry.
ja od paru dni jakaś taka nie do życia. dzisiaj z ciekawości weszłam znów na wagę i pokazała 53,7.. nie wiem co się dzieje. jem normalnie, o stałych porach, mało kcal wychodzi i nie wiem czy to kwestia tego, że organizm się już przyzwyczaił. wiem, że wszystko zależy jak tam nam się w środku ułoży i ile wody jest na chwilę obecną. mogłam jej wcale nie kupować! bo wymiary są te same. chociaż pocieszające, że % tłuszczu mam taki sam.. paprak razem z Cykadą pisałyście, że to nie za bardzo rozsądne tak kombinować i wracać na I faze często. myślicie, że gdybym tak zrobiła to mogłabym schudnąć jeszcze?
#965 |
Zakorzenienie
|
Drogie plażowiczki, chciałam wrócić na starą dobrze znana plazę, patrzę a tu żadnej plażowiczki nie znam
![]() Przyjmiecie ciepło? ![]()
#966 |
Wtajemniczenie
|
a telika tez nie pamietasz?
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle cześć buziaki ![]() Ska a nie jesteś może przed @? Nie wracaj na IF, nie masz po co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim
witaj hihi milo poznac ![]() ja tylko tak szybko dzisiaj dietka nei bardzo wszystko w pospiechu rano bulka[bo bym sie do szkoly spoznila]pozniej w szkole mi nauczycielka od plastyki jablko zabrala [moje sniadanie]bo rysowalismy martwa nature i mi nie oddala a brzuch mnie tak bolal[po pepsi ktora wczesniej wypilam bo bylo mi slabo]i musialam kupic chipikao[czy jakos tak]a teraz w pospiechu zjadlam barszcz czerwony bo lece na dyskoteke.przynajmniej te 3 godzinki wytancze co nieco okropienstw ktore w siebie wrzucilam papa
#971 |
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
No wiesz.. różnie bywa.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Marzeniatko i pozostale "stare" plazowiczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Cykado
![]() A jak tam u Ciebie z tym zdrówkiem? Byłaś już u lekarza? Bo ja albo nie doczytałam, albo przeoczyłam, jak pisałaś. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Wiec tak jak zapowiadałam od dziś dołączam do was
![]() zaczynam z waga 61.3 kg przy wzroście 162 ![]() ![]() Moja najniższa waga jaką osiągnełam w tamtym roku było 56.5 i całkiem fajnie sie czułam, ale jednak i wtedy byly niedociągniecia ![]() ![]() Dzisiaj jak na razie zjadłam Iśń herbata mietowa ze słodzikiem, 2 jajka na miękko, duzy pomidor, 2 ogórki konserwowe(można)?, 2 łyżeczki sosu pomidorowego (ma inny skład niż ketchup, bo cukier gdzies daleko (można)? w szkole było ciężej, bo nie ma co zjesć sensownego dlatego zabrałam -paczke gum orbit -sok warzywny 0.5 l i cukier(miałam wziac alpenlibe bez cukru, ale nei było i zjadłam zwykłe karmelowe(tu troche zawaliłam pierwszego dnia:P -herbata bez cukry z automatu bo bolał mnie brzuch z głodu, ale była ona jakas słodka wiec nie wierze zeby nie było cukru obiad -sałatka grecka z serem feta light podwieczorek -30g pestek z dyni Póżnym wieczorem zjem jakies warzywko, bo wychodze o 18 a wracam o 22 wiec juz nie bede nic jadła ![]() Bardzo prosze o korygowanie moich błedów, bo chciałam sie za coś w koncu porzadnie wziac i zeby przyniosło jakies rezultaty ![]() I takie małe pytanie czy można na I fazie : jogurt naturalny? kefir? serek wiejski 5%? Marchewke surową? Groszek zielony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
hihi ja Ciebie pamietam ze stanikowego. ![]() Marzenko ciesze sie, ze znalazlas pare minut dla nas. ![]() Ale tak patrze na Slim Liste i trzeba bedzie zmienic dane niedlugo. ![]() Ska nie zmieniaj na I faze. Przeciez to tylko 0,4kg i na dodatek zadna zmiana w wymiarach, ktore sa wazniejsze. Nie zdrowo tak sie ciagle zadreczac waga. Buziaki dla wszystkich! ![]() ![]() ![]()
#978 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale jestem dobrej mysli ![]() Cytat:
jogurt mozna, ale w pierwotnej wersji diety nie wolno bylo, serek wiejski tylko lekki max 3%, groszek z puszki odpada a z marchewka ostroznie ![]() Powodzenia ![]() Podam wam swietny przepis na paste do chleba zamiast nutelli ![]() ![]()
Fasole ugotowac zmiksować na paćkcke z woda lub jogutrem, dodać kakao i slodzik, dalej miksowac. Jak dla mnie bomba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja na jedynkę zejść nie potrafię, co się zaprę, to w środku dnia się łamię, jakoś ten obniżony poziom glukozy we krwi, rozrywa mnie od środka nie moge się skupic, ani nic... w ramach podwieczorku właśnie wszamałam dwa małe jabłka i kilka orzechów włoskich, mniam.
![]() |
#980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Buzialeńki dla całej ekipy plażowej ![]()
![]() |
#981 |
Przyczajenie
|
Hej!!!
Jestem studentka IV roku Dietetyki na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Obecnie piszę pracę inżynierską na temat: Ocena żywieniowa wybranych diet alternatywnych. W swojej pracy zajmuję się Dietą South Beach, Dietą Montignaca, Żywieniem Optymalnym, Dietą Grup krwi. W związku z czym poszukuje grupy 10 osób, które stosują jedna z wyminionych diet i zgodziłyby się przez okres 7 dni zapisywac co spożywają w ciągu dnia. Byłabym wdzięczna za okazane zainteresowanie i pomoc, osoby chętne proszę o kontakt na adres paulina.nowaczyk86@gmail. com Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() zdrowka wszystkim chorym i cierpliwosci nowoprzybylym ![]() Ska radzilabym Ci pozostac na trojce i uspokoic sie. Daj organizmowi czas przystosowac sie do nowej fazy i sie obserwuj ![]() ![]() hihi ja ciebie chyba z wymiankowego pamietam ![]() moje menu dzisiejsze niewiele rozni sie od wczorajszego, wciaz za duzo bialka ![]() otreby z zurawinami Sante z maslanka flaczki drobiowe flaczki drobiowe dwie jedynki z kromka razowca plasterek zoltego sera hollender 17% tluszczu i dzis jeszcze pewnie zjem kurczaka na ostro z awokado i czerwona cebulka bo inaczej sie zepsuje. I powrocilam do picia colon C rano przed sniaaniem bo przez to bialko i malo plynow mam problemy z wyproznianiem ![]() milego wieczoru ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2008-10-01 o 19:08 Powód: ort |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Ehh dziś się ważyłam i znowu 70kg
![]() ![]() + jest to, że urosłam.. o 4cm ![]()
#984 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze - jakie laski
![]() ![]() Dziś oglądałam rozmowy w toku, były wysokie dziewczyny, takie z 190-197cm.. no to już przesada ;/ Paprak a Ty ile masz wzrostu? ![]()
#986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak apropo, nie jesteś przed @ ? Może przez to wyższa waga. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
szykuje sie na wielki powrót
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Rozeznanie
|
Telik i Carmelova
![]() Marzenko - mam tak samo z mama - ona wazy 59kg, a ja - szkoda gadac... Tez jest nizsza...ale co smieszne - ma tylko chudsze uda, bo sadełko to ma niezle - nawet ja mam mniejsze ![]() Ska popieram dziewczyny - zostan na IIIfazie ![]() Paprak ja tez bym chciała byc wyzsza - obecnie mam 165-168...kiepsko ![]() asiula nie martw sie tak bardzo ta waga ![]() Z mojej strony na tyle...niestety nie mam za bardzo czasu... na cwiczenia juz calkiem...buuu... Buziole, slodkich snow ![]()
#990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NIe przejmuj sie, ja tez nie cwicze ![]() ![]() CO to znaczy, ze masz 165 - 168cm wzrostu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.