Żony doskonałe PM2008 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-23, 14:02   #931
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Powinnam robić prezentację a zrobiłam...schabowe
Szukam ciagle pretekstu by robic cos zgoła innego
Malutka ale uważaj z tym gubieniem kilogramów bo nic z Ciebie nie zostanie Wózek fajny-ile waży stelaż z gondolką?
Stary 2009-04-23, 14:05   #932
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no to macie zabawnie Chociaż te jej zachowania co tu piszesz to typowe dla szczeniaka, to już taki urok dorastających psów, że mają tendencję do zapominania tego, czego już się dawno nauczyły Ale z tym wyjadaniem ziemi wcześniej to mnie zaskoczyłaś, żeby czasem nie wyrosła Ci z niej wszystkożerna pannica, tak jak to było z bokserem mojej ciotki (nawet olej silnikowy potrafił zlizywać, a jego ulubioną przekąską były papierosy ) A nauczyliście jej już komendy "fe"?
Ano typowe . Na "fe" reaguje jak jej sie chce. Czasami mam ochote ja zamknac bo mam takiego nerwa, a czasami jest tak przeslodko pocieszna ze chcialoby sie ja mocno przytulic.... A jak juz zacznie lizac po golych nogach to nie masz serca sie na nia gniewac , pomimo tego ze przed chwila podarla Ci rajstopy bo myslala ze masz spodnie. Wczoraj siedzialam na podlodze na kolanach i stopach a ona wziela rozbieg i z radosci wpadla na mnie. Przyjmij takie rozpedzone 8 kg na klate...
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
A ja nie lubię firanek (co wielokrotnie już mówiłam). Wczoraj Pani ekspedientka tłumaczyła mi jak można podpiąć firankę z kokardami i innymi bajerami, zrobiłam taka minę, że Pani powiedziała "ok, już nie męczę, widzę, że chodzi pani o cos innego"
Z tą pracą to zobaczymy jak wyjdzie u mnie w miasteczku nie mam za wiele możliwości
Wiem pamietam. Ale ujrzenie twej miny w tym czasie - bezcenne hehehhe

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
no wiesz 3 razy dziennie biegam do szpitala po schodach na 3 piętro do synka to sobie kondycję wyrobię i zbędne kg zgubię
Dawidek teraz waży 1500 g
No to super wiadomosc ze chlopak rosnie a mama wyrabia sobie kondycje.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 14:12   #933
agunia82
Zakorzenienie

malutka dbaj dalej o synusia i dobrze dokarmiaj to niedługo będzie z Tobą w domku

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wczoraj siedzialam na podlodze na kolanach i stopach a ona wziela rozbieg i z radosci wpadla na mnie. Przyjmij takie rozpedzone 8 kg na klate...
hehe, przyjmowałam więcej- wyrośniętego kaukaza, któremu wydawało się, że nadal był malutką nieporadną kulką To chyba było znacznie więcej niż 8kg
Dlatego naszego pieska będziemy od razu oduczać skakania

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 14:37   #934
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

hejka
Cytat:
posyłam słońca trochę do Ciebie

Ciąża u psa trwa około 9 tygodni, poród planowany na 10 czerwca. A psiaki oddaje się jak mają minimum 7 tyg- odbieramy więc naszego jakoś pod koniec sierpnia, no ale wcześniej oczywiście będą odwiedziny, i to pewnie nie jedne
1. Oj coś nie doszło to słoneczko do mnie Ciągle zimno i deszczowo - brrrr....
2. To pewnie szybko Wam zleci, jak będziecie tam często odwiedzać A powiedz mi jeszcze - to się da jakoś zbadać u suki ile będzie szczeniąt? Bo może być tak że będzie tylko 1-2 ?
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
po to tu jesteśmy - jestśmy jak najlepsza na świecie grupa wsparcia (nieskromnie mówiąc)

dziewczynki MILI Was pozdrawia i tęskni za Wami
u niej jakoś powoli się kula do przodu, musiala lekarza zmienić, ale ma nadzieję, że teraz już bedzie coraz lepiej
Malutka Mili zasyła Tobie gratulacje i cieszy się, że wszsytko dobrze
1. W to nie wątpię
2. Dzięki za wieści od mili Tez przesyłam buziaki
Cytat:
A kondycje fakt wyrabiam, taki szczeniak to jak dziecko normalnie jak nie upilnujesz to juz nabroi. Nasza smieciara wczoraj pozbyla sie calego obiadu na dywan gdyz miala male zyganko .... Jak sie okazalo wyjada mamie z doniczek ziemie na polpietrze i nawcinala sie gumek recepturek, ktore gdzies lezaly na podlodze niezauwazone....
Ty to masz utrapienie z tym psiurkiem No to ja już chyba wolę mieć dziecko
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Co do Daget i jej podrywu panów kanarków...Hehe ostatnio byłam przed korepetycjami na takiej obornickiej polance-ręczniczek , cisza, spokój i książka z chemii fizycznej No i po jakimś czasie przysiadł się chłopczyk Zagaduje szmery bajery (był na wagarach-gimnazjalista). Hehe uśmiałam się jak nic bo stwierdził że max jestem w 2 klasie liceum Szkoda że nie widziałyście jego miny jak mu powiedziałam że jestem min 10 lat starsza od niego. Albo dresik, bluzeczka sportowa i polar tak odmładzają albo po prostu w pewnym wieku nie wypada się włóczyć po pagórkach i kłaść bylew gdzie na polanie pełnej mleczy...
Tak sobie przypomniałam też taką sytuację - to było po mojej obronie mgr. Poszłyśmy z koleżanką na dyskotekę a że to był akurat 22 czerwca to było pełno dzieciaków z okazji rozpoczęcia wakacji. I tańczymy tak w kółeczku jak to zwykle w takich miejscach, sporo ludzi głównie dzieciaki (choć zawsze jak tu przychodziłyśmy to byli prawie sami studenci, no ale ja miałam taki humor..... że mi to kompletnie nie przeszkadzało ). I podchodzi taki gostek (później wyszło że właśnie skończył gimnazjum) i zagaduje takim cwaniackim tonem - "też już masz wakacje?", a ja że tak, "a którą klasę skończyłaś?", a ja, że ja już całkiem szkołę skończyłam , a on "a co, gimnazjum?", ja że nie; "A TO LICEUM????" - już taki zajarany to mówi, że mu się udało maturzystkę poderwać , a ja nie STUDIA Strzelił buraka i odszedł, ale później słyszałam, że się chwalił kolegą kogo poderwał
Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję pracy!!!!!!!!

Aniusia dla ciebie wielki abys miała siły mierzyć się z problemami i aby one się rozwiązały
Dzięki Kochana
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 14:39   #935
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Z dwojga złego wolę dzieci niż psy Może dlatego że nigdy zwierząt nie miałam i nawet za nimi nie tęskniłamDageciku a jak Wasza Czika będzie się czuła w waszym mieszkanku?? Nie będzie dla niej za małe do brykania?
Kurcze dziewczynki tęskni mi się za tym ciepełkiem jakie był-mam nadzieję że już niedługo powróci
Chce mi się spać, brzuszek boli-panna @ znowu nawiedziła .Biorę żelazo profilaktycznie bo niedawno dopiero miałąm a tu znów ;(
Stary 2009-04-23, 14:50   #936
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

1. Oj coś nie doszło to słoneczko do mnie Ciągle zimno i deszczowo - brrrr....
2. To pewnie szybko Wam zleci, jak będziecie tam często odwiedzać A powiedz mi jeszcze - to się da jakoś zbadać u suki ile będzie szczeniąt? Bo może być tak że będzie tylko 1-2 ?
u mnie też już się coś słoneczko chowa
A u piesków raczej nie ma możliwości sprawdzenia, ile będzie szczeniaków, ale zwykle jest od 4 do... 12 (a w skrajnych przypadkach pewnie i więcej).Taki miot białasów się ostatnio urodzil

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 15:07   #937
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
hehe, przyjmowałam więcej- wyrośniętego kaukaza, któremu wydawało się, że nadal był malutką nieporadną kulką To chyba było znacznie więcej niż 8kg
Dlatego naszego pieska będziemy od razu oduczać skakania
Na szczescie to rzadka przypadlosc tylko wtedy gdy mala dostaje calkowitej glupawki. Dzis juz zdazyla mi cale rece wylizac i pobawilysmy sie w lapki a ona probowala nauczyc mnie turlania
Cytat:

Ty to masz utrapienie z tym psiurkiem No to ja już chyba wolę mieć dziecko
Powiem Ci szczerze ze taka szkola przed posiadaniem potomka bardzo sie nam przyda. Nigdy nie mialam psa i to jest dla mnie zupelna nowosc, natomiast dla mego meza kontakt z dziecmi to egzotyka wiec uzupelniamy sie wysmienicie hihih.

Cytat:
Z dwojga złego wolę dzieci niż psy Może dlatego że nigdy zwierząt nie miałam i nawet za nimi nie tęskniłamDageciku a jak Wasza Czika będzie się czuła w waszym mieszkanku?? Nie będzie dla niej za małe do brykania?
Kurcze dziewczynki tęskni mi się za tym ciepełkiem jakie był-mam nadzieję że już niedługo powróci
Chce mi się spać, brzuszek boli-panna @ znowu nawiedziła .Biorę żelazo profilaktycznie bo niedawno dopiero miałąm a tu znów ;(
Wiesz..... pewnie nim sie przeprowadzimy ona juz ze szczeniecych zachowan wyrosnie.A jak jezdzimy do moich rodzicow to tam tez lata po 2 pokojach i problemu nie widzi. W L-owie za to mamy wielkie okno balkonowe uwielbia tam siedziec i wygladac
Stary 2009-04-23, 15:11   #938
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem Ci szczerze ze taka szkola przed posiadaniem potomka bardzo sie nam przyda. Nigdy nie mialam psa i to jest dla mnie zupelna nowosc, natomiast dla mego meza kontakt z dziecmi to egzotyka wiec uzupelniamy sie wysmienicie hihih.
Na pewno macie niezłą szkołę życia
A w ogóle Kochana - czemu nie polewasz ?? 2000 post ci strzelił
Stary 2009-04-23, 15:15   #939
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Ok dziewczynki gadu gadu gadu gadu a tu do domku trzeba się zbierać. Dzisiaj imieninki mojego kofanego tatusia więc pewnie do jutra.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 15:20   #940
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Na pewno macie niezłą szkołę życia
A w ogóle Kochana - czemu nie polewasz ?? 2000 post ci strzelił
O popatrz nawet nie wiedzialam..... no to imprezka, na razie winko i wisky jak kto lubi a zaraz skoncze robic Krakersika i za 2 godz jak sie przegryzie zapraszam na ciacho :p arty:
Stary 2009-04-23, 15:49   #941
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Gratulacje DagecikuPomyśl jak ten czas leci: I jak posty lecą
Twoja psinka jest rozkoszna-jak maskotka- na pewno jednak uczy odpowiedzialności- no i kondycję do biegania później za małym szkrabem Ci wyrobi
A co do mieszkanka-to w sumie przyzwyczai się jak czlowiek do nowego miejsca I pozwoli ci dobrze poznać Legionwo na wspólnych spacerach
Stary 2009-04-23, 19:57   #942
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka u mnie tez dzis pada i szaro
nie mialam czasu wczesniej zajrzec a widze ze duzo az tak nie naskrobslyscie

a ja jestem podminowana bo tydzien temu zabukowalam te bilety dla mojej babci i siostry i przelewem placilam no i ciagle nie mam potwierdzenia, wiec zadzwonilam tam dzisiaj i sie okazalo ze musze jeszcze doslac 20 zl kurde ale nie zadzwonili ani nie napisali maila zeby mnie o tym powiadmic a w ten dzien co wplacalam kase to dzwonilam i nawet pani w informacji mi potwierdzila jaka kwote mam wplacic

Cytat:
Hej!
Muszę się pochwalić. Zamówiłam te nieszczęsne firanki. Do sypialni normalne (nie panel) a do salonu panelówki + zazdrostka do kuchni (myślałam że to sie nazywa zazdroska, Pani mnie wczoraj uświadomiła) Cała przyjemność będzie mnie kosztowała 470 zł
o to fajnie i polowe taniej niz te przedtem co znalazlas pochwal sie pozniej

Cytat:
A teraz- jak chcesz dalej narzekać, to ja mogę za chwilę Ci pokazać, jakie tłumaczenie właśnie robię, już chyba bym wolała mieć zaliczenia itp. Jak ktoś bardzo chętny moge wkleić próbkę W tym tekście to już nie tylko składnia zdania leży, ale i znaki przestankowe wciśnięte na chybił trafił (of course tłumaczenie z chińskiego angielskiego). Więc proszę mi tu nie marudzić, bo ja z przeczytaniem każdego kolejnego zdania coraz mocniej walę głową w ścianę. A jeszcze dzisiaj cały dzień, jutro, i kto wie czy jeszcze nie w poniedziałek czeka mnie ta męczarnia.

No a na psiaka faktycznie, tylko czekać i trzymać kciuki za zdrowe szczeniaczki
poradzisz sobie troche zeby Ci szybko i sprawnie poszlo
no i trzymamy za szczeniaczki

Cytat:

no wiesz 3 razy dziennie biegam do szpitala po schodach na 3 piętro do synka to sobie kondycję wyrobię i zbędne kg zgubię
szybko wrocisz do formy jak tak sie nalatasz codziennie
oj to rosnie synus jeszcze tylko pol kilo i wezmiecie go do domciu

Cytat:
Ano typowe . Na "fe" reaguje jak jej sie chce. Czasami mam ochote ja zamknac bo mam takiego nerwa, a czasami jest tak przeslodko pocieszna ze chcialoby sie ja mocno przytulic.... A jak juz zacznie lizac po golych nogach to nie masz serca sie na nia gniewac , pomimo tego ze przed chwila podarla Ci rajstopy bo myslala ze masz spodnie. Wczoraj siedzialam na podlodze na kolanach i stopach a ona wziela rozbieg i z radosci wpadla na mnie. Przyjmij takie rozpedzone 8 kg na klate...
8 kilo niezle
fajnie masz z nia tyyyyle zabawy

Cytat:
hejka
Tak sobie przypomniałam też taką sytuację - to było po mojej obronie mgr. Poszłyśmy z koleżanką na dyskotekę a że to był akurat 22 czerwca to było pełno dzieciaków z okazji rozpoczęcia wakacji. I tańczymy tak w kółeczku jak to zwykle w takich miejscach, sporo ludzi głównie dzieciaki (choć zawsze jak tu przychodziłyśmy to byli prawie sami studenci, no ale ja miałam taki humor..... że mi to kompletnie nie przeszkadzało ). I podchodzi taki gostek (później wyszło że właśnie skończył gimnazjum) i zagaduje takim cwaniackim tonem - "też już masz wakacje?", a ja że tak, "a którą klasę skończyłaś?", a ja, że ja już całkiem szkołę skończyłam , a on "a co, gimnazjum?", ja że nie; "A TO LICEUM????" - już taki zajarany to mówi, że mu się udało maturzystkę poderwać , a ja nie STUDIA Strzelił buraka i odszedł, ale później słyszałam, że się chwalił kolegą kogo poderwał
mial sie z czego chwalic

Cytat:
.. no to imprezka, na razie winko i wisky jak kto lubi a zaraz skoncze robic Krakersika i za 2 godz jak sie przegryzie zapraszam na ciacho
Gratulejszyn
na ciacho juz czekam...

Kasienka za zaliczenia, na pewno wszystko bedzie na 5 !!!

Izazusia to Ci komplement walnal licealistka

Lola zdolniach same 5 przynosi
Stary 2009-04-23, 21:22   #943
czekoladka79
Zadomowienie

Witajcie moje SKARBY !!!!
Jeszcze żyję tylko co to za życie jak nie ma czasu na wizaż
Dobra sama to zrobię, za to, że tak długo nie pisałam
Ale czytałam wiec się tak w połowie liczy

malutka_24 normalnie najpierw się wystrachałam,że dzidzia za wcześnie się na ten świat dobijała a potem się poryczałam jak przeczytałam Twoją relację. Ogromnie się cieszę, że z Wami wszystko dobrze a syncio słodziak rośnie i zdrowo się rozwija

daget gratuluję pracy i poryczałam się ze śmiechu z tych kanarów

Kasieńka jak zobacze u ciebie czerwoniaste buciory to z nóg zerwę i ukradnę
a z indeksami giełdowymi mogę się mierzyć nie ma problema fajna zabawa
Dzisiaj nawet byłam w Krakowie na testach nowego oprogramowania do rozliczania transakcji na papierach wartościowych i miałam jedną uwagę do tej aplikacji " Czemu ona kawy nie parzy????"

izazusia toć Ty mistrzynią kulinarnych smakołyków zostaniesz jak za każdym razem jak się będziesz miała czegoś nauczyć to będziesz coś pichciła

Anusia_pieknusia gratuluję pracki !!!!

agunia82 oj biedaku co Ty się naużerasz z tymi chińczykami i ich translatorami

kotek jak zawsze ..... albo tylko mruczy tzn mruknie słówko i zwieje albo miauczy i narzeka jak wariatuńcio ..... no co za kocurzysko nam się trafiło

czekoladka21 - gratuluję dziewczynki kolejna kobietka dołączy do naszego grona

AgatkoR trzymam kciuki za Twojego męża i po ogladnięcu zdjęć stwierdzam, że prawdziwa ciężarówka z Ciebie

A u mnie jak nie urok to sraczka - w sumie to dosłownie, bo tuz przed świętami zaliczyłam rotawirusa i spędziłam dwa dni na kiblu a przez święta rypałam sam kleik ryżowy ..... fuuuuuj tfu tfu
Teraz siedzę z jakimś zapaleniem gardła no i hormonki mi się wywaliły , bo przez te "kleikowe" święta przytułam 5 kg przed @ ..... w sumie to pewnie woda ale już mam dość takich akcji, narazie zmieniłam tabsy.
W pracy po staremu kicha z kaszaną, jedyne co to mam już zabookowane bilety na tą Sycylię więc jak dobrze pójdzie to lecę na 5 dni grzać dupsko. A potem jak się uda to bedzie mega wypad na Kubę ..... słoneczko, rozgrzany piasek, lazurowa woda, cygara rum no i te Kubanki .....mmmmm mulateczki z krągłymi tyłeczkami mniam mniam n o i się wydało

Mieszkania nadal nie mamy .... ostatnio ogladaliśmy jedno ale własciciel był chyba chory psychicznie ..... próbował nam takie kity wciskać, ze szok łącznie z tym, że w tym mieszkaniu elektryke kładli ludzie z ABW co jeden to lepszy wariat .... załamka, jakiś wysyp wariatów chcących sprzedać mieszkanie.

No i zaczęłam hmmm bawić się w robienie biżuterii na sprzedaż i szkatułek dekupażowanych - do tej pory robiłam to tylko na własne potrzeby, ale w ramach kitrania w skarpetę na kubańskie szaleństwa wieczorkami dłubię na sprzedaż - teściowa ma u siebie dość duży rynek zbytu.

Oki ale się naskrobałam .... teraz obiecuję się regularnie odzywać
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:50   #944
mooonik
Zakorzenienie

Hej Żoneczki
ale dziś był zamulasty dzień, szaro, ciemno i chłodno i cały czas jakby deszcz wisiał w powietrzu aż się nic nie chciało robić......

Malutka super że możesz już kąpać synka, na pewno niesamowite przeżycie
a bryka naprawdę wypasiona tylko że droga czy wszystkie wózki są takie drogie??

Soffera- no eskpress to super sprawa, jak będziesz przypadkiem w Krakowie to zapraszam na kawkę, pracowałam kiedyś w kawiarni i znam parę sposobów na pyszną kawusię

a kawe w Mc też lubieeeee latte jest pychota

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka u mnie tez dzis pada i szaro
nie mialam czasu wczesniej zajrzec a widze ze duzo az tak nie naskrobslyscie

a ja jestem podminowana bo tydzien temu zabukowalam te bilety dla mojej babci i siostry i przelewem placilam no i ciagle nie mam potwierdzenia, wiec zadzwonilam tam dzisiaj i sie okazalo ze musze jeszcze doslac 20 zl kurde ale nie zadzwonili ani nie napisali maila zeby mnie o tym powiadmic a w ten dzien co wplacalam kase to dzwonilam i nawet pani w informacji mi potwierdzila jaka kwote mam wplacic
buuuuuu jakie buraki! nie lubię takich sytuacji tym bardziej że to nie Twoja wina
na pocieszenie
Gosia gratuluje zakupu firanek, pokażesz jak juz będą zamontowane?
Daget przynajmniej się nie nudzicie z psiakiem, dostarcza Wam nowych wrażeń co troche a 2000 postów wow!
oglądam Housa ale jakoś mi nie podchodzi z lektorem, taki jakiś dziwny o wiele bardziej wolę oglądać w orginale, kurcze a jeszcze musze czekać do poniedziałku na nowy odcinek

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:53   #945
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czekoladzinko w końcu jesteś
Mężowi tak posmakowały kotlety schabowe że pomagał mi w mojej prezentacji (kotku nie umiałam znaleźć jak to zrobić bo robiłam dla Ciebie obiadek-i takie inne szmery bajery), bo znalazłam super animacje ale nie wiedziałam jak to wkleić do powerpointa żeby się tak samo jak na stronie "ruszało". A że mąż się zna zrobił mi to w 5 minut Kocham go
Jednym słowem prezentacja na ukończeniu prawie-nie będę się wygłupiać i robić miliony slajdów-wszystko co się dało wsadziłam w tabele i szafa gra
Słoneczna Czekoladko czy te rotawirusy musiały wpić się w Twoje piękne ciało?? Może oznacza to że je za bardzo eksploatujesz-ja rozumiem Kuba , Sycylia piekne kraje ale nie zajedź się na amen!!!Kto nas wtedy będzie rozweselał??

Ps. Czy ja już mówiłam że uwielbiam Twoje posty?
Ale uważaj bo w Kotku rośnie Ci konkurencja-on coś mało miauczy ale jak już miauknie to boki zrywać
Stary 2009-04-23, 22:46   #946
kotekk81
Zakorzenienie

witam zoneczki

przyznaje ze podgladam z partyzanta ale nie mam za bardzo czasu na udzielanie sie bo mamy mase spraw do zalatwienie przed wyjazdem a wyjazd juz jutro a ja mam roboty na tydzien conajmniej tak sie zalatwilam no bo jakos gdzies niewiadomo gdzie jeden tydzien mi uciekl

no a teraz sie zegnam (bo niewiadomo czy jutro zalape sie na dostawe internetu) i do przeczytania za 12 dni noo moze wczesniej w Polsce uda mi sie dorwac kompa

buziaczki i grzecznie mi tu prosze sie zachowywac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 22:51   #947
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

BUZIAM WIECZOROWO
Cytat:
Ach Agus mozna by wiele pisac. Jak ma czas zabawy to mozna do niej mowic a ona jak glucha, lapie wtedy za nogawki i podgryza piety. Jak wydaje jej sie ze zostaje na pietrze sama to obchodzi wszystkie pokoje i sprawdza czy aby na pewno. Jak zostaje sama to szczeknie raz i ucieka albo siada pod drzwiami. Moze pol dnia siedziec przy oknie balkonowym i patrzec przez szybe. Wszystko co na podlodze to wrog, musi skosztowac i wymemlac w pysku. Jak widze ze znowu cos pozera lece aby jej to wyciagnac (bo nigdy nie wiadomo co to jest) wiec juz jest na tyle cwana ze proboje to polknac nim zdarze doleciec. A jak broi i widzi ze sie zblizam to albo ucieka z miejsca zbrodni albo ucieka z "ofiara" w pysku.
Wyobraziłam to sobie...wiem, bywa, ze nie do śmiechu jest, ale niektóre sytuacje sa świetne...
Nieziemska psotnisia...
Cytat:
chciałam jeszcze tylko Wam powiedzieć, że czytamy Maleństwu od wczoraj Kubusia Puchatka i chyba mu się podobało, bo grzecznie słuchało, mimo, ze wcześniej brykało

i wszystkie ciepłe myśli i uściski przekażę naszej Mili
katarzinko ode mnie też dla Milusi
Mhmmm....jak sympatycznie...cos w tym jest, skoro się uspokaja...
Cytat:
. Przyjmij takie rozpedzone 8 kg na klate...
Wiem pamietam. Ale ujrzenie twej miny w tym czasie - bezcenne hehehhe
daget ja od małego mojego psiaka oduczałam skakania i zdejmowałam nóżki, ale oczywiscie domownicy swoje i teraz jak chce się podejść, to nie ma mowy, bo skacze jak kangur...
Cytat:
Najlepsze na @ jest co??.....wizaż Kochana...wizaż
Cytat:
O popatrz nawet nie wiedzialam..... no to imprezka, na razie winko i wisky jak kto lubi a zaraz skoncze robic Krakersika i za 2 godz jak sie przegryzie zapraszam na ciacho
:h ot:
BALANGOWANIE

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Jeszcze żyję tylko co to za życie jak nie ma czasu na wizaż A u mnie jak nie urok to sraczka - w sumie to dosłownie, bo tuz przed świętami zaliczyłam rotawirusa i spędziłam dwa dni na kiblu a przez święta rypałam sam kleik ryżowy ..... fuuuuuj tfu tfu
Teraz siedzę z jakimś zapaleniem gardła no i hormonki mi się wywaliły , bo przez te "kleikowe" święta przytułam 5 kg przed @ ..... w sumie to pewnie woda ale już mam dość takich akcji, narazie zmieniłam tabsy.
W pracy po staremu kicha z kaszaną, jedyne co to mam już zabookowane bilety na tą Sycylię więc jak dobrze pójdzie to lecę na 5 dni grzać dupsko. A potem jak się uda to bedzie mega wypad na Kubę ..... słoneczko, rozgrzany piasek, lazurowa woda, cygara rum no i te Kubanki .....mmmmm mulateczki z krągłymi tyłeczkami mniam mniam no i się wydało
No i zaczęłam hmmm bawić się w robienie biżuterii na sprzedaż i szkatułek dekupażowanych - do tej pory robiłam to tylko na własne potrzeby, ale w ramach kitrania w skarpetę na kubańskie szaleństwa wieczorkami dłubię na sprzedaż - teściowa ma u siebie dość duży rynek zbytu.
No skoro obiecujesz to nie dostaniesz lańska...
A pochwal sie tymi robótkami, co?
A co Ty z Kubankami tu wyjeżdżasz?
No i fajnie masz z ta Sycylią..

A ja dziś sama, mąż miał wyjazd...i znowu śpię sama...

izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 08:13   #948
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laski, dzisiaj jestem pesymistką, mam doła mężowo - kłótniowego.
Cytat:
no to imprezka, na razie winko i wisky jak kto lubi a
Ja chcę whisky - podwójną. Dzisiaj to nawet czystą bez coli wypiję, tylko lód i cytrynkę poproszę

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka u mnie tez dzis pada i szaroo

to fajnie i polowe taniej niz te przedtem co znalazlas pochwal sie pozniej
A u mnie codziennie jest ładnie i nawet bym chciała, żeby w nocy trochę popadało bo u nas jak nie urok to sraczka i zaraz jakaś susza z tego wyniknie.

Pochwalę się wczoraj jeszcze dzwoniłam podać dokładny wymiar i Pani powiedziała, że szybko się uwiną.

Z tymi płatnościami i bukowaniami to tak bywa. Nie denerwuj się.

Cytat:
W pracy po staremu kicha z kaszaną, jedyne co to mam już zabookowane bilety na tą Sycylię więc jak dobrze pójdzie to lecę na 5 dni grzać dupsko. A potem jak się uda to bedzie mega wypad na Kubę .....
Mieszkania nadal nie mamy .... ostatnio ogladaliśmy jedno ale własciciel był chyba chory psychicznie ..... próbował nam takie kity wciskać, ze szok łącznie z tym, że w tym mieszkaniu elektryke kładli ludzie z ABW co jeden to lepszy wariat .... załamka, jakiś wysyp wariatów chcących sprzedać mieszkanie.

No i zaczęłam hmmm bawić się w robienie biżuterii na sprzedaż i szkatułek dekupażowanych -
Hej! Odzywaj się odzywaj, brakuje tutaj twoich śmiesznych postów. Kacha nas tu jeszcze zabawia no, ale co dwie zabawiaczki to nie jedna)
Kuby i Sycylii zazdraszczam (wiem wiem wredota zazdraszczalska ze mnie ale nic na to nie poradzem)
Z mieszkaniami to macie przeboje jak nic ale...może w końcu uda się te wspaniałe i wymarzone wyszukać.
Kurcze dlaczego ja nie jestem uzdolniona i nie mogę sobie wieczorami dorobić...

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Gosia gratuluje zakupu firanek, pokażesz jak juz będą zamontowane?
oglądam Housa ale jakoś mi nie podchodzi z lektorem, taki jakiś dziwny o wiele bardziej wolę oglądać w orginale, kurcze a jeszcze musze czekać do poniedziałku na nowy odcinek
Pokażę
Mi ten nowy z nowym zespołem w ogóle nie pasuje. Denerwują mnie Ci ludzie a najbardziej ta brzydka blonda.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no a teraz sie zegnam (bo niewiadomo czy jutro zalape sie na dostawe internetu) i do przeczytania za 12 dni noo moze wczesniej w Polsce uda mi sie dorwac kompa
Buźki, będziemy tęsknić
Stary 2009-04-24, 08:37   #949
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dziyń dybry

Cytat:

Anusia_pieknusia gratuluję pracki !!!!

A u mnie jak nie urok to sraczka - w sumie to dosłownie, bo tuz przed świętami zaliczyłam rotawirusa i spędziłam dwa dni na kiblu a przez święta rypałam sam kleik ryżowy ..... fuuuuuj tfu tfu
W pracy po staremu kicha z kaszaną, jedyne co to mam już zabookowane bilety na tą Sycylię więc jak dobrze pójdzie to lecę na 5 dni grzać dupsko. A potem jak się uda to bedzie mega wypad na Kubę ..... słoneczko, rozgrzany piasek, lazurowa woda, cygara rum no i te Kubanki .....mmmmm mulateczki z krągłymi tyłeczkami mniam mniam n o i się wydało

1. No witaj wreszcie Ja bym Ci tam jeszcze dorzuciła Bo tak ukrywać się - nie ładnie
2. Dziękować
3. Z tymi problemami żołądkowymi - to podejrzane bo to tu na wizażu coś ostatnio jakaś epidemia była a ciebie z nami nie było No ale żeby od kleiki tyle przytyć ? Bidulka
4. Sycylii - zazdroszczę ale jak usłyszałam o Kubie - plizzz zabierz mnie ze sobą, zmieszczę się w Twoim bagażu podręcznym Coś się chyba też napaliłam na te Kubanki
4. Mieszkanko - mam nadzieje, że znajdziecie coś wreszcie i traficie na inteligentnego sprzedawcę a gościu z tym elektrykiem z ABW to mnie powalił
5. A gdzieś oficjalnie można obejrzeć/kupić te Twoje dzieła biżu i decupage? Uwielbiam takie rzeczy
Cytat:
O popatrz nawet nie wiedzialam..... no to imprezka, na razie winko i wisky jak kto lubi a zaraz skoncze robic Krakersika i za 2 godz jak sie przegryzie zapraszam na ciacho :p arty:
Wczoraj już nie zdążyłam na imprezkę Ale czy może jakieś ciacho zostało od wczoraj ? I w ogóle co to za ciasto - krakersy czyli nie słodkie ??
Stary 2009-04-24, 08:48   #950
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

witaj slodkosci
kurcze to swieta mialas nieciekawe.....
ale za to wyjazd na Sycylie i Kube ci to zrekompensuje!!!
super-tez bym chciala pojechac!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 09:46   #951
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka

no i świetnie, że rośnie

Cytat:

ale nie trzeba było się od razu bić - my byćmy to lepiej zrobiły :P
wygrzewaj sie - dobrze Ci zrobi

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
BUZIAM WIECZOROWO

katarzinko ode mnie też dla Milusi
Mhmmm....jak sympatycznie...cos w tym jest, skoro się uspokaja...

:h ot:
BALANGOWANIE

A ja dziś sama, mąż miał wyjazd...i znowu śpię sama...
a tu ciągle mówią o kryzysie w czytelnictwie, a tu u nas juz mama, tata i maleństwo czyta - norma 100%
moge Ci kubusia poczytac, zeby Ci smutno przed snem nie było następnym razem

dobrego dnia skarbeńki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 10:01   #952
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej żabule
Cytat:

Kasieńka jak zobacze u ciebie czerwoniaste buciory to z nóg zerwę i ukradnę

a z indeksami giełdowymi mogę się mierzyć nie ma problema fajna zabawa

W pracy po staremu kicha z kaszaną, jedyne co to mam już zabookowane bilety na tą Sycylię więc jak dobrze pójdzie to lecę na 5 dni grzać dupsko. A potem jak się uda to bedzie mega wypad na Kubę ..... słoneczko, rozgrzany piasek, lazurowa woda, cygara rum no i te Kubanki .....mmmmm mulateczki z krągłymi tyłeczkami mniam mniam no i się wydało

1- hehehehehehe to się nazywa masochizm poznajemy coraz to nowsze oblicza naszej słodkiej Czekotubki
2- nie kradnij moich butków, bo nie dość że nie będę jadła przez miesiąc <jak za resztę kasy je kupię> to jeszcze będę chadzała na boso kcysz mieć mnie na sumieniu ?
3- fajna zabawa????????????????? blagam pobaw się ze mną
Daguś miała coś tam zerknąć, ale nie wiem czy coś jej się udało wymyśleć... a ja muszę to mieć na jutro na zaliczenie zajec
Czeko wysyłam Ci na priva wiadomości dogłębniejsze
4- bidulka- sraczysko to potrafi wymęczyć
a Kubańskich zgrabniuchnych panienek to Ci też zadroszczę
5- rzeczywiście co człowiek to bardziej pogibany
6- pokazuj swe dzieła bośmy Ciekawe
7- no ja myślę
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
W takim razie szczęśliwej podróży dziubku
I wracaj do nas szybko

No nadal czarna dziura w mózgu mym
Dziś zaliczenie z ekonometrii
Malo się uczyłam... poza tym ja sama nie potrafię się uczyć
Wszystko w koło mnie rozprasza...
Najwyżej bedzie poprawka- a co mi tam

Martwie sie nadal tym projektem... mam nadzieję że miłości Wy moje mi pomożecie.
Czekam na cynka od Was
A teraz zabieram się za udawanie, że pracuję

aaaaaaaaaaaaaaa Gosico- cóż tam znów się staneło z Twym mężem, że wojna trwa??
Mam żubrówkę w lodówce- polać Ci??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-04-24 o 10:03 Powód: Gosiczka :*
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 10:08   #953
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej żabule

No nadal czarna dziura w mózgu mym
Malo się uczyłam... poza tym ja sama nie potrafię się uczyć
Wszystko w koło mnie rozprasza...
Najwyżej bedzie poprawka- a co mi tam

Martwie sie nadal tym projektem... mam nadzieję że miłości Wy moje mi pomożecie.
Czekam na cynka od Was
A teraz zabieram się za udawanie, że pracuję

aaaaaaaaaaaaaaa Gosico- cóż tam znów się staneło z Twym mężem, że wojna trwa??
bedzie dobrze
trzymam kciuki !!!

a przede mną imprezowy łykend
dwa razy urodzinki, wycieczka do Wrocławia i spotaknie z ludkami ze studiów - no to popije soczków ;P
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-04-24, 10:16   #954
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosico- cóż tam znów się staneło z Twym mężem, że wojna trwa??
No ekonometrii to Ci nie zazdroszczę, sama to przeszłam

Wojna jak zwykle: ja zawzięta, on też jakiś tam. Polej mi pijaczyno Ty moja, tylko sporo.

Cytat:
dwa razy urodzinki, wycieczka do Wrocławia i spotaknie z ludkami ze studiów - no to popije soczków ;P
O kurcze, tylko uważaj, żeby się nie spić
Stary 2009-04-24, 10:22   #955
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie dobrze
trzymam kciuki !!!

nie dziekuje
mam nadzieje ze skoncze w koncu te studia, bo mam ich dosc!!!!!!!!!!!!

Miłego weekendu zatem <dobijajcie mnie dalej >
Cytat:
No ekonometrii to Ci nie zazdroszczę, sama to przeszłam

Wojna jak zwykle: ja zawzięta, on też jakiś tam. Polej mi pijaczyno Ty moja, tylko sporo.
1- ano
2- yhm... to niedopsz
polewam! 3/4 żubrówki + 1/4 soku jabłkowego!
Może być?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 10:25   #956
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

O kurcze, tylko uważaj, żeby się nie spić
no popije sokami i wodą

Cytat:
nie dziekuje
mam nadzieje ze skoncze w koncu te studia, bo mam ich dosc!!!!!!!!!!!!

Miłego weekendu zatem <dobijajcie mnie dalej >

1- ano
2- yhm... to niedopsz
Może być?
to nie miało Cię dobić, przeprszam
a jak skończysz studia to bedzie Ci tego brakowac
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-04-24, 11:03   #957
soffera
Zadomowienie

Hej Myszole
Wszystko przeczytalam ale nie dam rady zacytowac Was wszystkie

Mam dzis napiety dzien: praca a potem szybko do Katowic na zajecia ( o ile sie nie rozmysle )

Mam prosbe, prosze po cichaczu trzymac za mojego meza, o 11.30 ma b. wazny egzamin... O niczym innym nie mysle tylko zeby to zdał

Uffff lece zajeciowac dzieciaki

P.S Kasia wez sie do roboty!!! Nie narzekaj! Bo bedzie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 11:11   #958
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Hej Myszole

Mam prosbe, prosze po cichaczu trzymac za mojego meza, o 11.30 ma b. wazny egzamin... O niczym innym nie mysle tylko zeby to zdał

Uffff lece zajeciowac dzieciaki

P.S Kasia wez sie do roboty!!! Nie narzekaj! Bo bedzie
zaciśnięte !!!!!!!!!
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-04-24, 11:12   #959
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Może być?
od razu lepiej, mocne, ale tego mi trzeba. Mam nadzieję, że następnym razem popijemy po Twoim zdanym egzaminie

Cytat:
Trzymam
Stary 2009-04-24, 11:32   #960
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hej Migotki, Stoktotki i fajne pięknotki...
Cytat:
a tu ciągle mówią o kryzysie w czytelnictwie, a tu u nas juz mama, tata i maleństwo czyta - norma 100%
moge Ci kubusia poczytac, zeby Ci smutno przed snem nie było następnym razem
Ooo.. katarzinko idę na to i będę słuchać grzecznie...obiecuję...:e hem:
Cytat:
Cześć laski, dzisiaj jestem pesymistką, mam doła mężowo - kłótniowego.
Pochwalę się wczoraj jeszcze dzwoniłam podać dokładny wymiar i Pani powiedziała, że szybko się uwiną.
Rzucam na CIebie gosiu odstresowywaczo-optymistacza!!!

Cytat:
Uda się...
Już pewnie zdaje...

A ja do pracy...bo mam kilka prac do nabazgrania...

Byłyście grzeczne, więc poczęstuje Was rolada lodową...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości