|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki poradźcie mi proszę czy mogę pić tę wódkę na tej imprezie??? Bo tak mnie męczy to jak wszyscy mi mówią, że wypada wypić za zdrowie kolegi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a może tak w sobotę zaktualizujesz tabelkę ( jak masz czas ![]() ![]() plissssssssssss ja niestety dużo pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
mamo Niny uważam że 8 kg to jest super wynik
![]() młoda to głupa piesek przecudny. Ja też choruję na takie mało cudo. Muszę jeszcze męża przekonać ![]() Ja już po obiadku... pieczony kurczaczek w folii. Głodna jestem trochę więc jeszcze planuję zapchać sie jogurtem naturalnym (bleee...nie cierpię go) |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie proteinki,
A jednak ten tydzien nie poszedl na marne - 0.5kg a dół ![]() ![]() ![]() mamaNiny swietnie sobie radzisz lepiej powoli niz szybko i potem z nawiazka ![]() mloda_to_glupia swietne malenstwo ![]() Rajskie mniam moja mate w zapachu kojarzy mi sie z swiatecznym kompotem z suszu, a zaparzam jak inna herbate przez sitko, nie lubie pływajacych fusów i bardzo mocna mi nie smakuje, ale taki sposob to chyba nie oddaje wszystkich dobrodziejstw mate natalaplo moze upiec sobie chlebek do szkoły i zrób z niego kanapki
#966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
hihi no właśnie tak myślę, że i tak dużo nie wypije bo po bez alkoholu kręci mi się codziennie w głowie to co dopiero będzie jak wypiję jakieś dwa kieliszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Wiiecie co dziękuję wam że jesteście
![]() Dajecie mi dużo wsparcia i dzisiaj już się wzięłam w garść... Problem tylko w tym, że źle zrozumiałam i zjadłam dzisiaj warzywa na patelnie tylko troszkę ale jednak ![]() ![]() Trudno będę musiała ten dzień zaliczyć do nieudanych ![]() Zacznę w takim razie od jutra ![]() Jestem na siebie taka zła ![]() Chce mi się ryczeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
Witajcie z rana
![]() Mialam zajrzeć wczoraj wieczorem, ale padłam...A dziś niespodzianka- 1,5kg które pojawiło się po chrzcinowym obżarstwie juz zniknęło ![]() ![]() ![]() Obym sama nie została na polu bitwy... ![]()
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Natchniona osiągnięciami i ogólnymi dobrymi wrażeniami na temat diety przez MamyeNiny i Blondyny chyba sama spróbuję tej diety.... ![]() jestem w trakcie czytania całego wątku i uczenia się zasad dietki i szczerze jestem meeega zaskoczona.... to, aż niemożliwe że macie takie super rezultaty w tak szybkim czasie! ![]() ![]() i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona! ![]() zważę się w poniedziałek rano (bo od poniedziałku chcę zacząć...-weekend temu nie sprzyja! ![]() ![]() pozdrawiam
#971 |
Raczkowanie
|
a mi cos ostatnio zwolnilo...i to bardzo. moze dlatego, ze nie mam tak wiele do zrzucenia...albo te 54,5 to po prostu max jaki moj organizm moze osiagnac
![]() mam nadzieje, ze kolejne dni proteinowe cos dadza ![]() czy ktos tez tak ma? czy to prawidlowo? od tygodnia mi waga stoi.
#972 |
Przyczajenie
|
Kurcze, na co tu najpierw odpowiedzieć?
MamaNiny - 8 kilo to super wynik! Samanthaa - alkohol sobie podaruj, szkoda zaprzepaszczac wyniki. Udawaj, ze pijesz drinki, jezeli nie dadza Ci spokoju. Albo zwal na to, że się źle czujesz. Albo zafunduj sobie piwo bezalkoholowe (np Lech) - nikt sie nie zorientuje, ze nie pijesz... Mfifi - musisz może przeczekac trochę. Ja mam dużo do stracenia, a też mi jakoś waga od poniedziałku, a właściwie niedzieli stoi.. Ale dziś zaczynam znów proteiny, na pewno zaraz ruszy w dół. A tak w ogóle to jestem zachwycona tą dietką!!! Nie stosowałam zbyt wielu dotychczas, zawsze szukałam raczej długotrwałej zmiany trybu życia i mam nadzieję, że znalazłam!! Pozdrawiam i trzymajcie się twardo i nie łamcie zasad, bo po co. Ta jedna chwila przyjemności nic nie da - wywoła tylko poczucie winy. A ja mam większą i dłużej trwającą przyjemność z tego, że nie daję się zachciankom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
ja też wolę nie grzeszyć, bo jeden grzech i wyrzuty sumienia pociągają za sobą kolejne... Dziewuszki mogę raz jeszcze poprosić o linka do ksciążki??? moja kniga dopiero w poniedziałek będzie do odebrania, jak pójdzie dobrze.. a tak przez weekend bym się troszkę dokształciła ![]() ![]()
![]() |
#974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() i wielkie niestety moja droga...chyba bez cwiczen sie nie obedzie, a ja tak NIE CIERPIE uprawiac sportow ![]() najgorsze jest to, ze weidera juz kiedys probowalam przejsc ale na 7 czy 8 dniu znudzil mi sie ![]()
Dukan stats start - 58,2 kg jest - 54,5 kg cel - 52-53 kg Edytowane przez mfifi Czas edycji: 2009-03-13 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
To ja też chciałam się przywitać
![]() Schudłam ok. 3 kg, ale czuję już luz w ubraniach. To miłe uczucie ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ja też się przyłączyłam ![]() Mam 164 cm ważyłam 68 teraz 65,5 ![]() Jestem już 4 dzień na tej diecie i szczerze powiem , że narazie nie jest taka straszna ![]() zaczęłam ćwiczyć 5 dni temu brzuszki i może coś mi spadnie ten mój brzuchol w końcu. Ciekawe czy dam rade ![]()
#978 |
Wtajemniczenie
|
Helloł wszystkim
![]() Nawet sobie nie wyobrażacie jaką dziś miałam minę przy kupowaniu sukienki na imprezkę... ![]() Oczywiście stwierdziłam, że się i tak nie dopnę ale warto spróbować... Ku mojemu zaskoczeniu zmieściłam się bez najmniejszego problemu!!! ![]() ![]() ![]() No a jutro impreza... Czy z alkohole czy bez - okaże się ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia życzę na weekend bo on najgorszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Witam
Właśnie przed chwilą znalazlam ten jakze intrygujacy mnie watek.....kurcze strasznie interesuje mnie czy ciezko jest wytrzymac te 10 dni??? wybaczcie ale nie czytalam wszystkich stron bo jest ich po prostu za duzo ![]() ![]() Musze wreszcie schudnąc bo widzac dzisiejsze swoje zdjecia przerazilam sie okropnie i podjelam decyzje ze tzreba sie wziac wreszcie za siebie bo wiosna idzie ![]() tak wiec bardzo prosze napiszcie czy warto ![]()
#980 |
Raczkowanie
|
madzia9018 Kochana na prawdę warto przejść na tą dietę!! najgorszy jest 3-4 dzień jak dla mnie ale jak przetrwasz to już tylko będzie lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziś niestety za mało piłam-a dużo biegałam za córą ![]()
![]() |
#982 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym to zobaczyć , ja niestety to typowa grucha jestem góra dość mała ale biodra i nogi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bardzo jestem ciekawa jak to już jest na 3 fazie czy się faktycznie nie przybierze parę kg , bardzo bym się bała tego że puszczą hamulce i powrócę do starych nawyków . Może jest ktoś kto doszedł dalej niż my ,bo ciekawi mnie czy faktycznie ta stabilizacja jest skuteczna ![]() Ktosiu -po diecie DAJ ZNAĆ JAK TO POTEM JEST!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie nowe proteinki, im wiecej tym lepiej
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Dziewczyny znalazłam stronkę z przepisami, nie obejrzałam jeszcze całej ale możecie zerknąć http://d u k a n.wu.pl/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | ||
Raczkowanie
|
[/QUOTE]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z was ma może ta książeczkę Dukana: "Nie potrafię schudnąć. 350 nowych przepisów"
#986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- A u mnie dziś drugi dzień dietki. Dziś zjadłam 4 jajka gotowane i kilka korniszonów, wypiłam 2 kawy z mlekiem i butelkę mleka bananowego. Na obiad ugotowałam sobie kawałek kurczaka bez skóry i zjadłam go z musztardą. Poranna waga to 61,4 kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Ja w trakcie II fazy.. ale waga stoi... 57,5. W sumie to i tak dobrze, że po tej ilości tortu jaką zjadłam nie przytyłam nic a nic
![]() Jutro planuję babski wieczór, więc z proteinkami startuję w niedzielę. Ściskam Was wszystkie mocno ![]()
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
[quote=kaktulek;11431003]
"To ja mam to samo, na dole nosze ubrania rozmiar większy niż góra, chociaż oponkę mam straszna a ćwiczyć się nie chce, muszę się zmobilizować i może zrobić A6W. Ale dziś ostatnia noc i ostatnie grzeszenie słodzonymi napojami a następne dwa tygodnie ścisła dietka i kilogramki muszą iść w dół." kaktulek - A ja to odwrotnie zawsze nosiłam większy rozmiar na górze bo przy wzroście 158cm mam rozmiar miseczki D ![]() ![]() Edytowane przez anusiaanulka Czas edycji: 2009-03-13 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jestem napalona na ta diete musze jej sprobowac i mam nadzieje ze w najwiekszym stopniu spada brzuch i opona ![]() tylko co ja moge w szkole jesc w sumie zostal mi tylko miesiac jeszcze ale przez ten czas trzeba zrzucic zbedne sadelko
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
Hej.
U mnie dzisiejsza waga nadal wskazuje 61,4 Wiem , wiem nie powinnam ważyć się codziennie, ale.... Dzis jestem w trakcie kawki...potem jaka...kurczak ...jogurt. No i muszę kupić otreby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.