|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Wiem Fioluś jak to jest, ciężko się tego wstydu pozbyć, nadal nie potrafię mimo, że ojczym z nami praktycznie nie mieszka (pracuje gdzieś w norge i przyjeżdża na święta, przywozi zaległe alimenty dla brata, ale już nie ma tego co było na szczęście ![]() Ciekawa jestem czy M będie chciał porozmawiać z Tobą o tym SMSie... może on nawet nie wie co to jest i musi sobie wygooglać? W każdym bądź razie reakcja nie była zła ![]() ![]() ![]() ![]() Moja matka planuje otworzyć gabinet madycyny naturalnej, masaże (też wyjazdowe), wahadełka, leczenie kolorami (nie wiem na czym to polega), świecowanie uszu i inne bajki, no ale zapytałam ją o to śluzowanie organizmu przez mleko, ponieważ pamiętam, że jak zaczęłam jest mleko z musli to mnie ochrzaniała... otóż tak, podobno mleko powoduje zbieranie się śluzu, ale już kefir i sery nie. Nie pamiętam jak z jogurtami.... Aha, mówiła że imbir wysusza organizm (żołądek?), ale śluz wtedy zamienia się w kamienie jak jest go dużo(chyba jakoś tak), powinno się jeść kardamon, bo on odśluzowuje... ja jem też imbir, ponieważ lubię ![]() ![]() Swoją drogą, myślicie, że ludzie chodzą do takich gabinetów? Niby ma na wszystko dyplomy, skończyła szkołę, ale średnio mi się w opłacalność takiego gabinetu wierzy... Wracając do diety.... leży i kwiczy :P Jszcze przeziębiona, uczę się cały czas od piątku i jeszcze okres dostałam i jem jem jem..... :/ ale od dziś będę się pilnowała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Marei wahadelka i te sprawy to... ciezki temat i w sumie kosciol jest przeciwny takim praktykom
![]() ![]() boje sie wogole tego zwiazku z markiem i wogole ![]() ![]() widzialam ze niedaleko gdzie mieszka M sa mityngi dda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wrociłam do dom i sie zorientowalam ze nei dałaś mi pikczersow z poprawinn co Twój tato robił;( tylko te z dziewczynki aparatu;P, ale jak przyjedziesz-co obiecałaś-to przywieziesz;D a wiec zaczynaj smialo SB:P ja dzis jestem pierwszy dzien na 2 fazie i siedze i mysle co mi wolno jesc;/ bo niunia nie che mnie ratowac....zagineła gdzies;/
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez przesady, jak tylko komus to pomoze to co w tym zlego?? moja mama tez nam swiecuje uszy i znajomym jak prosza i wielu bardzo to pomaga, wahadelko to moze kwestia wiary ale kazdy wierzy w co chce ![]() mysle, ze jest sporo osob ktore sobie chca pomoc w taki sposob i jezeli Twoja mama Marei ma doswiadczenie poswiadczone kursami to dlaczego nie sprobowac?? nie wiem co tu ma kościól do gadania ![]() A jak widze w katowicach na targach medycyny naturalnej te tłumu ludzi, to myślę, ze moze to mieć sens ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Marei - dzisiaj spotkanko chyba 0 13 w kat...chociaz nie wiem bo dziewczyny milcza cos..?? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-12 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Tysiullla wysłałaś?? Toż to ja mam inną poczte!!
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
poszlo juz na dobra;p
ja za 30h mam autobus i jade do tej jaskimi zagłady....czyt uczelni;D nie smiej sie z nas ![]() ![]()
![]() |
#968 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aha i Marei! Ty chętna na spotkanie dzisiaj o 13 w McDonald's? Edytowane przez JoyceSky Czas edycji: 2009-10-12 o 09:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Ja z miko, chetnie bym pojechala ale jak sobie pomysle ze mam wyjsc w ta pogode
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-12 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Aha i ja mam numer tel. Malinn, więc dałabym jej znać mesem, że spotkanie przełożone. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Właśnie Malinn do mnie napisała, że nie ma neta i się pyta co ze spotkaniem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Kostka09 byc moze to i ciemnogrody tylko szkoda ze takie leczenie z czassem przynosi wiecej zlego niz dobrego, wytarczy wysluchac osob ktore sie tym zajmowaly albo to przechodzily
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w co tu nie wierzyc?? myslę, ze dopoki czlowiek nie jest naprawde chory to byc moze ciezko mu uwierzyc, że mozna szukac pomocy wszedzie jak lekarze zawodza. oczywiscie sa tez oszusci, ale to tak jak i lekarze ![]() nie mozna niczego wykluczac ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- napisalam Ci moj numer na prw na przyszły tydzien ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-12 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi to się juz nawet na ten temat gadac nie chce;/ mój ojciec przechodzi ostatnio samego siebie...mi to sie już nawet do domu nie chce chwilami wracac... chciałabym się stąd wyprowadzic jak najdalej i nie patrzec na to wszystko .... ale niestety to nie jest takie proste....poza tym zostaje jeszcze mama, która widze, że tez już jest na skraju wyczerpania nerwowego;/ Cytat:
![]() Masz odgórny rozkaz zaglądania do nas znacznie częsciej !!!Bo jak nie to będzie lanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja niedawno wróciłam z zajęc, dziś miała tylko pracownie masażu i masowalismy stopę i w zasadzie całą kończynę dolną.... jak było masowanie uda to się nikt nie chciał rozebrac, bo trzabyło spodnie zdjąc ![]() ![]() ![]() I w zasadzie cały tydzien mam lajtowy bo w srode dzien nauczyciela i mamy wolne a włsnie w środy mam praktycznie wszystkie zajęcia ![]() A jutro mamy rozdanie Indeksów ![]() ![]() ![]() A do tego dziś o 19 ide podpisac umowe o kupno auta i już go dziś przyprowadze do domku ![]() ![]() ![]() ![]() no to się rozpisałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Hey girls
W Suwałkach pali się podobno jakaś stacja czy coś, i od rana są problemy z prądem. Teraz jest już lepiej, więc mogę do Was zajrzeć. Fiolusiu, myślę, że to mądra decyzja, by powiedzieć o wszystkim M. ![]() Aliczko, gratulacje!!! ![]() Marei, ja osobiście w wahadełka itp. nie wierzę, ale co innego zioła, masaże... A czy ma to szansę wypalić, to oczywiście czas pokaże, ale myślę, że zawsze się znajdzie garstka osób, która zechce tego spróbować. Kostko, w ciąży nie jestem, i nie podejrzewam, i właśnie między innymi dlatego powinnam iść do gina. Plus po prostu się przebadać, zrobić cyto, itd. Inesko, pochwal się swoim autkiem! ![]() Byłam już na basenie, a zaraz zbieram się na te kursy. W domku będę po 20, więc pewnie wtedy do Was zajrzę. A Wy się trzymajcie, i nie dawajcie się jesiennej brzydkiej aurze! O! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-10-12 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
ines85 widzisz ty masz jeszcze mama a moja tez juz wpada w alkoholizm ale juz powoli mam dosc starania sie im pomoc a tym bardziej ukrywac tego
![]() ![]() co do dzisiejszej diety to sie lepiej nie bede wypowiadac ![]() ![]() a zapomnialam wam powiedziec ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja zjadlam na obiadek kuraka z warzywkami i sosem czosnkowym, posprzatałam cały domek i bylam w biedro, a i kupilam ten garnek do Tagine mam nadzieję, ze mi go szybko przysla ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-12 o 13:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Boli mnie to, że nie mam normalnej rodziny ... zazdroszcze wszystkim którzy taką mają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja i tak sie ciesze z tego co bede miała ... ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedys mogłam sobie tylko pomarzyc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-12 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój cienias jest odrobinkę młodszy bo '97 rocznik ![]() ![]() No wiecie przeciez jak Cinqueciento wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio o tym podświadomie myslałam i na ulicy same cienkie widze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Nadrobiłam maila z sekretnego maila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() nie pisałam się na spotkanie, ponieważ w poniedziałki pracuję ![]() dziś dieta ok, za wyjątkiem dwóch klusek na parze z łyżeczką cukru i masła.. ale tak ładnie wyglądało... ![]() co do wahadełka, to nie wiem czy działa, ale czasami sama wiara w działanie uzdrawia, a najważniejszy efekt- zdrowie. Na targach zdrowia byłam też, tłumy niesamowite, masz racje, Kostko! Teraz pod koniec października też będą w Katowicach. Witam Al. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Wróciłam moim autem do domu i wiecie co .....jestem załamana
![]() ![]() Odechciało mi się tego wszystkiego ... chyba wolę chodzic na pieszo ![]() Właśnie usiadłam i zaczełam płakac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tu chyba trzeba odmówic jakieś modły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie przejmuj sie kochana bedzie dobrze ![]() wlasnie wrocilismy z basenu i zjadlam salatke z kuraka wedzonego i jajka ![]() ![]() a co tu tak cicho ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() gratuluje ![]() ![]() nie widze tam zadnych nadprogramowych kg u Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrze ze udalo sie znizki zalatwic ![]() Cytat:
![]() dzieki za te linki na perfumy, moze jak juz na cos sie w koncu decyduje to zamowie ![]() jak bylam ostatnio w rosmanie to musialam sobie antyperspirant kupic i co? grupka mlodych dziewczynek obsapila regaly z desodorantami a co o perfumach powiedziec, tam to w ogole porazka, kazda psika i na reke i na czlowieka obok, masakra, wszystkie zapachy wymieszane i smrod niesamowity ![]() u mnie pogoda do pupy, pada caly czas ![]() a gdzie Limonka, Niuniuska, Olenka?
![]() |
#988 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#989 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mamrotko chyba tez zaczne jeździc najpierw na polach i łąkak, które w sumie mam w zasięgu ręki ..... Musze się z tym przespac ![]() Gdzie reszta??chyba nawagarach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyjechała do nas teściowa, więc zaglądam do Was tylko na chwilkę. Dawno jej u nas nie było, to nie wypada tak siedzieć na kompie. Trzymajcie się! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.