![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
kazdy doktorek ma inne zalecenia ![]() Ja np. bandaż miałam po op do następnego dnia, potem juz stanik pooperacyjny i pas uciskowy nad piersiami przez 6-8 tygodni po op. ![]() A pierwszy prysznic musialam wziąć na drugi dzień po op ![]() ![]()
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty masz chyba teraz jakąś imprezę? ciekawe w co wystroisz Kasie i Basię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#964 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mya, moje kochanie, pamietałas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A o niepokorną pierś nie zamartwiaj się-pani dr się nią zajmie i przywoła do pożądku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A przypomnij mi w której piersi Ty miałaś ten guzek usuwany i w którym miejscu miałaś cięcie, i jak ono teraz wygląda? Pewnie było malutkie? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Maszeńko-to Ty tak jak ja -kreacja dziń przed przed imprezą ![]() Już się fotek nie mogę doczekać .A w jakim kolorze ta jedwabna mgiełka?
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
[ATTACH][/ATTACH]Kiepska jakosc ale choc tak...na moment
![]() Edytowane przez Masza711 Czas edycji: 2009-10-01 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
Masza, wygladasz jak bogini sexu
![]() Horo, fakt kazdy przypadek jest indywidualny.Mam jednak nadzieje, ze szybko wyskocze z tych bandazy, nie chce chodzic i wygladac jak mumia ;-)) za 3 tyg juz bede po zabiegu hi hi
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-09-30 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No za 3 tyg bedziesz szalec ze szczescia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cały czas liczę, że sprawcą całego zamieszania jest jednak mięsień... Ale gdzieś w środku odczuwam niepokój, że może to jednak nie to (to mój wrodzony realizm, czy jak kto woli - pesymizm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A guzek miałam wycinany właśnie z tej piersi nieposłusznej (do tej pory nie wiem jednak jaki jest wynik badania hist-pat. ![]() ![]() Mya - pakuj się do Gdyni, bo pilnie potrzebna mi bratnia dusza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
Zastanow sie jeszcze nad Szczytem. Mnie zmasakrowal biust i mam z tego powodu wieksze kompleksy niz przed operacja nie wspominajac o wielkiej, wyrzuconej w bloto kasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
dziewczyny myslicie ze mogę tak na 4-5 godz załozyc staniczek lekko usztywniany???? idę na spotkanie rodzinne i bym tak chciała...... zapomniałam doktora spytać
![]()
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby 4-5 godzin to niedługo, ale... chyba lepiej nie ![]() wszystko jest jeszcze świeże po op i szkoda byłoby, zebyś zaszkodzila w jakikolwiek sposób cycuszkom ![]()
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- jak to dobrze że Ciebie mozna zawsze zastać na tym forum ![]() ![]()
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Ja jestem otwarta na wszelkie sugestie wiec moze Twoja sytuacja mi cos przyblizy, wiesz jak czekalam u dr w poczekalni to byly tam na konsultacje same zadowolone, piekne (tak mi sie wydawalo przez bluzke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
angelnight,
dawaj w końcu te fotki... ile można czekać ![]() ![]() ![]()
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dlaczego nie masz jeszcze wyników badania hist-pat ![]() ![]() Cięcie 2 cm -malutkie,to tak jak myślałam. Śladu pewnie nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Zimnica, deszcz i wiatr i mnie przewiało. Dziś w łóżeczku leżę i zaziębieniem walczę ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Niestety nie widziałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie widzialam zdjec Maszy a szkoda.
Widzialam opis tej nieudanej op dr Szczyta w innym temacie i jestem troszke zdziwiona. Dziwie sie ze dr dal Ci implant pod gruczoł, jak ja bylam na konsultacji i pytalam to dr powiedzial ze pod gruczol daje bardzo zadko. Zreszta, przeciez ostateczna decyzja byla Twoja, jesli wiedzialas jak wygladają piersi po takiej op przeciez mogłaś poprosic zeby dal pod miesien lub zmienic chirurga, skoro budzil Twoje zastrzezenia. Wydaje mi sie że przed op każda kobieta dowiaduje sie jak najwiecej zeby na konsultacji była w miare oczytana, jak dr zaproponowalby mi pod gruczol to bym nie wyszla poki nie przedstawilby mi samych plusow tej op. Mimo wszystko wspolczuje nieudanego zabiegu, masz moze jakies zdjecia piersi po op? |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już znalazłam całą historię. Przykre to bardzo, współczuje że operacja się nie udała i że nie dogadaliście się potem z lekarzem.
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-10-01 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
BAN stały
|
Witam ,4listopada ide pod noz <jupi> to juz niedlugo, a ja nie mam pojecia co i jak,przede wszystkim nie orientuje sie w tych liczbach zwiazanych z implantami .Mam nadzieje ,ze mi pomozecie ;-) otoz -w "biuscie"mam 73/81 :-( wzrostu-163, waze 50kg-w biodrach jestem dosc szeroka,brzuszek po 2 ciazach wieeeelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddanie się w ciemno w ręce chirurga nie zawsze kończy się efektem o jaki nam chodzi. I jeśli chodzi tylko o rzeczy dyskusyjne (małe-duże, ładne-piękne) to jeszcze pół biedy. A co jeśli operacja jest totalną porażką, dochodzą powikłania a lekarz nie chce wziaść za to odpowiedzialności -to już jest koszmar. Dlatego trzeba wiedzieć jak najwiecej ![]()
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
A ŻEBYS WIEDZIALA ZE DAM jutro zdejmuje szwy i jak wroce do domku od razu robie fotki i wrzucam. ![]()
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myśle, że najlepiej zrobi Ci rozmowa z lekarzem. Jeśli operację masz w dniu konsultacji to postaraj się jednak skontaktować wcześniej z lekarzem, powiedz mu czego oczekujesz,może wyslij fotki.Poczytaj sama o implantach, poogladaj efekty operacji.To Ty musisz wiedzieć czego chcesz ![]() ![]() Życze powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#986 |
BAN stały
|
Mya Diva ja jestem na diecie od pol roku wiec w miesiac to uwierz podwojne jojo moge wykombinowac ;-) tymbardziej ze moja dieta to same warzywa i owoce + musli z mlekiem ,troszke tluszczyku -miesko np i wracam do swojej wagi ;-) wlasnie dlatego ,ze jestem na diecie (dosc ostrej-ktorej i tak bym cale zycie nie ciagnela)postanowilam przytyc. Na konsultacji jako takiej bylam,ale ta babka z ktora gadalam nie uzywala zadnych cyferek -pokazywala mi rozne implanty i mowila ,ze roznia sie ksztaltem ale ,ze szczegoly dotyczace ksztaltu to omowie z lekarzem juz w dniu operacji...Nie bede miala bezposredniego kontaktu z lekarzem ... gorzej jestem w takiej sytuacji ,ze mieszkam w Szwecji-nie znam jezyka,tlumaczem jest moj facet ,ktory jak slyszy ze chce przytyc-oburza sie i mowi-tak tak teraz przytyjesz a po op bedziesz sie znow odchudzac i bedziesz wygladala jak karykatura,anoreksja z wielkimi pilkami na klacie.Wierze nawet w to ,ze jest zdolny zadecydowac za mnie i przetlumaczyc moje slowa inaczej niz zostaly wypowiedziane i zgodzic sie na mniejszy rozmiar :-( Powiedzcie czy ja dobrze rozumuje -lekarze proponuja rozmiary patrzac na rozmiar klatki piersiowej czy patrzac na ilosc tkanki tluszczowej bo moze ja niepotrzebnie chce przytyc na gwalt a potem bede sie borykac z niepotrzebnym cialkiem :-( Przegladalam pare stron ze zdjeciami sprzed i po op ale ja nic nie rozumiem-bo np rozmiar 325cc inaczej wyglada na 5 roznych kobietach-u jednej sa wielkie u innej ledwo co widac-ja nie chce potem plakac ,ze zle wybralam :-( a powiedzcie jeszcze jak to wyglada jesli np kiedys zajde w ciaze i biust mi sie opusci,czy operacja poprawienia w takim przypadku jest w cenie?czy moge wtedy ewentualnie poprosic o inny rozmiar np?czy jest jakas dziewczyna na forum ktora ma podobna figure do mnie??i jakie implanty wybrala ??A czy to ze karmilam piersia i moja skora jest rozciagnieta ma jakies znaczenie??i czym sie rozni wkladka po 1 miesien a ta pod 2??Masza -czy moglabym cie prosic o fotki Kasi i Basi -Toples-bo bardzo mi sie podobaja ;-) i jaka mialas miseczke przed??
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma sensu,zebyś na silę tyla ![]() Doktorek dobierze Tobie rozmiar do Twojej budowy, do budowy Twojej klatki piersiowej tak, zeby Tobie odpowiadal. Zaproponuje implanty albo okrągłe albo anatomiczne, ale i tak ostateczny wybór będzie należal do Ciebie. A fotkami dziewczyn nie ma co sie kierować, bo naprawde ten sam rozmiar u kilku osób daje bardzo rożny efekt. Doktor musi przede wszystkim znać Twoje oczekiwania do wyglądu piersi... duze, średnie, bardziej okrągle czy naturalne... na podstawie tego dokona ostatecznego wyboru wkladek. Warto byloby się zorientowac, czy doktor preferuje małe czy duże rozmiary, zebyś wiedziała czy warto powalczyc o większą wkładke czy godzić się na propozycję. Jeśli masz szerokie biodra, to chyba lepiej wziąć większe implanty ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Jeśli chodzi o karmienie piersia, to nie wiem, bo implanty zrobilam juz po urodzeniu dzieci. Ale spotkałam sie z paroma opiniami, ze jeśli w ciąży i podczas karmienia dbasz o piersi (chodzisz i śpisz w staniku dobrze dopasowanym i trzymającym piersi), to ich wyglad praktycznie nie ulegnie zmianie ![]()
![]() |
#988 |
BAN stały
|
Dzieki Horo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po narkozioe nie czujesz bolu... działają leki, a potem zależy to od organizmu... ale najczęściej boli - taki ucisk na klatkę, jakby sloń nadepnął ![]() ![]() ![]()
![]() |
#990 |
BAN stały
|
Naturalnego ulozenia??czyli obecnego ??chmmm .... ja piersi nie posiadam.... ;-( i co teraz ???? <szok> A w sytuacjach intymnych piersi sa tak samo wrazliwe czy nie odczuwa sie przyjemnosci z "tarmoszeniä" ich??
Edytowane przez tiniloczek Czas edycji: 2009-10-02 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.