|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
hehehe jasne, tylko żeby jeszcze ten wąż z mojej kieszeni wypełzł.....
|
|
#962 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
uwaga, próbuję sie zmierzyć z Waszym gadulstwem
Najłatwiej będzie cytować...Cytat:
Co do garderoby to pomysł żywcem sciągnięty z kinowego Seksu w Wielkim mieście. Tam to dopiero było pole do popisu dla nałogówCytat:
a pomysl na koktajl super, my ostatnio nalogowo miksujemy truskawki ale z bananem jeszcze nie bylo, dobre na sniadanko... sija Ania prześliczna i fryzurka Ci sie udala, moze sie zatrudnisz jako fryzjerka dla niemowlakow???tylko malo ktory ma taaakie wloski. Jelka Twoj maly tez sliczny i Julka fajna dziewczynka. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) Kiedys mnie fryzjerka namawiala i teraz przed wakacjami sie zastanawiam...Cytat:
i ja, i ja - całym sercem. NIe znoszę zimnego maja... A wężą wyprowaźć. Mojego oswaja mąż coraz bardziej. Niedługo stanę sie rozrzutna ![]() a u mnie... coż nie za fajnie. Robię badania hormonalne i nienajlepiej mi to wygląda. Zobaczymy co lekarz powie, ale czasem juz dołą łapię Więc zroumcie że nawet się nie odzywam czasem jak nie ma tematu neutralnego...A z weselszych rzeczy chcemy wybrać sie na wakacje gzies do ciepła. Póki co czekamy chyba na wakacyjne last minute, bo dość dorogo, a oferty tańsze są w jakichś kiepskich hotelach (przestudiowałam opienie itd..) Pozostaje czekać aż w tych lepszych obniżą sie ceny, o ile jeszcze będą miejsca. W njgorszym razie wylądujemy w Turcji albo Tunezji
|
|||||||||
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jedziemy z małżem do babci na wieś, liczę na w miarę ładną pogodę Miłego dnia
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Cze!
|
|
#965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co ty tak skromnie
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj padło na Trendy na Głęokiej - byłam tam chwilę i widział "strzyżenie" 3 osób i ani razu nie widziałam w rękach żadnej dziewczyny nożyczek. Standardem w salonie jest obicnanie włosów przy użyciu grzebienia i męskiej maszynki do włosów. Te z Was które mnie widziały to wiedzą że ja włosów mam sporo, chodziło mi głównie żeby zdjąć je z objętości ale bez ścinania długości i nadac jakiś kształt fryzurce. Wyszłam z bombką na głowie - dziewczyna odmówiła ścieniowania włosów twiedząć że będą mi sterczały. O układaniu już nie będę pisać - ale ogólnie jestem mega niezadowolona. O stylingu nie słyszałam. Wybieracie się dziś na zakupy do Plazy? Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2009-06-05 o 13:18 |
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie wiem, co mam pisać. Cieszę się, że już weekend prawie. Szkoda tylko, że ta pogoda taka do d... No i grill nam właśnie odwołali, bo kolega miał wypadek samochodowy, na szczęście nic mu się nie stało, ale samochód cały rozwalony, no i z jego winy, więc przesrane...
![]() Martuko! Trzymam kciuki! Sonia! A co jest dzisiaj w plazie?
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2009-06-05 o 09:51 |
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś chyba Noc Zakupów.
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj!
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
cholera i wcięło mi moją obszerna wypowiedź...
Martuko, trzymam kciuki z te hormony, wiem jakie to wkurzające jest a z tymi wejściówkami to niestety było tak, że kto pierwszy ten lepszy- dzwoniłam jakies dwa tygodnie temu i nie dało się zarezerwować... A niektórzy czatowali już od 10 podobno... (nie wiem, czy to Sędrowski tak działa czy głód kulturalny... )A Noc zakupów sobie odpuszczam, mam masę fajnych letnich kiecek, szkoda tylko że brak okazji do noszenia... |
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Martuko - mam nadzieję, że się ułoży
.Ja nie mogę opanować radochy - już jutro zaczyna się męża urlop .
|
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
bry. Ja zaraz zaczynam terapeutyczne sprzątanie- żeby się mobilizować zaprosiląm koleżankę i już nie ma zmiłuj. DObrze że mąż pod ręką
![]() Nocne zakupy kuszące ale tłumy tam pewnie będą i kolejki straszne do przymierzalni, chyba żeby wcześniej pójśc a później kupić A ktoś się wybiera??? JA chętniej poszłabym do Olimpu, widziałam ostatnio plakat ze otwarcie nowej części 14 czerwca. Chciałąm męża zaprosić na obiecaną urodzinową kolację i myśłałam o KOBI ale nie wiem jak tam w piątek z miejscami, jak któaś ma orientację proszę o info.lecę |
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuko - właśnie ja się wybieram, ale najbardziej po buty więc problemu z przymirzalniami nie będzie
![]() Mam nadzieję że aż takich tłumów nie będzie, no zobaczymy.... A co do otwarcia Olimpu to też chętnie bym poszła ale to 17 czerwca a wtedy mnie nie będzie w Lublinie. |
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Martuko
aby było dobrze! wiem co czujesz jak z hormonami i janikami walczę od 16 roku życia narazie jest ok bo trafiłam NARESZCIE do prawdziwych specjalistów a nie tylko z nazwy Sonia - ja też mam mnóstwo włosów na głowie i Kamil mi je powycinał i układają sie super
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podrzucić ci Julke ![]() ps. macie jakis pomysl co mozna szybkiego na obiad zrobic
|
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
malpka- szybko i smaczenie - karczek w sosie z ketchupu
![]() A co do Julki to ja już nie pamiętam co się z takim małym dzieckiem robi
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na obiad to cos bezmiesnego chciałam
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
małpka - ryba gotowana na parze + warzywka na parze
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Przechodziłam, ale to sie szybko zapominia - jak wziełam Mikiego na ręce to po prostu nie wiedziałam co znim zrobić, jak go trzymać a przecież tak niedawno Szymon był taki.
A z bezmięsnych dań to ja bym chętnie zjadła placków ziemniaczanych , ale to nie jest szybkie danie.Szybkie to makaron z serem, albo makaron w jakimś sosie śmietanowym z pieczarkami albo ze szpinakiem, albo z brokułami. |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam powiedzieć że 1 raz sąd przyszedł nam z pomocą, wprawdzie nie rzeszowski bo najwyższy ale dzięki temu po naszej myśli zakończy sie sprawa z naszym byłym pracownikiem.teraz tylko czekamy na zemstę ...
nic i tak sie cieszę kupiłam prezent dla pana S. na urodziny - zestaw do robienia drinków
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co wchodzi w skład takiego zestawu? Myślę że pomysł fajny |
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia jeszcze nie skończyło się ale to postanowienie SN jest nam bardzo na rękę
![]() w skłąd zestawu wchodzą - jakies noże do owoców, szczypce do lodu , shaker ( nie wiem jak to się pisze?) na ładnym stojaku wszystko podane
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Jodie! A co ten SN postanowił tak w ogóle?
Sonia! W jakich godzinach ta noc zakupów jest dzisiaj? Tak teoretycznie pytam, bo nie sądzę, żeby udało mi się wyrwać, ale lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć.
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
![]() dzień dobry kolejny ponury dzień, za okno strach wyglądać później sobie podczytam co napisałyście, bo mam mini przerwę w karmieniu i lecę znowu obsługiwać bar mleczny
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze 25min tralalala i do domku, (a w zasadzie do znajomych na winko
)
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam kolejne butki
|
|
|
#990 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a o któej będziesz w Plazie? Nie wiem czy sie umawiać bo jak pójdziemy na sushi to może już nie będę psula atmosfery zakupami, ale kto wie co będzie do wieczora... Cytat:
a z kiepskimi włosami to ten Kamil tez sobie radzi??? przepis na wątku??? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pokażżżżżżż.... |
||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

Najłatwiej będzie cytować...
kciuki za zdrówko dziadka
) Kiedys mnie fryzjerka namawiala i teraz przed wakacjami sie zastanawiam...
05.07.2008 

....
)

.
, ale to nie jest szybkie danie.