![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
cześć, piękne...
![]() ![]() ![]() ![]() I to jest właśnie wsparcie, oparcie, poparcie, pomoc, plecy i jak, kto jeszcze chce! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agiko... orzeszki już odliczone w torebeczce -melduję! Cztery pączki?! - kochana, to ponad 1000kcal ![]() ![]() ![]() wiolka... Żaba, dziękuję za rozgrzeszenie ![]() ![]() serduszkowata... A serduszko jak nam się ożywiło ![]() ![]() bettix... @ odchodzi wielkimi krokami i dobrze, tęsknić nie będę ![]() ![]() lenka... pisałyśmy w tym samym czasie ![]() ![]() ![]() menu 8:30 - śn: 2x łyżka sałatka śledziowa "a'la lenka", 1x kr pełnoziarnisty, 10g serek topiony, anatol z kroplą mleka 11:00 - herbata czerwona, błonnik 15:30 - serek wiejski z brzoskwinią 17:00 - szczawiowa (mała miseczka), warzywa z patelni, wątróbka drobiowa gotowana, 20 szt orzechów lask 19:00 - kefir 400ml
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-25 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
O super, doczekałam sie swojego przepisu
![]() ![]() Wiecie co, mam teraz takiego lenia, że nawet nie chce mi się z domu wychodzic po jakieś zakupy, a powoli pusto się robi w lodówce. Tak zimno jest brrrrrr. Mam wolne i najchętniej przesiedziałabym pod kocykiem całe dnie ![]()
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
No to dzisiaj dziewczynki bez wymówek bierzemy się za ćwiczenia!!! A jak, któraś odpuści, to będą baty
![]() A "bogracz" to taka zupa gulaszowa, bardzo treściwa i jak raz skorzystałam z przepisu na WŻ, to na stałe zagościła w naszym menu. A ja lubię dania, które można ugotować na 3 dni i są smaczne ![]() Oto przepis: Bogacz 1 kg wołowiny (lub innego mięsa gulaszowego) 10 dkg smalcu 3 duże cebule 5 pomidorów (ja daję sok pomidorowy z kartonika) 2 papryki (ja daję marynowaną) 1 łyżka przecieru pomidorowego 1/2 łyżeczki kminku 3 ząbki czosnku 6x ziele angielskie 3x liść bobkowy przyprawy jak do gulaszu: sól, pieprz, vegeta, papryka ostra w proszku, tymianek, majeranek, cząber kluski: 10 łyżek mąki pszennej 6 łyżki wody 2 łyżki oleju Załącznik 2813980 Pokroić w kostkę mięso i podsmażyć na smalcu. Posiekać cebulę i zrumienić. Połączyć oba składniki, włożyć do garnka, dodać warzywa: startą marchew, selera, natkę pietruszki i zalać wodą. Dodać kminek, wyciskany czosnek, sok pomidorowy i przyprawy. Dusić przez 90 min. (jeśli mięso jest twarde dusić do skutku). Jak mięso będzie już „miękkawe” dodać paprykę marynowaną pokrojoną w kostkę (lub surową), oraz kluski (wcześniej ugotowane, odcedzone) i przecier. Gotować jeszcze 30 minut. W razie potrzeby uzupełniać wodą. Jak się lubi, to można zagęścić wodą z dodatkiem mąki i na samym końcu troszkę śmietany. Ciasto na kluski: Mąkę, wodę i olej wymieszać i zagnieść ciasto (tak by nie przylegało). Formować "sznurówki" grubości ok. pół centymetra a nastepnie kroić co ok. 1,5 cm. Mają wyjść malutkie podłużne kluseczki. Gotować w lekko osolonej wodzie ok. 10 min. Kluseczkom nic się nie stanie jak sie pogotuja jeszcze we wspólnym garnku ![]() Naprawdę jest pyszna i robię ją na pikantnie. A jeśli chodzi o mięso, to z wołowinką najlepsza, ale ostatnio robiłam z łopatki i też super smakuje. I najlepiej zrobić dzień wcześniej, wtedy te kluseczki przejdą smakiem zupki i są rewelacyjne ![]() Serduszkowata, tak czytam to Twoje menu i się zastanawiam... Ty te płatki zamiast na mleku to na wodzie robisz? ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-25 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Witam, jestem już w domu i popijam cappuccino.
![]() Bettix jestem za ćwiczeniami. I z pewnością coś zrobię. Trzymam kciuki za resztę ![]() ![]() Serduszkowata to teraz czekamy na dobre wieści. Trzymajcie się i kochajcie ![]() A pączków w żaden sposób nie spaliłam ![]() Bettix jeśli nie problem to napisz jaki producent, zawsze wolę sprawdzony sprzęt kupić. Jak coś. Musze sprawdzić na all ile kosztują, bo soczki MarVitt na tą dietę to co najmniej 30 zł ![]() Już nie mogę się doczekać tej sałatki a'la lenka. Na pewno w tym tygodniu się pojawi u mnie. ![]() Ja dziś grzecznie: Śniadanie: Jaja sadzone 2, polędwica sopocka x4, Przekąska: 1szklanka kefiru Lunch: ryba po grecku, bez panierki Przekąska: Cappuccino Kolacja: potrawka z kurczaka po chińsku, dużo warzyw, bez ryżu. Przekąska:? Idę pieczeń do piekarnika wstawić na domowe wędlinki. Wczoraj zamarynowałam. Może uda mi się zajrzeć i dopisać ćwiczenia. Pa
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Ja już☺ po ćwiczonkach:
Na stepie wytrzymałam dziś tylko 5minut( straszna mam migrene)- rozgrzewka, potem 8 min ABS na nogo, potem 100x agrafka na wewnętrzne ud, potem 8 min ABS na pośladki, potem 2 x 3 x 30 pośladki takie jak zawsze, potem 2x( 4x 30 brzuchów) i rozciąganko. Dziś ostatni dzień I etapu i zjem jabłko. A teraz do pracy.
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Aga, ja ten bogracz troszkę zmodyfikowałam pod siebie. W org. przepisie były jeszcze ziemniaczki, ale mi one kolidowały z tymi kluseczkami
![]() ![]() ![]() Ilion, normalnie szczęka mi opadła... fajnie, że to napisałaś, będzie moją dzisiejszą motywacją ![]() Teraz chwilka relaksu po obiadku, a potem START do ćwiczeń ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-25 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
Jak dobrze, że weszłam na wątek, bo trochę mnie zaczął znowu leń ogarniać, trochę brzuch mnie boli i już chciałam odpuścić ćwiczenia, no ale jak przeczytałam wasze wyczyny, to też wskakuję na rower
![]() ![]() A zupka Bettix jest super, znałam ją pod nazwą "zupa gulaszowa", bardzo ja lubię. Czasem ja robię w wersji bez makaronu i klusek, za to jem z chlebem.
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-01-25 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
heja,
melduję wykonanie: brzuch - 4x30, pośladki+wew uda - 3x40, pompki - 2x10, ramiona (ściskanie piłki) - 2x30. A teraz idę spać, ciśnienie chyba leci na łeb na szyję - strasznie mnie głowa wali ![]() dobrej nocki ![]()
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() Melkas ![]() Ja też już po... biegańko zaliczone 6,5km ![]() ![]() Bardzo przyjemnie mi się dziś biegało, ten tydzień przerwy spowodował, że miałam zapał i siły. Zaczęłam z prędkością 7km/h i po 2 km zwiększyłam na 7,2km/h, po 4km zwiększyłam na 7,6km/h, a ostatnie 0,5km przebiegłam z prędkością 8km/h. I prawdę powiedziawszy nie bardzo się dziś zmęczyłam ![]() Ale satysfakcja jest ![]() Śmigam oglądać telekamery, bo to chyba dzisiaj? Miłego wieczorku ![]() Ps. Lenko chwal się ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-25 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zadomowienie
|
wow jaka postawa piękna na wątku
![]() ![]() ![]() ja też melduję: brzuszki 2x50, HH=30min, oj dłużyło mi się dłużyło, ale twarda byłam. ![]() Poproszę resztę do raportu ![]() Bettix - dzięki. Z tą sokowirówką to tak myślałam, że może się przyda ze względu na dzieciaczki. Na ostatnią przekąskę zjadłam małe jabłko starte do połowy serka wiejskiego, cynamon i zapieczone w mikrofali ![]() Napiszę jutrzejsze menu już zaplanowane-zapiszę, bo nie wiem jak z czasem będzie: Śniadanie: 2 kromki razowca z piecznią domową, sałatą i piklami Przekąska: pomarańcza, szklanka kefiru Lunch: chińszczyzna dzisiejsza bez ryżu Przekąska: orzeszki nerkowca 15 Kolacja: polędwiczki wieprzowe, kiszona kapusta na ciepło, pozdrawiam i dobrej nocki ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-01-25 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Brawo dziewczyny za wykonanie ćwiczeń, ja dziś tak wcześnie ćwiczyłam, bo na popołudnie szłam do pracy , ale ten wątek jednak motywuje
![]() ![]() ![]() śniadanie:2 jaja sadzone na kilku plastrach kiełbasy podwawelskiej i 4 pieczarkach, kawa obiad: karkówka marynowana( dość chuda) smażona na suchej patelni( nie mam grilla), sałata z papryka, ogórkiem, pomidorem i winegretem przekaska1:kawa czarna, 6 kostek gorzkiej czekolady przekaska2: 200 ml soku pomidorowego kolacja: tuńczyk w sosie wł z połową kostki chudego twarogu i 2 łyżkami jogurtu nat przekaska3: garść sałaty lodowej, kawałek( ok 20 g) piersi z kurczaka, pół pomidorka( dzióbnęłam troche w pracy jak robiłam tortillę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Właśnie ja mam to samo, jak poczytam wątek, to od razu nabieram ochoty do dietowania i ćwiczeń. Wczoraj oczywiście rowerek był - 35 minut i 60 brzuszków
![]() ![]() Dzisiaj na śniadanko 2 cienki kromki razowca z pasztetem. Nie mam pomysłu na dalszą część dnia, ale jadę znowu do kina, tym razem na NIne i pewnie zjem coś poza domem. Na pewno nie skuszę się już na kawę z wielką bitą śmietaną ha ha. Bettix i były wczoraj te Telekamery? Bo ja też chciałam obejrzeć, ale u mnie chyba nie było na żadnym kanale ![]() ![]()
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
Witajcie
ja mam tak samo, wątek super na mnie działa i mnie mobilizuje, no chyba, że ktoś stawa przede mną talerz pachnących, świeżych domowych pączków. Wtedy niestety wirtual nie pomaga ![]() ![]() ![]() Bettix, właśnie na przekąskę wpiłam kefir i stwierdziłam, że to oczyszczanie w zimie nie jest dobre ![]() Lenka - miłego oglądania, czekam na opinię. wracam do pracy papap
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
siemanko, Piękne...
Ale idziemy jak burze, wszystkim należy się wielkie BRAVO! ![]() ![]() ![]() ilion... Stałaś się inspiracją dla kogoś innego, aby zadbać o siebie - super! Mnie by to bardzo uskrzydliło... ![]() bettix... No, ładnie se podkręcałaś tępo ![]() agiko... Ja chyba też sobie kupię HH, na razie takie najtańsze, zobaczymy czy pamiętam jak to się kręci ![]() ![]() ![]() lenka... Telekamery były... wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I fakt, ten wątek jest jak narkotyk ![]() ![]() melduję: 6:30 - brzuch:4x 30; pośladki+wew uda: 3x40 menu 8:30 - śn: 1,5 kromki pumpernikiel, 15g serek topiony, 2x pl szynki chudej, anatol z kroplą mleka 10:00 - herbata czerwona, błonnik 11:00 - kefir0% 400g, suche wafelki 10szt. 13:00 - 1,5 kromki pumpernikiel, 15g serek topiony, 2x pl szynki chudej, czerwona herbata 14:30 - 2 małe jabłka 18:00 - makrela w galarecie z warzywami 200g (miał być makaron z twarogiem - ale to węgle ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-26 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() Ilion, jak po pracy? A tak w ogóle to do której Ty pracujesz, skoro zaczynasz od 17-tej? Lenko, brawo ![]() ![]() Niestety telekamery były na żywo na interii, a nie w TV ![]() ![]() Aga, Na brawa też zasłużyłaś ![]() Ja chwilowo HH sobie odpuszczam. Skoncentruje się na brzuchu i udach ![]() Ja dziś też już wypiłam 400g kefir i mnie nie zmroził ![]() ![]() Dzisiejsze menu: 7,00 kefir + 3 Pano 8,00 kawa + kremówka (kiero częstował ![]() 11,00 dwie kromki razowca z dżemem, pokrzywa 13,00 jabłko, mandarynka 16,30 obiad: na razie nie wiem co... może naleśniki, bo mam smaka. Wieczorkiem sauna i jacuzzi ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() A wiśniówka jest moim jednym z najbardziej lubianych alkoholi - ale jak odchudzanie i staranka to nie mogłam dać się skusić pokusie. Najgorsze jest to ze codziennie gdy otwieram lodówkę to widzę malibu MNIAM ale walczę i trenuję samozaparcie ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale od jutra mam owsiankę - i to na dłuższą metę tylko z różnymi dodatkami. Już się doczekać nie mogę. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() A co do pączków to wczoraj były u teściowej własnej roboty ale nawet nie ruszyłam - jak sobie pomyślałam że sa tłuste i słodkie to mi się odechciało ![]() Moje jedzonko dzisiaj 1 śniadanie - Płatki kukurydziane i siemię lniane + woda 1 śniadanie - 4 surowe marchewki Obiad - Grilowana pierś kurczaka z brokułami Podwieczorek - sok z grejpfruta Kolacja - placek z płatków owsianych (jeszcze nie wiem jak się go robi) Dziewczyny ja jeszcze potrzebuje kopniaka aby siadać co drugi dzień na rower - takiego mam lenia yhhhh
![]() ![]() ![]() Link do mojego wykresu: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serduszkowata Czas edycji: 2010-01-26 o 09:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
ja pierwsza kopnę, ja, ja, ja!
![]() ![]() ![]() I jeszcze małe ![]() ![]()
![]() |
#978 | |||
Raczkowanie
|
.
Kiedyś się doczekasz ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
A wiesz, ze nawet w ciąży dozwolony jest mały kieliszek czerwonego wina? Cytat:
Brawo ![]() ![]() Cytat:
No rzeczywiście jest ci potrzebny kopniak na rozpęd ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Ja nie wiem,czy dzisiaj w ogóle poćwiczę, bo znowu mnie dopadła angina. ![]() ![]() Betix kuchnia w mojej knajpce czynna jest od 11,30 -23 z poślizgiem,05 h.Jutro tak będę pracować, ale zwykle pracujemy po 6,5 h dziennie ale wolne mamy tylko 1 dzień, wiec wychodzi 40H tygodniowo, zwłaszcza jeśli czasem zostajemy po godzinach, bo się zdarza.
BYŁO ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-26 o 12:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A fluidka ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#981 |
BAN stały
|
Witajcie kochane dziewczynki
![]() Na początek dziekuję, że przyjęłyście moje zaproszenia ![]() Wiem, wiem, ... długo mnie nie było ale niestety ostatnie dwa tygodnie miałam zupełnie wycięte z życiorysu. Te koszmarne bóle głowy doprowadziły mnie niestety do ........ szpitala. Okazało się, że to nadciśnienie. No i klops, codzienne pomiary ciśnienia i tableteczki - perspektywa super ![]() Tyle mnie nie było, że nie wiem kiedy nadrobię zaległości aby wszystko przeczytać ... Starałam się trzymac dietkę, chociaż niestety czasami były wyjątki - jakieś krówki, które uwielbiam czy placuszki z jabłkami. Z ćwiczeniami - przyznaję bez bicia - było tak sobie. Moja obecna waga to 63,9 kg (- 1,6 kg), więc tak średnio mi się chudło ![]() Ilion ja również podziwiam twoją silną wolę ![]() Olunek muszę spróbować tej oliwki jak mówisz, że tak działa to może na moje kochane uda coś poradzi ![]() Lenka ta nutella cię chyba prześladuje - ale ja mam to samo z krówkami ![]() Agika twój rozmiar to marzenie, ja chciałabym chociaż 38, to byłby sukces ![]() Betix brawa za wytrwałość, wagę i ogólnie całość ![]() Nofoczka witam cię bardzo serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
heja,
ja już po siłowni, dałam se dziś na nogi,oj dałam... żebym tylko jutro wstała ![]() Gdy przyjechałam do domku miałam taka ochotę na makaron z twarogiem, ale powiedziałam NIE węglom i zjadłam makrelkę w galarecie ![]() I teraz siedzę z kubkiem pokrzywki i kogo widzę - A_neska..., cześć dziewczyno ![]() ![]() ![]() ![]() A reszta Kobitek, jak tam Wasz dzisiejszy wysiłek fizyczny?
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-26 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Witaj A_neska. Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz
![]() ![]() ![]() ![]() Melkas - nie pomogę z pulsem, nie znam się kompletnie na tym ![]() Serduszkowata czekamy na raport ![]() ![]() Ilion dużo zdrowia, rzeczywiście cię dopada co chwila ![]() Niutka chyba po imprezie odpoczywa ![]() ![]() Ja dziś dietkę trzymałam, plus do kolacji kieliszek wina czerwonego ![]() ![]() Jutrzejsze menu zaplanowane, ale jutro zapiszę. Idę skakać, choć jestem padaka ![]() wy też poćwiczcie ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Updated RAZEM LŻEJ 30+...: A_neska...............162 cm/ 67,00kg ... 63,90kg ... 55kg ![]() Agika11................162 cm/ 62,00kg ... 56,70kg ... 54kg ![]() Bettix75...............172 cm/ 62,20kg ... 61,35kg ... 59kg ![]() Ilion77 ................160 cm/ 86,00kg ... 79,00kg ...70kg ![]() Lenka07661 ........168 cm/ 60,00kg ... 59,20kg ... 54kg ![]() Melkas.................168 cm/ 73,00kg ... 71,75kg ... 62kg ![]() Niutka1 ...............170 cm/ 69,00kg ... 66,00kg ...62kg ![]() Olunek ................169 cm/ 66,00kg ... 63,20kg ... 58kg ![]() Wiolka525 ..........168 cm/ 77,00 kg ... 77,00kg ... 60kg ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-01-27 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Pożarłam niedawno 2x Apap i jak gorączka spadła to chociaz nogi i brzuchy zrobiłam, aerobowych nie dam rady-wybaczcie
![]() Melkas ja gdzieś czytałam, że puls powinien wynosić powyzej130 uderzeń podczas ćwiczeń odchudzających, ale jak ja ćwiczę na stepie i mój puls tyle wynosi to mój kot strasznie miauczy i mnie gryzie, żebym przestała.Nie zachowuje się tak agresywnie, gdy mój puls jest niższy, jaki wniosek? Zbój chyba czuje, że to dla mnie niebezpieczne.Ciekawy ten mój kot ![]() Agika jabłuszka nie zjadłam, bo apetyt mnie opuścił, śniadanie zjadłam o 13 ale wstałam o 10.Ale mam grejpfruta i go pożre, czekałam, żeby się zagrzał Moje menu: śniadanie: 3 kromki chleba kołodziej ( żytni pełnoziarnisty z rożnymi ziarnami) 2 plastry polędwicy sopockiej, kawa z mlekiem 0,5 % obiad: 400 ml zupy krupnik przekaska1: 170 ml jogurtu malinowego 0% kolacja: kawa z mlekiem 0%, 3 kromki chleba kołodziej i 2 plastry polędwicy sopockiej przekąska2: 170 ml jogurtu malinowego 0% z 2 łyżkami otrąb granulowanych żurawinowych Przekąska3: będzie grejpfrut i 1 mała mandarynka, poza tym herbata czerwona i duuużo wody Moje ćwiczonka: 2x( 4 x 30 brzuchy i3x30 pośladki) 3x30 przysiady i 100x agrafka na wewnętrzne ud.To się położę na chwilkę.
BYŁO ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-26 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Jestem i ja
![]() Najpierw raport z menu: śniadanie: dwie kromki razowca z pasztetem II śniadanie w kinie: soczek i garść popcornu (koleżanka kupiła, ale sie powstrzymywałam) obiad: kotlet z piersi kurczaka, troche kalafiora, pieczarek i brokuła + kawa latte przekąska: 2 wasy z serkeim kolacja: omlet z 2 jajek z polędwicą sopocką i surówka z cykorii i papryki Ćwiczenia były, jak zwykle rower 30 minut i jakieś 80 brzuszków ![]() Film Nine taki sobie, według mnie trochę przereklamowany, spodziewałam się wielkiego widowiska i sie trochę zawiodłam. Fajny, ale żadna rewelacja. W sumie miło spędziłam czas, więc nie żałuję, ale po Avatarze byłam bardzie j nakręcona. Proszę tu nie pisać o krówkach, nie przypominajcie o nutelli, bo uwielbiam, ale nie mogę sie juz skusić, słodycze są be. Jak sobie popuszczę, to potem nie ma umiaru ![]() A_neska nie zazdroszczę szpitala, ale dobrze, że jestes juz z nami. Teraz najważniejsze zdrowie, w tym wieku to juz naprawdę nie ma żartów ![]() Aha, jeśli chodzi o te telekamery, to naprawdę, co to za pomysł, żeby w internecie tylko była relacja??
![]() |
#986 |
BAN stały
|
Kochane, co to znaczy w tym wieku ?????
Przecież z nas młodziutkie laseczki ![]() ![]() Dobrej nocki, uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |||
Rozeznanie
|
Witajcie, u mnie dietkowo ale bez aktywności fizycznej. Utrzymująca się gorączka i kaszel zmusiły mnie do wizyty u lekarza. Nie dziwne ze ciągle szczekam i szczekam...przyplątało się zapalenie oskrzeli.
Zerkam sobie w nasza tabelkę i nie wiem dlaczego odjęłam sobie 1 cm, mam 168cm wzrostu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jeszcze teraz angina się przyplątała...dużo zdrówka życzę ![]() A_neska również dużo zdrówka, powinnaś ograniczyć spożycie soli, to ważne przy nadciśnieniu. Dobrej nocy życzę ![]()
![]() |
![]() |
#988 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() noga już zdecydowanie lepiej, własnie się mobilizuje i zbieram psychicznie, bo chcę od jutra ( czyli od dziś) zaczac znowu jeździć na rowerku... dietke jakos tam trzymam, aczkolwiek tak sobie, bo np. wczoraj pożarłam kilka pysznych nalesników- dzieciaki maja faze na naleśniki- codziennie im musze smazyć i codziennie podjadam kilka ![]() no i na jednej imprezce jadłam duzo ciast i takich tam, piłam drinki... ale to 1 dzień, wybaczam sobie :p waga bez zmian 66 kg ![]() musze włączyc ruch, bo tak to waga stoi, no a nie chce ograniczac jedzenia do zera ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-27 o 04:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
dzień doberek, witam poranną kawą
![]() ja już w pracy, po śniadanku oczywiście. Chciałam się wczoraj z ćwiczeniami zameldować, ale nie nie mogłam się zalogować na wizaż. No więc nie dałam rady ze skakanką ![]() ![]() ![]() Niutka fajnie, że się wybawiłaś, grzeszki odpuszczone ![]() ![]() A_neska - chyba właśnie chodziło o to , że w tym wieku taka dolegliwość.Młode piękne 30 ![]() Lenka ale byłaś wytrwała z tym popcornem ![]() ![]() Wiolka już jesteś wyższa ![]() Kobiety co przygotowujecie na walentynki ![]() Wracam do roboty. Miłego dzionka.
![]() |
#990 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Melkas, z tym tętnem, to z tego co wiem nie powinno przekraczać 150/min. A tak na chłopski rozum... ćwicz w takim rytmie, aby nie dostawać zadyszki ![]() Serduszkowata, pęcherzyki rosną? Po takich czarach przecież muszą ![]() A_nesko, no i wyjaśniło się dlaczego tak znikłaś. Też jestem w szoku, że w tym wieku dopada nadciśnienie, co innego jakbyś miała już 60-tkę na karku ![]() ![]() A -1,60kg to piękny wynik ![]() Ilion, kurcze dopiero co razem kichałyśmy, a Ty znowu chora ![]() ![]() ![]() Lenko, właśnie wieczorkiem widziałam zapowiedź Nine i od razu pomyślałam o Tobie ![]() Skoro przereklamowany, to poczekam, aż będzie krążył wśród ludzi i na DVD oglądnę. Aga, najgorszy pierwszy dzień WREDOTY, a potem już leci. Mam nadzieję, że winko pomogło na poprawę humorku ![]() Walentynki, to odległy jeszcze dla mnie temat ![]() Wczoraj sauna zaliczona, a w jacuzzi było super, chyba coś musieli poprawić, bo dysze tak "waliły" biczami, że aż skóra swędziała. I odczucie ciepła przez ten mróz zachwiane, pociłam się masakrycznie. Ale fajnie było, po przyjeździe do domku, wypiłam Kubusia i lulu. Spałam jak nieżywa ![]() A dzisiaj I dzień dietki oczyszczającej ![]() ![]() Jeszcze 5 porcji ![]() ![]() Mąż się do mnie przyłączył, więc wykupiłam cały kefir w naszym sklepie i jeszcze brakło na popołudnie ![]() ![]() .... 9,10 druga porcja za mną ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-27 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.