|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Powinnam robić prezentację a zrobiłam...schabowe
![]() Szukam ciagle pretekstu by robic cos zgoła innego Malutka ale uważaj z tym gubieniem kilogramów bo nic z Ciebie nie zostanie Wózek fajny-ile waży stelaż z gondolką?
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na "fe" reaguje jak jej sie chce. Czasami mam ochote ja zamknac bo mam takiego nerwa, a czasami jest tak przeslodko pocieszna ze chcialoby sie ja mocno przytulic.... A jak juz zacznie lizac po golych nogach to nie masz serca sie na nia gniewac , pomimo tego ze przed chwila podarla Ci rajstopy bo myslala ze masz spodnie. Wczoraj siedzialam na podlodze na kolanach i stopach a ona wziela rozbieg i z radosci wpadla na mnie. Przyjmij takie rozpedzone 8 kg na klate... Cytat:
No to super wiadomosc ze chlopak rosnie a mama wyrabia sobie kondycje. |
||
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
malutka dbaj dalej o synusia i dobrze dokarmiaj to niedługo będzie z Tobą w domku
![]() Cytat:
![]() Dlatego naszego pieska będziemy od razu oduczać skakania
|
|
#934 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
Ciągle zimno i deszczowo - brrrr....2. To pewnie szybko Wam zleci, jak będziecie tam często odwiedzać A powiedz mi jeszcze - to się da jakoś zbadać u suki ile będzie szczeniąt? Bo może być tak że będzie tylko 1-2 ?Cytat:
![]() 2. Dzięki za wieści od mili Tez przesyłam buziaki ![]() Cytat:
No to ja już chyba wolę mieć dziecko ![]() Cytat:
że mi to kompletnie nie przeszkadzało ). I podchodzi taki gostek (później wyszło że właśnie skończył gimnazjum) i zagaduje takim cwaniackim tonem - "też już masz wakacje?", a ja że tak, "a którą klasę skończyłaś?", a ja, że ja już całkiem szkołę skończyłam , a on "a co, gimnazjum?", ja że nie; "A TO LICEUM????" - już taki zajarany to mówi, że mu się udało maturzystkę poderwać ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Z dwojga złego wolę dzieci niż psy
Może dlatego że nigdy zwierząt nie miałam i nawet za nimi nie tęskniłam Dageciku a jak Wasza Czika będzie się czuła w waszym mieszkanku?? Nie będzie dla niej za małe do brykania? Kurcze dziewczynki tęskni mi się za tym ciepełkiem jakie był-mam nadzieję że już niedługo powróci ![]() Chce mi się spać, brzuszek boli-panna @ znowu nawiedziła .Biorę żelazo profilaktycznie bo niedawno dopiero miałąm a tu znów ;(
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u piesków raczej nie ma możliwości sprawdzenia, ile będzie szczeniaków, ale zwykle jest od 4 do... 12 (a w skrajnych przypadkach pewnie i więcej).Taki miot białasów się ostatnio urodzil
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w ogóle Kochana - czemu nie polewasz ?? 2000 post ci strzelił |
|
|
|
|
#939 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok dziewczynki gadu gadu gadu gadu a tu do domku trzeba się zbierać. Dzisiaj imieninki mojego kofanego tatusia
więc pewnie do jutra.
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..... no to imprezka, na razie winko i wisky jak kto lubi a zaraz skoncze robic Krakersika i za 2 godz jak sie przegryzie zapraszam na ciacho ![]() :p arty:![]()
|
|
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje Dageciku
Pomyśl jak ten czas leci: I jak posty lecą![]() Twoja psinka jest rozkoszna-jak maskotka- na pewno jednak uczy odpowiedzialności- no i kondycję do biegania później za małym szkrabem Ci wyrobi ![]() A co do mieszkanka-to w sumie przyzwyczai się jak czlowiek do nowego miejsca I pozwoli ci dobrze poznać Legionwo na wspólnych spacerach
|
#942 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
nie mialam czasu wczesniej zajrzec a widze ze duzo az tak nie naskrobslyscie ![]() a ja jestem podminowana bo tydzien temu zabukowalam te bilety dla mojej babci i siostry i przelewem placilam no i ciagle nie mam potwierdzenia, wiec zadzwonilam tam dzisiaj i sie okazalo ze musze jeszcze doslac 20 zl Cytat:
pochwal sie pozniej ![]() Cytat:
no i trzymamy za szczeniaczkiCytat:
oj to rosnie synus jeszcze tylko pol kilo i wezmiecie go do domciu Cytat:
fajnie masz z nia tyyyyle zabawy ![]() Cytat:
mial sie z czego chwalic Cytat:
Gratulejszyn na ciacho juz czekam...Kasienka za zaliczenia, na pewno wszystko bedzie na 5 !!!Izazusia to Ci komplement walnal licealistka Lola zdolniach same 5 przynosi
|
||||||
|
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie moje SKARBY !!!! Jeszcze żyję tylko co to za życie jak nie ma czasu na wizaż ![]() Dobra sama to zrobię, za to, że tak długo nie pisałam ![]() ![]() ![]() Ale czytałam wiec się tak w połowie liczy ![]() malutka_24 normalnie najpierw się wystrachałam,że dzidzia za wcześnie się na ten świat dobijała a potem się poryczałam jak przeczytałam Twoją relację. Ogromnie się cieszę, że z Wami wszystko dobrze a syncio słodziak rośnie i zdrowo się rozwija daget gratuluję pracy Kasieńka jak zobacze u ciebie czerwoniaste buciory to z nóg zerwę i ukradnę ![]() a z indeksami giełdowymi mogę się mierzyć nie ma problema fajna zabawa ![]() Dzisiaj nawet byłam w Krakowie na testach nowego oprogramowania do rozliczania transakcji na papierach wartościowych i miałam jedną uwagę do tej aplikacji " Czemu ona kawy nie parzy????" izazusia toć Ty mistrzynią kulinarnych smakołyków zostaniesz jak za każdym razem jak się będziesz miała czegoś nauczyć to będziesz coś pichciła Anusia_pieknusia gratuluję pracki !!!! agunia82 oj biedaku co Ty się naużerasz z tymi chińczykami i ich translatorami kotek jak zawsze ..... albo tylko mruczy tzn mruknie słówko i zwieje albo miauczy i narzeka jak wariatuńcio ..... no co za kocurzysko nam się trafiło ![]() czekoladka21 - gratuluję dziewczynki ![]() AgatkoR trzymam kciuki za Twojego męża i po ogladnięcu zdjęć stwierdzam, że prawdziwa ciężarówka z Ciebie A u mnie jak nie urok to sraczka - w sumie to dosłownie, bo tuz przed świętami zaliczyłam rotawirusa i spędziłam dwa dni na kiblu a przez święta rypałam sam kleik ryżowy ..... fuuuuuj tfu tfu Teraz siedzę z jakimś zapaleniem gardła no i hormonki mi się wywaliły , bo przez te "kleikowe" święta przytułam 5 kg przed @ ..... w sumie to pewnie woda ale już mam dość takich akcji, narazie zmieniłam tabsy. W pracy po staremu kicha z kaszaną, jedyne co to mam już zabookowane bilety na tą Sycylię więc jak dobrze pójdzie to lecę na 5 dni grzać dupsko. A potem jak się uda to bedzie mega wypad na Kubę ..... słoneczko, rozgrzany piasek, lazurowa woda, cygara rum no i te Kubanki .....mmmmm mulateczki z krągłymi tyłeczkami mniam mniam Mieszkania nadal nie mamy .... ostatnio ogladaliśmy jedno ale własciciel był chyba chory psychicznie ..... próbował nam takie kity wciskać, ze szok łącznie z tym, że w tym mieszkaniu elektryke kładli ludzie z ABW No i zaczęłam hmmm bawić się w robienie biżuterii na sprzedaż i szkatułek dekupażowanych - do tej pory robiłam to tylko na własne potrzeby, ale w ramach kitrania w skarpetę na kubańskie szaleństwa Oki ale się naskrobałam .... teraz obiecuję się regularnie odzywać
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Żoneczki
![]() ale dziś był zamulasty dzień, szaro, ciemno i chłodno i cały czas jakby deszcz wisiał w powietrzu aż się nic nie chciało robić...... Malutka super że możesz już kąpać synka, na pewno niesamowite przeżycie ![]() a bryka naprawdę wypasiona tylko że droga czy wszystkie wózki są takie drogie??Soffera- no eskpress to super sprawa, jak będziesz przypadkiem w Krakowie to zapraszam na kawkę, pracowałam kiedyś w kawiarni i znam parę sposobów na pyszną kawusię ![]() a kawe w Mc też lubieeeee latte jest pychota ![]() Cytat:
Gosia gratuluje zakupu firanek, pokażesz jak juz będą zamontowane? ![]() Daget przynajmniej się nie nudzicie z psiakiem, dostarcza Wam nowych wrażeń co troche a 2000 postów wow! oglądam Housa ale jakoś mi nie podchodzi z lektorem, taki jakiś dziwny o wiele bardziej wolę oglądać w orginale, kurcze a jeszcze musze czekać do poniedziałku na nowy odcinek
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladzinko w końcu jesteś
![]() Mężowi tak posmakowały kotlety schabowe że pomagał mi w mojej prezentacji (kotku nie umiałam znaleźć jak to zrobić bo robiłam dla Ciebie obiadek-i takie inne szmery bajery), bo znalazłam super animacje ale nie wiedziałam jak to wkleić do powerpointa żeby się tak samo jak na stronie "ruszało". A że mąż się zna zrobił mi to w 5 minut Kocham go ![]() Jednym słowem prezentacja na ukończeniu prawie-nie będę się wygłupiać i robić miliony slajdów-wszystko co się dało wsadziłam w tabele i szafa gra ![]() Słoneczna Czekoladko czy te rotawirusy musiały wpić się w Twoje piękne ciało?? Może oznacza to że je za bardzo eksploatujesz-ja rozumiem Kuba , Sycylia piekne kraje ale nie zajedź się na amen!!!Kto nas wtedy będzie rozweselał?? Ps. Czy ja już mówiłam że uwielbiam Twoje posty? Ale uważaj bo w Kotku rośnie Ci konkurencja-on coś mało miauczy ale jak już miauknie to boki zrywać
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
witam zoneczki
przyznaje ze podgladam z partyzanta ale nie mam za bardzo czasu na udzielanie sie bo mamy mase spraw do zalatwienie przed wyjazdem a wyjazd juz jutro a ja mam roboty na tydzien conajmniej ![]() no a teraz sie zegnam (bo niewiadomo czy jutro zalape sie na dostawe internetu) i do przeczytania za 12 dni noo moze wczesniej w Polsce uda mi sie dorwac kompa ![]() buziaczki i grzecznie mi tu prosze sie zachowywac |
|
|
|
#947 | ||||||
|
Zadomowienie
|
BUZIAM WIECZOROWO
Cytat:
Nieziemska psotnisia... ![]() Cytat:
Mhmmm....jak sympatycznie...cos w tym jest, skoro się uspokaja... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :h ot:BALANGOWANIE ![]() Cytat:
![]() A pochwal sie tymi robótkami, co? A co Ty z Kubankami tu wyjeżdżasz? ![]() No i fajnie masz z ta Sycylią.. ![]() A ja dziś sama, mąż miał wyjazd ...i znowu śpię sama...![]()
|
||||||
|
|
|
#948 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski, dzisiaj jestem pesymistką, mam doła mężowo - kłótniowego.
Ja chcę whisky - podwójną. Dzisiaj to nawet czystą bez coli wypiję, tylko lód i cytrynkę poproszę Cytat:
Pochwalę się wczoraj jeszcze dzwoniłam podać dokładny wymiar i Pani powiedziała, że szybko się uwiną.Z tymi płatnościami i bukowaniami to tak bywa. Nie denerwuj się. Cytat:
)Kuby i Sycylii zazdraszczam (wiem wiem wredota zazdraszczalska ze mnie ale nic na to nie poradzem )Z mieszkaniami to macie przeboje jak nic ale...może w końcu uda się te wspaniałe i wymarzone wyszukać.Kurcze dlaczego ja nie jestem uzdolniona i nie mogę sobie wieczorami dorobić... ![]() Cytat:
![]() Mi ten nowy z nowym zespołem w ogóle nie pasuje. Denerwują mnie Ci ludzie a najbardziej ta brzydka blonda. Cytat:
|
||||
|
|
|
#949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziyń dybry ![]() Cytat:
Ja bym Ci tam jeszcze dorzuciła 2. Dziękować 3. Z tymi problemami żołądkowymi - to podejrzane bo to tu na wizażu coś ostatnio jakaś epidemia była a ciebie z nami nie było No ale żeby od kleiki tyle przytyć ? Bidulka 4. Sycylii - zazdroszczę ale jak usłyszałam o Kubie - plizzz Coś się chyba też napaliłam na te Kubanki 4. Mieszkanko - mam nadzieje, że znajdziecie coś wreszcie i traficie na inteligentnego sprzedawcę a gościu z tym elektrykiem z ABW to mnie powalił ![]() 5. A gdzieś oficjalnie można obejrzeć/kupić te Twoje dzieła biżu i decupage? Uwielbiam takie rzeczy ![]() Cytat:
Ale czy może jakieś ciacho zostało od wczoraj ? I w ogóle co to za ciasto - krakersy czyli nie słodkie ??
|
||
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze to swieta mialas nieciekawe..... ale za to wyjazd na Sycylie i Kube ci to zrekompensuje!!! ![]() super-tez bym chciala pojechac!!
|
|
#951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wygrzewaj sie - dobrze Ci zrobi Cytat:
moge Ci kubusia poczytac, zeby Ci smutno przed snem nie było następnym razem dobrego dnia skarbeńki
|
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej żabule
Cytat:
![]() 2- nie kradnij moich butków, bo nie dość że nie będę jadła przez miesiąc <jak za resztę kasy je kupię> to jeszcze będę chadzała na boso kcysz mieć mnie na sumieniu ? 3- fajna zabawa????????????????? blagam pobaw się ze mną Daguś miała coś tam zerknąć, ale nie wiem czy coś jej się udało wymyśleć... a ja muszę to mieć na jutro Czeko wysyłam Ci na priva wiadomości dogłębniejsze ![]() 4- bidulka- sraczysko to potrafi wymęczyć ![]() a Kubańskich zgrabniuchnych panienek to Ci też zadroszczę 5- rzeczywiście co człowiek to bardziej pogibany 6- pokazuj swe dzieła bośmy Ciekawe 7- no ja myślę Cytat:
I wracaj do nas szybko No nadal czarna dziura w mózgu mym ![]() Dziś zaliczenie z ekonometrii Malo się uczyłam... poza tym ja sama nie potrafię się uczyć Wszystko w koło mnie rozprasza... Najwyżej bedzie poprawka- a co mi tam Martwie sie nadal tym projektem... mam nadzieję że miłości Wy moje mi pomożecie. Czekam na cynka od Was A teraz zabieram się za udawanie, że pracuję aaaaaaaaaaaaaaa Gosico- cóż tam znów się staneło z Twym mężem, że wojna trwa?? Mam żubrówkę w lodówce- polać Ci??
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-04-24 o 10:03 Powód: Gosiczka :* |
||
|
|
|
#953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki !!! a przede mną imprezowy łykend dwa razy urodzinki, wycieczka do Wrocławia i spotaknie z ludkami ze studiów - no to popije soczków ;P
|
|
|
#954 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wojna jak zwykle: ja zawzięta, on też jakiś tam. Polej mi pijaczyno Ty moja, tylko sporo. Cytat:
|
||
|
|
|
#955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze skoncze w koncu te studia, bo mam ich dosc!!!!!!!!!!!! Miłego weekendu zatem <dobijajcie mnie dalej Cytat:
![]() 2- yhm... to niedopsz polewam! 3/4 żubrówki + 1/4 soku jabłkowego! Może być?
|
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
no popije sokami i wodą
Cytat:
a jak skończysz studia to bedzie Ci tego brakowac
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Hej Myszole
![]() Wszystko przeczytalam ale nie dam rady zacytowac Was wszystkie ![]() Mam dzis napiety dzien: praca a potem szybko do Katowic na zajecia ( o ile sie nie rozmysle )Mam prosbe, prosze po cichaczu trzymac za mojego meza, o 11.30 ma b. wazny egzamin... O niczym innym nie mysle tylko zeby to zdał ![]() Uffff lece zajeciowac dzieciaki ![]() P.S Kasia wez sie do roboty!!! Nie narzekaj! Bo bedzie |
|
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
zaciśnięte !!!!!!!!!
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
. Mam nadzieję, że następnym razem popijemy po Twoim zdanym egzaminie![]() Trzymam |
|
|
|
#960 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Migotki, Stoktotki i fajne pięknotki...
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już pewnie zdaje... A ja do pracy...bo mam kilka prac do nabazgrania... Byłyście grzeczne, więc poczęstuje Was rolada lodową... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Wózek fajny-ile waży stelaż z gondolką?

Chociaż te jej zachowania co tu piszesz to typowe dla szczeniaka, to już taki urok dorastających psów, że mają tendencję do zapominania tego, czego już się dawno nauczyły
hand-made: urodzinowo na 40tkę
Ciągle zimno i deszczowo - brrrr....
No to ja już chyba wolę mieć dziecko 

..... no to imprezka, na razie winko i wisky jak kto lubi a zaraz skoncze robic Krakersika i za 2 godz jak sie przegryzie zapraszam na ciacho 
:p arty:

za szczeniaczki
Gratulejszyn
na ciacho juz czekam...
zdolniach same 5 przynosi

o wiele bardziej wolę oglądać w orginale, kurcze a jeszcze musze czekać do poniedziałku na nowy odcinek