|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: SZCZUPŁA, PIĘKNA, ZDROWA I SEXI od 03/11:: potrzebuję Was!
Witajcie laski!
![]() ![]() Jak minął dzionek?? Wiecie co? normalnie na tej diecie turbo to się cały czas je, aż się boję, że za dużo... ![]() ![]() Wklejam mój dzisiejszy jadłospisik: 1.sałatka z jajek z cebulą (mniam ![]() 2.pół pomarańczy+winogrona 3.kurczak+brokuły 4.pomidor+brokuły (tu powinno być trzecie warzywo no ale już nie miałam czasu, bo się spieszyłam, a w lodówce miałam tylko cebulę... ![]() 5.serek wiejski+orzechy ziemne (w życiu bym nie pomyślała, że to takie dobre!!! ![]() ![]() 6.<mam w planach> rzodkiewka+pomidor+cebula +pieprz Ale jak na razie jestem najedzona serkiem z orzeszkami, no nie mogę... po prostu ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Nie maiłam światła przez jakiś czas, więc nawet pouczyć się nie mogłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis zjadłam duzo posiłków: I owsianka + 1/2 garstki orzeszków ziemnych II małe jabłko III resztę serka kanapkowego z ziołami [tak 30 g] + trochę pora + łychy dwie otręb + łycha chrzanu IV surówka ze startych dwóch marchewek i startego małego jabłka + cynamon + 1/2 dużego jogurtu naturalnego V owsianka [2 łyzki p.owsianych + garść p.kukurydzianych + cynamon) VI [zjem juz tuz tuz ![]() Na dzis to wsio, dobrze jest? hmm ![]()
![]() |
#963 |
Rozeznanie
|
Aangel86 - dziękuję
![]() ![]() ijaa - Ty się śmiejesz, a ja naprawdę się tak czułam ![]() ![]() OneSweetTaste - super! ![]() ![]() aniaesz88 - uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
U mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PMS!
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2009-11-25 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
dzisiajszego dnia tez nie można nazwac dietą ;/
chyba zaczne pisac sobie jadłospisy i bede sie ich trzymać .. może tak bedzie lepiej ? czuje sie okropnie. waże już 57, 5 . ![]()
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
heyo,
ech, ciezki dzis dzien byl, rozprawa na zajeciach z prawa, ciezkie decyzje :/ i jeszcze za chwile 2 h holenderskiego, a potem znow eseje, eseje i tak do smierci... a przynajmniej kolejne 3 tyg. ale ale- rowno za 3 tyg bede w pociagu do warszawy <3 ![]() moj jadlopsis: sn- 2 plasterki zoltego sera i activia (przeterminowalaby mi sie, a jest bialkiem, wiec przymknelam oko :P) 2sn-2 plasterki szynki i 2 plastrerki sera (i niestety- lyzka kremu czekoladopodobnego :/ przed rozprawa...) lunch- salatka (salata, ogorki, por i cos tam jeszcze) podw- jajko na twardo i orzechy kol- salatka (salata, ogorki, pomidor i cieciorzyca) pokol- to przede mna jeszcze, pomarancz i jablko albo kiwi albo cos :P nie wiem, pekne jak zjem cos jeszcze :/ marta, liczba posilkow cieszy ![]() ale i tak duzy plus za chec poprawy :P co do tej waszej PLUSSSSZowej dysksuji, to troche dziwne, bo z jednej strony chwalicie plusssz za to, ze wam pomaga, dostarczajac magnez, a zastepujecie go kawa, ktora wlasne ten magnes genialnie wyplukuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja na koncentrację brałam kiedyś memotropil,ale to na receptę...bo to zwiększa przepływ krwi w mózgu, czy jakoś tak. ![]() ![]() ![]() No. Stwierdziłam,że nie ma co się żalić i w ogóle. Jeden dzień nie zniszczy mi mojego celu. O! Ani żadne smutki i depresje. Nie można się tak łatwo poddawać, to tylko chwila, a czeka mnie "wieczność" z ładnym ciałem. Pozytywnie trzeba. ![]()
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
Szczupulchna niestety kanapki nie wchodzą w grę, bo nie lubie chleba, ostatnio jadłam jakieś 4 miesiące temu, a teraz jak ugryzłam kawałek [fakt, że białego] to nie czułam w ogóle żadnego smaku, tylko mdły i tak samo mam z pozostałymi, pachnie smakowicie, ale duzo mija sie w smaku [juz odzwyczaiłam się], a wase (czyt. nic wartościowego ;\) jadłam na poczatku sierpnia i przestałam, bo to nic dobrego...
Myslicie, że np. 2 jajka ugotowane + mały jogurt naturalny będzie ok ? ![]() ![]() W szkole postaram sie zjadać na długiej przerwie jakiegoś wieśniaka lub jogurt nat. i jabłko może być? ale to dopiero od nast. tyg., bo teraz tylko matury i sio do domku ![]() Wgl gdzie znajdę duuuzo białka, a mało tłuszczy?
![]() |
#969 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jaja, chude wędliny, pierś z kurczaka/indyka, watróbka, serki wiejskie, twaróg, ser feta(zawiera dużo mniej tł. niż sery żółte), ryby, soja, tofu, fasola i inne strączkowe, tuńczyk, brokuły, bób, kalafior, pistacje, migadały orzechy (zawierają zdrowe tłuszcze i należy je jesc) Także Kochana masz w czym wybierac! Jedz mięso, bo tego w Twojej diecie kompletnie nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] Edytowane przez Aangel86 Czas edycji: 2009-11-25 o 19:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zadomowienie
|
Czesc laseczki...
![]() Ale dostalam dzis kopa motywujacego.... ![]() Pojechałam dzis z mezusiem do marketu na małe zakupy z zamiarem kupienia sobie jakiejs czekoladki.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nagrzeszyłam dzis troszke ![]() Zjadłam dziś: jogurt 2 cienkie parowki z kromka chleba razowego pół pączka 4 pieczone skrzydełka (małe) z ziemniakami polane tluszczem ![]() ![]() ![]() ![]() Rano zaliczylam spacerek z synkiem ![]() Tragedia ![]() ![]() ![]() A dziewczyny jak bym chciała zrobic sobie jutro taki dzien owoców? ? I jadla bym tak: śniadanie: 1 pomarańcza + 1 banan II śniadanie: banan+ 2 marchewki( starte) obiad: 1 jabłko +2 marchwie (starte) podwieczorek: banan + pomarańcza Czy nie bardzo?
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-11-25 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Rozeznanie
|
Aangel86 Dziękuje bardzo za te 'pozycje białkowe'
![]() ![]() Chcę zdrowo odżywiać się i znowu nie tyć ! o to to nie ! sama widze po sobie, że nawet po tym skróceniu kalorii nic juz tłuszczyku nie schodziło.. to po co w to dalej brnąć i brnąć? nie chce już ! muszę racjonalnie sie odżywiać, co nie znaczy, że musze tyć, jeśli teraz coś mi 'do wagi dojdzie', bo organizm będzie powoli przestawiać sie to zrobie chyba dietę TURBO ![]() ![]() ![]() Myslicie, że regularne posiłki [tak jak juz bedę miała normalnie lekcje--> 4 lub5 <-- posiłków, bo na dzień dzisiejszy moge pozwolic sobie na te 6 ![]()
![]() |
#972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odbiegając od tematu i Ciebie Marto. ![]() Polecam cytologię WSZYSTKIM! Dzięki Aangel ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#973 |
Rozeznanie
|
OneSweetTaste dziękuje kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym pije tylko pokrzywę, zieloną i czerwona herbatkę ![]() ![]() ![]() "Polecam cytologię WSZYSTKIM!" Popieram!! ![]() ![]() ![]() ![]() Tak mnie wzięło, że szookk..mam teraz duzo energii i motywacji, żeby WSZYSTKO zmienić ! ruch, ćwiczenia, nauka, jedzenie!, pózniej pomyslę o suplementach ![]() ![]() ![]() Całuje ![]()
![]() |
#974 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam cytologię zrobioną w wieku 19 lat i wyszło mi drugie stadium przedrakowe. Więc nie wiem,czy wiek tu robi jakąkolwiek różnicę.
![]() Nie ma za co Marto, byle Ci to rzeczywiście się przydało. ![]() Byłam właśnie na spacerku, orzeźwiający. Trochę mi umysł przewiało ![]() ![]() ![]() Od jutra się poprawię! ![]() ![]()
![]() |
#975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj ja tez musze sie wybrac na cytologie ale zawsze brakuje mi na to czasu....z badaniami zawsze sie zwleka a potem moze byc za pozno... ![]() A na dodatek mam nadżerke i mialam z nia isc zaraz po porodzie a tu juz rok minoł a ja u ginekologa nie byłam... ![]()
![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
no marta, w koncu gadasz do rzeczy :P czekamy na wyniki w praktyce, ale 2 jajka na twardo w szkole brzmia bardzo ciekawei
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
Szczupulchna te jajka to po przyjeździe ze szkoły ;P ale chyba dwóch nie dam rady z jogurtem wepchać
![]() ![]() OneSweetTaste oj ![]() ![]() __ Wgl co myslicie o Diecie Dr Dukana ? ![]()
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg ![]() Cel: 50-56 kg ![]() Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
Oj...
![]() ![]() Dobranoc.
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
Nie jesteś lekceważona Niunia! ![]() ![]() A ten owocowo-warzywny dzień - wysiadłabym. Muszę mieć jakieś białko ![]() Widzę,że troszkę nagrzeszyło Ci się dzisiaj ![]() ![]() ![]() Marta - to badanie jest kobiet po "przejściach"-hehe ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2009-11-25 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Rozeznanie
|
niunka22
![]() ![]() ![]() widzisz, że można?? Twoja koleżanka jest tego przykładem! Tobie też się uda, bo masz nas ![]() ![]() wracając do Twojego dzisiejszego jadłospisu, to wcale bardzo nie nagrzeszyłaś ![]() ![]() a jeśli chodzi o jutrzejszy plan dnia to nie wiem czy to dobry pomysł, a może owoce+warzywa(ale nie tylko marchewka)?? ![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] Edytowane przez Aangel86 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
witajcie laseczki idzie mi pieknie znow wrocilam ze szkolenia i nie czytalam was, teraz od20 siedze przy komp i musialam nadrobic. znow sie nie obzarlam , jadlam normalnie, ale trzymalam sie zasad nieduzo i lekko. dzis juz bylam w domu i w pracy i bylam na treningu, super sie czuje, jak bylam na szkleniu tez bylam na baseniku i na saunie
![]() wazylam sie rano57,5, nie mierzylam sie ale po ciuchach widze ze jest ok, a co najwazniejsze chyba stoe w miejscu czyi nie nadrobilam ![]()
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
OneSweetTaste - ja idę na cytologię 4 grudnia
![]() ![]() Marta9911 - dobrze, że w końc zauważyłaś, że coś jest nie tak... tylko nie wymyślaj już żądnych diet, bo to ci nie jest potrzebne... Niunka22 - następnym razem jak się spotkasz z tą koleżanką to ona padnie z wrażenia jak cię zobaczy ![]() Ja z ćwiczeń zrobiłam tylko 8 minute abs i 8 minute buns i idę spać... dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dzis już sobie trochę na czczo poćwiczyłam ![]() ![]() ![]() A po przemyśleniu doszłam do wniosku, że jak jednak coś mi przybędzie [ale tylko wtedy] to zrobię sobie dietę dr dukana (juz mam jego książkę i pisze całkiem z sensem ![]() ![]() Miłego Dnia ! ![]()
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
Marta9911 powodzenia zycze
![]() ![]() niunka22 do tych owoców dorzuciałabym troche białka ![]()
![]() |
#985 |
Rozeznanie
|
Cześć laseczki
![]() U mnie ostatnio dietkowo dobrze ale nauki też dużo ![]() Przez to mało ćwiczeń :/ Macie jakieś sposoby na szczuplejsze bioderkA?? Bo mi chyba tam się wszystko odkłada ![]()
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
Marta9911 - no, widzę, że wreszcie zaczynasz działać z sensem
![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj już tradycyjnie grzecznie: śniadanie: owsianka z dodatkami + czerwona sypana II śniadanie: banan+gruszka obiad: 1/2 piersi z kurczaka duszonej w curry + kromka chleba razowego + czerwona sypana podwieczorek: banan kolacja: kanapki z 2. jajek na twardo i chleba razowego + biała herbata -> nigdy więcej! Byłam tak przejedzona, że myślałam, że umrę ![]() A co do badań: właśnie oświadczam, że w przyszłym tygodniu wybieram się do gin i tym razem nie wyjdę z gabinetu, dopóki czegoś ze mną nie zrobi. Nie mogę łykać ciągle tabletek przeciwbólowych w ilościach hurtowych, zrujnuje sobie wątrobę, nie mówiąc o budżecie ![]() ![]() Miłego dnia Słoneczka! ![]() ![]()
![]() |
#987 | |
Rozeznanie
|
Cześć Księżniczki!!
![]() Marta9911 powodzenia na maturce!! ![]() a co do diety to nie zawracaj sobie tym głowy, kobieto ważysz i tak za mało! teraz skup się na zdrowych, racjonalnych posiłkach+ćwiczenia. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
simplicity czytam Twój jadłospis, no i rzeczywiście grzecznie, tylko wiesz co? brakuje mi warzywek, w ogóle ich nie ma... do obiadku jakaś suróweczka i do kolacji jakiś pomidor, ogórek, rzodkiewka ![]() ![]() A ja Kochane zaczęłam 3dzień turbo ![]() Jestem po 1posiłku: jajko+2palsterki sera (podgrzałam do w mikrofali ![]() ![]() ![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Witajcie laseczki.
Wczorajsze popołudnie miałam okropne, dlatego zaginęłam. Do tego odbyłam bardzo ciężką rozmowę z mamą, która wprowadziła mnie w niezłego doła. Nocy prawie nie przespałam, ale postanowiłam, że tak być nie może. Jest nowy dzień, stary został zakończony, a dzisiaj nie mogę pozwolić by było źle. Będzie lepiej. Przez te całe wariactwa wczorajsze trochę, spałam prawie cały czas, a jak nie spałam to i tak leżałam i nie miałam ochoty na kompletnie nic. NIe zjadłam jednego posiłku, a do ostatniego wręcz się zmusiłam. Byłam już tez bliska zakupy czekolady na poprawię humoru, ale dałam radę. ![]() Problemy zawsze można rozwiązać i to mam zamiar zrobić!!!! Dzisiaj jak planowałam stanęłam na wagę i się zszokowałam. Na niej 0,8kg mniej ![]() Aktualnie ważę 60,7kg i mam nadzieje ze do zakończenia pierwszej tury TURBO zobaczę z przodu mojej wagi piątkę. ![]() Zaraz zabieram sie za drugi posiłek. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
Simplicity - nasz Angel ma rację
![]() ![]() ![]() ![]() ijaa - masz rację nie ma co się przejmować! Wszystko jest do zniesienia! Wystarczy chcieć i o tym pomyśleć! Cud Malina jesteś dziewczyna! Tobie tez wiele uścisków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniołku nasz - mnie tez wiele potraw i połączeń przeszło do "normalnego" jedzenia ![]() ![]() ![]() Obiecałam wczoraj... i ![]() Ja widzicie mam dzisiaj wiele miłości do świata i ludzi. Wstałam niewyspana,a teraz lecę do pracy. Ale pozytywnie trzeba, z powerem! Koniec hefalumpowania(simplicity jesteś wielka). Bedziemy mieć ciała bogiń(ale nie w stylu Buddy! ![]() ![]() ![]() A! No i powitajmy @ na pokładzie. Ważenie teraz będzie mnie dobijało:P Hehe,ale co tam! Chociaż się zdrowo poodżywiam! ![]() ![]() ![]() Przesyłam pozytywne wibracje Chudzielce! ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2009-11-26 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
Jednak nie jem samych owocow dzis bo to nie ma sensu... ![]() Z mama sie nadal nie oddzywam...kazała nam sie wyprowadzic!!! Tylko gdzie?:,( A co do jedzonka to zjadłam dzis: 3 banany 1 pomarańcza 2 kromki pieczywa razowego z białym serkiem a na obiadek robie gołabki... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.