|
|
#961 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Ano pusto, ale wieczorem pewnie zacznie się wzmożony ruch i znowu 3 strony nadrabiania będę miała
A ja zaraz spadam na posiedzenie rady w firmie, a potem tup tup do domu
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Widzę, bez szaleństwa dzisiaj ![]() Ja właśnie wróciłam z rozmowy o pracę (jeszcze ma być drugi etap), ale miałam stresa Wchodzę do firmy, a oni po przywitaniu zapraszają mnie na króciutki test z obsługi komputera....Pierwszy raz coś takiego przeszłam, normalnie ręce mi chodziły jak w delirce Powiem Wam, że strasznie fajnie by było jakby się udało (w końcu praca na cały etat, do tego biurowa), ale jak widziałam tę ilość cv na stoliku, które czekały jescze na rozmowę... , to nie daje wielkich szans. Nie mniej doświadczenie bardzo fajne, bo rozmowa sympatyczna i profesjonalna ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane od kilku dni palą mi się uszy, to przez Was ? ;>
![]() Za jakąś godzinkę zjem sobie pyszny kapuśniaczek, mniam... widzicie dzisiaj nawet potrafiłam normalnie funkcjonować, a to dlatego, że wierzę, że nam się [jednak] uda...
|
|
#964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, czy może dobry wieczór?
![]() Cytat:
Cytat:
Cóż ludzie są debilami ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny...
jestem smutna, wściekła, wku***** bo zabrakło mi 0.1 do stypendium naukowego ![]() ![]() ![]() Tylko sobie strzelić w łeb po prostu. Jeszcze zobaczę, jak będzie na drugim kierunku, ale tam jakoś nie liczę, że dostanę. Buźki |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ich 27, z czego kocham 8 ![]() i 7 balsamów do ust ![]() dziewczyna któras pisała ze ten aloes palomy stosuje jako odżywke bez spłukiwania, ja tez wypróbowałam taką metode, ale miałam takie sztywne, troche poklejone włosy
|
|
|
|
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę sobie pisać lic przed nazwiskiem od teraz...a co? Mi też się co od życia należny ![]() A co do Palomy, jak tylko dowiem się więcej to Ci od razu napiszę. Na razie z tego co wyczytałam to on świetnie łagodzi podrażnienia. A sporo wizażanek wypowiadało się że kładzie go na skórę głowy i włosy i pozostawia na nich do wyschnięcia -tak jak odżywkę bez spłukiwania.. I że dobrze działa na włosy bo podobno pojawiają im się nowe! Tzw "baby hair" Doczytałam się też że nie powoduje tłustego look włosów-a to ważne A więcej...w niedzielę opowiem ![]() Cytat:
gratulacje! i 3mam kciuki za 2gi etap rozmów kurcze, i musiałaś nas zdemaskować?? eh.. co za pech ![]() Mirelkaaa uuu... to rzeczywiście jesteś mistrzynią! Aczkolwiek dla mnie ta liczba którą mam i tak jest za duża! I myślę że przesadzam ostatnio! Myślę że za dużo kosmetyków kupuję.I bez sensu tak kasa mi ucieka za którą mogłabym kupić porządną sukienkę czy buty! ![]() Dlatego zrobiłam dziś z mamą listę co jest do pielęgnacji takim "minimum" i będę się trzymać. Póki mam wszystkie pozycje z listy -Nie kupuję. I codziennie będę pisać ile mam kasy(na początku dnia) i na co wydałam.. włącznie z drożdżówkami, biletem, chusteczkami higienicznymi i innymi "bzdetami" Trzeba się ograniczyć!!!I trochę rozsądniej operować pieniędzmi. :/ ......................... ......................... .... Estelle'- jesteś nie zastąpiona! Właśnie znalazłam twoją analizę odżyweczki ze ziaji "Olejek Rycynowy" do włosów farbowanych -taką bez spłukiwania- o klik Do teraz nie wiedziałam co z nią zrobić bo bałam się że mi przetłuści włoski.. A tu czytam że można ją używać do METODY OMO Chciałam tej metody spróbować, a teraz bez wydawania dodatkowych pieniędzy mam szanse. !!! ![]() I dowiedziałam się że nawet dobry kosmetyk mam na półce i nic o nim nie wiem! Super to teraz już wiem jak go zużyć!
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-07 o 21:06 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz napisz jak coś będziesz wiedzieć ![]() kurcze, i musiałaś nas zdemaskować?? eh.. co za pech.i co się cieszysz z cudzego nieszczęścia jak mnie tak pieką bardzo no ![]() e tam Wy ![]()
|
|
|
#970 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki Marzenko Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za to po szufladach mam poupychane jakieś wiekowe szminki [sama nie wiem, po co trzymam] w wielu kolorach[ach te kuszące jednodolarowe zakupy Cytat:
![]() Jak już pisałam, mam specjalny wydzielony "fundusz" z limitem gotówki/tydzień i gdy chcę kupić coś droższego, to magazynuję $$$ przez kolejne okresy. No ale oczywiście, jak mam dobrą wymówkę... ![]() Obecnie "włosowo" mam: - 4 nowe maski - 5 odżywkowych niedobitków [w tym moją ukochaną ostatnią butelkę Fitokeratyny i tak bardzo żałuję, że wycofali ją z produkcji - 5 rodzajów szamponów o różnym stopniu zużycia [w tym zapas Pantivitu sztuk 3, też na czarną godzinę zakupiony, bo wycofano go z produkcji ]- 4 spraye do włosów [ i kolejny relikt --> Herbal Essences] I małe thanatosowe lab. W ogóle mam jakąś paranoję [chyba po tej Fitokeratynie mi zostało, bo gdy się dowiedziałam, ofkors z Wizażu, że to taka dobra odżywka, to już jej nigdzie w sklepach nie było], że za każdym razem boję się, że coś zaraz zostanie wycofane i muszę jak najszybciej zrobić test i zapas. Albo znajdę w sieci jakąś okazję [nalczęściej na Alle] i boję się, że potem nie uda mi się już wylicytować czegoś tak tanio... A że pomimo długości włosów i przesady z jaką nakładam odżywki, kosmetyki zużywam dość wolno [to ta ciemna strona rzadszej konieczności mycia], to już zrobiła mi się kolejka... Bieda
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
Dziękuję, przyda się Cytat:
Cytat:
Dziękuję bardzo
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po rozmowie z moim prywatnym psychologiem czyt. babcią ![]() ![]() Człowiek zakochany człowiek naiwny ale nie chcę powracać już do tego tematu, wierzę, że jednak da się to posklejać.Ale głodna jestem, czekam na brata i zrobimy sobie ucztę, a co Przynajmniej aptety wrócił i w głowie [jak na razie] coś niecoś się poukładało.
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Asiu
Napiszesz mi jeszcze jak CI służy ta odżywka Gliss Kura (bo znou umknęło pytanie w gąszczu postów )?A co to za relikt, ten Herbal ??
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Cytat:
Co tam smacznego pichcicie...?
|
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko, ja też trzymam kciuki za te rozmowe
![]() Zły dzień mam dziś. Niby nic się nie stało, aerobic, wizyta siostry, ale jakoś tak... :/ I wszystko mnie denerwuje( Dodatkowo ktoś podkupił mi dziś torebkę, na którą czaiłam się od około 2 tygodni Evangeline-dobrze rozumiem Twój ból z brakiem stypendium. W tym roku zabrakło mi też bardzo mało. Tak więc i motywacja jest mniejsza Głowa do góry ![]() Poważnie zastanawiam się nad nauką tanga. Brakuje mi tańca... tylko nie wiem czuy pogodzę to z pisaniem mgr, aerobikiem i innymi sprawami.,. inna sprawa, że nie chcę jeszcze bardziej schudnąć, obecnie mam tylko 1 parę pasujących spodni, resztę muszę oddać krawcowej do zwężenia.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-07 o 21:50 |
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powoli kończe wszystkie mazidła, bo mi się w szafce nie mieszczą i od teraz kupuje do włosów tylko potrzebne rzeczy![]() lepiej naolejowac włosy i zmyc szamponem czy umyc samą odżywką?
|
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Cytat:
Są takie dni w miesiącu, że nic się nie układa....tralalalala...: D (to tak na rozweselanie zafałszowałam )
|
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To może: 'Będę brał cię w aucie, ehe'?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz dobrze, że wszystko zdzierżę, ale tego nie ![]() Swoją drogą, głodnemu to zawsze chleb na myśli
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Cytat:
mimo to się pilnuję
|
||
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzanki z serem[na gorąco] i pomidorkiem... Brat był na jakiś tam imprezie urodzinowej i przyniósł mi... browara ;/ lol, podobno solenizantka mówiła mu, że mógł wziąć siostrę , hehe, miłe... na początku wpychała mu podobno finlandię- ale bratu głupio było, a tak naprawdę to on wódki nie lubi tylko browary i..; liczył, że coś mu skapnie, hmm Ja wolę wódkę niż piwo ale już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam...Zaraz będę spadówkować, odezwę się jutro, dobranoc
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnio nim umyłam a wlosy były tak lśniące, i ujarzmione po nim, że już nic nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
#983 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za pocieszenie, z tym fotografem dziewczyny . Jutro mam 2 kolosy, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć . Ale materiał pokrywa mi się w większości z tym co miałam na studiach, więc chyba będzie dobrze .
|
||
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Emilko Cytat:
Witajcie w gronie tych co schudły, ta angina wyciągnęła ze mnie wszystkie soki
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Te dwa waksidła aktualnie testuję: do włosów ciemnych i drugi do zniszczonych, pierwsze wrażenia są takie, ze ten drugi troszkę lepszy, ale jeszcze zobaczymy
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
Zadomowienie
|
Znowu wychodzę na Zbereźnicę? ![]() Cytat:
Cytat:
Wcinam ile się da i nic...Idę zajrzeć do lodówki
|
||
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
I tu mnie masz
![]() Cytat:
![]() A teraz pytanie blondynki Nigdy tego nie robiłam i mam mega stresa
|
|
|
|
|
|
#989 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, co jest wysoce prawdopodobne To już standard Kochana Powinnaś się cieszyć ![]() Cytat:
... , do tego będę miała wystawione pierwsze w swoim życiu referencje... Cytat:
, ale spróbuję się dowiedzieć, jak mi się uda to dam znać
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny- ale jestem ściorana- 10godz w pracy
bo mieliśmy jeszcze szkolenie bhp [okresowe] nuuuuuudystała sie rzecz straszna- wczoraj mój kubasek poszedł na spacer- pierwszy raz w tej okolicy- szwędał sie koło domu i potem zniknął- nie ma go od wczoraj- strasznie się o niego martwię- nie wiem gdzie poszedł ani czy znajdzie drogę do domu- w końcu to zupełnie obce tereny
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

Wchodzę do firmy, a oni po przywitaniu zapraszają mnie na króciutki test z obsługi komputera....Pierwszy raz coś takiego przeszłam, normalnie ręce mi chodziły jak w delirce 

. No nie, zostałam skutecznie zrobiona w jajo. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Tylko sobie strzelić w łeb po prostu. Jeszcze zobaczę, jak będzie na drugim kierunku, ale tam jakoś nie liczę, że dostanę.
To już nie pamiętam... 

i tak bardzo żałuję, że wycofali ją z produkcji
??