Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 09:56   #961
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

fiolka juz ja wiem jakbyscie mi pomogly:P hehe chyba z samego strachu przed tym wyszlabym z dolka

wczorajszy dzien zaliczam do udanych rano cos tam zjadlam nawet nie pamietam co, potem troche bigosu, a na kolacje jogurt z platkami i takim oto sposobem dzisiaj na wadze jest 86.7 nie moglam sie powstrzymać żeby sprawdzić ważne że spada!
Kradziejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:04   #962
misialinana
Rozeznanie

i tak trzymac!
Ja nie mam w domu wagi jeszcze - wiec na szczescie ni dowiem sie ile mi przybylo po wczorajszym dniu bez-dietowym...
Ok, dzien czas zaczac! Narazie sie dopiero wykapalam. hehe. Ide sprawdzic, czy zostalo mi jakies musli na sniadanie

A i z gory uprzedzam, ze bic bede za jeczenie ze dzis walentynki i ktoras nie ma planow itp. Juz Wy dobrze wiecie o czym mowie Tez nie mam zadnych planow. Musze zrobic domowe porzadki, bo wczoraj mi sie nie chcialo. hehe.

No, buziaki, laseczki! Niech wam milo uplynie ten dzien!!

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-02-14 o 10:15
misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:11   #963
amedaheda
Raczkowanie

ojej ojej ale napisalyscie od wczoraj!a ja zupelnie nie miala wczoraj chwili wtytchnienia. napisze tylko,ze z dieta sie trzymama,nie wazylam sie,dzis zjadlam surowke juz,na obiad bedzie makaron z sosem jakims dla Mojego i winko(dla mnie,takze pogrzesze tym winkiem
a teraz nadrobie zaleglosci w czytaniu i juz postaram sie z Wami byc na biezaco
to dla Was z okzaji walentynek i słodkie buziaczki
amedaheda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:15   #964
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

dzisiaj w nocy w koncu nie bolal mnie zoladek teraz nawet calkiem inaczej sie czuje niz od paru ostatnich dni;/ ale za to nie moglam usnac do 3-4;/

melduje ze sniadanko zjedzone marchewka schrumkana w calosci
Stary 2010-02-14, 10:25   #965
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kradziejka Pokaż wiadomość
dzisiaj w nocy w koncu nie bolal mnie zoladek teraz nawet calkiem inaczej sie czuje niz od paru ostatnich dni;/ ale za to nie moglam usnac do 3-4;/

melduje ze sniadanko zjedzone marchewka schrumkana w calosci
Mialas bole brzucha?? Kurcze, bo ja wlasnie tez mam. zwlaszcza wieczorami Juz nie wspominajac o ekscesach zoladkowych... nie wiem, czy az tak niezdrowo wczesniej jadlam, ze moj brzuch sie wciaz przyzwyczaja do zdrowego....

Stary 2010-02-14, 10:38   #966
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

mi sie wydaje ze to bylo przez to ze za pozno jadlam. musialam jeszcze wszamac jakas kanapke przed snem to mialam za swoje a jak wczoraj kolacja normalnie o 18 to bylo ok
Stary 2010-02-14, 10:39   #967
pysia1711
Wtajemniczenie

miłych walentynek

e-booka zaraz będę wysyłać
jaki ja miałam dziś boski sen z kamilem w roli głownej Śniło mi się,że byliśmy jeszcze w szkole i strasznie nie wyrzyci hehe na każdej przerwie się obciskiwaliśmy się i całowaliśmy hmmm... porównałabym to do gry wstępnej (wiem,wiem świntuszek,zboczuszek ze mnie) Dodam jeszcze,że w czasie lekcji też tak robiliśmy jak nauczyciel wychodził z sali,albo pisał coś na tablicy. Na dodatek siedzieliśmy oddziele hehe

I na koniec dodam jeszcze,że pierwszy raz mi się przyśnił

Nie wiem mam mętlik w głowie ale chyba się znowu zauroczyłam w kimś kogo widziałam na zdjęciach i znam z esów ?????

Boję się z drugiej strony,że to się skończy tak jak z byłym,którego też długo znałam tak jak Kamila...

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

wsiadam aż na rower żeby odpędzić od siebie wszystkie myśli.Przynajmniej mój tłuszczyk na tym skorzysta

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:50   #968
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

Muszę schudnać jak najwięcej do połowy czerwca;// muszę jakoś wyglądać w wakacje... cale poza domem :O

Czy 1,3kg na tydzien jest mozliwe?) Bez wielkich wyczynów ćwiczeniowych?;/

Edytowane przez Kradziejka
Czas edycji: 2010-02-14 o 10:53
Stary 2010-02-14, 11:01   #969
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kradziejka Pokaż wiadomość
Muszę schudnać jak najwięcej do połowy czerwca;// muszę jakoś wyglądać w wakacje... cale poza domem :O

Czy 1,3kg na tydzien jest mozliwe?) Bez wielkich wyczynów ćwiczeniowych?;/
to chyba zależy od organizmy ale z doświadczenia wiem,że to możliwe choć mam starą wagę co pokazuje tylko pełne kg ale raz czy dwa widziałam na niej spadek 1,5kg.

Laski jednak zaczynam od jutra,bo jak wam odpisywałam z ciekowaści zerknęłam na nowe wątki i jest tam jeden co laski zaczynaja dukana od jutra.Mnie to pasuje,bo nie chciałam się dołączał do już istniejących.Ale się nie martwcie nie odchodzę i nie odejdę od swoich dzieci.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

proszę ratunku!!!!!

zabierzcie mi telefon mam wielka ochotę napisać do Kamila pierwsza a przecież jak chce wiedzieć czy coś ze mną planuje muszę się powstrzymywac od napisania pierwsza zwłaszcza dziś!!!!!!!

Stary 2010-02-14, 11:02   #970
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

pysku) z nami zrzucasz kilogramy a tam masz dietke;* nie boimy sie w razie czego cie przytrzymamy...
1,3 na tydzien mi juz spadalo i nawet wiecej, ale nie wiem czy przez caly czas tak bedzie spadac? bo wiadomo ze na poczatku zawsze szybciej i latwiej... oj dobra potem bede sie martwic teraz aaabyy w doool!!

i jeszcze jedno pytanko do was wszystkich czy ktoras miala doczynienia z wiza turystyczna do usa?
Stary 2010-02-14, 11:31   #971
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
t
Laski jednak zaczynam od jutra,bo jak wam odpisywałam z ciekowaści zerknęłam na nowe wątki i jest tam jeden co laski zaczynaja dukana od jutra.Mnie to pasuje,bo nie chciałam się dołączał do już istniejących.Ale się nie martwcie nie odchodzę i nie odejdę od swoich dzieci.
(...)

zabierzcie mi telefon mam wielka ochotę napisać do Kamila pierwsza a przecież jak chce wiedzieć czy coś ze mną planuje muszę się powstrzymywac od napisania pierwsza zwłaszcza dziś!!!!!!!
I tak nas nie ppuscisz, bo u Nas napewno jest fajniej a tak serio.. to wlasnie rozmyslam czy by tam z Wami od jutra nie zaczac.tez wczoraj czytalam ten watek.musze jeszcze sie z tym przespac
A na ile dni planujesz pierwszy cykl?
Ja to sie tylko najbardziej boje efktu jojo. bo w faze utrwalania, czy jak tam to sie nazywa, trzeba pilnowac przez 10x(ilosc straconych kg)dni. no a powiedzmy,z e chce schudnac te 30 kg... to kolejna faze (w tym jeden dzien czysto nabialowy) bede musiala ciagnac caly rok!!

A co do pisania . to najlepiej zamknij telefon w szafie. a serio to poczekaj, jest dopiero 'rano'. napewno masz sporo do zrobienia. przygotowanie diety na jutro, moze zakupy i sprzatanie zawsze sie cos znajdzie. Ale naprawde Cie rozumiem!! I wiem jak trudno sie powstrzymac. Sama tak mialam na poczatku znajomosci. Ale warto bylo sie powstrzymywac. faceci to dziwne stwory.
Kiedys z innym chlopakiem (ex) zrobilam maly test 'na zywo'. jechalismy autobusem i chcialam strasznie sie do niego przytulic (a bylismy ze soba z tydzien dopiero), wiec zamiast to zrobic 'olalam go' i zajelam sie pieknymi widokami za oknem. efekt - po niecalych 2 minutach bylam juz w jego ramionach
a Twoj sen... mmm... szkoda,z e noce sa tak krotkie....

Stary 2010-02-14, 11:58   #972
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
I tak nas nie ppuscisz, bo u Nas napewno jest fajniej a tak serio.. to wlasnie rozmyslam czy by tam z Wami od jutra nie zaczac.tez wczoraj czytalam ten watek.musze jeszcze sie z tym przespac
A na ile dni planujesz pierwszy cykl?
Ja to sie tylko najbardziej boje efktu jojo. bo w faze utrwalania, czy jak tam to sie nazywa, trzeba pilnowac przez 10x(ilosc straconych kg)dni. no a powiedzmy,z e chce schudnac te 30 kg... to kolejna faze (w tym jeden dzien czysto nabialowy) bede musiala ciagnac caly rok!!

A co do pisania . to najlepiej zamknij telefon w szafie. a serio to poczekaj, jest dopiero 'rano'. napewno masz sporo do zrobienia. przygotowanie diety na jutro, moze zakupy i sprzatanie zawsze sie cos znajdzie. Ale naprawde Cie rozumiem!! I wiem jak trudno sie powstrzymac. Sama tak mialam na poczatku znajomosci. Ale warto bylo sie powstrzymywac. faceci to dziwne stwory.
Kiedys z innym chlopakiem (ex) zrobilam maly test 'na zywo'. jechalismy autobusem i chcialam strasznie sie do niego przytulic (a bylismy ze soba z tydzien dopiero), wiec zamiast to zrobic 'olalam go' i zajelam sie pieknymi widokami za oknem. efekt - po niecalych 2 minutach bylam juz w jego ramionach
a Twoj sen... mmm... szkoda,z e noce sa tak krotkie....
pierwszy etap mam zamiar ciągnąc 10 dni, no jak tam samo będę musiała ciągnąć cały roku,bo ja chce 36kg czyli to wychodzi 360

co do snu to się zgadzam za krótka była ta noc i sen trwał by na pewno dłużej gdybym nie musiała wstawać iść z psem
ja chce znowu taki sen,albo jeszcze lepiej sen na żywo

Stary 2010-02-14, 12:40   #973
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
pierwszy etap mam zamiar ciągnąc 10 dni, no jak tam samo będę musiała ciągnąć cały roku,bo ja chce 36kg czyli to wychodzi 360
Ciekawe czy Dukan mowi cos o efekcie jojo - jesli sie nie bedzie sztywno trzymac zasad.... zwlaszcza w tej ostatniej fazie. Chyba musze poczytac wiecej o tej diecie...
I jak to jest z tymi odtluszczonymi produktami?? no bo ilez tego tluszczu moze byc w jogurcie, czy chudym serze??

Stary 2010-02-14, 13:54   #974
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

ojej chyba przesadzilam ze stwierdzeniem ze bol brzucha byl po poznym jedzeniu;/ wczoraj zjadlam normalnie, w nocy mnie nie bolal, ale teraz nadrabia...
Stary 2010-02-14, 14:35   #975
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Bry piekne lasexczki wszystkiego najlepszego w dniu patrona swirów
to lepsza nazwa niz walentynki
fiolka122 Hmm no poszłam na te disco kochana i powiem że nie podrywałam żadnego tylko dobrze sie bawiłam aczkolwiek do tego klubu co chciałyśmy z kolezanka pojsc nie wpuścili ale w drugim byłyśmy gdzie były ostatko-walentynki ale powiem szczerze ze ciekawie było nie było za duzo par wiec luzik a nawet przy nas krecili sie jacys faceci na parkiecie ale olałyśmy bo miałysmy dobrze sie bawic bez facetow a nie z facetami tyle ze dobry humor jest bo jak do nas zarywali tzn że hmm niezłe laski z nas wiec humor jakoś sie poprawił Co do diety to niestety hmm u nas tradycją jest że na koniec imprezki idziemy na kebaba więc tradycji zadość było niestety no ale było fajnie mało tego na milego taksowkarza trafiłam co chciał nawet zanosić mnie do mieszkania no sie uśmiałam jak nic :d ale z propozycji nie skorzystałam.
Pysia ojj ty niegrzeczna ale ja to uwielbiam takie sny i też zawsze chce żeby były na jawie wytrzymaj z tym pisaniem niech sie trochę wykarze facet tylko zeby sie nie okazało tak ze on Ciebie tez sprawdza dzisiaj i Twoje zamiary bo jak tak to dzień bez smsów będzie ale nie przejmuj sie poczekaj wytrzymaj a on wyśle jak sam nie wytrzyma
Kradziejka jest mozliwy taki spadem przy dietach szwedzkiej i kopenhaskiej ale sama tez mozesz zrzucic ja mam troche zaciagniete z tych diet np sniadanie i pozniej nie lacze np ziemniakow z miesem czy makaronow i powiem ze wlasnie tyle trace mniej wiecej chyba ze sie zdarzy wlasnie ten kebab po imprezce albo tlusty czwartek z paczkiem ale na szczescie on był z rana więc mogłam go spalić
misialinana tez nie mam wagi i nie zamierzam jej miec w domu alez ty grozna z tym dniem dla świrów ja już nie jęczę wyszłam z dołka

Dzisiaj dietka tez naruszona bedzie bo rezygnuje niestety z kolacji bo bedzie za pozno na nia chyba ze zjem ostatnie jablko ale zobacze jeszcze. Musiałam odespac alkohol i kaca więc niedawno wstałam ale przynajmniej głowa mi nie boli a z ćwiczeniami to po 19 zaczne niestety niech mój roganizm wydali ostatnie % wtedy będzie git

Będzie -> ??
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 14:53   #976
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

postanowilam sobie że przez ferie będę jeść 800-1000kcl (male sniadanko, normalny obiad, nieduza kolacja o 18) bo i tak ciągle siedze w domu,jest zima mało ruchu... jak będzie ciepło będę jeść więcej i więcej się ruszać po feriach z kcl zostawię tak jak mowie, ale nie wiem co w szkole z jedzeniem wymyślić bo bez jakiejś kanapki od 7 do 17 jest ciężko. sprawdzę przez ten tydzień ile mi pójdzie waga.. jak będzie powyżej 1kg to zostawie tjw.
Stary 2010-02-14, 15:08   #977
misialinana
Rozeznanie

Desireless, ja tak z milosci do Was, dziewczynki
Mam ogromniasta prosbe do Ciebie!
podziel sie prosze swoim jadlospisem... czy ju gdzies pisalas? - jesli tak to przepraszam.. przegapilam, odszukam... to mam szukac, czy dopeiro powiesz?? bo widze, ze Ci naprawde niezle idzie to odchudzanie... tego dukana sie troche boje...dla mnie jest chyba zbyt restrykcyjny... szukam nowych rozwiazan.. a mi jakos nie idzie ukladanie sobie diety. raz jem za malo posilkow, raz za duzo... itp itd...

Stary 2010-02-14, 15:25   #978
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Kradziejka to przy takiej diecie to chociaż witaminy pij
misialinana musiałabys poszukac czasami jadłospis dawałam na jakis dzien ale moge ci napisac mniej wiecej.
sniadanie: kawa z lyzka cukru + herbata, czasami np grzanke dodaje dla urozmaicenia ze tak powiem
obiad: zalezy co mi sie tam zechce czasami sobie pozwalam na szalenstwa jednak lubie eksperymentalne dania ale proste tyle ze zazwyczaj rybka albo mieso(pulpeciki gotowane dietetycznie rzecz jasna, albo piers z kurczaka imbirowo-czosnkowa bombowe danie) np nie lacze z ziemniakami czy ryzem lub makaronem a z salatka (ostatnio lubie z porow z jablkiem mozna dodac ananasa i z lyzka majonezu i pieprzem, solą) czasami tez zupe to wtedy jem z pieczywem wasa
kolacja: jak sie zechce serek wiejski ze szczypiorkiem albo jakas salatka owocowa albo sam owoc albo tez sałatka z tunczyka bo tez go lubie
Rzecz jasna herbatki te niby odchudzajace 4 na dzien albo 3 albo 2 zalezy jaka akurat kupilam xD no i 2 l wody czasami wiecej xD i rzecz jasna witaminy.
No i cwiczenia raczej robie po obiedzie po sniadaniu to takie A6W
Co do diety Dukana to dla mnie za dluga ta dieta czasowo, wole krotkie jakies bo nie jestem konsekwentna co do dluzszych diet i szybko sie nudzę nimi bo lubie troche wrazen mieć hehe wiec to tak po krótce.

Będzie -> ??

Edytowane przez desireless
Czas edycji: 2010-02-14 o 15:28
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 15:32   #979
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

witaminki to rzecz jasna:P biore caly czas:P

Edytowane przez Kradziejka
Czas edycji: 2010-02-14 o 15:34
Stary 2010-02-14, 16:01   #980
majcia00
Rozeznanie

To co dziewczyny od jutra Ducan?
Ja własnie przeglądam przepisy i już zrobiłam sobie zapas jedzenia żeby mnie nic innego nie kusiło i muszę przygotować przekąskę do jedzenia poza domem bo trochę biegania będę mieć a to zawsze jest pokusa żeby zjeść coś nie dozwolonego w diecie Ducana
majcia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 16:15   #981
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
Ciekawe czy Dukan mowi cos o efekcie jojo - jesli sie nie bedzie sztywno trzymac zasad.... zwlaszcza w tej ostatniej fazie. Chyba musze poczytac wiecej o tej diecie...
I jak to jest z tymi odtluszczonymi produktami?? no bo ilez tego tluszczu moze byc w jogurcie, czy chudym serze??
właśnie jak przeczytałam książkę to doszłam do jojo i może wystąpić więc teraz nie jestem zbyt do niego przekonana.Tak samo jak ty chyba dam sobie spokój.Jak dla mnie to ta dieta za długo długo trwa,bo aż rok. Nikt by chyba tyle nie wytrzymał i nie wiem czy ktoś kiedyś od początku do końca bezwzględnie się do niej stosował.Moim zdaniem nikt. Tak więc zostaje przy swojej ale część przepisów z Dukana wypróbuje.

Kamil dalej nie napisał kurcze,a jesli jest tak jak desi piszę,że może i on mnie dziś sprawdza wrrr... już nie mogę z tymi myślami ale będę twarda i nie będę pisać póki sam nie napiszę ooooooooooo!!!!!!!!!

idę się teraz wykąpać i z nudów zrobię się na bóstwo. a co zaszaleje.
Trzeba się brać za siebie,po dokładnie 2 tygodnie zostały do spowiedzi,a tu z 84 zrobiło się 2 więcej.
Koniec tego dobrego,bo jako M.CH muszę dawać przykład i się dlatego poświęcę dla dobra ogółu. : pala:

Stary 2010-02-14, 17:58   #982
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

wlasnie koncze swoja kolację) tak chciało mi się czegoś mięsnego... zjadłam kawałek bułki z konserwą mięsną i oczywiscie musli z jogurtem
Stary 2010-02-14, 20:17   #983
pysia1711
Wtajemniczenie

Z kamilem dalej cisza może jeszcze napiszę

wróciłam od sąsiadki,a u niej grałam w play station czy jakoś tak to się nazywa.Kolacji dziś już nie jem,bo nie zasłużyłam Idę zaraz z psem,bo siorki się doprosić nie można w sumie to ja ją tylko mam na papierku takie czay. No i chyba jak wrócę kładę się spać,bo nie wiem jak ja rano wstanę a jutro na bank trzeba będzie wcześniej wyjść,bo przed klatką nie ma przejścia tylko góry śniegu. Teraz też nie wiem jak wyjdę z psem hmmm... dobrze,że to tylko na chwilę,a buty to i tak będę miała całe przemoczonie ach ta zima niech już sobie idzie precz a sio!!!!!
Może jeszcze do was zajrzę a jak nie to miłej nocki i do jutra popołudniu,bo pomagania ciąg dalszy na moje nieszczęście ach ja głupia i grzeczna wnunia mogłam się zbuntować i powiedzieć nie,bo pracuje gdzieś. ajjjjj i tak tylko robie do piątku i mam ich gdzieś. Mam własne plany i nie zamierzam zmarnować czasu na siedzenie,a już tym bardziej wykorzystywać się już wolę w domu siedzieć!!!!!
Po tym razie mówie dość nigdy więcej pomagania im o nie!!!! never agian!!!!

Stary 2010-02-14, 20:31   #984
misialinana
Rozeznanie

Pysia, w sumie to z poltora roku - faza I i II - odchudzanie - tak z kilka miesiecy by zajelo no i potem ta trzecia faza. Po tym jak naczytalam sie sto roznych diet to jedyne co maja wspolnego to -
- Pic duzo wody
- Jesc mniej a czesciej
- nie jesc 3 godz przed snem
- no i mniej tluszczu, wegli, cukru...
I taka wlasnie diete wiekoszsc nas obrala, a DUKAN rzeczywiscie ma pyszne przepisy i napewno tez bede korzstac

Pysia, slonce, On chyba tez Cie sprawdza nie jestem dobra w takie 'gry' damsko meskie. swego czas, jak moj zwiazek byl jeszcze 'na odleglosc', nieraz to przezywalam i sporo lez wylalam, wiec nie jestem najlepszym przykladem...
Trzymaj sie, kochana mam nadzieje, ze sie wszystko szybko wyjasni!

Stary 2010-02-14, 20:36   #985
marzena22
Raczkowanie

GG do marzena22

Witam Dziewczynki
Pewnie M. CH. gdzieś tam na mnie , ale to nie moja wina ze znów taka przerwa w pisaniu moim była, komp mi troszkę .
Ale biorę się w garsc i w miarę możliwości będę zaglądac do Was jak najczęściej, z dietką ok prócz czwartku nie udało mi się nie zgrzeszyc. Jutro robię sobie kontrolne warzenie, więc się wszystko okażę ile tych pączków było Buziaczki
Zapomniałam sie pochwalic kupiłam dziś spodnie rozmiar mniejsze niż miesiąc temu

Edytowane przez marzena22
Czas edycji: 2010-02-14 o 20:51 Powód: zapominalska jestem
marzena22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:58   #986
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

wykapana wykremowana popijam czerwona herbatke i ide niedlugo spac jak wasz dzionek?
Stary 2010-02-14, 21:51   #987
fiolka122
Raczkowanie

marzena22 no, numerek mniej, to ładna różnica. Gratulujęklask i:.
desireless no, miło czytać, że się dobrze bawiłaś. Kebaba nie skomentuje, wierze, ze go spaliłaś dzięki imprezce. I o jakiś podrywających panach czytałam....no no nieźle....no może czas pomyśleć coś w tym kierunku...skoro na rękach chcą nosić.....

Jeśli któraś z Was zdecyduje się na Dukana, to dajcie znać jak Wam idzie, bo jestem strasznie ciekawa.

a coś jeszcze....Kradziejka , nie wiem, czy mnie oczy myla, czy mi się tylko zdawało...ale czy Ty tak codziennie te bułeczki wsuwasz?

Ja dziś zgrzeszyłam też, ale mam nadzieje, ze to spaliłam....zjadłam na powieczorek pizze......to był pomysł mojego męza....ale mam nadzije, ze to spaliłam...heh wierze , ze to spaliłam, były brzuszki, rowerek a reszty juz nie bede opisywać...jjutro z ciekawosci wejde chyba na wage.....wroce pozniej.,..chyba, jak nie to do jutra
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:19   #988
fafforek
Przyczajenie

Witam Dziewczęta
Postanowiłam od jutra zacząć dietę. Mam baaaaaardzo dużo do zrzucenia. Ważę 95 kg a chcę 60!!!
Mogę tu z Wami?? Bo pewnie będę potrzebowała czasem wsparcia
Pomożecie??
fafforek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:26   #989
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fafforek Pokaż wiadomość
Witam Dziewczęta
Postanowiłam od jutra zacząć dietę. Mam baaaaaardzo dużo do zrzucenia. Ważę 95 kg a chcę 60!!!
Mogę tu z Wami?? Bo pewnie będę potrzebowała czasem wsparcia
Pomożecie??
witaj witaj matula robi nowe dzieci ma ich już chyba ze 30 hehe

teraz do wszystkich miałam mega kłótnie ale żeby ją zrozumieć trzeba by znać moje całe 19 lat

Stary 2010-02-14, 22:45   #990
fafforek
Przyczajenie

Dziękuję Matulo
Zapomniałam napisać- wzrost 163, wiek 26, waga 95, cel to 60.
Od jutra zaczynam dietkę Przede wszystkim MŻ
Ale więcej napiszę jutro, bo śpiąca już jestem, że heeej

d obraaanooooc

fafforek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości