![]() |
#931 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Zgadzam się, że możesz mieć nerwobóle i nie ma znaczenia ile masz lat. Wystarczy się porządnie zestresować, zdenerwować, wykonać wysiłek fizyczny i ból jak na tacy się pojawia. Cytat:
![]() Tity dziękuję za dopisanie na listę ![]() Wykukałam już Eliankę ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-25 o 11:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki my dzisiaj na obiad robimy z TZem pierogi ruskie az mi slinka leci
![]() ![]() aaaaa i co moj TZ wymyslil ze zrobi sobie tatuaz na reku z imieniem naszego synka a na drugiej z moim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Ja już od kilku dni mam pierogi na obiad, tyle się ich narobiło, że nie możemy dojeść.
A następnego dnia jak je jecie? bo ja wrzucam do podgrzanej wody, odczekuje aż mi pójdą do góry i wtedy je wyciągam. Mąż natomiast podgrzewa je na patelni. Szczerze mówiąc lubię jak pierogi smakują tak jak pierwszego dnia, dlatego je "gotuje". Idę sobie zrobić peeling na ryjaka ![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
marta moj TZ lubie osmazane ja z kolei tez sobie je wrzucam do wrzatku na chwile bo nie lubie smazonych
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
hmmm..... pierogi na drugi dzień to odsmażane takie z chrupiącą skórką.......ale mi smaka narobiłaś tymi pierogami...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
witajcie
weekendzik nawet sie udał poza tym,że w sobote rano obudziło nas walenie w ściane bo okazało się,że robotnicy szykują elewacje na poniedziałek - bedza kłaśc ocieplenie Marta witaj lindsley łazienka boska ![]() ![]() a ja mam troche problemów na głowie dośc poważne i jeśłi nie znajde wyjścia z tej sytuacji to bedzie u mnie bardzo kiepsko wręcz fatalnie ![]() zaczyna mnie wszystko przygniatać nadmiar spraw ,brak czasu itd to zbyt duzo jak dla mnie zaczyna mnie łapac dołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
aldii ale jaką Ty burze wywołalas? przecież wiadomo ,że każda moze miec rozne poglądy , ja mam takie i dobrze ,ze przynajmniej jakieś mam. To moje zycie i i tak zrobie tak jak ja chce a nie Ty czy ktoś inny to przecież zrozumiałe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Awenturyn co się dzieje?? Ja pamiętałam o zmianie czasu, ale mój pęcherz nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem wykończona, miałam zjazd i zajęcia od 7.30 do 14.00, a na 15.00 do 23.00 byłam w pracy i dopiero niedawno wróciliśmy.. Chcę się wreszcie wyspać !!!!
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
Witam dawno mnie tu nie było ale moje starania jak najbardziej dalej aktualnie
![]() ![]() ![]() i mamy po weekendzie dlaczego on tak szybko mija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lindsley łazienka piękna ![]() ![]() ![]() ![]()
#942 |
Raczkowanie
|
Dobry dzionek wszystkim!
Marta witaj! Kretencja super że ruszyliście z mieszkaniem. A jak skaleczenia zagoiły się już? Olliwka ja mam podobne poglądy co do organizacji wesela jak Aldi. Nasze przyjęcie skromne zorganizowaliśmy sami. Taki na jakie było nas stać, Teściowie nie mieli problemu z tym, że płaciliśmy my, ale moim rodzicom było zupełnie głupio i chyba dlatego dali nam większaą kasę w kopertę. Awanturym mam nadzieję, że wszystko się poukłada. Lindsley piękny brzusio, łazienka super. ![]() Zrobiłam test w piątek wieczorem bo nie mogłam już wytrzymać do soboty ii................ wyszły II ![]() ![]() ![]() ![]() Pozotym moje objawy to: - częste sikanie, - ból piersi od wczoraj wieczorem, - kłucia w podbrzuszu (i to mnie niepokoi, czy to normalne ??? ), - głodna jestem non stop, - sennośc. Dziś zadzwonie zapisać się do gina w przychodni. |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
U mnie tak sobie. Skaleczenia się goją, to na paznokciu wprawdzie będzie tam, dopóki on mi nie odrośnie do tego miejsca, ale nie boli specjalnie i nie przeszkadza. Co do mieszkania - mamy z mężem niezły problem i ciągle rozmyślamy... Pisałam Wam chyba, że znaleźliśmy świetne, odnowione, trochę poza naszym zasięgiem i będziemy negocjować cenę... Kurde, nawet jak wynegocjujemy opuszczenie o 15 tysięcy (a to sporo), to i tak będziemy żyć na styk, skromnie i od pierwszego do pierwszego... A właśnie przeczytałam na onecie, że podwyżki za prą się szykują ![]()
#944 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Kretencjo, powodzenia w wyborze dobrej dla Was decyzji ![]() Sama ostatnio lukałam na kredyty, ale odsetki zawróciły mnie na ziemie hihi
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
olayya no to gin może to już tylko potwierdzić, gratuluję!
![]()
#946 |
Zakorzenienie
|
kretencja zdaj Nam relacje jak to mieszkanie na zywo wygląda jak już Twój mąz obejrzy
![]() olayya gratulacje. U mnie też tak sobie. Dzisiaj spotkanie z promotorką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
O rany, Olayya, teraz dopiero zauważyłam! GRATULACJE
![]() Co do mieszkania... Ciekawa jestem, jak na żywo... Na zdjęciach jest naprawdę śliczne. Panele na podłodze (oprócz kuchni, łazienki i kibelka), fajne kolory ścian (pięknie pomalowany pokój dziecięcy), w cenie cała zabudowa kuchni (ze zmywarką! ![]() ![]() ![]()
#948 |
Zakorzenienie
|
olayaa serdeczne gratulacje
![]() ![]() Ja dzisiaj też zrobiłam test bo ta @ jakaś mikra, ale nic z tego. Także może w przyszłym roku, chociaż w 2010 już raczej nie będzie szans na urodzenie. No trudno. Przyjdzie i na mnie pora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
PIEROGI
![]() ![]() Awenturyn z Mlodym ok, z TZ tez, zdrowko dopisuje jako tako, wiec podejrzewam, ze problemy dotycza sfery finansow ![]() Lindsley to jak wstajesz tylko o 5 to masz super (pozniej bedziesz wstawala czesciej ![]() Olayya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kretencja lepiej zyc na styk, ale miec od razu mieszkanko o jakim marzycie (no i nie musicie sie dodatkowo martwic o remont, meble itd.).Poza tym jak zrobisz awanas (co nastapi juz niedlugo), to zawsze wpadna jakies dodatkowe pieniazki.Badz dobrej mysli i bierzcie to co sie Wam marzy ![]() Zgadnij to juz 13tc ?? wow, ale ten czas leci.... Kretencja teraz doczytalam szczegoly wyposazenia itd.Nie wiem jak ksztaltuja sie ceny mieszkan w Waszym miescie, ale jak dla mnie to bardzo atrakcyjna oferta ![]() U mnie w sobote byla STUDNIOWKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za gratulacje,
Strasznie się z mężem cieszymy, choć do niego to jeszcze nie dociera chce potwierdzenia przez gina ![]() ![]() Dziewczyny jak myślicie, miałam sobie dziś włosy farbować i nie wiem czy wolno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Aldii, dzięki. Mieszkanie ma 53m, 3 pokoje, łazienka i kibelek osobno, co jest dużą zaletą dla mnie. Przejrzałam dziesiątki ofert w ostatnich tygodniach i jak za odnowione mieszkanie z większością mebli, na tym osiedlu, jest bardzo atrakcyjna cena. Podejrzewamy, że po prostu odremontowali sobie niedawno, a teraz muszą gdzieś wyjechać i zależy im żeby sprzedać. Dodatkowo cenę pewnie obniża fakt, że jest to piętro 4/4, zawsze partery i najwyższe kondygnacje są trochę tańsze, bo gorzej schodzą... Nie wiem, boję się strasznie. Mój awans to podwyżka rzędu 50zł
![]()
#952 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aldii 12t1d
![]() ![]() ![]() Olayya ja farbowałam szamponem koloryzującym - ginka pozwoliła ![]() ![]() Kretencjo ryzyk-fizyk... Ja Ci napiszę tak, że moglibyście podejść do jakiś doradców kredytowych, sprawdzić jakby to wyglądało na przestrzeni la, tzn spłata kredytu itd... Do tego pdliczyć średnie zużycie wody itd. Sprawdzić wydatki, przychody... Ja do tego jeszcze bym dołożyła wydatki ciążowe ![]() Sama biorę się za oszczędzanie żeby sprawdzić jak to u mnie będzie wyglądać w razie chęci zaciągnięcia kredytu...
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
olayya to chyba amoniak w farbach jest najbardziej szkodliwy (ten zapach), ale teraz robią niby "zdrowsze" farby. Mysle, ze nie powinno zaszkodzić, przecież nie bedziesz tego wachac cały dzień.
Kretencja nigdy nie wybrałabym 4 piętra. Nie wyobrazam sobie ładować sie na nie z dzieckiem na ręku i siatka zakupów, jak sama wchodzę to jestem zmachana, na szczęście juz chyba nie mam nikogo kto tak wysoko mieszka ![]()
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij, my już mamy wszystko mniej-więcej obcykane (na mniejszą kwotę, mąż dziś będzie w banku i poprosi o symulację na 215 tysięcy bodajże)
![]() ![]() Abz, przez 23 lata mieszkałam na 4 piętrze (mąż zresztą też) ![]() ![]() ![]()
RAZEM OD 5.03.2000. ![]() Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 ![]() Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2009-10-26 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Na starosc to 4 pietro juz chyba nie jest takie bezproblemowe...ale do starosci to jeszcze troche
![]() ![]()
#956 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kretencjo, najgrsza jest ta myśl "Starcza na styk"... Co do "kieszonkowego" rodziców to hmmm to już jak kto uważa... Mi by było głupio pożyczyć i nie oddać, mimo, że to rodzice bla, bla, bla... Jednym to przychodzi bez większego oporu branie kasy od rodziców i wychodzą z zalożenia, że jak rodzice mają to niech "dadzą"... Ciężka decyzja...
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciężka... Ja właśnie jestem z tych, co mają pesymistyczne myśli. Niby logiczne wyliczenia pokazują, że powinno starczyć, ale nigdy do końca nie wiadomo... Boję się tak bardzo, że chyba się nie zdecyduję, choć wiem, że mąż będzie bardzo naciskał. On jest optymistą...
Co do IV piętra, to do momentu jak będę mieć kłopoty z wejściem, jeszcze sporo czasu ![]() ![]()
#958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-26 o 09:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#959 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
M.a.r.t.a witaj
![]() To "ograniczenie" z farbowaniem to się tyczy z tego co kojarze I trymestru ![]() ![]() ![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mieszkalam w bloku na 4 piętrze 11 lat ![]() A ceny mieszkań teraz sa powalające.. 3 lata temu ceny były o 4 razy mniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.