|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Skończyłam moją super hiper wypasioną prezentację i co sie okazuje???Ze to dopiero na następny zjazd je!!! Normalnie szok
Ale będę miała już z głowy![]() Po wczorajszej paskudnej pogodzie u nas znów świeci słoneczko i jest pięknie ![]() A ja powolutku zbieram fatałaszki i jadę zdobywac wiedzę-kompletnie nieprzygotowana ale co z tego-jakoś to trzeba zaliczyć-a do sesji jeszcze ponad miesiąc. Nie ma sie co stresować-tyle że ja już w poniedziałek miałam sen -wyrzut sumienia który kazał sie wziąć za prezentację-i co? mogła sobie jeszcze poleżeć dwa tygognie nieruszona... Sofka a ja zupełnie jawnie mocno zaciskam kciuki-ważne egzaminy to nie przelewki więc nie ma się co kryć. Ale mam przeczucie że dobrze będzie. A wy słonka trzymajcie jutro o 18 kciuki za kolosa z anglika-w pociągu się do niego pouczę
|
#962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahah ahahhahahahahahhahahahahh aha Cytat:
2- ajm sory wery bat maj 4th nejm is : Narzekająąąąca zaraz po: Katarzynie Bogumile Łucji ![]() Cytat:
Pij moje zdrowie! Żebym przeżyła ten weekend
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
trzymiem kciuki kasienko ...
Cytat:
Powinnam sie wziąc za siebie, a co ja robię...na wizazu siedzę.. |
|
|
|
|
#964 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witaj uciekinierko
Pokaz nam swoje reczne twory <prosi>Cytat:
. Czy grzecznie to sie zobaczy, milego pobytu w PL ![]() Cytat:
i moge sie w spokoju spakowac na wyjazd. I zaraz lece na ogrod na sloneczko ![]() Cytat:
Cytat:
masa: gotujesz budyn z 1 litra mleka + 3 budyniow (smietankowy lub waniliowy)+ 1 szkl. cukru i do tego wsypujesz 2 paczki duzych wiorek mieszasz i zostawiasz do ostygniecia. Ucierasz kostke (250 g) masla lub margaryny i dodajesz mase wiorkowa. Ukladasz na blaszce (3 paczki krakersow - soleone Lajkonik) krakersy +masa+krakersy+masa+krake rsy+masa a na wieszchu posypujesz prazonymi wiorkami ( prazysz paczke wiorek na goracej patelniz 0,5 szkl cukru i studzisz) pozostawiasz aby ciasto sie przegryzlo najlepiej na cala noc Cytat:
Cytat:
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-04-24 o 11:59 Powód: uzupelnienie |
||||||
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
niespodzianka Dzasta posta pisze, mam wolne dziś, bo zajęcia od 15, ale chyba nie jadę Mężul mój wrócił dziś o 5 rano Gosiu ![]() Izka ja chcę rolady ![]() Czeko pokaż swe dzieła plizzzzzzz Soffi za mężowski egzamin Meble nam dziś przywiozą czy oni nie wiedzą, że my jeszcze remontu nie skończyliśmy i nie mamy gdzie tego postawić
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
ja znów tylko na chwilkę, bo pracy mam mnóstwo ![]() ale dobrze, że już piątek, bo jutro wybieramy się do ogrodu dendrologicznego miłego dnia laseczki |
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu zapomnialam o najwazniejszym 3 paczki
juz uzupelniam przepis. Dzieki Dzasti
|
|
|
|
#969 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie tu widzę się polewaniem żubrówki zajmujesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A to takie zwykłe krakersy solone ? I nie będzie tej soli czuć ? Bo coś mi smaka narobiłaś, a wygląda na bardzo proste (przy moich lewych rączkach do pieczenia.... )Cześć Kochana
|
||||
|
|
|
#970 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dawkę fotek małą co jakiś czas proszę... Cytat:
![]() ![]() smacznego A Ci co z tymi meblami
|
||
|
|
|
#971 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i napisać pracki prosze ładnie i dzięki za roladę Cytat:
a prezentacje masz już z głowy Cytat:
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś jakaś nie w humorze jestem, już chcę, żeby była 17ta i żebym mogła z pracy wyjść
|
|
|
|
#973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może na dworek wyskocze, ale wiatr wieje na razie zbyt mocno.. ![]() Marudzem...ale zaraz coś stworze, na pewno! ![]() A czemu nie w humorze kinuś?? |
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
twórz twórz
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
No nic
Dziś już na pewno skoczę z mostu ![]() Nigdy nie zatęsknię za tym wstrętnym kierunkiem ![]() Nawet nie wyobrażacie sobie tego jak ja żałuję, że go wybrałam... Ale jak już tyle kasy w to włożyłam to nie mogę przerwać... Olać system. Już nie będę Wam więcej truła o tym, bo się stresujecie przeze mnie. Ajm sory Miłego dziona wszystkim Wam raz jeszcze
|
#977 | |
|
Zadomowienie
|
Cały czas...
ja zawsze sobie myślę, jak później cudownie jest sie godzić...ale fakt, to czasem nie wystarcza.. Chucham w piąstki, żebyście szybko sie pogodzili...i to zanim wrócisz do domu.... Cytat:
Jak coś gnębi, to wiadomo, że nie napiszesz, ze jest cudownie... trzymam kciuki i żebyś szybko miała dobry nastój |
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
pogodzicie się szybciutko, wiem, że Ci przykro, ale będzie dobrze
Cytat:
![]() znaczy artyzm twórczy w pełni
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zazwyczaj jest tak, że się spieszy z takimi rzeczami, a mi się nie spieszyło jakby się spieszyło to pewnie na narożnik czekałabym 20 dni tak jak było napisane, a nie 7 a na meble niby 3 tygodnie, a po dwóch już będą stać w garażu ![]() Cytat:
i paczki krakersów takie duże?? bo ja nawet nie pamiętam w jakich paczkach są krakersy własnie obrałam ziemniory na obiad, jeszcze tylko mięsko zrobić
|
|
|
#981 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tak szczerze to nie dociera do mnie to, że ja już jestem mamą ![]() Cytat:
Cytat:
a wózek ogólnie to kosztował nas za cały komplet 1558 zł, ale nam się taki właśnie spodobał, a co tam nie będę na dziecku oszczędzać, a nie ryzykowałabym kupna tak drogiej rzeczy przez allegro Cytat:
![]() a gdzie jedziecie konkretnie do tego ogrodu
|
|
#982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale jest lekki my na razie oglądamy te bryki i mamy lekki zawrót głowy
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
do Przelewic http://www.ogrodprzelewice.pl/
dzięki Katarzinko |
|
|
|
#984 | ||
|
Zadomowienie
|
No to teraz mnie przejrzałaś na wskroś...
Cytat:
Musicie to przeczekać po prostu... Cytat:
" powinnam napisać "A ci..."w sensie ONI... No i co poradzisz, że chęć umeblowania w Tobie wieksza, niż chęć wykończenia... ![]() Idę na obiaduńcio... schaboszczak z pyrkami. |
||
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj większaaaaaa nawet już mogę sprzątać, aby było bliżej końca niż dalej Kina
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Kina nie przejmuj się tak bardzo-kłótnie cementują związek wbrew pozorom. Bo to oznacza że nadal zachowaliście odrębność-że nikt nie udaje, nie gra
Wiadomo że nie jest to przyjemne ale naprawdę-wzmacnia.Poza tym na pewno dzisiaj wszystko się wyjaśni-jesteście oboje zmęczeni więc na pewno gdy odpoczniecie wszystko się ułoży Będzie dobrze-zapewniam![]() Kasieńka na szczęście mostki sa daleko. Ja wiem dziewczynki-studia to fajna rzecz ale pod warunkiem ze jest cos co nas tam ciekawi. Kasieńka swego czasu wybrała to, co wydawało się rozsądne-ale wiecie jak to jest z małżeństwem z rozsadku-często wychodzi bokiem. Grunt to teraz przeć do przodu, napisac jakąkolwiek prace, obronić ją, odebrać dyplom. A następnie złożyć go na kierunku, który choć trochę się podoba ![]() Malutka słońce, daj buziaka Dawidkowi od ciotki Fajne maleństwo (mam nadzieję że pamietasz o tym że gdy ci się znudzi wsadzasz go do motorówki (bo prąd rzeki jest przeciwny niż bym chciała) a motorówkę umieszczasz na Odrze-odbiorę go sobie we Wrocławiu, Opolu lub Raciborzu-zależy gdzie go zauważę![]() Kurcze-mam ochotę na jakiegoś smacznego drineczka -polejcie czymś panienki zanim wyjadę do szkółki
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zapraszam wszystkie doskonałe żoncie na moja studniowke!!!!!!jeszcze 100 dni do porodu
![]() ![]()
|
#989 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to ja CI naleję ...Śliwowicy, kcesz? Doleję czegos pysznego i będzie drineczke jak się pratrzy,..Cytat:
Napisałam to najprościej jak potrafiłam... Już niedługo Skarbie ...już niedługo, bedziesz siedzieć z herbatką w ręku... trzymaj sie kinuś ciepło czekoladko Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-24 o 14:02 |
||
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe-to byłaby masakra
Śmiałabym się jak głupi do sera. Ostatnio jak z Kamilem i Ilonką popiliśmy dwa winka to z Kamilem prawie nie umieliśmy dojść do domu ze śmiechu![]() Ja mam dość słaby łeb więc nie pijam wiele ale jak trzeba to trzeba-np dziś czekoladka ma studniówkę to się za nią napiję- hmm śliwowica? Bardzo chetnie ![]() Kurcze ale mi się nie chce jechać-jeszcze ten głupi angielski (sorki Aguniu). A jutro od 7.30-20.35 zajęcia Ja się wykończę ![]() Ale co tam- fajnie że spotkam się z Mariuszem, Pawłem, Rafałem,Grześkiem i Marcjanem-coś czuję że będzie wesoło Ciekawe czym nas jutro zaskoczą antyki-kujony
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Ale będę miała już z głowy

za mojego meza, o 11.30 ma b. wazny egzamin... O niczym innym nie mysle tylko zeby to zdał 

Ale czy może jakieś ciacho zostało od wczoraj
? I w ogóle co to za ciasto - krakersy czyli nie słodkie ??
hand-made: urodzinowo na 40tkę

czy oni nie wiedzą, że my jeszcze remontu nie skończyliśmy i nie mamy gdzie tego postawić

A nie tu widzę się polewaniem żubrówki zajmujesz 

a bryka naprawdę wypasiona tylko że droga