![]() |
#961 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Ano pusto, ale wieczorem pewnie zacznie się wzmożony ruch i znowu 3 strony nadrabiania będę miała
![]() A ja zaraz spadam na posiedzenie rady w firmie, a potem tup tup do domu ![]()
![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Widzę, bez szaleństwa dzisiaj ![]() Ja właśnie wróciłam z rozmowy o pracę (jeszcze ma być drugi etap), ale miałam stresa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki ![]()
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Kochane od kilku dni palą mi się uszy, to przez Was ? ;>
![]() Za jakąś godzinkę zjem sobie pyszny kapuśniaczek, mniam... widzicie dzisiaj nawet potrafiłam normalnie funkcjonować, a to dlatego, że wierzę, że nam się [jednak] uda...
![]() |
#964 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, czy może dobry wieczór?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cóż ludzie są debilami ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny...
jestem smutna, wściekła, wku***** bo zabrakło mi 0.1 do stypendium naukowego ![]() ![]() ![]() ![]() Buźki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ich 27, z czego kocham 8 ![]() i 7 balsamów do ust ![]() dziewczyna któras pisała ze ten aloes palomy stosuje jako odżywke bez spłukiwania, ja tez wypróbowałam taką metode, ale miałam takie sztywne, troche poklejone włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę sobie pisać lic przed nazwiskiem od teraz...a co? Mi też się co od życia należny ![]() A co do Palomy, jak tylko dowiem się więcej to Ci od razu napiszę. Na razie z tego co wyczytałam to on świetnie łagodzi podrażnienia. A sporo wizażanek wypowiadało się że kładzie go na skórę głowy i włosy i pozostawia na nich do wyschnięcia -tak jak odżywkę bez spłukiwania.. I że dobrze działa na włosy bo podobno pojawiają im się nowe! Tzw "baby hair" ![]() Doczytałam się też że nie powoduje tłustego look włosów-a to ważne ![]() A więcej...w niedzielę opowiem ![]() Cytat:
![]() gratulacje! i 3mam kciuki za 2gi etap rozmów kurcze, i musiałaś nas zdemaskować?? eh.. co za pech ![]() Mirelkaaa uuu... to rzeczywiście jesteś mistrzynią! Aczkolwiek dla mnie ta liczba którą mam i tak jest za duża! I myślę że przesadzam ostatnio! Myślę że za dużo kosmetyków kupuję.I bez sensu tak kasa mi ucieka za którą mogłabym kupić porządną sukienkę czy buty! ![]() Dlatego zrobiłam dziś z mamą listę co jest do pielęgnacji takim "minimum" i będę się trzymać. Póki mam wszystkie pozycje z listy -Nie kupuję. I codziennie będę pisać ile mam kasy(na początku dnia) i na co wydałam.. włącznie z drożdżówkami, biletem, chusteczkami higienicznymi i innymi "bzdetami" Trzeba się ograniczyć!!!I trochę rozsądniej operować pieniędzmi. :/ ......................... ......................... .... Estelle'- jesteś nie zastąpiona! ![]() Właśnie znalazłam twoją analizę odżyweczki ze ziaji "Olejek Rycynowy" do włosów farbowanych -taką bez spłukiwania- o klik Do teraz nie wiedziałam co z nią zrobić bo bałam się że mi przetłuści włoski.. A tu czytam że można ją używać do METODY OMO ![]() Chciałam tej metody spróbować, a teraz bez wydawania dodatkowych pieniędzy mam szanse. !!! ![]() I dowiedziałam się że nawet dobry kosmetyk mam na półce i nic o nim nie wiem! Super to teraz już wiem jak go zużyć!
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-07 o 20:06 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz napisz jak coś będziesz wiedzieć ![]() kurcze, i musiałaś nas zdemaskować?? eh.. co za pech.i co się cieszysz z cudzego nieszczęścia ![]() ![]() e tam Wy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#970 | |||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki Marzenko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to po szufladach mam poupychane jakieś wiekowe szminki [sama nie wiem, po co trzymam] w wielu kolorach[ach te kuszące jednodolarowe zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak już pisałam, mam specjalny wydzielony "fundusz" z limitem gotówki/tydzień i gdy chcę kupić coś droższego, to magazynuję $$$ przez kolejne okresy. No ale oczywiście, jak mam dobrą wymówkę... ![]() Obecnie "włosowo" mam: - 4 nowe maski - 5 odżywkowych niedobitków [w tym moją ukochaną ostatnią butelkę Fitokeratyny ![]() ![]() ![]() - 5 rodzajów szamponów o różnym stopniu zużycia [w tym zapas Pantivitu sztuk 3, też na czarną godzinę zakupiony, bo wycofano go z produkcji ![]() - 4 spraye do włosów [ i kolejny relikt --> Herbal Essences] I małe thanatosowe lab. W ogóle mam jakąś paranoję [chyba po tej Fitokeratynie mi zostało, bo gdy się dowiedziałam, ofkors z Wizażu, że to taka dobra odżywka, to już jej nigdzie w sklepach nie było], że za każdym razem boję się, że coś zaraz zostanie wycofane i muszę jak najszybciej zrobić test i zapas. Albo znajdę w sieci jakąś okazję [nalczęściej na Alle] i boję się, że potem nie uda mi się już wylicytować czegoś tak tanio... A że pomimo długości włosów i przesady z jaką nakładam odżywki, kosmetyki zużywam dość wolno [to ta ciemna strona rzadszej konieczności mycia], to już zrobiła mi się kolejka... Bieda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Dziękuję, przyda się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję bardzo ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestem po rozmowie z moim prywatnym psychologiem ![]() ![]() ![]() ![]() Człowiek zakochany człowiek naiwny ![]() Ale głodna jestem, czekam na brata i zrobimy sobie ucztę, a co ![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Asiu
![]() Napiszesz mi jeszcze jak CI służy ta odżywka Gliss Kura (bo znou umknęło pytanie w gąszczu postów ![]() A co to za relikt, ten Herbal ![]()
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
Marzenko, ja też trzymam kciuki za te rozmowe
![]() Zły dzień mam dziś. Niby nic się nie stało, aerobic, wizyta siostry, ale jakoś tak... :/ I wszystko mnie denerwuje( Dodatkowo ktoś podkupił mi dziś torebkę, na którą czaiłam się od około 2 tygodni ![]() Evangeline-dobrze rozumiem Twój ból z brakiem stypendium. W tym roku zabrakło mi też bardzo mało. Tak więc i motywacja jest mniejsza ![]() ![]() Poważnie zastanawiam się nad nauką tanga. Brakuje mi tańca... tylko nie wiem czuy pogodzę to z pisaniem mgr, aerobikiem i innymi sprawami.,. inna sprawa, że nie chcę jeszcze bardziej schudnąć, obecnie mam tylko 1 parę pasujących spodni, resztę muszę oddać krawcowej do zwężenia.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-07 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lepiej naolejowac włosy i zmyc szamponem czy umyc samą odżywką? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Są takie dni w miesiącu, że nic się nie układa....tralalalala...: D (to tak na rozweselanie zafałszowałam ![]()
![]() |
![]() |
#978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To może: 'Będę brał cię w aucie, ehe'? ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą, głodnemu to zawsze chleb na myśli ![]() ![]()
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brat był na jakiś tam imprezie urodzinowej i przyniósł mi... browara ;/ lol, podobno solenizantka mówiła mu, że mógł wziąć siostrę ![]() ![]() Ja wolę wódkę niż piwo ![]() Zaraz będę spadówkować, odezwę się jutro, dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnio nim umyłam a wlosy były tak lśniące, i ujarzmione po nim, że już nic nie rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za pocieszenie, z tym fotografem dziewczyny ![]() Jutro mam 2 kolosy, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie Emilko ![]() ![]() Cytat:
![]() Witajcie w gronie tych co schudły, ta angina wyciągnęła ze mnie wszystkie soki ![]()
![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Te dwa waksidła aktualnie testuję: do włosów ciemnych i drugi do zniszczonych, pierwsze wrażenia są takie, ze ten drugi troszkę lepszy, ale jeszcze zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | ||
Zadomowienie
|
Znowu wychodzę na Zbereźnicę? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę zajrzeć do lodówki ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
![]()
I tu mnie masz
![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz pytanie blondynki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To już standard Kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny- ale jestem ściorana- 10godz w pracy
![]() ![]() stała sie rzecz straszna- wczoraj mój kubasek poszedł na spacer- pierwszy raz w tej okolicy- szwędał sie koło domu i potem zniknął- nie ma go od wczoraj- strasznie się o niego martwię- nie wiem gdzie poszedł ani czy znajdzie drogę do domu- w końcu to zupełnie obce tereny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.