|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Jak Dudi ni ma to ja odpowiem coś pomiedzy redsem a gingersem słodki nie dla mnie
![]()
#962 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!!!Także te nowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
dudipopka-bo ja taka nieśmiała kobitka jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
kobieta za ladą
|
Meliada yes o yes dla mnie może być żubróweczka
![]() Ira hmmmmm mnie desperados osobiście pochodzi nie słuchaj nie smakuje jak reds ![]() ![]() a ja dziś skromnie.......jedyny drink sobieskiego ![]() lecem kompać pasztecika będe koło 21 ![]()
#966 | |
BAN stały
|
No ja tez juz jestem, Ira witaj w klubie - ja dzis 4 ibupromy na bol glowy i 1 nospe na brzuch. Nienawidze @!!!!
Witam nowa mamusie ![]() Wiecie co? Juz wiem czemu Milenka krzyczy (nie mowie o histerii np. w sklepie czy jak cos chce), ona krzyczy gdy np ja na nia nie patrze albo cos jej nie wychodzi jak sie bawi, np. gdy chce lale na wozku posadzic a lala spada. Ona nie placze tylko krzyknie a mnie o bol glowy przyprawia i mam tego dosc, strasznie denerwujace ale musze sie przyznac ze to moja wina ![]() Desperados pilam i bardzo mi smakowalo, slodki smak. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
Tu ja z kanapyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy....wciągam desperacza......boszzzzzz zzzzz jaki pyszny i zimny aż ząby czuje...a sztuk zakupiłam trzy ...tak na wszelki wypadek..jakby mi akurat posmakowało...
dzień miałam pracowity.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
Witaj Mamuśka!Dobrze że się ktoś odezwał,bo zaczynam zasypiać,a jeszcze prasowanie w poczekalni...A cóżeś ty robiła,kiedy cię nie było?
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Wtajemniczenie
|
Izunku a co ja mogłam robić?...Ja zboczona na punkcie sprzątania
![]() ![]() ![]() a że chłopaki nie bardzo chcieli po sobie sprzątać ..to im wsio na środek pokoju wywaliłam ![]() teraz się męczą i układają..no i burczą po cichu...ale wcześniej się fochali ...no to mają ![]() Niestety u mnie nikt jeszcze nie śpi...a ja mam kompa na wyłączność.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zadomowienie
|
ja dziś musze nacieszyć internetem w telefonie,bo Tż kompa wystawia na sprzedarz i pewnie mnie nie dopuści
![]() Atenk z tym wywalaniem dobra opcja,mi mama zawsze tak robiła plus wywalała wszystkie rzeczy z szafy i komody,żebym wszystko poskładała,pamiętam jaka zła byłam ![]() ![]() Zuzia pójdzie lulu to skocze do osiedlowego po desperadosa...spróbuje co za frykasy popijacie ![]() Izun wspólczuje prasowania,ja nie lubie dlatego unikam żelazka jak ognia ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- a Maladt gdzie nam znikneła,i Ewelinki i Kasi coś nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Wtajemniczenie
|
Ira wysyłajmy sygnały dymne...możę zobaczą i wpadną?...już podpalam gazety
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Ira dorzuć parę rolek a ja jeszcze papę...będzie pięknie dymiło ![]() A desperacz smaczniusiiiiiiiiiiiiiiii i....już drugą otworzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
BAN stały
|
Pomylam gary i wypucowalam kuchnie, Milenka oglada dobranocny ogrod i zara lulu.
Izun mnie tez dzis czeka prasowanie ![]() Aneta moja mama tez mi wywalala wszystko z szafek jak balagan mialam a ja sie wtedy okropnie wkurzalam ![]() ![]() A przed chwila wzielam kolejne 2 ibupromy, caly dzien mnie glowa boli, wezme ibuprom to na 2 godziny przestaje a zaraz potem znowu, teraz juz czuje troche lepiej. Sadze ze to przez moja siostre, zwierzyla mi sie wczoraj z czegos i caly dzien o tym mysle, zrobila cos na co jest za wczesnie, ma 15 lat. Nikomu nie moge powiedziec bo strace jej zaufanie, tylko mi wszystko mowi, nie wiem co robic i nawet troche sobie poplakalam przez to dzis. Przez ta @ mam okropny humor dzis, tz oberwal ostro za to ze sie spytal co caly dzien robilam skoro o 13 nie bylo obiadu i balagan wielki w domu, no to mozecie sobie wyobrazic co mu powiedzialam ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-14 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
kobieta za ladą
|
o matko Aguś
![]()
#975 |
BAN stały
|
To, to i ja wiem tylko nie wiem co teraz zrobic. Ja jak mialam 15 lat to sie pierwszy raz w zyciu pocalowalam i to byl taki niewinny pocalunek. Jejku na prawde sie tym przejmuje i nie mam kogo poradzic. Ona jest w III gimnazjum tylko ze w Anglii to wszystko inaczej wyglada niz w Polsce. Jest mnostwo dziewczyn w ciazy ktore maja po 16 lat, chodza do szkoly normalnie, potem dziecko jest w zlobku przyszkolnym a "mamusia" na lekacjach, 99% collegow ma darmowe zlobki dla uczennic do 19 r.z. (college to liceum); antykoncepcja jest darmowa, tabletki, gumy czy plastry sa na wyciagniecie reki, a jak taka nastolatka dokona aborcji to nawet rodzice moga o tym nie wiedziec bo jest to legalne i poufne
![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-14 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
Aguś a nie byłoby lepiej wziąć jedną pyralginę zamiast truć się taką ilością ibupromu?A dwa nie martw się o siostrę,bo to nic nie da.Ona wie,że się o nią niepokoisz,ale najważniejsze że ci ufa i że się zwierza...to naprawdę ważne!A ze murzyn-cóż,też człowiek i muszę ci powiedzieć,że oni są całkiem do rzeczy;osobiście mam stały kontakt z jednym,a dawno temu jednego miałam na wyłączność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
Aguś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
BAN stały
|
Izun tylko ze na mnie dziala tylko ibuprom, nic innego; mozna max 8 tabletek na dobe, ja wzielam 6 i juz ani jednej nie wezme. Narazie nie boli i mam nadzieje ze juz nie bedzie. To na pewno z nerwow no i Milenka caly dzien "krzyczala".
Dzieki za otuche kobietki ![]() Ide klasc spac Milenke a potem do prasowania, na szczescie nie duzo mam ![]() A co do murzyna to ja jestem uprzedzona bo tz ma w pracy murzynow i oni caly czas gadaja jakie to Polki sa ladne i chetnie by przelecieli ale zadna ich nie chce ![]() A moja znajoma - Polka niedawno rozwiodla sie z murzynem.... Ponad to mieszkalam przez 1,5 roku w czarnej dzielnicy i ucieklam z tamtad pod Londyn - jak najdalej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
kobieta za ladą
|
a może murzyn sistry nie taki zły może to fajny hłopak?
i izun ma racje najwrzniejsze ze sie zwierza lepiej wiedzie niż nie i porozmawij z siorą o zabespieczeniu skoro z free
#981 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
boszzzzzz................ ................a Miłek sobie przypomniał że lekcje ma na jutro zadane
![]() no palnę...palnę ...trzymajcie mnie... A już się przeprosiłam i poprzytulałam z synusiem...zdążyliśmy się dwa razy pokłócić... ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- uciekam...do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
kobieta za ladą
|
ja oglądam eurowizje ten z grecji jakie ciach
![]() i tyż ide może sie wyśpie hmmmmmm? więc do jutro babki ![]()
#984 |
Rozeznanie
|
No prasowanie skończone a ja właściwie poległam...pozwólcie więc,że zlożę swoje "zwłoki"na cieplutkim łóżeczku...nie wiem kiedy was znowu odwiedzę,no bo juto dzień rozpusty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny
![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zadomowienie
|
Cześć laski !!! Ja dzis milczałam bo cały dzień zapier... jak mały motorek :P Najpierw zakupy spacer ,pl zabaw pozniej siora i rodzice przyjechali do mnie ,więc obiada na szybciora zrobilam i tata mnie zawiozł do koscioła na drugi koniec Gliwic po metryke chrztu ,pozniej bylismy na zakupach ,rodzice pojechali ,ale za to tż głodny wrocil i robota do wieczora ,a to obiadek ,a to kolacyjka ,pomyć gary ,wykapac i uspac mała i dopiero teraz jestem wolna jak te dwie mendy śpia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AGus ja juz pisalam co o tym sadze na gadu padu ![]()
#987 |
BAN stały
|
Kasia zaproszenia super, fajnie ze nie takie standardowe
![]() A ten no patrze w gg i nie mam wiadomosci od Ciebie ![]() Poprasowalam i mnie bol brzucha przez @ wygonil, nie dokonczylam tzta spodni i koszul, wszystko swoje i Milusi tylko ![]() Ide spac bo zdychlam ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
kobieta za ladą
|
i sie nie wyspałam
![]() wypiłam kawulca ale i tak spie na siedząco...... ide sie do ładu doprowadzić......a tak wogóle dziń dybry i czamu ja 1 jestem???? ![]() ![]()
#989 |
BAN stały
|
I ja jestem
Dudi bidaku wspolczuje zarwanej nocy. A u nas leje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | ||
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny jestem Zuza spala cala noc a ja i tak srednio wyspana.
Pozdrawiam wszytskie i zycze milego dnia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aga ty sie tak siostra nie martw bo i tak niczego nie zmienisz kolej rzeczy, mi sie wydaje ze tak jak Dudi mowi to wlasnei porozmawiaj o zabezpieczeniu zeby sie biedan w cos nie wpakowala porozmawiaj o AIDS i o innych takich chorobach wytlumacz opowiedzi zapewniej ze ma w tobie wsparcie i zanim cos glupiego zrobi to niech przyjdzie pogadac to lepsze niz zakazy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.