![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Gratuluję
![]() ![]() A mój małż się wczoraj wkurzał też od popołudnia że ja to non stop Ma jak mama i takie tam gazetki kupuję, a w ogóle to za dużo czytam i mu truję potem. Wolę wiedzieć więcej niż mniej, ja zawsze taka byłam że jak się czymś zajęłam to na 300% procent, muszę wiedzieć dokładnie i już |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
no odkąd mieszkamy na swoim mieszkanku to jeszcze Męża nie pakowałam!
ale pamiętam na Sikorskiego to uciekałam do mamy (ale to było dawno) no i na Gwiaździstej też było czasem wesoło (i to on zawsze mówił to ja się wyniosę! a ja na to "no to pa") a potem jakieś3-6 miechów mieszkaliśmy u mamy mojej to go przecież nie wyrzuce, ale za to on często po kłótni "płakał" że nie jest u siebie i pójdzie sobie, na co ja odpowiadałam "to idź ale jak zamkniesz drzwi za sobą to już nie wracaj!" i tak nam chyba zostało we krwi, że już się wzajemnie nie pakujemy i nie wyprowadzamy co najwyżej odrazu idzie o rozwód ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
bylam u gina w pon ale nic nie bylo widac byla plamka ale zbyt mala aby stwierdzic ile ma mm.Ale macica rozpulchniona wiec niby ciaza.Mowila ze mam przyjsc za 2 tyg z badaniami krew, mocz, cukier, toxo, grupa krwi.Ale ja juz do tej ginki nie ide jakos mi ona nie pasuje.Zaluje ze poszlam i 100zł wydałam.
Teraz ide do gina co jest ponoc specem od usg. To str tego nowego gina http://www.przemyslawspychala.ginweb.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Ja to normalnie mu nawet powiedziałam że jak dalej dla mnie taki będzie to może być pewny że sobie kogoś znajdę i to szybciej niż myśli.
Żałuję tego ale nie pomyślałam jak mówiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Strasznie to chaotycznie napisałam, może coś zrozumiecie. ![]() Olivka heheh ja tez tak mam ze jak TŻ narozrabia to w nocy próbuje sie przymilac i spac nie daje i czasami go tak okopie ze az mi go szkoda, a potem pyta ze co juz włąsnej zony nie może dotknąc???' hihiih i co jak tu ich nie kochac ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Blondynka gabinecik fajny. No i możesz porobić te badania bo i tak Cię to nie minie i iść już z wynikami do niego
![]() Madzia mój właśnie też tak mówi, że jestem jego żoną i co to nie może mnie dotknąć. A dziś to mnie błagał żeby się przytulić bo on nie zaśnie inaczej- słodziak ale nauczkę musi dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
ja sie czesciej kloce z ojcem wczoraj mnie wkurzyl o glupote ale pewnie moje hormony powoli buzuja.Sluchajcie to zost buty ja mowie schowaj te buty chyba mowilam 3-4 raz a on nie schowal.Jak tylko wyszedl z domu to je wywalilam do smietnika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ba ciaza jak byk ![]() ![]() Cytat:
Oj laseczki szkoda ze to nie mozna tak juz wczesniej wiedziec. Tylko cholerka dopieor trzeba czekac i czekac i wypatrywac @ czy bedzie czy nie i sie zamartwiac a potem rozczarowanie bo jednak przyszlo.......
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Kathi pasuje pasuje mikazdfa godzina bo cały dzien wezme wolny
![]() Olivka mój tez musi sie wtulic zeby zasnac , szok normalnie, a w hotelu na weselu teraz łóżka były pojedyncze i moja mam mówi " ooo piereszy raz bedziecie spali osobno".. najpierw chciał złączyc te łózka , nie pozwoliłam a rano jak wstał to tak sie na mnie rzucił i zaczoł przytulac i całowac... jak dziecko.. normalnie szok , normalnie jak do cycunia mamuni ![]() Gabi oby gips nie był potrezbny i moze wczasy sie udadza ![]() Czy ktos ma rocznice w październiku??? albo w list. albo w grudniu??? Albo nie czekajcie, moze pokazecie po jednym chociaz zdeciu ze slubu ![]() ![]() Blondynka.. twarda dziewucha z ciebie... i gartulacje rosnącej bety!!!!
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Ja w grudniu mam tak
![]() ![]() ![]() ![]()
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze a tu dopiero 29dc, a owulka 22dc. Kurcze normalnie to czekanie comiesięczne to mnie chyba kiedyś dobije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Wiem wlasnie to czekanie najgorsze. na poczatku cyklu masz tyle zaplu i cierpliwosci i radosci a pod koniec to juz dol i czekasz znow
![]()
#974 |
Zadomowienie
|
Dzieki Tola za pamiec ![]() nie odzywam sie za bardzo, bo ostatnio mam baardzo placzliwe dni, i co poczytam o wyprawkach, betach, usg itd to rycze i nie wiem czemu ![]() Twoje zakupy na allegro bardoz ladne, kolezanka, ktora rodzi w pazdzierniku sciagnie troszke po jej pokazlaam rozek i posciel z serduszkami ![]() u mnie dzisiaj brzuch napiernicza jak oszalaly ale tempka skoczyla w koncu z 36,4 na 36,75 ![]() Blondynka gratuluje bety ![]() przepraszam, ze nie odniose sie do szystkich postow, ale wstyd mowic, nie przeczytalam jeszcze calosci ![]() ide gotowac zupke grzybowa. lenia mam dzisiaj strasznego. Ugotuje tylko zupe i pass.. wczoraj lepilam pierogi ze sliwkami i starczy jeszcze na dzisija ![]() a od jutro znow studia.. Dobrze ze dzisiaj rektorskie ![]()
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć fruzienka, nie ma się czego wstydzić nie ma tu takiej co by nie miała gorszych dni a wtedy wszelkie wzmianki na temat dziecka powodują potok łez niestety. Ale skoro miałaś gorsze dni to znaczy że lepsze właśnie się zaczynają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
no to ma coś z łękotką, chcą go uśpić i coś tam ponastawiać!
a ja nawet nie moge tam sobie w tym szpitalu z nim posiedzieć! czeka na ordynatora ortopedii i raczej skończy się usypianiem i gipsem bo na rtg wyszło ze mu się coś z czymś (nie znam się) przestawiło!!! Biedactwo moje ![]() ps. z wyjazdu na 1000 000 % nici |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
To trzymamy kciuki żeby poszło szybko i bez bólu. Kurcze biedny ten Twój małż
![]() Wyjazdem się nie martw pojedziecie później, a jak nie będziesz się czuła dobrze to pojedziecie już z maluszkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha olivka ty jak cos powiesz ;p;p;p hahaha
Fruzienka kazda przezywa , jedna płacze druga wyzywa sie na tezetach ... trzba znalezc sposób na nasze doły... jakbys kochana zagladała do nas czesciej to bysmy ci w dupsko naszczelały i nie byłoby płaczu ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Jakie pozdrów - UCAŁUJ
![]() Madzia ma rację będziesz go miała teraz cały czas przy sobie i nie ucieknie choćby chciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Ale przeciez on nie chce
![]() ![]()
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wcinam migdały i orzeszki brazylijskie i znów piję herbatkę karmelową. Ostatnio strasznie dużo herbaty piję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
To chyba dobrze
![]() ![]()
#986 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki Kochane ![]() Tola dzieki za zaproszenie, nie wiem dokladnie co orbie w sobote, bo cos rodzice przebakuja zeby podjechac na dzialke zamknac sezon. Jesli tylko zostane w domu to chetnie skorzystam z zaproszenia ![]() ![]() Mam pytanie z serii glupich.... Jesli dzisiaj wypada mi owu, to kieyd jest najwieksze prawdopodobienstwa zajscia w ciaze? Dzisiaj? Wczoraj? Jutro?? Wiem, jak pustak pytam... ![]()
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
jeśli owu dziś to:
trzeba było już dwa dni do tyłu DZIŚ jak najbardziej!!! jutro dla pewności też ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na szczescie 2 dni do tylu bylo ![]() ![]() ejjj... dopiero zauwazylam, ze przekroczylam 1000 post, nie bylo swietowania, bu...
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomnialam o Zuzi ![]() ![]()
![]() |
#990 |
Zadomowienie
|
Mischoko wiem, ze od tego Was ma, ale ostatni bylam jakos w tak zlym nastroju, ze nawet glupia reklama telefonii komorkowej polsat mnie doprowadzala do lez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.