|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Justys jeśli chodzi o moje zdanie to ta Salazara w ogóle mi się nie podoba
![]() A nawet ta india jest całą piękna
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za mile slowa. nie mam cos czasu zeby zagladac i byc na bierzaco
![]() no wlasnie Igor mi sie niepodoba |
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też się Igor jakoś nie podoba
![]() ![]() Ja już dziewczyny wybrałam fryzurke ślubną ![]() ![]() Przód chce mieć tak jak ta pani ![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura497660.htm A tył tak upięty ![]() ![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura204581.htm |
|
|
|
#964 |
|
Zadomowienie
|
Fryzura gites! Podoba mi sie.
Aniu Mikołaj tez ładnie. Justys ta Salazara mi sie nie podoba. Mowie Cie ze India w całości piękna...
|
|
|
|
#965 |
|
Przyczajenie
|
Witam was dziewczynki, dawno mnie nie było.
Miałam dzisiaj pierwszą przymiarkę sukni na Mickiewicza, no.... i wypadło superr. Pani dorzuciła mi welonik gratis do sukienki-suknia tylko do małych poprawek ![]() Justyś, na Mickiewicza mają nowe modele sukni, też fajną z falbankami, a nie myślałaś o uszyciu swojej wymarzonej, jeśli jak dobrze rozumiem góra i dół podobają ci się z innych modeli. Postaram się częściej do was zaglądac ale jestem strasznie zalatana no i ja już mam dzidziusia Wszystko co najpiękniejsze przed Wami
|
|
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak dla mnie to cala India super! A ta Salezara wogole mi sie nie podoba, taka zwykla prosta sukienka.
Imie Igor mi tez sie nie podoba A Mikolaj tez mi sie podoba ale mam kolege geja, wiec jakos tak zawsze do imienia dopasowuje osobe. A my jutro jedziemy do Ostrowca, wiec pewnie dopiero napisze w niedziele. Milego weekendy zycze wiec... Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-26 o 19:55 |
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole to dla coreczki strasznie chcielismy wczesniej Hania ale taka babka o tym imieniu strasznie nas zawiodla okazala sie dwulicowa wredna baba i nie wyobrazam sobie zeby moje dziecko mialo imie "po niej"
|
|
|
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
A ja popijam sobie winko z siostrą w końcu piątkowy wieczor
![]() Justys juz pare osob ci to mowi,że ta india jest piękniejsza a ta salazara taka bez wyrazu zwykła ![]() ![]() Lun ja też swoją suknie kupuje na Mickiewicza już się szyje dla mnie ![]() ![]() ![]() A ty,którą z tamtąd będziesz miała??Bo tam mają bardzo ładne te suknie Dużo ładniejsze niż na sienkiewicza |
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Mnie sie bardziej Allioson podoba.
|
#970 |
|
Przyczajenie
|
Lun ja też swoją suknie kupuje na Mickiewicza już się szyje dla mnie ![]() ![]() ![]() A ty,którą z tamtąd będziesz miała??Bo tam mają bardzo ładne te suknie Dużo ładniejsze niż na sienkiewiczaZgadzam się z tobą, mnie też się nie podobają na sienkiewicza są zbyt proste sukienki jak na te ceny co tam mają. Moja suknia nazywa się IWON z firmy KArina z tenem plisowanym Aga Twoja to ta śliczna tiulowa? |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Justys ta Salazara ładnie by wyglądała z szeroką halką bo w tej tak smętnie wisi i nie widać jej uroku. Więc jesli byś brała z szerszą halką to jestem na tak.
Lun1 masz dzidziusia? gratulacje! Nic się nam nie chwaliłaś ![]() a zdjęcie sukni masz? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-02-26 o 22:53 |
|
|
|
#972 |
|
Przyczajenie
|
Zdjęcia sukni niestety nie mam, jakoś nie pomyślałam o tym
Może przy następnej przymiarce? Mój dzidziuś ma już ponad roczek to chłopczyk, uciekam go właśnie usypiac, moze zajze później
|
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
Hohoho, ale naskrobałyście. Ja w końcu usiadłam. Jestem padnięta po całym tygodniu. O 19stej byłam na usg brzucha. Ogólnie ok - ale muszę zrobić enzymy wątroby.
Salezara nie bardzo mi się widzi. India ładniejsza. A ja nie mam typów imion. Ale Hanna bardzo ładnie
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Beatrice nie włączałam już wczoraj komputera a teraz też jestem na chwilę bo mam gości - rodzice do mnie przyjechali Także jeszcze teraz nie wrzucę Ci zdjęć biżuterii
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Lun masz jakieś zdjęcie tej sukni??Bo jestem ciekawa
![]() Tak Lun moja suknia to ta szeroka tiulowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Kobietki ja to już wszystko chce mieć z głowy Także ostro ostatnio działam z tym wybieraniem fryzury,bukietu itd. Mam już typy bukietów jakie bym chciała![]() ![]() Który waszym zdaniem najładniejszy ![]() http://www.princesswedding.pl/images...92f4538651.jpg http://images04.olx.pl/ui/4/41/80/64...res-Lublin.jpg http://foto.favore.pl/2009/1/27/15/6...67548306_n.jpg |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
Agusia zdecydowanie bukiet nr 2
|
#977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdecydowanie stawiam na 2 ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Właśnie dostałam informację że 7-mego marca lecę na tydzień do Niemiec na szkolenie. 20 osób zostało zaproszonych z całego świata. Cieszę się...... ale znowu ten angielski
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
Aniu śliczny brzusio U nas miał być Dominik albo Wiktoria, ale jak na razie nie będzie nic ![]() Z imion dla chłopców podobał nam się też Szymek, Oskar (choć mężowi kojarzył się z psem), Filip. Uciekam do łóżeczka. Mój mąż chce dziś świętować po obejrzeniu hokeja. Dzisiaj mija 5 miesięcy od naszego ślubu
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratulacje ale ten czas leci
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Justyś, mnie też Allison bardziej się podoba.
Cytat:
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
Ale rozrabiacie z tym pisaniem
![]() Elsi to akurat dwaj braciszkowie- Mateusz i Patryk. Przy czym Patryk jest identyczny jak Michał gdy był taki mały a Patryk wogóle nie podobny do chłopaków Justys jestem za większością. Jakoś nie widzę cię w tej Salazarze Agusia fryzurka extra, i bukiecik 2. Coś mi się wydaje,że mamy bardzo podobny gust ![]() Lun witaj A ja mam dziś kiepski dzień. Chyba się położę zaraz. Nic mi się nie chce. i nawet wesela planować też mi się odechciało jakoś. Nie bardzo mnie to bawi jakoś. Pewnie to siedzenie w domu tak mnie dołuje
|
#982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
może Gusiak Cię podszkoli w angielskim![]() Cytat:
ja nawet nigdy z pierwszym dniem miesiąca nie kojarzę ile miesięcy nam od ślubu upłynęło i 1 marca minie nam 7 ale zleciało
|
||||
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Anima
to na początekhttp://www.youtube.com/watch?v=eZKfUdERlPs
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
AGUSIA533 - nr 2 ale w sumie są dość podobne
.
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre i zachęcające po tym filmiku
![]() ![]() choć ja nie cierpię anglika wychowałam się na ruskim.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-26 o 22:20 |
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Justys najlepiej idz i przymierz jeszcze raz
wiem to z własnego doswiadczenia i mimo ze wiekszości podobała sie ta kendra(bo nawet liczyłam za i przeciw, heh) to i tak wybrałam ta selese i jestem zadowolona bo zawsze miałam obraz siebie w skromnej sukni ja widziałam na żywo ta salazare i mnie sie podoba choc nie przymierzałam, ale z tego co widze na nk to Ty jestes szczuplutka i te falbanki mogą wspaniale wyglądać na Tobie, idz i mierz jeszcze raz Agusia zestawienie fryzur wybrałaś najpiękniejsze z tych wszystkich i nawet jak oglądałam to pomyślałam o tym samym dla siebie Bukiet jakoś zaden do mnie nie przemawia coc jakbym miała wybrać to nr 3A imię dla chłopca podoba mi sie jeszcze Julian czyli Julek Aga nie musisz sie spieszyć, mam jeszcze sporo czasu na razie nie moge sie oswoic z tym ze juz zamówiam suknie![]() Mam dzis straszny dzien, czuje sie taka nie potrzebna nikomu i w ogóle, przez to ze pracy nie mam ale wybaczy raczej
|
|
|
|
#988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec i gust podobny A tak na serio to masz racje
Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-02-26 o 23:38 |
|
|
|
|
#989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma we mnie takiego zaparcia, żeby uczyć się samej. Rok czasu uczyła mnie dziewczyna - było nieźle, ale zrezygnowałam ze względu na finanse. Może Gusiak doradzisz mi jak najlepiej uczyć się samej? Szykuję się na fitness. Później odwiedza nas mama. I jeszcze zakupki na jutrzejszy obiad. A dzisiaj próbuję nowy Pomysł Na.... Karkówkę z ziemniakami i cebulą. Winiary. Zobaczymy co wyjdzie.
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bolerko bede miala. Już mam je w domu. Właśnie z koronki całe. Tez odkupiłam od znajomej.Jest z takiej koronki jak ta, która jest na mojej sukience( zbieg okoliczności) ale fajnie sie udało i mam bolerko za 250 zł mniej niż w salonie ![]() Aniu sliczny masz brzuszek. I jaka linia....jak Ty to robisz?? AGA Twoje bolerko super!!! Ja bede miała ale z rękawem 3/4 i lekko dzwonowatym. Ale koronka baaardzo podobna do Twojej ![]() Pracy nie dostałam. Opowiem wam póżniej jak bede. Lece bo juz moj tz mnie woła na zakupy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Może przy następnej przymiarce? Mój dzidziuś ma już ponad roczek to chłopczyk, uciekam go właśnie usypiac, moze zajze później
Troche dużo jak na kawałek koronki.

ja nawet nigdy z pierwszym dniem miesiąca nie kojarzę ile miesięcy nam od ślubu upłynęło i 1 marca minie nam 7 ale zleciało 
....