![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Wczoraj byłam na TBC. Czuję się super po tych treningach. I dowiedziałam się, że moja instruktorka jest w 5 m-cu ciązy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dalej cwiczy ? ![]() Ja po ćwiczeniach też się czuję rewelacyjnie, mam energię i power do działania ![]() Edit Biia już sobie wyczaiłam na allegro cały zestaw do picia Yerby, z tym całym osprzętem - żeby było tak z celebracją.....Kupię po pensji, czyli niedługo ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-23 o 08:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczynki
ja wczoraj caly dzien umieralam ![]() a maly ma ospe...
#965 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]()
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [quote=Svinecka;10614869]hej dziewczynki ja wczoraj caly dzien umieralam ![]() a maly ma ospe...[/quote] O, cholercia to nieźle.....TY miałaś, żeby Cię nie zaraził... ![]() ![]() L_V ja też się czułam wyśmienicie, ćwiczyłam jak zaszłam w ciążę a mimo wszystko lekarz powiedział aby sobie darowała tego typu ćwiczenia, ja tam nie wiem ale wieszanie firanek w pierwszych tygodniach jest niebezpieczne a co mówić o innych wymachach i takich tam....Wiadomo, że ciąża to nie choroba ale dla kobiet w ciąży są specjalne układy gimnastyczne . Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-23 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
kobieta w ciazy nie powinna sie przemeczac ani nadwyrezac organizmu nie moze wykonywac forsownych cwiczen itd - a juz napewno nie skakac jak wariat, przeciez kobieta w ciazy nawet biegac nie moze....kto tu mowi o uzalaniu sie nad soba wysilek czesto prowadzi do poronien wiesz chodzi o dbanie o dziecko a nie o jakies uzalanie sie nad soba czy cos [quote=dorinka30;10614910] ![]() ![]() Cytat:
gorzej jakby mial rozyczke bo ja nie przechodzilam a dla kobiet w ciazy i dla plodu jest bardzo niebezpieczna tylko kurcze TZ nie mial i nie wiem czy sie nie zarazil a w tym wieku to czesto laduje sie w szpitalu
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Svinecka;10614974]heh to nie chodzi o uzalanie sie nad soba - co to za stwierdzenie w ogole no sory??
kobieta w ciazy nie powinna sie przemeczac ani nadwyrezac organizmu nie moze wykonywac forsownych cwiczen itd - a juz napewno nie skakac jak wariat, przeciez kobieta w ciazy nawet biegac nie moze....kto tu mowi o uzalaniu sie nad soba wysilek czesto prowadzi do poronien wiesz chodzi o dbanie o dziecko a nie o jakies uzalanie sie nad soba czy cos Cytat:
![]() ![]() Svinnecko a byłaś u lekarza i mówiłaś, że dziecko ma ospę ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
[quote=dorinka30;10615025]
Cytat:
bylam z malym u lekarki - ale jak ja mialam ospe to mi nic nie grozi
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja też myślę, że w ciąży trzeba trochę przystopować i jeśli chce się ćwiczyć to należałoby ćwiczenia dostosować do stanu błogosławionego. Svinecko uważaj na siebie i trzymam kciuki, żeby TŻ sie nie zaraził od synka. Chyba kryzys dosięga Polskę. TŻ wczoraj mówił, że jego firma ostatnio zarabia 4 razy mniej niż dotychczas... a ja szukam pracy... Dziewczyny proszę dziś o kciuki o 15:30 bo mam pierwszy egzamin!
![]() |
#972 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam wczoraj na stepie, było jakieś zastępstwo. Dziewczyna tragiczna po prostu. Spóźniła sie, robiła układ przez pierwsze pół h tylko na jedną stronę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciąża to nie choroba. A dla dziecko to tez lepiej, kiedy mama jest aktywna fizycznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
kryzys jest i to wielki i to juz jakis czas sie utrzymuje TZ jest zalamany bo przez te franki placi kredyt o 2tys wiecej miesiecznie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | ||
Rozeznanie
|
Sviniecko
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-23 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
poza tym nikt nie stwierdzil ze ciaza to choroba! prosze Cie nie pisza takim tonem ok? ja nie uzalam sie nad soba ani nie traktuje ciazy jako choroby a mimo to jednak nie odwazylabym sie skakac i wymachiwac lapami kosztem mojego dziecka byc moze - tyle heh co ma do rzeczy kondycja ![]() i uwazasz ze skoro ona jest instruktorka to jej dziecko ma wrodzona kondycje do takich wygibasow? sory nie chce sie z Toba klocic ale nie pisz prosze w ten sposob jakbysmy wszystkie sie uzalaly nad soba a Twoja instruktorka na medal zaslugiwala bo nie uwaza ciazy za chorobe wiesz ja co nieco na temat ciazy wiem - i nie zaryzykowalabym zdrowia mojego dziecka bo nie potrafilabym na jego rzecz zrezygnowac z pracy - takie moje zdanie i tyle a Twoja instruktorka niech sobie nawet na bungee skacze jak lubi - pewnie lekarz jej tez pozwolil
![]() |
#978 | |||
Zakorzenienie
|
[quote=Svinecka;10615038]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
[quote=dorinka30;10615218]
Cytat:
tak myslisz?? hmm to zaraz zadzwonie rzeczywiscie co do franka....to mogloby to juz nastapic bo na remont nam nie starcza ![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Zaro wierzę, że zadzwonią do Ciebie z pozytywną wiadomością
![]() ![]()
#981 |
Zadomowienie
|
Taa powiedzieli, ze to przez problemy ekonomiczne, szkoda tylko ze maja zatrudnic kolejne osoby...
#982 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Svinecka;10615235]
Cytat:
Tak myślę, zadzwoń i powiedz jaka jest sytuacja ![]() No wiem, wiem, wszyscy mówią żeby jeszcze chwilę zacisnąć zęby że zaraz się wszystko uspokoi, my jednak wzięlismy w złotówkach bo już i tak we frankach nie było opcji na 100 % ceny ![]() ![]() Zaro ja też wyczytałam to w wilikipedii, szok, zupełnie sprzeczne teorie czytałam, chyba jednak sobie też daruję.......pozostanę przy zielonej i czerwonej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzwonilam - nic mi nie grozi
![]()
#984 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jestem nie w temacie...nie mogę się wypowiadać na temat ciąży ![]() Przeczytałam trochę o tej yerbie na wikipedii...szok...ja bym tego do ust nie wzięła. Na piwko idę dziś...zastanawiam się czy nie padnę twarzą na stół... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie musisz o ciąży, możesz o kolorach ścian ![]() Myślałam, że piwkowałaś wczoraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolor trochę zbladł...na szczęście. Kolor tych ścian dalej trochę przypomina mi jajecznicę, ale TŻ uważa, że jest ładnie. Kupiliśmy wczoraj lampę ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-23 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, ja uważam, że akutar Ty Snvinecko użalasz się nad sobą. Nie Wy wszystkie - Ty, nie pociągaj do odpowiedzialności wszystkich dziewczyn z watku. CO post to jęczenie, marudzenie i generalnie bije od ciebie negatywna energia, nawet przez net. Przez grzeczność (i chyba tez moją niebywałą cierpliwość) nie komentuję twoich postów, czasami aż musze zacisnąc pięści i zeby zeby Ci nic nie napisac. Wiesz daczego? Bo mam do szacunek do Ciebie i do stanu w którym jesteś. Bo nie chcę ( a raczej nie chciałam do tej pory) cie denerwowac i psuć Twojego samopoczucia, przeciez ciągle łąpiesz doły. Taki obraz samej siebie stworzyłaś na tym forum. Jesteś osobą negatywnie nastawioną do każdego, kto odwazy się jawnie napisac,że się z Tobą nie zgadza, bądx ze ma odmienne zdanie. Atakowałas na tym (i na innyc też, vide: pazury, Fryzjerka) kadą dziewczyne, która zanegowała twoje poglądy. W tym watku oberwała od ciebie, np. Gold, tlyko za to, ze czarno na białym wytłuściła ci nieścisłości w Twoich poglądach. teraz mi już zupełnie nie zalezy jak zareagujesz na tego posta: czy się zdenerwujesz, czy popłaczesz - nie interesuje mnie to. Po porstu widz,e ze nie masz szacunku dla osób o odmiennych poglądach, Twój style pisania przybiera wtedy ton, jakbyś chciała mnie poniżyć i zmieszac z błotem. Bardzo nieprzyjemnei się to czyta. i wiesz co, mam nadzieje, ze tobei też teraz zrobi się tak niesmacznie, jak mi po przeczytaniu Twojego ostatniego posta. Miłego dnia. Mimo wszystko. Idę sobie zaparzyć herbatę, bo mi normalnie ciśnienie skoczyło. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-01-23 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do prawka to masz racje. jak sie przełamę i wsiąde za kierownice to tez mam nadzieje, ze bede smigała swoim autkiem ![]() Cytat:
Madzia: śliczna suknia, pasuje do ciebie. dzieki ![]() Zycze powrotu do zdrowie wszystkim. ja dzis pół noc wymiotowałam przez ten kaszel i katar mój. chyba sie wykoncze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak tak mowa o malowaniu to mam ochotę coś zrobić z nasza sypialnią... TŻ zaproponował delikatny lawendowy i chyba bardzo by pasowało... Tyle że trzeba by wymienić zasłony, a te ktore mamy były dość drogie i są całkiem nowe i szkoda mi. Jeszcze z pół roku- rok. A jednak kładziesz te panele ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też mnie zszokowała ta wikipedia... tylko w sumie, tak naprawdę nie jest to zbyt wiarygodne źródło.. ale i tak czesto z niej korzystam ![]() Dorinko, a tak w ogóle to ja też uwielbiam rękawki ![]() ![]() ![]() Edit: Cytat:
![]() ![]() Ucz się ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-23 o 10:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.