|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
Ja też mam w planach zmodyfikowane turbo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() ![]() Dzisiaj calutki dzień na samych białkach ![]() ![]()
![]() |
#963 | |
Raczkowanie
|
Sorry ale ja myślę, że nie ma co się przyczepiac do twojej wagi. Nawet jakbyś miała 150 cm wzrostu to twoja waga jest ok.
Moim zdaniem nie potrzebnie się katujesz ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
A możesz powiedzieć w jakiej postaci konsumujesz węglowodany?
![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wczoraj się tyle na pisałam i wcięło mi net ![]() Jeszcze owoców nie jem pół roku.Z tym pieczywem to zobaczymy.Dziewczyny są na III fazie i nie tyją. Węglowodany to u mnie chyba tylko w otrębach pszennych.
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
Dziekuje kochane za przywitanie, wczoraj juz nie mogłam pisac ale dzisiaj do 16 bedę z Wami.
Jak narazie życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki
![]() Ahmedka witaj u nas ![]() ![]() HeeOoO śliczna dziewczyna z Ciebie i szczuplutka, Kochana z czego chcesz się odchudzać? Z kości na oście chyba ![]() Absta dobrze,że Ex ma chociaż kontakt z małą jakiś, na pewno Lenka tego potzrebuje i nie ma się co dziwić, że była zadowolona ![]() Celinka szacun ![]() U mnie też dziś śliczna pogoda, przynajmniej jak się patrzy za okno ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
A co tu taka cisza?
![]() Pochwalę się, że miałam dziś bardzo udany dzień, ale dlaczego był udany, to już nie mogę się pochwalić ![]() ![]() A dietka? Matko, dziś zjadłam, 1,5 kotleta schabowego i pół jabłka ![]() ![]() Mam bardzo dobry humor ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie dziwnie, jesli chodzi o diete, wczoraj rano jajecznica ze szczypiorkiem, 2 jablka, leczo ze sloika z makaronem, duzo duzo fasoli ugotowanej na kolacje i dzisiaj sa skutki ![]() a dzis jogurt z musli. pilam wczoraj wode z octem jablkowym i wydaj emi sie ze mniej mi sie chcialo jesc, wlasciwie jakbym nie poszla do kuchni i nie zobaczyla tej fasoli... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
Absta chwal się chwal, wiesz że jesteśmy ciekawskie
![]() ![]() Dzisiaj u nas świeciło słońce więc nastrój i humorek mam dobry, aż mi się zachciało odchudzania, zaczęłam myśleć o wakacjach ...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
U mnie też co prawda słonko świeciło ale na chodnikach straszna ciapa i z mokrymi skarpetkami wróciłąm do domu bo gługia wziełam złe buty
![]() ![]() ![]() Dietkowo średnio. Boję się ważenia na koniec ferii ![]() ![]() Absta czuć w powietrzu męski fluidy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś nadrobiłam wczorajsze jedzonko, ale od jutra się za ćwiczenia biorę, skoro niedługo ta wiosna ![]() Na turbo mnie na razie funduszy brak, więc tak, co będzie to będzie, oczywiście nie łącząc.
![]() |
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja sobie wczoraj taką ucztę zrobiłam,że hoho ![]() ![]() Absta widzę,że u Ciebie już wiosna ![]()
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj bez najmniejszego grzeszku
![]() ![]()
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
A ja wyznaczyłam sobie czas od jutra i do moich urodzin zamierzam trzymac sie diety, chocby sie walilo i palilo.
To az 70 dni,ale dam rade, co mi tam ![]() Jutro przyjdzie mi waga elektryczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
Celinko mąż wrócił i zrobiłaś uroczystą kolację
![]() ![]() Absta to co będzie na wiosnę jak u Ciebie już wiosna ![]() ![]() Mam zamiar za tydzień przez tydzień stosować dietę w-o Ewy Dąbrowskiej. Jestem bardzo ciekawa co z tego będzie i czy będzie jo-jo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
xxxxx25 byłam wczoraj w kinie a po kinie wiadomo żarcie Nawet zjadłam frytki i taką małą pitę nawet
![]() ![]() Teraz mam w czwartek imprezkę po aerobiku i będzie alkohol i pizza i nie wiem co jeszcze,ale skorzystam z wszystkiego.Potem juz spokojnie,dietkowo do celu ![]() ![]()
![]() |
#977 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się ważę rano. Co zrobiłam zresztą teraz i kolejne kilogramy w dół, konkretnie pół ale i tak się cieszę ![]() ![]() ![]() Bo w ostatnim tygodniu trochę sobie pofolgowałam była pizza, spagetii, 3 wafelki waniliowe ![]() ![]() Już wracam do pilnowania ![]()
![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki kochane
![]() Jasne, że mam dla Was czas, zawsze go mam ![]() Powiem Wam tyle, byłam na randce, o ile to tak można nazwać ![]() ![]() Ale coś się we mnie zmieniło po tym spotkaniu, w sumie to już w trakcie... Nigdy nie czułam się tak pewna siebie, tak ładna (wiem, że to dość egoistycznie brzmi) i wartościowa. Widzę, że to na innych ludzi działa i jakoś tak inaczej na mnie patrzą... Czuję się po prostu fenomenalnie, rzeczywiście, jakby była już wiosna ![]() A to, że jeszcze nie mam swojej wymarzonej wagi? Hmm przecież cały czas do niej dążę, są osoby "tęższe" ode mnie i się tym tak nie przejmują, więc dlaczego ja bym miała? Ważne, że nie siedzę na ![]() ![]() Wychodzi na to, że wystarczy po prostu w siebie uwierzyć ![]() Mam nadzieję, że i Was trochę natchnę tym wszystkim. A co do tego faceta? Owszem fajny sympatyczny przystojniak, ale wiecie co? Nie wyczekuję na wiadomości, ani nic, będzie kupa innych ![]() ![]()
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Absta zainspirowałaś mnie normalnie
![]() Gratuluję nastawienia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
hejka, weszlam dzis na forum odchudzania od dzis... No ale czulam ze zdradzam ten watek i nic tam nie dodalam od siebie
![]() Dzis zamierzam zrobic 100 brzuszków dam rade ... ![]() Absta dajesz siłę i energię do odchudzania bynajmniej mi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
Hej Babeczki
![]() U mnie -0,3 kg więc troszkę humor mi się poprawił ![]() Absta jak ja Ci zazdroszczę tej pewności siebie ![]() ![]() ![]() ![]() HeeOoO mam nadzieję,że Twój plan się powiedzie i od marca będzie już tylko utrzymywanie wagi. Andziusia dasz radę z tą dietą ![]() ![]() ![]() Celina czasem warto zjeść normalnie, żeby organizm się całkiem nie przestawił i nie było efektu jojo ![]() xxxxx25 trochę przeraża mnie ta dieta, nie lepiej stosować zmodyfikowane turbo? Miłego dnia Dziewuszki ![]() Ja będę dziś grzeczna, minus na wadze dał mi kopa do dalszego dietkowania, może wreszcie coś ruszyło ![]()
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
![]()
hej dziewczyny
postanowiłam dołączyć do Was i być "wspieraczką" i "wspieraną" ![]() Stosuję dietę niełączenia od 2 tygodni + ćwiczenia w domu. Na początku przed dietą ważyłam 68 kg 0_O <--- efekt pociążowy. Mój cel na początek to zrzucić tyle aby mieścić sie w ubrania sprzed ciąży czyli o 1 rozmiar, no a w brzuszku chyba trochę więcej,, a potem zrzucić jeszcze trochę ![]() Powiedzcie ile zrzuciłyście na samej diecie niełączenia i przez jaki czas? pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Witaj pancia w naszych skromnych progach
![]() ![]() ![]() ![]() Bedziemy wspierac ak tylko potrafimy ![]() Pochwal sie ile schudlas przez te 2 tyg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Ja też właśnie wróciłam z siłowni, oj dawno mnie tam nie było
![]() ![]() Pancia witam ![]()
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() szczerze powiem to nie wiem ile schudłam bo nie mam wagi ![]() więc póki co to będę mogła zwazyc sie dopiero u rodzicow-nie wiem kiedy, ale szczerze mówiac nie korci mnie zeby wiedziec juz czy cos drgnelo, ciekawi mnie czy beda u mnie efekty po miesiacu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
pancia witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
to po jakim czasie spadlo Ci te 2 kg i jak bardzo ograniczlas kalorie?a cwiczysz czy tylko dieta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
z ćwiczeniami, to różnie bywało,ale tak z 3 razy w tyg coś robiłam, albo hula hop, albo brzuszki i różne ćw, W jakim czasie? nie wiem, może w 2 miesiące? z tym że miałam zastoje w tym czasie, jakbym konsekwentnie przestrzegała diety to byłoby lepiej
![]() ![]()
Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły ![]() mam dość Edytowane przez kasia_05 Czas edycji: 2010-02-08 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
Witaj Pancia
![]() Ja od początku stycznia schudłam4,5 kg Wiem, że to może nie dużo ale podoba mi się ten spadek, mniejszy pewnie byłby efekt jojo ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Gusia no to ładnie waga leci, zazdroszczę tych 4,5 kg. WOW
A ja myslalam ze wystarczy nie laczyc by chudnac a tu jeszcze ograniczacie kalorie, uff. Nie wiem czy schudne w takim badz razie.... Ja sie staram mniej jesc i tak dzis zjadlam 1 jajko, 2 kawalki chleba z ogrkiem, 3 plasterki szynki,żeberko, 3 ziemniaki pieczone. Czy za duzo? ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Dodam ze dzis cwiczylam. Zrobilam 50 brzuszkow, bo pomyslalam ze 100 na raz to za bardzo brzuch bedzie bolal. Wole stopniowo. Do tego rozciagalam sie dzis intensywnie, no i moze zrobie kiedys ten szpagat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.