|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Witajciesz Kulezanki Mnile
![]() Cos mi sie porobilo w glowe sie wzruszylam czyjas dobrocia i juz czuje, ze zaraz chlipne ( a ja z tych co nie lubia i rzadka placza ) to szybcikiem wpadlam w jakis durny, nerwowy smiech ale nic to nie dalo ( poza oslimi stekami) i cus mi puscilo i sie wzielam i szczerze zbeczalam zanieslam prawie a idzta! cos mi sie porobilo w glowe edit: aaa! kulezanki! piekne rzesy macie, kolczyki/naszyjniki i zupy dyniowe ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-10-22 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Piers do przodu
|
Dorotko - kiej czyjaś dobroć to rzecz podobnież rzadko spotykana - trza ją pielęgnować ale żeby słoną wodą??
![]() ![]() ![]()
#964 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam przed chwilą Lektora, na razie nic nie napisze bo mam gule w gardle..
Ale pochwale się, udała mi sie zupa dyniowa ![]() ![]() ![]() Zamiast smietany zupe udekorowałam łyzką gestego jogurtu, a za przekąskę słuzyły bułeczki czosnkowe, mniammmmmm ![]() Katty, dziekuje za przepis. witajcie ![]() edit. a na deser granaty ![]() ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-22 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||
Zakorzenienie
|
Wyłaź z torby Magdulenko
![]() ![]() Cytat:
![]() Mahoro ![]() ![]() Cytat:
![]() Rawito gratuluję flachy ![]() Fenris gratulacje dietetyczne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witajcie wieczornie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
to: należy odczytać : Cześ Brzydalowato jest, a dodatkowo się otorbiłam. W sumie zmiatam, coby nie zasmęcać. Edit: i znów mój post na górze. --------------- Przeczytałam Was. Nie mam żelków i tipsów. Boję się mieć. Nie mam nowych perfum. Nie mam dyni. i jusz. Say Hallelujah.
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
jak już sobie wyużywam, to mogę podesłać ci trochę do testów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Kasiu-San dobrze, że wszystko ok
![]() Bigem wyłaź z tego torbiszcza ![]() ![]() edit. Rawito zaczynam trzymać kciuki ![]()
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-10-22 o 18:45 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Doroto, wzruszyłaś się, powadasz?
![]() ![]() Ja też jakoś się wzruszyłam- pachnę sobie bowiem podarowanym przez Katt Yvresse. I się wzruszam. I w ogóle mam pełno innych zapachów od różnych, znanych tu Dobrodziejek ![]() Coś porobiło się ze mną miętko, wybaczcie chorej- prawie cały dzień spędziłam śpiąc, w pracy nie byłam. Czuję, że jest mi lepiej. Co do paznokci. Od ponad roku... chyba nawiet więcej jestem posiadaczką akrylowych- robią mi albo french, albo sam róż- taki tylko do malowania. Chwalę sobie bardzo. Nie mam problemów, lakier się trzyma, paznokieć zawsze wyglada w miarę dobrze- nawet jak zrobi się duży odrost, to jakoś nie rzuca się w oczy, polepszył sie także stan skórek, które przedtem nieustannie się łamały i strzępiły. Jaki jest stan moich naturalek, to nie wiem, ale nie obchodzi mnie to za bardzo. To, co odrasta, wygląda na zdrowe i gładkie. Jak chciała będę kiedyś zaprzestać robienia, to po prostu poczekam, aż sporo zrośnie, resztę sie jakoś usunie. Nie widzę problemu. Co do zupy dyniowej- to przyznaję się, że nie jadłam, znam za to zupę z brukwi. A dynię kochałam w postaci pikielków w słoiku. Kończę już, bo staję się znowu głodna. ![]() Edit- o dopiero teraz zauważyłam zupę i granaty Córki. Oraz Jej gulę w gardle po filmie Lektor- jest on do niełatwego, ale prawdziwego wzruszenia, prawda?
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-10-22 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Kulezanko Katty, a bo ja tak nie wiem czemu ...
tak mi sie wzielo i zanieslo placzem puscily mi jakies zapadki ze srodku czy cus chcialam jeszcze napisac do Renaty Renato, po mojemu to Ty nie masz co zdzierac chcialabym miec takie fejs jak Twoje Koto Ewo ![]() i jeszcze pomachuje reszcie ![]() Ooo! czuje, ze rymuje |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Tipsów tez boje sie miec, jestem nieuwazna, ciągle zahaczam swoimi o cos, a co dopiero z nakładką
![]() Dorota ![]() ![]() Cytat:
Skóra po czterdzistce ma tendencje do załamań, czy jest taki puder, który by te miejsca(zmarszczki znaczy się zarysowujace sie) nie matowił, ino je maskował i rozswietlał tak by te wgłebienia nie rzucały sie w oczy? ![]() ![]() Dziewczyny, chodzi mo głównie o te pudry diamentowe, bambusowe, perłowe z BU. Joasku ![]() Cytat:
![]() edit. Koto, film porusza niełatwy,trudny temat odpowiedzialnosci za swoje uczynki i... odkupienie, wzruszyła mnie postac(niejednoznaczna) Hanny mimo, ze brala czynny udział w Holokauscie,przyznała sie do winy, w wiezieniu zrozumiała że to co zrobiła było zbrodnią....i jeszcze ta trudna miłość, i zakończenie... zapytałam męża, który kocha mnie naprawdę miłością wielką, jakby sie zachował gdyby dowiedział sie o mnie rzeczy niełatwych....zawahał sie...odpowiedział,ze starałby mi sie pomóc. Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-22 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Renata, nie kombinowac, zostawic
bo jeszcze co zepsujesz w fejsie i po co to a diamentowy i perlowy puder matuje, nie blyszczy a co Ty chcesz rozswietlac, dziewczyno? jakie wglebienie Ty masz, gdzie te wglebienia Ty widzisz? nic nie masz zle widzisz ja Ci mowie zostaw jak jest do BigMatki mam pare slow Ania, ja nic nie zrozumialam cos Ty napisala ze niby dobrze jest u Ciebie? czy, ze zle? te otorbienie to mnie martwi zaraz ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- na wypadek gdybys mi odpislala BigMamo, to zara wracam - jade syna z kuni odbrac zaraz wracam, a Ty odpisuj, co? |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Dorota, mnie sie wzrok pogorszył i uzywam lusterka powiekszajacego
![]() wróciła córka z zajęć, prycha na moja zupe dyniową, ale patrze, zerkam na nia,una szybko wymiata ją z talerza, znaczy smakuje jej ![]() Nie jestem w dobrym nastroju, Hańbe sobie wypozyczę. edit. BigMamo ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-22 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, dostałam UNEGO Cabocharda i nie w moim stylu, i wielką odlewę Aimez Moi ( Koto, jestem z Tobą, tylko koca takiego nie mam, no i zdrowa jestem), niesamowity Tabu, i przede wszystkim Je Reviens, mimo, że też nie jest "starą" wersją, to nos mi przyrósł do nadgarstka. I Chloe Narcisse, i innych, ale ich jeszcze wcale nie testowałam. Wszystkie z charakterkiem! Czy mogę zadać offtopowe pytanie- czy reformulacja wynika z zastępowania skł. naturalnych sztucznymi, czy na zmianie składu też? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hańbę czytałam jakiś czas temu pamiętam, że zobiła na mnie wrażenie historia działa się w takim odrealnionym, niemoim świecie filmu nie widziałam nie jestem pewna, czy to film na poprawę nastroju ? i też upraszam BigMamę o wyjście z torby ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-10-22 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
BigMama nie napisala taka jest niech ji bedzie ide do chlopakow a jutro zrobię dyniowa zupę taki mam plan dobranoc Wymiatacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, Wymiatacze.
Jeszcze dla Reni- mam nadzieję, że nie tylko ( ale po prostu kiedyś z Renią żeśmy się zgadały na ten temat- przy mojito ![]() ![]() to tak a`propos granatów i szałów.
#979 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Córko-ja tą dynię to mam od Teściowej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Pełno użytkowników i gości,a wontek niemrawy jakiś ![]() idę spać,mcham wszystkim na dobranoc ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-22 o 20:47 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
dobranoc Dorota
![]() Cytat:
![]() Mnie takie filmy, ksiązki stawiają do pionu. Cytat:
![]() ![]() ![]() a o filmie, bo wiem,ze Cię zainteresował notka TU Winterku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Ahoj!
![]() Kochani jestescie ![]() ![]() Nie chce marudzic, ale musze to gdzies z siebie wywalic bo inaczej ![]() Chyba poradzilam sobie ze wstrzasem spowodowanym zmiana lekarstwa ![]() Roznisty bol towarzyszyl mi przez wiekszosc zycia, tak ze nawet sie z nim oswoilam, ale to, co sie dzialo przez ostatnie 3 dni, to jak... duhkha Np. nie wiedzialam, ze moga mnie bolec cebulki wlosowe w brwiach i rzesach, no to teraz juz wiem ![]() Przespalam prawie ciurkiem ponad 40 godzin i zaczynam wygrzebywac sie dolka, czesciowo zdjelam torbe- tzn. na razie odslonilam oczy ![]() Ide sie dozywic, pozniej pojade na wstecznym, bo czuje sie letko wyalienowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Katt-
![]() i spadam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Piers do przodu
|
Ciesze sie, ze przepis dyniowy powiekszyl grono zwolenniczek i zwolenikow (znaczy sie moge brac moje wlasne chlopstwo jako odpowiednia probke rodzinnych gustow)
Corko - zdjecie normalnie katalogowe ![]() Katt kochana ![]() ![]() ![]() Od jutro weekend roboczy - jade na Mazurach zasadzac nie swoimi recami drzewka owocowe, co by na starosc miec co jesc zimowa pora jak mnie zasypie i nie bede mogla dotrzec do najblizszego sklepu (no i miec czym zapijac ![]()
#985 |
Czekam na Ragnarok
|
Winter - coś mi się wydaje, że na początku Essence może być podobny do Clubbing'u Bourjois...
Hm. Oglądnęłam "Opowieści na dobranoc". Coś mi nie wychodzi oglądanie filmów, jak nie jestem sama ![]() Jak to dobrze, że nie znoszę dyni (ani cukini). Kattarino - trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zadomowienie
|
A żebyś wiedziała, że się śniło
![]() ![]() Widziałam Cię zatem, tak jak w poprzednim śnie, uroczo zawstydzoną, a nad Tobą cud obrazek: małe, pierzaste, fruwającotańczące, ciepłe i puchate... Aura lawendowo-różana Cię otaczała i zapach kawy... ze śmietanką, i z cukrem... lub bez... Za Tobą ustawione byly stoły serwetką malowane... Uwijały się przy nich różne osoby... Vesenka wniosła plaskaty chlebek włoski, Katty - zupę dyniową a Nasturcja - najpierw zupę rybną (do plaskatego chlebka chyba bardzo pasującą) a później homara... Była w ślicznej, czerwonej sukienusi ale minę miała nie wyraźną. Może dlatego, że nie wiedziała jeszcze jaki ma stosunek do owej sukienusi a może męczyły Ją wyrzuty sumienia z powodu homara ![]() Nagle ![]() _____________________ ![]() Edytowane przez passero Czas edycji: 2009-10-22 o 23:22 Powód: O dwóch przysłowkach zapomniałam:) |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#988 |
Piers do przodu
|
Futrzaku - umaróam
![]() ![]() Miłej nocy życzę - idę pobuszować na ogólnoświatowym e-bayu - może co ustrzelę?? ![]() edit: idę bo Tessa to do mnie się ostatnio nawet słowem nie odezwie, Moriska nie dośle - zagulałam, czy jak?? ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-22 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Passero, idę spać, może i mnie się coś godnego uwagi przyśni
![]() KasiuSan, nie szalej na tym ebayu ![]() a Tessą się nie przejmuj, Ona coś niegadata ostatnio ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-10-22 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Passero - piękny sen - kwintesencja wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.