|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
a dziekuje bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() a ty mala bylas w koncu u gina? bo jak mnie pamiec nie myli to wybierasz sie juz od jakiegos czasu, oj bedzie lanie w pupencje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() albo taki trening interpersonalny, jakie to wszystko jest oczywiste jak sie przeczyta kilka ksiazek lub poslucha wykladu fajnego i przystepnego profesorka ![]() a wracajac do dzieci to pracowalam kiedys w pewnej organizacji ktora wspiera ludzi biednych i to co widzialam to horror, bylam wolontariuszem i zajmowalam sie dziecmi i plakac mi sie chcialo po tym jakie to biedne male osobki maja zycie, bardzo mi jest przykro ze juz od urodzenia nie ma rownych szans ... wiem ze nie jestem w stanie pomoc wszystkim ale uwierzcie usmiech takiego dzieciaczka jest czyms czego nie mozna porownac do zadnych pieniedzy swiata ![]() i wogole dzici sa tacy czysci, mowia wszystko prosto w oczy... brakuje mi tego u ludzi doroslych.. dobra ide i nie zanudzam ![]()
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane
![]() Koncert był booooski po prostu. Najlepszy koncert Tori w Polsce ![]() ![]() Za to dzisiaj nic mi się nie chce. Snuję się po mieszkaniu, byłam w empiku posiedzieć i popatrzeć na nowości książkowe, a w sumie ciągle chce mi się spać. Zaraz idę zrobić obiadek (fasolka po bretońsku), a potem wezmę się za tłumaczenia chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=mamrotka;14667381
czas leci nieublaganie ... a ja dalej nie mam pomyslu na siebie ![]() ![]() ![]() ![]() albo taki trening interpersonalny, jakie to wszystko jest oczywiste jak sie przeczyta kilka ksiazek lub poslucha wykladu fajnego i przystepnego profesorka ![]() a wracajac do dzieci to pracowalam kiedys w pewnej organizacji ktora wspiera ludzi biednych i to co widzialam to horror, bylam wolontariuszem i zajmowalam sie dziecmi i plakac mi sie chcialo po tym jakie to biedne male osobki maja zycie, bardzo mi jest przykro ze juz od urodzenia nie ma rownych szans ... wiem ze nie jestem w stanie pomoc wszystkim ale uwierzcie usmiech takiego dzieciaczka jest czyms czego nie mozna porownac do zadnych pieniedzy swiata ![]() i wogole dzici sa tacy czysci, mowia wszystko prosto w oczy... brakuje mi tego u ludzi doroslych.. dobra ide i nie zanudzam ![]() Dobry wieczór ![]() Mamrotko, mi się teraz marzy psychologia, ale wiem, ze zanim ją skończę, zrobie specjalizacje to będę miała 60 lat ;-)), a jestem na pedagogice specjalnej i kocham tą pracę, nie żałuję ze wybrałam ten kierunek tylko wiem, ze kokosów z tego kieunku nie będę miała..jedynie satysfakcje,ze pomagam potrzebującym Niuniska super ze z twoim tż wszystko się ułożyło ![]() Tyśka gratulacje z kolejnych utrat kg Nie odzywałam się, chociaż czytałam was, ale nie miałam zbytnio czasu i humoru.Mój tż miał wypadek, na szczęście wszystko dobrze, było podejrzenie złamania kręgosłupa, ale na szczęście wykaraska się z tego. U mnie dieta nie najgorzej, tylko nie ćwicze, poprostu 24 h to dla mnie za krótko na wyrobienie się ze wszystkim. Za tydzień idę na wesele, sama...już miałam isć z tż, ale ten wypadek...muszę isc na to wesele bo to kuzynki najbliższej, nie chce i się isc jak cholera...ale jak trza to trza: ![]()
#934 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Laseczki
![]() Fiolusiek gratki udanej imprezy Co do wyznań to ja mojemu tż wyznałam miłość po tygodniu ![]() ![]() Virginio dzięki za pamięć ![]() ![]() Mamrotko to do mnie to lanie???? ![]() ![]() A ty na kiedy masz termin?? U mnie dziś dzień grzeszny ![]() ![]() Pozdrawiam kochane serdecznie ![]()
#935 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie babenie
![]() Cisza tu ostatnio nawet Tysia nie zaglada ![]() ![]() Ja wczoraj w krakowie w sumie nic nie kupilam tylko czapeczke w HM, a wogole bylo tyle ludzi....ze szok, nie cierpie takiej ilosci ludzi w sklepach i calych zakupow mi sie odechcialo ![]() a potem bylismy u kuzyna na marokanskiej potrawie tangine, moze jadlyscie? pychotka ![]() milego dnia skarbki, u mnie leje ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() limonka - jak tam warsztaty?? ines - jak wypad do kina?? ![]() ![]() malinn - co ze spotkankiem jutro, rozumiem, że mozesz do 15?? blokerka moze po 18 to nie wiem już jak to zrobić ![]() virginia - jak tam bawiliscie sie u znajomych ![]() tysia - pisz ile kochana Ty nam schudłaś w tym tygodniu... ![]() ![]() lece kombinowac jakies sniadanko bo juz kawke wypiłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() nawet sie dziś wyspałam ![]() ![]() a ja chyba teraz pojde do kościoła a później polece na basen - sp[alić te wczorajsze raffaelo (i to całą paczke) pozdrawiam i udanej niedzieli ![]()
#938 |
Zadomowienie
|
dzien dobry!
Do kina poszliśmy na "Galerianki" ... ![]() ![]() Jak poszliśmy kupic bilety to okazało się że są wolne tylko miejsca w pierwszym rzędzie wiec stwierdziliśmy, że jednak nie bo oslepniemy ![]() ![]() ![]() ![]() A potem poszliśmy na pizze tia baty poprosze ![]() ![]() fioluskiek i co byłaś wczoraj na randce - opowiadaj ![]() ![]() ![]() Kostko ja tez nie lubie robic zakupów w takich tłumach ...no ale coż ludzie nie mają się gdzie podziac to galerie handlowe są oblegane !! Prawie rok temu pracowałam w łódzkiej Manufakturze, w jednym z największych cenrów handlowych sprzedawałam kosmetyki jednej z polskich firm...to po prostu tak się na tych ludzi napatrzyłam i ogólnie miałam potem na jakiś czas dośc tego miejsca ..tym bardziej, że to był okres swiąt bożego narodzenia i po prostu ludzie dostawali szłu jakiegoś ![]() ![]() Makarlinka życze szybkiego powrotu do zdrówka Twojemu TŻ ![]() JoyceSky super że koncert się udał ![]() a ja jeszcze siedze w piżamie i nic mi sie nie chce ![]()
![]() |
#939 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]()
#940 |
Zadomowienie
|
![]() |
#941 |
Zadomowienie
|
hej
![]() dziewczynki nie psize bo najnormanlniej w świecie teraz dzien jest dla mnie za krótki;/ wchodze rano wracam wieczorem, zanim sie ograne to juzz noc i nic mi sie nie chce. nic nie chcudlam;( tzn te 2 kg z czwartku sa nadal aktualne ale od czwartku do dzis nei ma nowego, takze ide do tabelki wpisac, w tamtym tyg 4 kg a w tym tylko 2;( wydaje m isie ze to wina uczelni;/ bo wtedy seiduialm w domu pichcilam sobie ladnie co badz i jadalm w dobtych porach, a teraz kur to jadlam co badz w tej szkole a w domu juz bylo za pozno na obiad i oto efekcior;/ no ale ne inarzekam w 2 tyg 6kg to chyba nie jest tragicznie. dzis rano obudzic sie nei mogalm....jest tak ciemno ze ja myslalam ze nadal noc a tu zonk........leje od wczoraj nieustannie;/ i w efekcie wsrtalam ciut przed 12;P
![]() |
#942 | |||
Zadomowienie
|
Hej Kochane!
Witam Was w bojowym nastroju. Muszę się wreszcie wziąć za naukę na obronę, a dodatkowo mam te tłumaczenia, więc serio czas się sprężyc. Na razie posprzątałam mieszkanie tylko, ale zaraz biorę się za tłumaczenie. Potem o 16 do kościoła, a po - nauka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Blokerki na koncercie nie widziałam i nawet nie szukałam, bo nie wiem jak nasza kochana Blokerka wygląda ![]() Co do spotkania, to ja wprawdzie wolałabym po południu, ale powiedzmy, że o 13 też bym dała radę. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a termin mamy na 26.11 ![]() ![]() ![]() mraklinko bardzo mi przykro z powodu tz ale grunt ze nic powaznego sie nie stalo ![]() Kosteczko no z tym przedszkolem to mama mnie gnebi juz od lat ale ja jakos nie moge sie zdecydowac, chyba brak mi odwagi ![]() ![]() Tysienko ale to ze nie masz juz tych 6kg to jest sukces ![]() ![]() a tak przy okazji widzieliscie jaka sliczniutka byla Ala na slubie ![]() no i Niuniuska i fiolusiek tak sie rozpisaly ze nienadazam tego czytac ![]() u mnie pogoda paskudna, a jeszcze tz chyba chce na zakupy jechac bo rano otworzyl lodowke i wydal z siebie dzwiek wiatru ![]() ![]() ![]() mam ochote na eklerke ![]()
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio nie mam nawet czasu
![]() ![]() ![]() W kazdym razie... pare dni temu snila mi sie mamrotka ![]() 2 Amelki i 1 Kubusia ![]() ![]() ![]() Po za tym jutro moge.. jednak dopiero od 13 ![]() ![]() ![]() ![]() No i okresu dostalam i jem dzisiaj jak smooooooooooczyca!!!!!!!! !!!!!!!!! Jeszcze NIGDY nie mialam takiego gloduuuuuuuuuuu ![]()
#945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() musze niuni teraz wypytac co ja mam dokladnei jadac od poneidzialku??? bo nie che odzyskac moich paskudnych kilosow;/ a no widzialy:P nawet na żywo eheh:P:P śliczne ma fociaki....a jaki sliczne ma z sesji;D tylko jeszcze ich nie odda bo ne ima wszykich, ale muwie ....szok jakei sliczne ![]() bylam u nich w piatek wieczorkiem na plotach i fajno im sie zyje w tym małżeństwie ![]() robią sobie wielką małżeńską sypialne w dawnym pokoju Alunia....remont na całego :p
![]() ![]() |
![]() |
#946 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a to zaczynasz teraz 2faze? juz bedziesz mogla i pieczywko i owocki szamac wiec bedzie latwiej ![]()
![]() |
#947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
wiecie nie rozpisuje sie bo nie mam co pisac
![]() ![]() ![]() a co do wczoraj.... w koncu odwazylam sie zapytac go o to co powiedzial i podtrzymal to co powiedzial ![]() ![]() ![]() co do diety to wole sie dzis nie wypowiadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczorajszy wieczorek minął nam bardzo przyjemnie - znajomi wiedząc, że się odchudzamy zrobili dietetyczne potrawki, wymieniliśmy się filmami, a potem nas wzięło na zwierzenia. I tak sobie gadaliśmy do północy. A dziś od 12 mieliśmy gości, przyszedł brat z rodzinką, a Marysia nawet została dłużej ![]() ![]() Powinnam się zabrać za materiały na kursy, przejrzeć je chociaż i z grubsza się przygotować ale tak mi się nie chce... Pogoda do bani, cały dzień leje ![]() Wieczorkiem obejrzymy chyba sobie jakiś filmik z TŻetem. Który, swoją drogą, ostatnio jest jakiś troszkę bardziej milusiński, w piątek zabrał mnie na spacer (a on nie przepada za spacerami) i prowadził za rączkę ![]() ![]() ![]() No i mam 1kg na minusie, zawsze to coś ![]() Mamrotko, cieszę się, że z Tobą i Gabrysią wszystko dobrze. A do gina ciągle się wybieram. Wiem, będzie lanie.... Mkarlinko, całe szczęście, że TŻ wyszedł z wypadku cało, uściskaj go serdecznie od wizażowych koleżanek! ![]() Tyśka, nie narzekaj, 2 kilo w tydz. to i tak dużo. Wiadomo, że najwięcej chudnie się na początku, a zresztą jakbyś miała co tydzień chudnąć po 4 kilo to wszystkie pękłybyśmy tu z zazdrości i odpadły w przedbiegach, więc nie marudź!! Joyce, oczywiście, że już niedługo będziesz Panią Magister! I pamiętaj, że obrona to tylko formalność, wiem, przygotować się jakoś trzeba, ale w ogóle się tym nie stresuj. Kostko, a mi się ostatnio zachciało płaszczyka i beretu. O ile o tym pierwszym mogę sobie tylko pomarzyć, to może przynajmniej jakiś fajny berecik sobie sprawię ![]() Mój kociak zwinął się w kłębek w sypialni pod kołderką ![]() ![]() ![]()
#950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj w ogole mialam taki placzliwy dzien ze masakra ![]() ale dzisiaj juz jest lepiej wiecej usmiechu na mojej twarzy ![]() oczywscie mialam dzisiaj sie wziac za ksiazke i ja jakos tak solidnie przeczytac i co i na razie przeszlam przez 10 stron i nic nie rozumiem ![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zadomowienie
|
Hej girlsy,
Przesłałam kilka zdjęć na maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tagine jest boooskie ![]() ![]() ![]() http://marokostyle.com/index.php?k5,...a-stole-tagine tak to wyglada, nie wiem czy moge taki link wkleic ![]() ja dzisiaj po odwiedzinach rodzinnych padam na pycho, dzisiaj bylo chyba grzeszno bo normalny obiad zjadlam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- a chyba nie zalapałam dlaczego wywalacie virginie do gina?? jest w ciazy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
no dobra to gdzie o 13? mc donald?
![]()
#954 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie może być Mac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
oki jak dla mnie oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
NIUUUUUUUUNIAAAAAAA, jutro pierwszy dzień 2 fazki, powiedz mi proszę dziecko kochane co ja mam zjadac....jak te produkty dodawac? na snaidanai owsiane, 2 kromka, obiad z ryzem, kolacja z owocem czy jak?
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() wczoraj doszlam do wniosku ze musze powiedziec o tym M ze moj ojciec jest alkoholikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Heh.. no ja to mam normalnie pecha... Na 13.15 muszę być w Sosnowcu ;(
A w ogóle to mnie chyba dopada depresja sezonowa. Starałam się ją uleczyć na początku zakupami, ale niewiele to dało. Bu. Dietowo mi nie idzie ostatni też. Przynajmniej koncert był genialny - i ja pomimo tego, że nie wiem jak Joyce wygląda to jej wypatrywałam ![]()
#959 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta ja tu Was szukam a tu Was nie ma!!!! I nawet nikt mi nie powiedział ze to już III część naszego wątku tzn. bardziej Waszego niż mojego
![]() Więc wita Was szczęśliwa mężatka która nadal walczy ze swoim grubym tyłkiem ![]() ![]() Jak wiecie u mnie wielkie zmiany, tylko kilogramy pozostały te same.... Życie małżeńskie służy hiihi ![]() No i był u mnie Tysia i zaraziła mnie chętką na SB tylko gdybym wiedziała jak, co kiedy, z czym i ile to by było good a tak to ja nic nie wiem..... ![]()
![]() |
#960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- JA mam załamkę totalną, wczoraj pogrzeszyłam jak już Wam pisałam a waga stoi jak zaklęta ![]() ![]() cos chyba robię zle musze przeanalizowac moje jedzonko, a teraz zjadlam "zdrowy blonnik" z mlekiem/łyzka musli i paroma orzechami, (mam wstret do owsianki ostatnio) teraz wypije kawkę a potem lece na zakupy. czy my się dzisiaj umowilysmy na 13 w Mcdonald.??? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.