![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Zgadza się, Ollliwko. Choć faktem jest, że w stosunku do skoku cen w zeszłym roku bodajże, trochę spadły. Naszym znajomym się udało. Kupili mieszkanie w centrum Łodzi, dwupokojowe (ale spory metraż), tuż przed tym gigantycznym skokiem cen, za 100 tysięcy (taniocha!
![]() ![]() Różowo nie jest na rynku nieruchomości niestety...
#962 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kurde chciałam się dziś zapisac do gina ale nie mam książeczki ubezpieczeniowej i nie chce m i się jechać 20 km żeby ją przywieźć. Jutro gin nie przyjnuje , w środe nie da rady się zapisąć do mam zajęcie w robocie i nie mogę wziać wolnego i dopiero w czwartek pasuje mi iść ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Marta drugi cykl starania i się udało ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
kretencja no dokładnie różowo nie jest
![]() ![]() P.S może Ty mi podpowiesz jaka jest tematyka odnośnie dydaktyki małych dzieci ? w sensie jakie działy wchodzą w skład dydaktyki ? Wiem ,że jesteś psychologiem , ale masz styczność z malymi dziecmi dlatego pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, Ollliwko, ale nie mam pojęcia o dydaktyce
![]()
#965 | |
Zadomowienie
|
Olayya, gratuluję tych II kreseczek
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam dziś jazdę na prawko i było bardzo fajnie (mimo że na łuku wjechałam raz w słupek ![]() ![]() Zamierzam za tydzień testować, ale tak się boję, żeby @ wcześniej nie przyszła:/ Cały czas pobolewa mnie brzuch i jeszcze trochę a zacznę się objawów doszukiwać... Zastanawiam się tylko cały czas nad tym śluzem, bo mi się zdaje że mój organizm wariuje po tych tabletkach ![]()
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-10-26 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bocian dał czadu i szybko przyleciał ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-26 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Olayya moze z ginem poczekaj, bo teraz moze nic nie ujrzeć i bedziesz sie denerwowac... Ja poszłam 6t2d i już biło serduszko, niektóre dziewczyny dłużej musiały czekać... Najlepiej jest iść między 7-8 t.
Dziewczyny to u nas tak z działkami było, sprzedaców fulll, a chetnych nie ma, ale jak już ceny poszybowały to i chętni się znaleźli hihi Teraz lepiej nie mysleć o cenach działek, potem domu itddd... ZUS RUMA powinien wystraczyć, tylko taki aktualniejszy...
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszłam z badaniami morfologii, moczu, toxo i bete jeszcze robiłam, ale bardziej dla siebie ![]() ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-10-26 o 14:30 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Olayya gratulacje , zdrówka życzę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJĘ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się boję farbować i nie chodzi tylko o wdychanie amoniaku czy czegokolwiek. Jak byłam na kursie to mieliśmy też zajęcia z babką która prowadzi w tej szkole też klasę fryzjerską i ona mówiła, że w ciąży zaleca się raczej pasemka, robione tak, by nie dotykać farbą skóry, że coś tam się przez skórę wchłania. Aha, inna fryzjerka mówiła (już ogólnie) że najgorsze są farby z Palette i mają je wycofywać, bo zawierają dużo jakiegoś szkodliwego związku. Ja zapytam w czw gina (jak nie zapomne) bo moje włoski już też się domagają odświerzenia kolorku. Tylko u mnie nie widać jako takich odrostów tylko tak jakby farba się powoli zmywała. A mam ją od ok 16.08 Kretencja ja się kompletnie nie znam na kredytach, Tz nie wziął by nic na raty, wolałby poczekać i uzbierać. Dobrze, że mamy gdzie mieszkać bo inaczej to chyba przyszłoby nam pod mostem kartonik ustawić ![]() Cytat:
Cytat:
Ginka mi powiedziała, że mam brać tylko kwas foliowy. Staram się za to dużo warzyw i owoców jeść i soczki przecierowe...
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-10-26 o 16:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Rozeznanie
|
witajcie
Tity,lindsley,olayya za dużo problemów jak na moją małą główke ![]() lindsley z tym pęcherzem to się uśmiałam ![]() olayya granuluje II kreseczek ![]() nie potrzebujesz książeczki ubez. wystarczy RMUA z ostatniego miesiąca i bez problemu się dostaniesz do lekarza - ja chodze tylko z tym świstkiem i nie mam problemów kretencja napewno poradzicie sobie,jest o wiele lepiej spłacac kredyt niż wynajmować mieszkanie,poza tym taki metraż za taką cene to naprawde nie dużo - pociesze cie u mnie mieszkanie 27m2 (kawalerka ) kosztuje ok 100tyś. a za 53m2 chcą 350tyś. Aldii trafiłaś w dziesiątke - problemy finansowe a raczej kolejna walka z urzędami ![]() Lenka trzymam kciuki za teścik ![]() marta to co opisujesz "przerabiała" prawie każda z nas ![]() od jutra chyba nie bede miala neta - beda klasc ocieplenie ![]() nie wiem kiedy podlacze sie ponownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Wtajemniczenie
|
olayya - gratuluję Ci przeogromnie!
![]() ![]() ![]() kretencja - ja jestem w sprawach finansowych optymistką z realistycznym spojrzeniem ![]() ![]() ![]()
#975 |
Zakorzenienie
|
Kretencja z cala pewnoscia jest to baaardzo atrakcyjna oferta !! A rodzice jesli maja taka mozliwosc, to z pewnoscia chetnie czsami doloza Wam pare groszy ( co Oni w ogole sadza o pomysle zakupu tego mieszkania ?)
![]() Ja bym zaryzykowala i kupila to mieszkanko....A jak by sie Wam (tfu tfu) drastycznie pogorszyla sytuacja, to zawsze mozna odsprzedac !! Olayya a ja specjalnie zeby nie miec dylematu farbowac, czy nie.Przygotowalam sie na to i mam teraz wlosy w naturalnym kolorze i sie przynajmniej dodatkowo nie musze stresowac farba do wlosow ![]() Ollliwko dydaktyka ogolnie mowi nam o tym jak uczyc i jak sie uczyc.Tu masz fajna stronke, moze Ci sie przyda http://www.dydaktyka.info/ Nie mialas na studiach takiego przedmiotu jak dydaktyka ?Kretencjo Ty tez nie mialas ? |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Aldii mój naturalny kolor to mysio-szary
![]() ![]() Kochane powiedzcie mi co to jest ta RMUA bo ja takich rzeczy nie posiadam chyba ![]() Lindsley według kalendarzy ciązowych z netu planowany poród wychodzi na 29.06 więc czyba się łapę jeszcze na mamuśki majowo-czerwcowe ![]() Rano zrobię jeszcze jeden test dla pewności, choć już czuję że mój organizm jakoś się zmienia. A do gina może faktyczni troche póżniej Zgadnij a na te badania jaki lekarz Cię kierował? Czy jest możliwość wykonania takich badań w labolatorium bez skierowania.? Ale wówczas pewno się płaci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Awenturyn tak wlasnie myslalam....trzymam kciuki zeby bylo pozytywnie.Daj znac jak poszlo
Olayya to na co nie dostaniesz skierowania, mozesz sobie zrobic sama, ale odplatnie |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() RUMA jak pracodawca oplaca skladki do ZUS-s to powinnaś dostac taki papierek a4 ![]() Ja takie świstki RUMA biorę od księgowej, bo ona się sprawami zusowskimi zajmuje... Awenturko ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-10-26 o 21:22 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#980 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja hiv nie dostałam, aa grupe krwi mi spisala z karty krwiodawstwa
![]() ![]()
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Już po pracy ![]()
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wlasnie czy w klasach 1-3 SP spotkalyscie sie albo slyszalyscie ,ze korzystaja uczniowie z programow edukacyjnych? jak dla mnie to malo realne zeby szkoly byly wyposazone w tego typu programy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Kochane.
Na dzień dobry zdam relację z wizyty w mieszkaniu. Coś czuję, że go nie kupimy ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz lecę do gina. Potem pewnie sporo tu będę, bo poszłam wczoraj z moim przeziębieniem do lekarza i powiedziała, że jak chcę zwolnienie to mi da. No to wzięłam ![]() Dobrego dnia!
#984 |
Zakorzenienie
|
kretencja oj bo z mieszkaniem nie taka prosta sprawa
![]() ![]() ![]() powodzenia w każdym razie ![]() uciekam na zajęcia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Ollliwko to o czym chcesz pisac, jest jak najbardziej zwiazane z dydaktyka, bo dotyczy nauczania
![]() Kretencja owocnych poszukiwan zatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. A ja chora jestem, gardło drapie i mam katar. Mąż pojechał sam na pogrzeb, a ja się już martwię o niego. Walę czosnkiem na całe mieszkanie. Jeszcze mi mąż tabletki czosnkowe kupił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Tity dobrze, ze tego czosnku nie czuć przez łącza
![]() ![]() Cytat:
A druki RMUA nie każdy pracownik dostaje, ale na prośbe powinni bez problemu dać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Melduję się, że żyje.
Ale niestety komputer nam się popsuł i go naprawiają, pewnie miesiąc im zejdzie :/ W ciązy raczej nie jestem. Zaczyna mnie to niepokoić, (wiem wiem za wcześnie na niepokoje, no ale...). Czekam na @ 22 robiłam test (22 dzień cyklu wyszedł negatywny, wiem, ze możliwe ze za wcześnie zrobiłam, ale były to urodziny meża i miałam nadziej, ze zrobię mu prezent). Co prawda zauważyłam, ze częściej sikam (szczególnie w nocy) - ale przecież za wcześnie na objawy. Gratuluje wszystkim nowym mamusiom. DO zobaczenia (mam nadzieje, ze wkrótce) |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to nie taka prosta sprawa
![]() ![]() ![]() Byłam u gina. Chyba jednak u niego powinnam zostać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.