![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
Ania przez ciebie to caly czas o tych precelkach mysle
![]() fergruusson współczuje zniknięcia kota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
hehe -mialam wczoraj ochote wielka i musialam zrobic, ale jakos nie pomyslalam zeby pstryknac fotke...z reszta nie bylo ich wiele na talerzu kiedy skonczylam-pieklam chyba 3 brytfanki a z talerza rownoczesnie ubywalo
![]()
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ...i znowu caly tydzien praca... Weekend szybko zlecial - w sobote bylam u znajomych, wypilam z kolezanka martini pogawedzilysmy milo bylo ![]() W niedziele z mezusiem troche poleniuchowalismy, bylismy na spacerku, potem maly grilek i film wieczorkiem ![]() Podziomka spisalam tego plesniaka - fajny bo wydaje sie latwy ![]() ja nie mam czasu zabard\o w kuchni eksperymentowac to wole jakies proste rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Ja tez lubie proste rzeczy piec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczynki
![]() wpadłam tylko na chwilę się przywitać ![]() w Polsce jest super.. pogoda cudna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to tyle z przyjemności.. naderwałam sobie coś dzisiaj w stopie.. spuchła mi strasznie i nie mogę chodzić.. byłam na prześwietleniu i nie jest złamana, ale boli kurewsko ![]() jutro miałam jechać do Poznania na ostateczne przymiarki sukni ślubnych.. nawet bilet mam już kupiony.. ale nie wiem czy dam radę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Witam pora wieczorowa.
Jakos weny mi ostatnio na wizaz brak - ubolewam, ale na tym sie tylko konczy. Miłych snów zatem zycze i owocnych przemyslen.
#968 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() U mnie tez weny brak ostatnio... codziennie tak samo... pochmurno i szaro juz mnie dobija ta monotonia ![]() martiryb fajnie ze wakacje udane ![]() wspolczuje bolacej stopy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
po przeczytaniu tych postow o ciastkach, ciateczkach itd mam ochote na wypieki w ten weekend. ale chyba jednak zamiast piec wybiore sie w gory co by licha nie kusic i nie tyc
![]() ostatnio eksperymentowalam z tajska kuchnia i musze przyznac ze zdecydowanie lubie gotowanie w woku!
#970 |
Zadomowienie
|
Afrojazz to podaj przepis tez mam woka i chetnie spróbuje
![]() a wogole melduje sie z kawka ![]() robie dzis bigos ![]() ![]()
#971 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny dawno sie nie odzywalam u mnie male kompilikacje ostatnie dni wymiotuje krwia i chca mnie polzoyc do szpitala chociaz jeszcze sie zastanawiaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po pysznych pierozkach z filiznaką kawuni w rece
![]() ![]() Miłego dnia
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wypoczywaj... moze to z osłabienia.. ![]() nic Ci wiecej nie powiedzieli od czego to moze byc... A ja szykuje jedzonko na wieczor bo mamy gosci... Bedzie pasta linguine with prawns and courgets ![]() do tego cod w piekarniku... taki rybkowy wieczorek ![]() penie zrobie jeszcze jakas salatke, ziemniaczki i moze na poczatek to moze krakersiki z czyms... cos pokombinuje jeszcze... wogóle Wy niedobre ciagle piszecie o jedzeniu i tych pysznych słodkosciach... Wszystko tuczace.. a moze znacie jakies fajne przepisy na nie tuczace jedzonka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Elcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie jem "najszybsze" ciasto na świecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
czyli????
a ja wcinam czekolade ![]()
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
"dzień dobry, poproszę kawałek tego.. i tego.. i jeszcze tego..
Ile płacę ![]() ![]() no.. i juz ![]() szybkie nie.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ale tu tematy jedzeniowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() daj znac co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() podsmazyc czosnek i cebulke na oliwie z oliwek, mozna tez pomidorka dodac, wrzucic dwie puszki tunczyka z puszki, smazyc, dodac zielone oliwki, zalac mlekiem i dodac lyzke majonezu, doprawic pieprzem do smaku ![]() ![]() dobre , szybkie, tanie zdrowe i karorycznie nie najgorsze ![]() kotlety wegetarianskie ![]() platki kukurydziane zwykle najzwyklejsze, pokrojone pieczarki, kukurydza z puszki,papryka,pieczrki dorbno pokrojone, starty ser zolty, wszystko w jednej misce wymieszac, mozna dobrawic wedle uznania( bazylia oregano sol pieprz co kto lubi ![]() uwaga pyyyycha na maksa i zaloze sie ze nikt nie zgadnie ze te kotlety sa z platkow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
Ja poszlam dzis na silownie,niezle dala mi w kosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ...
Wczoraj przy Martini, dzis przy porannej smacznej kawie. Pogoda bez rewelacji ale jest przyjemnie cieplo... Zatem wytrwaosci zycze na kolejny dzien w IE ![]() Pozdr.
#983 |
Zadomowienie
|
ja tez chyba kawke zrobie bo mi Hamalielko
![]() ![]()
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to pijemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie moje kochane
![]() Przesylam gorace buziaki z upalnej Grecji!!!W tej chwili jest 38 stopni!!!!Jest cudownie ale w poniedzialek w nocy trzeba juz wracac do domku;( A powiedzcie jak tam pogoda na naszej wyspie?Mam nadzieje ze i do was lato dotarlo wkoncu ![]() Powiem wam ze spie tu jak zabita normalnie obudzic sie nie umiem ![]() ![]() Ja jako ze mam biala skore jak maka mam kilka bombli!W zyciu to mi sie nie przytrafilo!Dlatego oszczedzam sie i nie lece od rana na plaze,jeszcze dzis np nie bylam a zaraz 13 juz bedzie ![]() Chyba zaloze jakas koszulke i moze poplywam choc na materacu... Acha dziewczynki nic wam nie pisalam wczesniej ale....zaczelismy staranka o bejbika ![]() ![]() ![]() pozdrawiam was serdecznie i wysylam duzoooooooo slonka w wasza strone ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2009-08-13 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fakt pogoda cudowna az chce sie zyc ![]() Co do dzidziusia to nie do konca zmienilam zdanie ale powiedzialam sobie a co mi tam niech sie dzieje co chce ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Korzystaj poki mozesz ![]() I ![]() ![]() U mnie kolejny nudny dzien w solarium... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Kasiu trzymam kciuki
![]() Powodzenia.
#990 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ktos wczesniej pytal mnei o gotowanie w woku-jak wpiszesz w google tajska kuchnia, badz thai food , powinno wyskoczyc duzo linkow, ja poprostu szukam przepisow i robie, ponadto jak kupisz np noodles, to juz na nich sa przepisy na rozne dania, wiec tez mozna probowac w ten sposob...generalnei niemal w ogole nie uzywa sie tluszczu, bo wok gotuje wszystko niesamowicie szybko, a do tego zdrowo! kurczaczek, czy tez wolowinka, i warzywa...mniam! ale teraz tu wszystkie o ciastach mowicie i cos mi sie zdaje ze sie zbiore w ten weekend i cos upieke, ale musze znalezc jakis LATWY przepis, bo w zyciu tak naprawde nie pieke....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.