![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VI
jako ze kocham sie w dr. House'ie
( mam pojemne serce, wystarczy miejsca dla kilku fajnych facetów) kupilam sobie dzisiaj ksiazke Hugha Laurie'go pt. 'Sprzedawca broni" czytałyscie moze? bo w ciemno kupilam ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Jam wyszykowana na Halloween juz.
Moj glowny szef dzis byl ostatni dzien w pracy, dostalismy od niego sliczne pudeleczka z ferrero rocher. I taka zla jestem bo przez informatyka idiote nie zdarzylam ani na porzegnalna mowe ani nawet zeby od siebie powiedziec mu dzieki... Smutno mi. Za***istym byl szefem, powaznie. Inny informatyk sie pyta - za co sie dzis przebierasz? odpowiedzialam, ze diabla. On 'to ty musisz sie przebierac?' Poza tym - czy was tez gro facetow chce dotykac? Stary zbok bez przerwy musi mnie objac, dotknac itp. Wybaczam - kwestia wieku, erotoman gawedziarz. A teraz mlody, 35 lat, staje za mna na centymetry, kolo mnie na centymetry... Dzis w magazynie robimy robote, system sie wali, ja wkrewiona skanuje wysylke a ten nagle sie pojawia i mnie przytula z textem 'myslalem, ze gdzies zginelas' odwracam sie mowie 'w magazynie????? ' (to otwarta przestrzen, ciezko sie ukryc) a bleeee. |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
BAN stały
|
Jeździłam. Przeżyłam. Wróciłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ostatnio mam tak podłe nastroje, że zapomniałam, że w poniedziałek zaczynam teorię ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No ba ![]() Ledwo ruszyłam, raz kierunkowskaz w lewo, drugi raz kierunkowskaz w lewo i "o! jestem na Świętojańskiej" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Czekam na Ragnarok
|
Może ktoś jednak skusi się na kropelkę Chene? Link w podpisie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie jutro milionów... Nie mam na jutro kuponu, tata przywiózł dwa z tego tygodnia - zero trafień
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
madziczku
![]() nastpnym razem pojdzie lepiej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Będą inne kupony ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
niecnotliwa dziewica
|
A wiecie, ze też miałam rano chęć coś skreśłić i wrzucic?
![]() ![]() Dziękuję bardzo za kciuki, jutro się powinno okazac, jak to się skończy....i przepraszam, ze nie cytuję ale mój domowy antyk dziala w takim tempie,ze do północy bym tego posta nie wysłała. Chyba jakiś zakupowy demon mnie opętał, bo nabyłam sobie dziś płaszcz i rękawiczki. a na początku tygodnia jeansy i sweterek. A, i rano Idealist na Allegro. Szaleństwo. Zdaje sie,ze poszukiwania ściany ze smacznym tynkiem będa rozwiazaniem bardzo na miejscu ![]() Vesenko - terapia szokowa bardzo mi się podoba, jest tylko jedno małe ale: biurko mamy wspólne i przyszłoby mi pracować przy takim obrzyganym ![]() Lavenderfay - niestety, trucizn w wersji zapachowej nie posiadam, moze mu nasypie jakiegos proszku powodującego swędzenie do roboczego ubrania ![]() ![]() ![]() Użyłam właśnie mleczka OI jako kremu do rąk (czy to już podchodzi pod profanację?) i wyglądam jakbym miała balowe brokatowe rękawiczki ![]() Trzymam ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-10-31 o 21:30 Powód: dopisek i poprawienie literówek |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje uczucie rośnie z minuty na minutę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie również, Nefer ![]() Tylko... w moim przypadku lepiej, aby nie był za bardzo refleksyjny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie ze mną te numery ![]() W tych "okolicznościach" - wierzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-31 o 21:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
Gryxiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ewentualnie pozostaje ostateczność-zaserwować herbatkę z laxigenem dla tego pana,a potem tylko rozpylić perfumy z dużą ilością pieprzu i niech delikwent tylko spróbuje kichnąć ![]() edit:Zostawiłam w pracy okulary i nie widzę liter w książce ![]() Z nudów jakiś durnowaty horror oglądam.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-01 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Przynajmniej linia nie będzie zagrożona ![]() Cytat:
![]() A ja oczywiście niepotrzebnie zagladnęłam na Lucky i co widzę ... ToTo cuś ... no i strasznie jestem ciekawa. Aż mnie w środku ściska. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#977 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie za późno. Cytat:
![]() ![]() Miałabym ze sto pomysłów dobrych. I ze cztery złe. ![]() Cytat:
Tyle, że tylko niektóre im na to pozwalają. ![]() Będą, będą,,, Tylko nie od razu. ![]() Cytat:
Choć po nutach wiem już, że nie moje będzie to cuś. Kolor tez nie mój... ![]()
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Margot, nie zazdroszczę towarzystwa
![]() Sama jestem nadwrażliwa słuchowo na pewne dźwięki. Moje osobiste sprawy przyjęły korzystniejszy obrót. Czuję się wręcz dojrzała i odpowiedzialna, bardziej niż kiedykolwiek. Życie to jednak potrafi zaskakiwać kiedy najmniej się tego spodziewamy. W temacie Halloween'owym, w załączniku nieukończony jeszcze projekt pod nazwą roboczą Hard Core Brutal Lolita ![]() Ale za to jest jak na razie jedna czacha i Najbrzydszy Śliniak Jaki W Życiu Widziałam.... Można się juz śmiać! Mam nadzieję, że za posiadanie takich przedmiotów Opieka Społeczna dzieci mi nie odbierze.....
#979 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Cokolwiek dobrego Cię spotkało - należy Ci się po stokroć. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ty naprawdę TO zrobiłaś! ![]() Padłam! ![]() Choć oczywiście nie jest to wcale żaden najbrzydszy śliniak. Widziałam mnóstwo gorszych paskudków we wszelkich kolorach. Ten jest urzekający i szalenie gustowny! Howgh! ![]()
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie wszystkie maja na tyle jaj lub asertywnosci zeby kazdego frajera spuszczac po brzytwie. Ja nie potrafie. Ani zimnych spojrzen ani tym bardziej dosadnych tekstow. Nie i juz. Nie umiem jak moja mama sparazlizowac kolesia wzrokiem, ze obi mu sie glupio zanim nawet pomysli, ze moglby cos takiego zrobic. A ja tak nienawidze jak dotykaja mnie obcy ;/ Halloweenowa noc byla ... beznadziejna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Zupełnie serio radzę: opracuj kilka dobrych tekstów na każdą okazję, ćwicz je przed lustrem, powtarzaj głośno, zrób próbę generalną z kumplem, jesli trzeba. ![]() Widziałam Twoje zdjęcia i jestem absolutnie pewna, że popyt przewyższa podaż (że tak to ujmę ![]() Ludzka natura jest niestety taka, że jeśli pozwolisz przekroczyć granicę raz, drugi i trzeci - stanie się to wyuczonym nawykiem i jeszcze trudniej Ci będzie zmusić się do reakcji. A męczyć się będziesz z tym tak samo, albo i coraz bardziej. A postawa i paraliżowanie wzrokiem przyjdzie z czasem. ![]() A swoją drogą, ja nie mówię "spuścić po brzytwie" tylko "spuścić z pomyjami". Mniej drastycznie i nie ma wyrzutów sumienia. ![]()
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Nie śpimy z mamą od 6.00. Ktoś wysypał na talerzyk kotów na dworze, trutkę na szczury - tak ostetntacyjnie.Jeden maluch chyba z rozbiegu coś zjadł, bo siedzi osowiały i nie chce jeść - a do jedzenia biegł pierwszy. Mamy tego dosyć. W poniedziałek idziemy na policję - nie wiemy kto, ale mamy conajmnie 5 podejrzanych osób, które odgrażały się wielkrotnie, że zrobią z tymi kotami porządek. Oczywiście zgłosimy to z ostrożnością - nie oskarżamy, ale podejrzewamy. Nie wiem czy to coś da, czy np. oni w odwecie nie posądzą nas o zniesławienie - ale stwierdziłyśmy, że tak tego nie zostawimy. Ktoś od kilku lat chce nas zastraszyć i myśli, że będziemy siedzieć cicho.
Mama siedzi i płacze, ja już wypłakana zastanawiam się co zrobić, żeby wszystko miało ręce i nogi.
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Rozeznanie
|
boże madziczku
![]() niektórzy ludzie, to jednak sa podli a dzis... a nie napisze, cos mi sie samo nasuwa jesli tylko mozecie to nie odpuście tego i dzien dobry |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
madzik, rany co za ludzie
![]() Cytat:
![]() Miłego weekendy życzę i sama dla siebie też chciałabym pożyczyć ale nastrój mam do d... niektóre sprawy się pogmatwały, życie jest niesprawiedliwe i w ogóle ![]()
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym takim osobom przyłożyła zdrowo, wrrrr Czy ludzie naprawdę nie rozumieją, że koty są pożyteczne?? Madziczko, trzymam kciuki, żeby akcja się udała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A śliniaki świetne ![]() Cytat:
![]() Moja Halloweenowa noc była ciemna...jak o 23 wyłączyli prąd, tak włączyli dopiero koło 2 ![]() ![]() Madziczko, trzeba coś zrobić, to pewne, ale pójść i powiedzieć,że się podejrzewa jest łatwo. Zrobił to jakiś bardzo zły człowiek i nie można tego tak zostawić, ale z drugiej strony, z tych 5 podejrzewanych osób cztery, albo i wszystkie pięć mogą być zupełnie niewinne. Można kogoś niepotrzebnie skrzywdzić. A najbardziej w tym wszystkim szkoda kotów.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-01 o 07:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
No^%&&8 Madziu kochana ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko, doskonale to wiemy, dopuszczamy nawet myśl, że zrobił to ktoś spoza kręgu tych 5 osób - z tego zdajemy sobie sprawę ![]() W kwestii policji - wiemy, że taka sprawa zostałaby szybko umorzona z braku dowodów. Tylko, że dla tych ludzi wystarczającą karą byłaby choćby taka wizyta policjantów i choćby przepytanie ich, czy coś wiedzą.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-01 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zaczełam ![]() chyba sensacyjna, zreszta tak jest napisane na okladce ale przede wszystkim napisana swietnym jezykiem własciwie cały czas sie umiecham tzn. przetłumaczona w poniedziałęk wyruszam na poszukiwanie wersji oryginalnej ; ) ciekawe czy dostane w Polsce dopiero 1 rozdział - króciutki - przeczytalam ale juz jestem ciekawa jak to sie rozwinie i życze zeby sie wszystko wyprostowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
BAN stały
|
A ja jadę dziś do tej słynnej Quality... Przyznam stresuję się bardzo, no ale te wszystkie zapachy, które opisujecie niemal równoważą moje zdenerwowanie... Pewnie i tak, wizyta spowoduje niewyobrazalny chaos w mojej głowie, no ale trzeba sie odważyć.
![]() A tak w ogóle, to Lutens mnie uwiódł. Wiecie może czy gdzieś są próbki tych jego perfum w tych takich "beczułkach" z korkiem w kształcie kuli????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.