![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Jackson nie zyje!!
Kurde, przez ten tydzień obejrzałam więcej filmików o MJ niż przez ostatnie kilka lat [dzięki Ci Boże za youtube
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy Ci się spodoba, ale natych stronach są tapety z MJ
![]() http://www.tapeciarnia.one.pl/catego...6397fe2&page=2 http://www.megatapety.eu/index.php/M...hael%20Jackson |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
czy słyszałyście ten utwór?
wykropkowało ![]() http://www.freemobo.com/ContentView....4&langid=pl-PL edit-nazwa strony jest do com.potem wpisuje się w wyszukiwarce Michael jackson i.chodzi o utwór FOR ALL TIME Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-07-03 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
uwielbiany i pogrążony w niesławie. bajecznie bogaty i niewiarygodnie zadłużony. czarnoskóry, który postanowił być biały. MICHAEL JACKSON- geniusz, który na zawsze pozostał chłopcem. [*]
![]() |
#965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Keeendy, popełniłaś faux pas w tym momencie, wypowiadając się w tym wątku i nie mając pojęcia o pewnych kwestiach
![]()
#968 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Heh dziewczyny dobija mnie to, ze wiekszosc osob nigdy nie bedzie znała prawdy o MJ. Świata nie zmeinimy, ale jakoś mnie to strasznie wkurza jak widze te nieprawdziwe wypowiedzi, kore przedostały sie nawet TU |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
[*][/QUOTE]
Tylko nie zapomnij wcześniej postanowić!!!Pstryknięcie to tylko dodatek ![]() Aż żal człowieka ogarnia, że komuś nie chce się przecztać wątku, w którym się wypowiada, a póxniej wypisuje takie brednie. A najgorsze może być w to, że jeszcze w nie wierzy... |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiany i pogrążony w niesławie. bajecznie bogaty i niewiarygodnie zadłużony. czarnoskóry, który musiał stać się białym. MICHAEL JACKSON- geniusz, który na zawsze pozostał chłopcem. tak bym to zmieniła
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Ehh, dziewczyny, i postanowiłam być szczupła, i pstryknęłam palcami, no i nic - jak było mnie za dużo, tak nadal jest
![]() ![]() A tak serio - przykro mi, Keeendy, ale to ludzie tacy, jak Ty, którzy powtarzają bezmyślnie plotki, niszczą życie osób znanych, m.in. MJ. TmargoT - pięknie ![]()
#974 |
Raczkowanie
|
Właśnie przeczytałam na cnn.com, że po "wejściówki" na pogrzeb należy sie rejestrować online. Kto zdoła to zrobić i wygra w loterii, weźmie udział w ceremoni.
No to jeszcze ktoś musi mi ufundować bilet do Los Angeles... Edytowane przez filka Czas edycji: 2009-07-03 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Najgorzej jest wieczorem, siedzę , słucham starych piosenek, spoglądam na zdjęcie Michael'a i łzy płyną same.
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
to się nazywa masohizm.
wywaliłam watek ,ale nie mogłam sie oprzeć,żeby się z wami nie podzielić linkami. matko,co robić-co robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny teraz bedzie troche sentymentalnie
![]() ![]() Ten watek jakoś mnie skłonił do takiej refleksji. Dzieki Wam naprawde za to, ze jesteście. Że jesteście fajnymi, madrymi, wrazliwymi dziewczynami na poziomie ![]() Razem nam jakos łatwiej przez to przejsc. Heh, Wizaż to najlepsze forum ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2009-07-03 o 20:50 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
aaaa mi się serce kraja jak słysze Jego piosenki, na pogrzeb nawet nie chciałabym iść nawet jak by mi ktoś zapłacił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
Widzę,że nie tylko ja przechodzę takie "załamanie". Wczoraj znowu sobie wieczorem popłakałam, ale znalazłam kabel USB od mojej mp3 i ściągnęłam sobie piosenki Michaela
![]()
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
Miałam się nie więcej tu odzywać....ale widzę, że wątek ruszył w inna stronę, co mnie bardzo cieszy
![]() Zasłuchuję się w tym: http://www.youtube.com/watch?v=AYvCRikJL7w MJ z braćmi 30 lat później jeszcze raz śpiewają swoje stare piosenki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi sie tez podoba atmosfera jaka tu teraz panuje. Bardziej teraz pasuje jakiś tytuł w stylu "Wspomnienie o Michaelu Jacksonie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
widziałyście ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=ENYkvBeMv3k
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Ja jestem pewna, że Michael siedzi sobie teraz w swoim Neverlandzie, czyta nasz wątek i uśmiecha się dokładnie tak, jak na tym zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Siostra mi mówiła, że dziś w"Wiadomosciach" pokazywali filmik z ostatniej próby M.J. NIe wiecie czy jest on dostępny w necie gdzieś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zadomowienie
|
To ja też dołączam się do podzięńkowań
![]() Cieszę się,że wątek zmienił się o 360 stopni i nie ma teraz żadnych kłótni i udowadniania kto ma rację, tylko tak sobie wspominamy. Od razu mi się lepiej robi ![]() Jeszcze raz Dziękuje.
#988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
Ja dopiero po odejściu Michaela tak naprawdę go doceniłam. Wcześniej nie wiedziałam o nim wielu rzeczy, źle go oceniałam. Dopiero niedawno poznałam prawdę i jest mi źle, że gazety zrobiły mi pranie z mózgu i ukryły zalety tego WIELKIEGO mężczyzny pozostawiając stek kłamstw, którymi się ciągle karmiły. Dziękuję wam bardzo za linki do wywiadu z Oprah oraz programu Living with Michael Jackson. Co do tego pierwszego to zrobił na mnie ogromne wrażenie. Michael okazał się mężczyzną, który był uosobieniem dobra, Aniołem w ludzkiej postaci. W życiu ciężko nam będzie spotkać podobną osobę. Jak bardzo on kochał ludzi, jak przebaczał. Z innymi osobami dzielił się tym co miał, nie przekreślał nikogo, choćby nie wiem jak ta osoba była podła i nieludzka. Przebaczył ojcu sadyście, przez którego był bity i poniżany, przebaczył wszystkim tym, co pisali o nim nieprawdę i go w różny sposób skrzywdzili.
Jestem wzruszona jak bardzo kochał swoich fanów. Na koncercie w Munich przy piosence "You are not alone" gdy fanka się w niego wtuliła i nie chciała od niego odejść, on swoją gestykulacją mówił "już dobrze, jeżeli chcesz się dalej przytulać to się przytulaj". Nie odtrącał nikogo, pomagał chorym dzieciom, chciał każdej osobie przekazać cząstkę siebie, cząstkę Miłości. Jestem dumna z tego, że Michael uważał Polskę za kraj szczególny i wybrał ją spośród tylu krajów, żeby wybudować park rozrywki. Niestety, plany nie doszły do skutku z naszej winy, czego bardzo żałuję, bo chciał nas podkreślić w Europie i często tu wracać. Wczoraj do 2.00 w nocy oglądałam filmy i wywiady z Michaelem. Dziś od rana ciągle o nim myślę, płaczę od kilku dni. Bardzo boli mnie to, że taka szczególna osoba musiała odejść z tego świata. Bóg nam go dał i Bóg zabrał. Ale dopiero teraz można zobaczyć jak wiele ludzi na całym świecie przeżywa jego stratę i o to mu chodziło, chciał pozostać w sercach ludzi na zawsze i myślę, że jego marzenie się spełniło oraz będzie dalej spełniać. Ciężko jest wciąż egzystować bez tak wspaniałej postaci, jaką był Michael Jackson, bez jego niepowtarzalnego głosu, bez jego tańca, bez całej jego osoby. Pozostawił światu orędzie, orędzie Miłości, aby uleczyć świat ze zła. Niech każdy z nas niesie to światełko dalej, wzorujmy się na tej postaci i kochajmy ludzi, bez względu na ich rasę czy płeć, czy też wady oraz złe uczynki. To my mamy pokazywać naszą dobroć, to nas ludzie mają zapamiętać i do nas przychodzić. MICHAEL, dziękuję Ci za to przesłanie, dziękuję za całe Twoje życie, to była dla mnie wielka lekcja miłości. Edytowane przez countrysia Czas edycji: 2009-07-03 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny, tak sobie myślę, my tak płaczemy i przezywamy, to przez co musi przechodzić Elizabeth Taylor... Wielokrotnie mówiła że są bardzo bliskimi przyjaciółmi, zresztą to widać... My go nie znałyśmy, ona bardzo dobrze. Mi by na jej miejscu chyba pękło serce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.